レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Snelle bezorging en zelfs nog een handgeschreven kaartje erbij kan nog niet zeggen of het werkt ben net bezig

5぀星のうち5の評䟡

Snelle service en er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling! Dat noem ik nog eens service

5぀星のうち4の評䟡

Merkte niets dus heb het terug mogen sturen. Klant service erg netjes! Vandaar nog 4 sterren.

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Bij Carnimore geloven we dat échte voeding begint bij de kracht van het dier. Wij maken hoogwaardige supplementen van de meest voedzame delen van dieren – zoals orgaanvlees of bijzondere vetzuren – speciaal voor mensen die kiezen voor een carnivore of oervoeding. Geen rommel, geen concessies. Alleen pure kwaliteit, gericht op energie, focus en herstel. Carnimore is er voor wie méér uit zijn gezondheid wil halen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Fijn product en een super klantenservice

Ik heb gebruik gemaakt van een hele scherpe aanbieding, 1 + 1 en had wat vragen over het product omdat ik al jaren een ander collageen producten gebruikte. Tot mijn positieve verbazing hebben ze bij carnimore zelf de producten vergeleken en konden mooie uitleg geven waarom hun product zeker niet onderdeed voor het product dat ik al jaren gebruikte. Geweldige klantenservice dus! En ik had het heel snel in huis. ᅩ

2026幎2月23日

Hi Sharon,

Wat leuk dat je zo'n uitgebreide review hebt geplaatst. Dankjewel!

Mocht je nog meer vragen hebben, dat weet je ons te vinden :).

Gezonde groet, Robert

Merkte niets

2025幎8月7日

Hey Lisa,

Dankje dat je toch de tijd hebt genomen om een review te schrijven.

Groetjes, Robert

5぀星のうち5の評䟡

Een aantal maanden geleden heb ik

Een aantal maanden geleden heb ik kennisgemaakt met Carnimore via hun openingsactie. Omdat ik geloof in het ondersteunen van eerlijke, startende ondernemers én zelf het maximale uit supplementen wilde halen, heb ik toen direct voor een jaar aan producten aangeschaft.

Na ongeveer drie maanden dagelijks gebruik merkte ik dat mijn lichaam de supplementen niet goed opnam. Mijn zenuwstelsel stond te alert, waardoor het voor mij op dat moment simpelweg niet het juiste was. Na contact te hebben opgenomen met Carnimore kreeg ik geen standaard antwoord, maar oprechte betrokkenheid en meedenken. Ik mocht de ongebruikte supplementen terugsturen en heb zonder gedoe het volledige aankoopbedrag van de overgebleven potten teruggekregen.

Dit was absoluut niet verplicht, en juist daarom zegt het alles over het bedrijf en de persoon erachter. Echte oprechtheid en integriteit kom je zelden tegen. Hoe er hier met klanten wordt omgegaan verdient levenslang respect.

Ik raad iedereen aan om deze supplementen te proberen. Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar vooral omdat je voelt dat het bedrijf erachter puur is en écht wil helpen. En mocht je merken dat het toch niet bij je past, dan word je daar op een eerlijke en menselijke manier in begeleid.

2026幎2月25日
自発的なレビュヌ

Hey Serge,

Wat fijn dat je het verhaal hier wil delen.

We zijn blij dat wij er samen zo uitgekomen zijn.

Super bedankt voor de uitgebreide review :)

Groet Robert

Blij verrast

De levering was heel snel. Netjes track en trace code.
Was blij verrast met in de doos, 2 potten met n kaartje erin.
Welkom en dank je wel voor..... grtjs.
Ik vond het nét dat beetje meer en maakte n glimlach op mn gezicht!
Over het product zelf kan ik nog niet oordelen. Wordt vervolgd.

2026幎2月18日

Hey Maaike,

Wat fijn dat de eerste indruk al goed is :).

We horen het graag!

Gezonde groet, Robert

Goed spul

Je merkt dat het goed werkt

2025幎12月3日

Hey At,

Ik zie dat je al meerdere bestellingen gedaan hebt bij ons. Dus het bevalt goed :).

Dankje voor de review.

Groet Robert

5぀星のうち5の評䟡

Heb echt een goed gevoel bij deze

Heb echt een goed gevoel bij deze supplementen ziet er verzorgd uit en voel dat het werkt.

2025幎10月1日

Beste Michael,

Bedankt dat je ons beloond hebt met 5 sterren!

Fijn dat je met zoveel plezier en tevredenheid gebruik maakt van onze producten :-)

Fijn weekend alvast!

Mijn bestelling bij Carnimore verliep

Mijn bestelling bij Carnimore verliep perfect. De supplementen zijn van hoge kwaliteit, netjes verpakt en snel geleverd. Duidelijke informatie op de site en een betrouwbaar gevoel. Ik bestel hier zeker opnieuw!

2025幎9月29日
自発的なレビュヌ

Carnimore からの回答

Bedankt voor de 5 sterren!

Fijn dat je de kwaliteit van onze producten én levering kunt waarderen 🙂

We zien je uiteraard graag weer een keertje terug!

5぀星のうち3の評䟡

Mijn bestelling was heel snel binnen

Mijn bestelling was heel snel binnen. Dit is de tweede week dat ik de supplement neem. Lijkt net of ik meer energie heb, en meer kan consenteren. Hopelijk heb ik baat bij..

2025幎8月26日

Hoi Nuran,

Fijn dat je jouw bestelling snel in huis had. En ook mooi dat je meer energie hebt :-)

Fijn weekend!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス