JakiÅ miesiac temu umówiliÅmy siÄ na projekt kuchni w Castoramie na ul. Grochowskiej w Warszawie. Na spotkaniu poczetowano na s wodÄ i kawÄ co odrazu mnie zaskoczyÅo. Nie w kaÅŒdym sklepie jest taka mi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ZamówiÅem pÅytki z deklarowanÄ dostawÄ w 2 dni â finalnie kurier odebraÅ je dopiero po 8 dniach, a caÅoÅÄ szÅa 11 dni. Jak na takÄ firmÄ to jakiÅ ÅŒart. ObsÅuga klienta kompletnie bezuÅŒyteczna â z... ãã£ãšèŠã
Jestem UX designerem i nie mogÄ wyjÅÄ z podziwu, ÅŒe w XXI w. funkcjonujÄ jeszcze takie strony jak Castorama. Nic tylko pÅakaÄ. Próba skompletowania i zÅoÅŒenia zamówienia to droga przez mÄkÄ, a na koni... ãã£ãšèŠã
Dzisiaj odwiedziliÅmy CastoramÄ w Bielsku-BiaÅej przy ul. Warszawskiej. ZostaliÅmy obsÅuÅŒeni w sposób niezmiernie profesjonalny, a pracownicy Pani Asia i Pan Patryk z dziaÅu budowlanego, doÅÅŒyli wszel... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dostawa pod dom
ZamówiÅam dostawÄ do domu, po przyjeździe Pana z dostawy okazaÅo siÄ, ÅŒe ânie ma na rachunku wniesienia, jedynie transportâ. ByÅo to dla mnie zupeÅnie oczywiste, ÅŒe skoro zamawiam coÅ do domu, to chodzi o dostarczanie czegoÅ DO ÅRODKA samego domu, nie POD dom, takÅŒe nie uÅŒyÅam ÅŒadnego innego sÅownictwa podczas zakupu, a Pani sporzÄ dzajÄ ca rachunek nie zaproponowaÅa niczego dodatkowego, ani nie zadaÅa uzupeÅniajÄ cych pytaÅ dotyczÄ cych dostawy. DuÅŒe uszanowanie dla Pana Kierowcy, który mimo wszystko pomógÅ donieÅÄ najciÄÅŒszy element zamówienia do wejÅcia gÅównego budynku.
Fachowa obsÅuga
SzukaÅam mebli ogrodowych. Pracownik Przemek - Castorama WrocÅaw Bielany-
w profesjonalny sposób pomógÅ mi dokonaÄ wÅaÅciwego wyboru produktów.
Z dokonanego zakupu jestem bardzo zadowolona. Na pewno czÄÅciej bÄdÄ dokonywaÄ zakupów w tym sklepie.
Polecam bogaty asortyment towarów, miÅÄ
i fachowÄ
obsÅugÄ.
Pan Przemek - super Sprzedawca.
Maria
Tragedia
Tragedia. Zamówienie anulowane na kilka godzin przed spodziewanym odbiorem, zero wyjaÅnienia i jeszcze konsultant miaÅ pretensje, ÅŒe to ja nie wiedziaÅem, ÅŒe nie majÄ
tego produktu na stanie. Zero informacji, zero chÄci wspóÅpracy.
Potwierdzone i opÅacone zamówienie zostaÅo anulowane na kilka godzin przed przewidywanym odbiorem. 0/100
MyÅlÄ
MyÅlÄ, ÅŒe tego sklepu nie trzeba nikomu przedstawiaÄ - ja osobiÅcie kupujÄ od lat i zawsze wszystko byÅo dobrze a teraz mojÄ uwagÄ przykuÅa zakÅadka porad i inspiracji na ich stronie, którÄ chciaÅbym w tej opinii doceniÄ, poniewaÅŒ pomogÅa mi z zagospodarowaniem ogródka. ð
Oszustwo ð OferujÄ produkt
Oszustwo ð OferujÄ produkt, którego nie majÄ , pobierajÄ opÅatÄ, a w deklarowanym dniu dostawy wysyÅajÄ wiadomoÅÄ, ÅŒe zamówiony towar jest niedostÄpny ð¡
Twoje zamówienie nr 1801757805 zostaÅoâŠ
Twoje zamówienie nr 1801757805 zostaÅo anulowane
Gotówka
MyÅlÄ ÅŒe wszystko jest ok,poza zmuszaniem ludzi do pÅatnoÅci kartÄ czy korzystania z kas samoobsÅugi. To wszystko idzie w bardzo zÅym kierunku. Pozbycie siÄ gotówki, kontrola naszych zakupów,brak kontaktu z czÅowiekiem no i powolne pozbywanie siÄ pracowników na rzecz maszyn i komputerów. To zmuszanie nas do formy pÅatnoÅci jest zniewoleniem nas i kaÅŒdego roku jest coraz gorzej.Ludzie obudźcie siÄ!
Pierwszy i ostatni raz kupiÅem kuchniÄâŠ
Pierwszy i ostatni raz kupiÅem kuchniÄ w Castorama. CaÅkowita poraÅŒka, co chwila coÅ siÄ psuje, caÅoÅÄ wyjÄ tkowo tandetne wykonanie.
Tragedia jeÅli chodzi o dostawÄ iâŠ
Tragedia jeÅli chodzi o dostawÄ i rozÅadunek. ZamówiÅem 37 worków zaprawy, przyjeÅŒdÅŒa kierowca zabiedzonym busikiem z logiem Castorama, bez windy, bez wózka i mówi ÅŒe trzeba to razem jakoÅ rozÅadowaÄ rÄcznie. RozÅadunek metoda chÅopa panszczyznianego z 19 wieku do tego paleta na której przyjechaÅ towar do zwrotu bo Castorama zabiera je z powrotem bo przecieÅŒ siÄ im przyda, a to ÅŒe ty masz trzymaÄ zaprawÄ na wilgotnym podÅoÅŒu i myÅlaÅeÅ ÅŒe moÅŒna bÄdzie wózkiem widÅowym zdjÄ Ä i odstawiÄ towar w bezpieczne miejsce to ich nie interesuje... DziÄkujÄ Castorama, bÄdÄ unikaÅ u was zakupów bo zamawiajÄ c w Leroy czy OBI nigdy nie byÅo takiego cyrku.
Kompetentna obsÅuga na dziale sanitarnym.
Od jakiegoÅ czasu jestem klientkÄ
Castoramy w Ostródzie. RobiÄ generalny remont mieszkania. Bardzo spodobaÅa mi siÄ obsÅuga przez p. Dariusza, który miaÅ dzisiaj zmianÄ na dziale sanitarnym. Z cierpliwoÅciÄ
odpowiadaÅ na zadawane mu pytania. WykazaÅ siÄ kompetencjÄ
i sporÄ
wiedzÄ
zwiÄ
zanÄ
z remontami.
Polecam.
Castorama Sosnowiec
w Castoramie Sosnowiec byÅem obsÅuÅŒony przez pana Grzegorza z dziaÅu sanitarnego, Najlepszy doradca z jakim siÄ spotkaÅem, znajomoÅÄ towarów, fachowa wiedza miÅy i ÅŒyczliwy, do kaÅŒdego podchodzi jak przyjaciel, powinien byÄ doceniony bo robi duÅŒo dobrego dla Castoramy
Anna ZdzisÅaw
17-01-2025 wybraliÅmy siÄ wraz z mÄÅŒem na zakupy do Castoramy w Å»arach . PoniewaÅŒ jesteÅmy osobami niepeÅnosprawnymi wystarczyÅo jedno sÅowo a P MichaÅ z dziaÅu podÅóg pomógÅ nam we wszystkim , wraz z zaÅadowaniem do naszego samochodu caÅego towaru który w tym dniu nabyliÅmy. PoniewaÅŒ byÅo tego duÅŒo to w dniu nastÄpnym odbieraliÅmy resztÄ i teÅŒ ÅŒadnego problemu. Inny juÅŒ pan obsÅugujÄ cy na tym dziale teÅŒ spieszyÅ z pomocÄ . Za wszelkÄ pomoc bardzo dziÄkujemy i polecamy serdecznie CastoramÄ i ludzi tam pracujÄ cych. Anna Z. ÅwiÄtoszów.
Castorama Ostróda Pan Przemek superâŠ
Castorama Ostróda Pan Przemek super doradca drzwi zewnÄtrznych. Nie ograniczyÅ siÄ tylko do jednego modelu,odpowiadaÅ cierpliwie na wszystkie pytania. Natomiast pani Aniela na kasie uprzejma z miÅym uÅmiechem .
OszuÅci
Jestem bardzo zawiedziona traktowaniem klienta,tym w jaki sposób mnie potraktowano gdy zaistniaÅ problem z produktem!!ZakupiÅam produkt a dokÅadnie panele winylowe wraz folia i akcesoriami potrzebnymi do montaÅŒu( nie byÅy tanie), które zostaÅy polecone przez pana sprzedawcÄ. Panele zostaÅy zamontowane zgodnie i instrukcja , a po pewnym czasie po prostu wygiÄÅy siÄ, jak Åódeczka. ZÅoÅŒyliÅmy reklamacje ,wraz ze zdjÄciami jak , gdzie i kiedy byÅy poÅoÅŒone,wraz z rachunkiem,( gwarancja 25 lat) oczywiÅcie zostaÅa odrzucona ,poniewaÅŒ zÅa folia ,zÅe uÅŒytkowanie ,choÄ podkreÅle ÅŒe w tym czasie nie byÅo nas w domu. Bez peÅnej weryfikacji i sprawdzenia przez pana z reklamacji, odrzucili naszÄ aplikacjÄ. Po prostu jestem zaÅamana 16 tys zÅ nas to kosztowaÅo, tragedia , to jest nie ludzkie, uwielbiaÅam ten sklep a teraz po prostu juÅŒ tam nigdy nie wejdÄ. UwaÅŒajcie kochani ,bo kaÅŒdego moÅŒe to spotkaÄ .
Prawie miesiac opoznienia w dostawie
Miesiac opoznienia w dostawie kuchni. Dostasa jakas dzisna firma ktora nie wiedzial co dorecza, pozniej nie wiedziala.co odbiera , co chwile nowe terminy, co chwile cos uszkodzonego przyslo do nich . Tragedia
Wprowadzaja klienta w blad , zakupilem kuchnie i usluge dostawy i wniesienia nilt nie informowal w momencie zamówienia ze dostawy dokonuje forma ktora nie ma za dobeych opinii a dostawcy nie mowia po polski. Tregedia. Nigdy wiecej.
Wszystko czego trzeba do DIY.
Castorama GrudziÄ dz
Castorama GrudziÄ
dz, pani Aleksandra.D ,bardzo pomocna, obeznana z produktami ,fachowe podejÅcie do klienta. Jest mocnym filarem zaÅogi. Castorama powinna doceniaÄ takich pracowników.
Jacek. J
P. Aleksandra z Castopro
Kontakt z p. AleksandrÄ D. z castopro byÅ nieoceniony. Osoba tak ÅŒyczliwa i pomocna, ÅŒe czÅowiek czuje siÄ absolutnie bezpieczny. SerdecznoÅÄ i chÄÄ pomocy wykraczajÄ ca poza standardy. Ogromnie pomocna osoba lubiÄ cÄ swojÄ pracÄ i ludzi, z którymi ma kontakt, co byÅo proste do zaobserwowania. Mam nadziejÄ ÅŒe przeÅoÅŒeni doceniajÄ to, bo taki pracownik to skarb.
Jest super ð obsÅuga na dzialeâŠ
Jest super ð obsÅuga na dziale Dekoracji!
lipa z nÄdzÄ
UwaÅŒajcie na reklamacje w tym pseudo sklepiku.WymyslajÄ taki cuda ÅŒeby nie uznaÄ aÅŒ wstydzÄ siÄ powtarzÄ .Wszystko ÅŒle zrobione podkÅad pod panele zÅy, fachowiec zÅy, dylatacji zÅa, podÅoga krzywa,nowy blok krzywy .Opinie o parkiecie na stronie na 1 obowiÄ zkowe. Jak dajesz zÅÄ opinie to Åmieciarstwo nie zamieszcza
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ