レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jakiś miesiac temu umówiliśmy się na projekt kuchni w Castoramie na ul. Grochowskiej w Warszawie. Na spotkaniu poczetowano na s wodą i kawą co odrazu mnie zaskoczyło. Nie w kaÅŒdym sklepie jest taka mi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłem płytki z deklarowaną dostawą w 2 dni – finalnie kurier odebrał je dopiero po 8 dniach, a całość szła 11 dni. Jak na taką firmę to jakiś ÅŒart. Obsługa klienta kompletnie bezuÅŒyteczna – z... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jestem UX designerem i nie mogę wyjść z podziwu, ÅŒe w XXI w. funkcjonują jeszcze takie strony jak Castorama. Nic tylko płakać. Próba skompletowania i złoÅŒenia zamówienia to droga przez mękę, a na koni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dzisiaj odwiedziliśmy Castoramę w Bielsku-Białej przy ul. Warszawskiej. Zostaliśmy obsłuÅŒeni w sposób niezmiernie profesjonalny, a pracownicy Pani Asia i Pan Patryk z działu budowlanego, dołŌyli wszel... もっず芋る

2.6

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Dostawa pod dom

Zamówiłam dostawę do domu, po przyjeździe Pana z dostawy okazało się, ÅŒe „nie ma na rachunku wniesienia, jedynie transport”. Było to dla mnie zupełnie oczywiste, ÅŒe skoro zamawiam coś do domu, to chodzi o dostarczanie czegoś DO ŚRODKA samego domu, nie POD dom, takÅŒe nie uÅŒyłam ÅŒadnego innego słownictwa podczas zakupu, a Pani sporządzająca rachunek nie zaproponowała niczego dodatkowego, ani nie zadała uzupełniających pytań dotyczących dostawy. DuÅŒe uszanowanie dla Pana Kierowcy, który mimo wszystko pomógł donieść najcięŌszy element zamówienia do wejścia głównego budynku.

2025幎7月9日

Fachowa obsługa

Szukałam mebli ogrodowych. Pracownik Przemek - Castorama Wrocław Bielany-
w profesjonalny sposób pomógł mi dokonać właściwego wyboru produktów.
Z dokonanego zakupu jestem bardzo zadowolona. Na pewno częściej będę dokonywać zakupów w tym sklepie.
Polecam bogaty asortyment towarów, miłą i fachową obsługę.
Pan Przemek - super Sprzedawca.
Maria

2025幎7月1日

Tragedia

Tragedia. Zamówienie anulowane na kilka godzin przed spodziewanym odbiorem, zero wyjaśnienia i jeszcze konsultant miał pretensje, ÅŒe to ja nie wiedziałem, ÅŒe nie mają tego produktu na stanie. Zero informacji, zero chęci współpracy.

Potwierdzone i opłacone zamówienie zostało anulowane na kilka godzin przed przewidywanym odbiorem. 0/100

2025幎5月28日

Myślę

Myślę, ÅŒe tego sklepu nie trzeba nikomu przedstawiać - ja osobiście kupuję od lat i zawsze wszystko było dobrze a teraz moją uwagę przykuła zakładka porad i inspiracji na ich stronie, którą chciałbym w tej opinii docenić, poniewaÅŒ pomogła mi z zagospodarowaniem ogródka. 😊

2025幎5月12日
5぀星のうち3の評䟡

Gotówka

Myślę ÅŒe wszystko jest ok,poza zmuszaniem ludzi do płatności kartą czy korzystania z kas samoobsługi. To wszystko idzie w bardzo złym kierunku. Pozbycie się gotówki, kontrola naszych zakupów,brak kontaktu z człowiekiem no i powolne pozbywanie się pracowników na rzecz maszyn i komputerów. To zmuszanie nas do formy płatności jest zniewoleniem nas i kaÅŒdego roku jest coraz gorzej.Ludzie obudźcie się!

2025幎4月22日
5぀星のうち2の評䟡

Tragedia jeśli chodzi o dostawę i

Tragedia jeśli chodzi o dostawę i rozładunek. Zamówiłem 37 worków zaprawy, przyjeÅŒdÅŒa kierowca zabiedzonym busikiem z logiem Castorama, bez windy, bez wózka i mówi ÅŒe trzeba to razem jakoś rozładować ręcznie. Rozładunek metoda chłopa panszczyznianego z 19 wieku do tego paleta na której przyjechał towar do zwrotu bo Castorama zabiera je z powrotem bo przecieÅŒ się im przyda, a to ÅŒe ty masz trzymać zaprawę na wilgotnym podłoÅŒu i myślałeś ÅŒe moÅŒna będzie wózkiem widłowym zdjąć i odstawić towar w bezpieczne miejsce to ich nie interesuje... Dziękuję Castorama, będę unikał u was zakupów bo zamawiając w Leroy czy OBI nigdy nie było takiego cyrku.

2025幎2月21日
5぀星のうち5の評䟡

Kompetentna obsługa na dziale sanitarnym.

Od jakiegoś czasu jestem klientką Castoramy w Ostródzie. Robię generalny remont mieszkania. Bardzo spodobała mi się obsługa przez p. Dariusza, który miał dzisiaj zmianę na dziale sanitarnym. Z cierpliwością odpowiadał na zadawane mu pytania. Wykazał się kompetencją i sporą wiedzą związaną z remontami.
Polecam.

2025幎1月23日

Castorama Sosnowiec

w Castoramie Sosnowiec byłem obsłuÅŒony przez pana Grzegorza z działu sanitarnego, Najlepszy doradca z jakim się spotkałem, znajomość towarów, fachowa wiedza miły i ÅŒyczliwy, do kaÅŒdego podchodzi jak przyjaciel, powinien być doceniony bo robi duÅŒo dobrego dla Castoramy

2024幎12月27日

Anna Zdzisław

17-01-2025 wybraliśmy się wraz z męŌem na zakupy do Castoramy w Å»arach . PoniewaÅŒ jesteśmy osobami niepełnosprawnymi wystarczyło jedno słowo a P Michał z działu podłóg pomógł nam we wszystkim , wraz z załadowaniem do naszego samochodu całego towaru który w tym dniu nabyliśmy. PoniewaÅŒ było tego duÅŒo to w dniu następnym odbieraliśmy resztę i teÅŒ ÅŒadnego problemu. Inny juÅŒ pan obsługujący na tym dziale teÅŒ spieszył z pomocą . Za wszelką pomoc bardzo dziękujemy i polecamy serdecznie Castoramę i ludzi tam pracujących. Anna Z. Świętoszów.

2025幎1月17日

Oszuści

Jestem bardzo zawiedziona traktowaniem klienta,tym w jaki sposób mnie potraktowano gdy zaistniał problem z produktem!!Zakupiłam produkt a dokładnie panele winylowe wraz folia i akcesoriami potrzebnymi do montaÅŒu( nie były tanie), które zostały polecone przez pana sprzedawcę. Panele zostały zamontowane zgodnie i instrukcja , a po pewnym czasie po prostu wygięły się, jak łódeczka. ZłoÅŒyliśmy reklamacje ,wraz ze zdjęciami jak , gdzie i kiedy były połoÅŒone,wraz z rachunkiem,( gwarancja 25 lat) oczywiście została odrzucona ,poniewaÅŒ zła folia ,złe uÅŒytkowanie ,choć podkreśle ÅŒe w tym czasie nie było nas w domu. Bez pełnej weryfikacji i sprawdzenia przez pana z reklamacji, odrzucili naszą aplikację. Po prostu jestem załamana 16 tys zł nas to kosztowało, tragedia , to jest nie ludzkie, uwielbiałam ten sklep a teraz po prostu juÅŒ tam nigdy nie wejdę. UwaÅŒajcie kochani ,bo kaÅŒdego moÅŒe to spotkać .

2024幎11月28日
5぀星のうち1の評䟡

Prawie miesiac opoznienia w dostawie

Miesiac opoznienia w dostawie kuchni. Dostasa jakas dzisna firma ktora nie wiedzial co dorecza, pozniej nie wiedziala.co odbiera , co chwile nowe terminy, co chwile cos uszkodzonego przyslo do nich . Tragedia
Wprowadzaja klienta w blad , zakupilem kuchnie i usluge dostawy i wniesienia nilt nie informowal w momencie zamówienia ze dostawy dokonuje forma ktora nie ma za dobeych opinii a dostawcy nie mowia po polski. Tregedia. Nigdy wiecej.

2024幎11月15日

Castorama Grudziądz

Castorama Grudziądz, pani Aleksandra.D ,bardzo pomocna, obeznana z produktami ,fachowe podejście do klienta. Jest mocnym filarem załogi. Castorama powinna doceniać takich pracowników.
Jacek. J

2024幎11月6日

P. Aleksandra z Castopro

Kontakt z p. Aleksandrą D. z castopro był nieoceniony. Osoba tak ÅŒyczliwa i pomocna, ÅŒe człowiek czuje się absolutnie bezpieczny. Serdeczność i chęć pomocy wykraczająca poza standardy. Ogromnie pomocna osoba lubiącą swoją pracę i ludzi, z którymi ma kontakt, co było proste do zaobserwowania. Mam nadzieję ÅŒe przełoÅŒeni doceniają to, bo taki pracownik to skarb.

2024幎10月14日

lipa z nędzą

UwaÅŒajcie na reklamacje w tym pseudo sklepiku.Wymyslają taki cuda ÅŒeby nie uznać aÅŒ wstydzę się powtarzć .Wszystko ÅŒle zrobione podkład pod panele zły, fachowiec zły, dylatacji zła, podłoga krzywa,nowy blok krzywy .Opinie o parkiecie na stronie na 1 obowiązkowe. Jak dajesz złą opinie to śmieciarstwo nie zamieszcza

2024幎10月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ