Meget dÃ¥rlig, (eller slet ingen) kundeservice, de svarer ikke pÃ¥ mails, trods utallige rykkere for min ordre som blev betalt og bestilt i marts mÃ¥ned, er derfor meget i tvivl om jeg nogensinde fÃ¥r mi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har nu testat catmist lugnande i drygt 1 vecka och min lite arga kattfröken pÃ¥ 7 Ã¥r som flyttade till mig för 2 mÃ¥nader sedan. Hon hatar andra katter. Jag har Àven en katt pojke pÃ¥ 7 Ã¥r som Àr vÀrlden... ãã£ãšèŠã
Kattmist verkar fungera bra! Jag fick en ny katt i min lÀgenhet, och min gamla katt som jag har haft i 5 Ã¥r var sÃ¥ rÀdd för henne, att hon gömde sig och vÃ¥gade inte visa sig för den nya katten, trots... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tror att det inte ska behöva kosta en förmögenhet att ge sina husdjur allt de behöver för att vara glada och friska. Vi på Catmist har utvecklat högkvalitativa kompletteringsfoder samt kattferomoner till ett förmånligt pris.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kattmist verkar fungera bra
Kattmist verkar fungera bra! Jag fick en ny katt i min lÀgenhet, och min gamla katt som jag har haft i 5 år var så rÀdd för henne, att hon gömde sig och vågade inte visa sig för den nya katten, trots uppsatt kompostgaller. Efter ca en vecka med Kattmist i vÀggen vågade hon komma fram och visa upp sig, så de kan se varandra nu. Den nya katten har också Kattmist i sitt rum, så hon verkar lugnare! Bra produkt, tack!
Smidig och enkelt att bestÀlla, catmist fungerar super bra
Smidig och enkelt att bestÀlla. Catmist fungerar lila bra som felliway som vi också har provat. Lugnet lade sig snabbt mellan våra katter, då vår unga hankatt som bara ville bråka med vår Àldre honkatt och hon fick foga sig efter honom. Nu har vi lugn och ro hÀr hemma och anvÀnder bara Catmist vid behov....rekommenderas verkligen.
Har nu testat catmist lugnande i drygtâŠ
Har nu testat catmist lugnande i drygt 1 vecka och min lite arga kattfröken på 7 år som flyttade till mig för 2 månader sedan. Hon hatar andra katter. Jag har Àven en katt pojke på 7 år som Àr vÀrldens snÀllaste och lugnaste katt. Båda Àr kastrerade. Honan har lugnat sig en aning, men det blir nog ev bÀttre om någon ytterligare vecka med denna lugnade hormon i vÀgguttaget. Mvh Christina
Funktionell produkt till ett bra pris
Funktionell produkt till ett bra pris. Snabb leverans.
PrisvÀrt och fungerar som önskat!
PrisvÀrt och fungerar som önskat!
Har lÀnge velat ha ett billigare alternativ till Feliway då 2 adapters alltid Àr igång. CatMist har precis samma effekt, till bÀttre pris. Adaptern i vÀggen sticker ut lite lÀngre vilket gör att uttaget under också kan nyttjas.
Haft min katt lÀngre Àn 7-8 år
Haft min katt lÀngre Àn 7-8 år och vi har aldrig riktigt haft en bra relation förens jag börja anvÀnda olika Catmist produkter och hon blev lugnare och med hjÀlp av godiset mer kÀrleksfull och lekfull.
Jag har testat bÃ¥de lugnande iâŠ
Jag har testat både lugnande i vÀgguttag och fick testa lugnande spray.
Min katt Frasse låg inne på AniCura,nÀr jag fick hem honom var han jÀtte orolig,gick och gömde sig,vågade inte gå på lådan,efter några timmar med Catmist i vÀgguttaget blev han lugnare efter ytterligare några timmar var han sig sjÀlv igen.
Frasse blev efter det hÀr rÀdd för sin transport bur ,den står alltid framme men tyckte den var otÀck,jag fick prova lugnande kattspray sprayade fyra ggr in i buren efter ett tag blev han intresserad och gick in och lade sig dÀr en stund.
Catmist har fungerat fantastiskt bra på Frasse jag rekommenderar verkligen Catmist.
Bra priser på deras varor har dem också
Carina och Frasse
Lugnare och mer tillgivna
Vi har tvÃ¥ katter och bÃ¥da blev lugnare och mer tillgivna efter vi skaffade Catmist. ð Och mer gosiga!
RÀddad av Catmist
Min katt genomgår en allergiutredning och får endast Àta superallergifoder vilket hon inte gillar. Katten blev vÀldigt gnÀllig och tiggde hela tider efter den mat som hon var van vid. Efter att anvÀnda Catmist han hon lugnat ner sig betydligt. Eftersom Katten ska Àta denna mat under 8 veckor det Catmist bli rÀddning både för katten och mig.
Det Àr en lugnare stÀmning blandâŠ
Det Àr en lugnare stÀmning bland katterna och igår såg vi en av de bestÀmdare damerna tvÀtta en av yngligarna, det har aldrig hÀnt förut.
Tror att min lite busige
Tror att min lite busige, egensinnige Ragdoll kille blir lite mer "nertonad" med Catmist! AnvÀnder den mest nÀr han Àr ensam hemma, mami jobbar. Tonårskatt som fått för sig att det Àr extra bra att "kloa" på Àkta mattor!! Catmist gör nytta, hoppas och tror jag!!!
Vet inte om det funkar
Vet inte om det funkar. Luktar konstigt och fick en trasig deffuser på min första bestÀllning.
Catmist Àr en mycket effektiv produktâŠ
Catmist Àr en mycket effektiv produkt för att lugna kattbeteenden och skapa en harmonisk miljö i hemmet. Den prisvÀrda lösningen hjÀlper katten att kÀnna sig trygg, vilket minskar stressrelaterade problem. Rekommenderas starkt för kattÀgare som söker en enkel och pålitlig metod att förbÀttra kattens vÀlbefinnande.
Lugn & ro
BÀsta priset för fermoner. Har du anvÀnt Feliway så passar systemen ihop. Det Àr helt perfekt för att få lugn och ro i multikattshushåll, vid vetrinÀrbesök osv. Jag och mina 5 katter har alltid en inloggad då det Àr en så smidig genvÀg till harmoni I gruppen
Funkar super!
Funkar fint! Vi har 6 katter och ibland blir det tjafs. Catmist har dock minskat antalet drabbningar och lugnat ner, framförallt, hankatterna så de kommer överens. Absolut billigare alternativ till feliway!
Effektiv lösning för att minska konflikter mellan katter
"Jag har anvÀnt Catmist och min upplevelse har varit vÀldigt positiv. Efter att ha börjat anvÀnda produkten har konflikterna mellan mina katter minskat mÀrkbart, och de verkar lugnare och mer harmoniska tillsammans. Catmist har verkligen hjÀlpt till att skapa en bÀttre stÀmning
mellan dem. Jag ger produkten högt betyg och rekommenderar den för de andra som har liknande problem med sina katter."
Nöjd!
Snabb leverans. Produkten verkar hittills fungera. Har fått sova utan bus och bråk flera nÀtter i rad nu. Ett plus var att dessa refills passar till Feliways hållare också.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ