Meget dÃ¥rlig, (eller slet ingen) kundeservice, de svarer ikke pÃ¥ mails, trods utallige rykkere for min ordre som blev betalt og bestilt i marts mÃ¥ned, er derfor meget i tvivl om jeg nogensinde fÃ¥r mi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har nu testat catmist lugnande i drygt 1 vecka och min lite arga kattfröken pÃ¥ 7 Ã¥r som flyttade till mig för 2 mÃ¥nader sedan. Hon hatar andra katter. Jag har Àven en katt pojke pÃ¥ 7 Ã¥r som Àr vÀrlden... ãã£ãšèŠã
"Jag har anvÀnt Catmist och min upplevelse har varit vÀldigt positiv. Efter att ha börjat anvÀnda produkten har konflikterna mellan mina katter minskat mÀrkbart, och de verkar lugnare och mer harmoni... ãã£ãšèŠã
Kattmist verkar fungera bra! Jag fick en ny katt i min lÀgenhet, och min gamla katt som jag har haft i 5 Ã¥r var sÃ¥ rÀdd för henne, att hon gömde sig och vÃ¥gade inte visa sig för den nya katten, trots... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tror att det inte ska behöva kosta en förmögenhet att ge sina husdjur allt de behöver för att vara glada och friska. Vi på Catmist har utvecklat högkvalitativa kompletteringsfoder samt kattferomoner till ett förmånligt pris.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb leverans.
Enkelt och smidigt att bestÀlla, vÀldigt snabb leverans!
Snabb leverans. Tog 2 dagar.
Snabb leverans. VÀldigt goda hÀlsar katten ðº Hoppas hennes mage kan mÃ¥ lite bÀttre nu.
BehÃ¥llaren blev lite kladdig efter ettâŠ
Behållaren blev lite kladdig efter ett tag och varm så satte en timer på så den inte var på hela tiden, då blev det bÀttre.
Snabb leverans , smidigt köp, katterna vart lugnare , framförallt på kvÀllen men Àven under dagen inte full race och inget bråk emellan katterna . Mycket nöjd kund
Katterna håller sig lunga
Katterna hÃ¥ller sig lunga. Har problem med en katt som vill skvÀtta men upplever att han blir mer trygg med catmist.ð
Funkar precis lika bra som feliway
Funkar precis lika bra som feliway, till ett mycket bÀttre pris. Doftar något mer, men anser inte att det stör.
Produkten har funkat bra och vart till hjÀlp,dock dålig utrustning/kontakt till refill flaskorna
Produkten har funkat bra och vart lugnande för min katt,dock Àr sjÀlva âpluggenâ man sÀtter i kontakten vÀrdelös och hade behövt ha en ny âpluggâ till varje refill man köper dÃ¥ luktar brÀnt vid anvÀndande Àn till mer Àn en flaska
Effektfulla
Ganska stora, men skönt med ett alternativ, som min katt kan tåla, till Fortiflora (som min katt inte tål).
Beroliger min hankat som kan blive lidtâŠ
Beroliger min hankat som kan blive lidt stresset af nabokatte
Inget att tveka på.
Den Àr prisvÀrd, gör samma jobb som de dyrare produkterna, hos mig Àr den doftfri, dryg. Och det allra bÀsta, mina jourhemskatter kÀnner sig trygga och Àr harmoniska. Kan varmt rekommendera!
RÀcker lÀnge och fungerar bra!
Jag mÀrkte att katterna blev lugnareâŠ
Jag mÀrkte att katterna blev lugnare och höll mera sams.
Bra produkter och jÀttebra service.
Bra produkter och jÀttebra service.
Mina katter Àr supernöjda.
Catmist Àr toppen
Våra katter blir lugnare av Catmist så rekommenderar det verkligen .
Snabb leverans och lÀtt att bestÀlla
Ett vÀl fungerande prisvÀrt alternativâŠ
Ett vÀl fungerande prisvÀrt alternativ till Feliway!
LÀtt och smidigt att handla
LÀtt och smidigt att handla.
Funkar bra på mina katter,blir lugnare
Snabb leverans och enkel att anvÀnda
Snabb leverans och enkel att anvÀnda. MÀrkte resultat efter bara en dag. Rekommenderas varmt.
Fungerar utmÀrkt nÀr den Àr felfri
Fungerar utmÀrkt nÀr den Àr felfri