レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Meget dÃ¥rlig, (eller slet ingen) kundeservice, de svarer ikke pÃ¥ mails, trods utallige rykkere for min ordre som blev betalt og bestilt i marts mÃ¥ned, er derfor meget i tvivl om jeg nogensinde fÃ¥r mi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har nu testat catmist lugnande i drygt 1 vecka och min lite arga kattfröken pÃ¥ 7 Ã¥r som flyttade till mig för 2 mÃ¥nader sedan. Hon hatar andra katter. Jag har Àven en katt pojke pÃ¥ 7 Ã¥r som Àr vÀrlden... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

"Jag har anvÀnt Catmist och min upplevelse har varit vÀldigt positiv. Efter att ha börjat anvÀnda produkten har konflikterna mellan mina katter minskat mÀrkbart, och de verkar lugnare och mer harmoni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kattmist verkar fungera bra! Jag fick en ny katt i min lÀgenhet, och min gamla katt som jag har haft i 5 Ã¥r var sÃ¥ rÀdd för henne, att hon gömde sig och vÃ¥gade inte visa sig för den nya katten, trots... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

Vi tror att det inte ska behöva kosta en förmögenhet att ge sina husdjur allt de behöver för att vara glada och friska. Vi på Catmist har utvecklat högkvalitativa kompletteringsfoder samt kattferomoner till ett förmånligt pris.

4.2

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Lugnare nattetid....

Min katt blev nyss ensam o dÀrefter mkt mer pratig,dag som natt. Provade då Catmist på natten o det kÀnns som om han blivit lugnare nattetid.
Och företaget levererade min bestÀllning vÀldigt snabbt o smidigt. Mkt nöjd m bestÀllningen.

2024幎11月4日

JÀttebra och prisvÀrt!

Jag har 3 katter, varav 2 av dem inte riktigt kommer överens. Jag har tidigare provat Feliway och det fungerade bra. Men Catmist verkar fungera Ànnu bÀttre och dessutom till ett mycket bÀttre pris! Katterna fungerar bÀttre ihop och jag mÀrker skillnad nÀr jag inte har Catmist hemma.

2024幎10月27日

Catmist Probiotika

Laban, min Ragdoll, har kÀmpat med återkommande krÀkningar och magont sedan han var kattunge. Vi har testat flera olika foder och mediciner utan större resultat. För ungefÀr en månad sedan började vi ge honom Catmist Probiotika. Till våran stora glÀdje har krÀkningarna minskat drastiskt och utan indikationer på ont i magen. Vi ger honom en två gånger om dagen, och han Àlskar smaken! Det Àr så skönt att se honom njuta som om han får godis. Jag kan varmt rekommendera Catmist Probiotika till andra djurÀgare med liknande problem.
Ända jag hade önskat var att det var mer i förpackningen dÃ¥ det kÀnns som det tar slut alldeles för fort

2024幎10月21日
5぀星のうち5の評䟡

Tveka inte, bara köp, prisvÀrt och fungerar verkligen

Efter att fått hem en liten hemlös kelling blev min gamla katt inte så glad. Kellingen vill leka och busa hela tiden medans den gamla bara vill ta d chilli, han ville knappt vara inne och va jÀtte nervös å sur för han aldrig visste nÀr nÀsta "attak" kom. Efter bara 2 dagar med catmist blev han lugn, trygg och sig sjÀlv igen. Absolut hon Àr fortfarande busig men hans nervösa beteende och oro Àr typ borta och han Àr kellig och gosig igen Rekommenderar starkt! Testat felliway förr och Àven nu men kommer aldrig mer köpa det. Catmist verkligen fungerar

2024幎10月30日
5぀星のうち3の評䟡

Bra idé, men funkade inte för oss

Jag tyckte om idén att det kan finnas en lösning för oönskat beteende, men jag var inte beredd på att produkten inte skulle kunna appliceras dÀr jag behöver det, nÀmligen i bilen, och att det inte skulle hjÀlpa i förebyggande syfte, alltså några timmar innan bilresan. Katterna Àr tyvÀrr lika rÀdda varenda gång vi behöver sÀtta de i bilen.

2024幎11月5日
5぀星のうち5の評䟡

Jag köpte catmist nÀr jag lÃ¥g på

Jag köpte catmist nÀr jag låg på sjukhus då min lilla tjej tyvÀrr fick vara mycket ensam (vilket hon inte Àr van vid) men hon klarade det galant!
Tror med stor övertygelse att catmist hade med det att göra, så rekommenderar det varmt framförallt vi omstÀllningar!
Mjau 😻

2024幎9月30日
5぀星のうち3の評䟡

Den funkar hyffsat

Den funkar hyffsat, men inte lika bra som Feliway. Priset Àr såklart en stor fördel.

DÀremot var doftavgivaren undermålig. Min man, som Àr elektroniktekniker, gav den underkÀnt och sa att vi inte kan fortsÀtta anvÀnda den. Jag Àr idag osÀker på anledningen och förstår att det dÀrför kan vara svårt att bedöma ev risker, men det Àr Àndå något jag vill lyfta för att göra andra uppmÀrksamma på att det potentiellt Àr ett problem. Det Àr också en uppmaning till företaget att se över produkten och fortsÀtta utveckla den.

2024幎7月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス