Meget dÃ¥rlig, (eller slet ingen) kundeservice, de svarer ikke pÃ¥ mails, trods utallige rykkere for min ordre som blev betalt og bestilt i marts mÃ¥ned, er derfor meget i tvivl om jeg nogensinde fÃ¥r mi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har nu testat catmist lugnande i drygt 1 vecka och min lite arga kattfröken pÃ¥ 7 Ã¥r som flyttade till mig för 2 mÃ¥nader sedan. Hon hatar andra katter. Jag har Àven en katt pojke pÃ¥ 7 Ã¥r som Àr vÀrlden... ãã£ãšèŠã
"Jag har anvÀnt Catmist och min upplevelse har varit vÀldigt positiv. Efter att ha börjat anvÀnda produkten har konflikterna mellan mina katter minskat mÀrkbart, och de verkar lugnare och mer harmoni... ãã£ãšèŠã
Kattmist verkar fungera bra! Jag fick en ny katt i min lÀgenhet, och min gamla katt som jag har haft i 5 Ã¥r var sÃ¥ rÀdd för henne, att hon gömde sig och vÃ¥gade inte visa sig för den nya katten, trots... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tror att det inte ska behöva kosta en förmögenhet att ge sina husdjur allt de behöver för att vara glada och friska. Vi på Catmist har utvecklat högkvalitativa kompletteringsfoder samt kattferomoner till ett förmånligt pris.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- catmist.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 57ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fungerar ganska bra på mina katter.
Fungerar ganska bra på mina katter.
JÀttebra produkter och företag!
Min katt gillar verkligen catmist och det mÀrks på henne!
Produkten Àr prisvÀrd och det Àr snabb leverans! Har aldrig haft några problem med företaget och de Àr trevliga! Kan rekomendera detta.
Kattungen mår bra i sitt nya hem
Vi har en kattunge som vi ville hjÀlpa att kÀnna sig trygg. Det verkar fungera bra. Kattungen mår bra
Bra produkter som håller vad de lovar.
Har mÃ¥nga katter och Àr jourhem iblandâŠ
Har många katter och Àr jourhem ibland så dessa hjÀlper oss att hålla flocken lugn. Inte heller så dyr som andra mÀrken
Smidigt och enkelt att bestÀlla
Smidigt och enkelt att bestÀlla. Bra uttagsdel med av och på-knapp.
Hittade Catmist nÀr vÃ¥r katt vaâŠ
Hittade Catmist nÀr vår katt va stressad efter att kattkompisen gått bort. Det funkar jÀttebra. Han började att Àta igen och mådde mycket bÀttre. Skulle verkligen rekommendera Catmist.
Bra service, oklar effekt
Bra och snabb service. Catmisten har inte gett önskad effekt då min katt fortfarande skvÀtter inne. Men kan bero på öppen planlösning så det Àr viktigt att anvÀnda enligt instruktioner.
Gillar verkligen catmist
Gillar verkligen catmist. Den fungerar jÀttebra på min ena katt som Àr vÀldigt rÀdd och nervös över olika ljud. Vi har alltid en doftgivare i uttaget numera.
God kundeservice
God kundeservice, og min krÊsne kat elsker godbidderne. Vil sikkert handle igen.
JÀtte nöjd med Catmisten
JÀtte nöjd med Catmisten, mina katter har blivit betydligt harmoniska.
Pakken kom hurtigt
Pakken kom hurtigt, var pakket godt ind og der er blevet mere ro, så ved lidt lÊngere tid vil der helt sikker falde helt ro omkring katten - masser af stjerner herfra
JÀtte nöjd
JÀtte nöjd , funkar bra efter ca en veckas anvÀndning. En av våra katter blir lugnare och går på lådan ,tidigare var frÀsig o kissar på fel stÀlle.
De fungerar verkligen ,katter ÀrâŠ
De fungerar verkligen ,katter Àr betydligt lugna och harmoniska rekommendationer
Service
NÀr jag ryckte att produkten dröjde så mejlade jag företaget och fick svar snabbt o de hjÀlpte till...
Snabb leverans och en produkt somâŠ
Snabb leverans och en produkt som fungerar. Jag Àr nöjd.
Fungerar perfekt
Fungerar perfekt för att skapa ro mellan den nya katten och gammelkatten
Snabb leverans, bra utbud, smidigt att bestÀlla hemifrån.
Det verkar fungera och bÃ¥da katternaâŠ
Det verkar fungera och båda katterna var snabbt framme och luktade på den. Snabb leverans och bra betalningsmedel att vÀlja på.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ