レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi lejede en flyttebil , vi valgte en bestemt model som kÞrte langt pÃ¥ literen og som ikke var for gammel. Men alligevel fik vi noget gammel **** som har rundet 400.000, bilen blevet leveret til of i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har kun godt at sige om CB Auto Ribe, og isÊr Klaus. Meget fin service, hurtige svar pÃ¥ mail, sms og telefonopkald, bragte bilen tÊttere pÃ¥ SjÊlland, sÃ¥ vi sparede 2 timers kÞretur, da vi skulle pr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg vil gerne takke Klaus Malmberg, hele processen med at kÞberen bil.Var meget behagelig fra Start til Slut. Jeg vil gerne understrege Klaus professionalisme og venlighed. Han tog sig tid til at besv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Christian yder en top professionel service. En super oplevelse af en handel, hvor der var fokus pÃ¥ os som kunde, og imÞdekommende dialog for at afslutte kÞbet til begges tilfredshed. Bilen blev le... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車修理店
  2. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Carcompany, car repair, repair of damage and dents

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

535件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Tobias som var sÊlgeren gjorde et godt

Tobias som var sÊlgeren gjorde et godt og informativt stykke arbejde fra start til slut. Rigtig godt produktkendskab og mange gavnlige informationer undervejs i processen. Endvidere var opfÞlgningen efter vi havde modtaget bilen rigtig god.

2025幎3月4日

Hej Brian,
Mange tak fordi at du har taget dig tid til at skrive til os - det betyder mere end du aner.
Vi hilser Tobias fra dig.
CB AUTO RIBE

Supergod service og trovÊrdig og

Supergod service og trovÊrdig og professionel forhandler. Vil til enhver tid anbefale CB Auto i Ribe.

2025幎3月13日

Hej Lone,
Mange tak fordi at du har taget dig tid til at skrive herinde.
Vi Þnsker dig en fantastisk dag 😀

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
levere biler i hele landet
I det hele taget god service

2025幎3月7日

Hej Karlsens RengÞring,
Mange tak for din hilsen herinde og mange
tak for handlen.
Hvis du kommer til at mangle flere biler eller en skal udskiftes så ved du hvor vi er-;)

Professionel og god rådgivning

Jeg oplevede en meget professionel og tryg dialog i forbindelse med mit kÞb af ny bil og en rigtig god og hurtig proces med både finansiering og levering. Jeg oplevede, at sÊlger havde fokus på mine Þnsker og behov og gav sÊrdeles kompetent rådgivning i situationer, der indebar valg, ligesom jeg fik klare svar på mine spÞrgsmål. Venlig og imÞdekommende sÊlger.

2025幎3月1日

Hej Anja,
Mange tak fordi at du har taget dig tid til at skrive herinde.
Mange tak for handlen.
Vi Þnsker dig en dejlig dag.
CB AUTO RIBE

Super go oplevelse vedr kÞbe af ny bil

Super go oplevelse vedr kÞbe af ny bil. Go kontakt med sÊlger i hele forlÞbet

2025幎2月21日

Hej Kenneth,
Mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive herinde.
Vi hilser Klaus og Anders fra dig 😀
Hav en dejlig dag.

Imponerende god kundeservice og

Imponerende god kundeservice og salgsafdelingen er vi rigtig glad for. PÊnt tak for den gode handel af bil til privat forbruger.

2025幎2月3日

Hej Lene,
Mange tak fordi at du har taget dig tid til at skrive til os.

God info

God information omkring handel dejlig afslappet

2025幎2月12日

Hej BÞrge,
Mange tak for din hilsen herinde.
Vi Þnsker dig en dejlig dag.
CB AUTO RIBE

Rigtig god hjÊlp samt ekspition

Rigtig god hjÊlp samt ekspition af Tobias Oksen og det gjorde oplevelsen med og handle bil til en fornÞjelse og var hurtig med og få gjordt tingene med papirer klar
Mvh Jesper

2025幎2月11日

Hej Jesper,
Mange fordi at du har taget dig tid til at skrive til os.
Vi hilser Tobias mange gange fra dig.

Bil kÞb og service

Altid god service og hvis der er noget problem så ringer mand bare de prÞver. På hjÊlpe. En så godt de kan

2025幎1月6日

Hej Anja og Henrik,
Mange tak for jeres hilsen herinde.
Vi er glade for at i er kunder hos os.
Hav en god aften.

cbauto (klaus) har vÊret helt

cbauto (klaus) har vÊret helt fantaskisk at handle med, kÞbte bil i sÞndags, men vi kom til at vÊre der lidt for lÊnge, intet problem han blev der og vi fik plader og kunne kÞre hjem. tusind tak for god behandling

2025幎1月21日

Hej Jim,
Mange tak fordi at du har taget dig tid at skrive herinde - det er vi utrolig glade for.
Vi hilser Klaus mange gange fra dig.
Vi håber at i nyder den nye bil.
Hav en dejlig dag

KÞb af Captur Plug - in Hybrid

Vi har i mange år vÊret kunde hos CB Auto og handlet bil adskillige gange. De sidste 3 biler har vi handlet med Klaus Malmberg. Det er altid en fornÞjelse og en god oplevelse, vi får en sober behandling, det foregår med hÞjt humÞr og friske bemÊrkninger. Vi har altid fået god og personlig behandling og god info når vores bil har vÊret til service/reparation.

2025幎1月10日

Hej Dorte og Verner,
Mange tak for jeres hilsen herinde.
Det sÊtter vi stor pris på.
Det er en fin bil i har fået kÞbt af Klaus.
Vi glÊder os til at betjene jer i fremtiden.
CB AUTO RIBE

Christian yder en top professionel

Christian yder en top professionel service.
En super oplevelse af en handel, hvor der var fokus på os som kunde, og imÞdekommende dialog for at afslutte kÞbet til begges tilfredshed.
Bilen blev leveret fuld klargjort på hjemme adressen, så vi undgik en ekstra kÞretur.
CB Auto Ribe, bliver også vores valg nÊste gang.
Vh Jesper Klit

2024幎12月19日

Hej Jesper,
Mange tak for din hilsen herinde og tak fordi du tog dig tid til at skrive omkring din oplevelse af dit seneste kÞb hos os - det sÊtter vi stor pris på.

Behagelig oplevese

Behagelig oplevese, lidt langsom svartider til tider. Men god oplevelse.

IsÊr sÊlger Lars Peter klare det godt.

2024幎11月30日

Hej AsbjÞrn,
Tak for din hilsen herinde.

Perfekt service

Perfekt service, Klaus var med fra fra start til slut, jeg fik altid en opdatering når det var nyt om min nye bil. Og alle spÞrgsmål blev besvaret uanset hvor tosset de var, jeg kan kun anbefale andre at kÞbe bil ved C.B Auto for her går man fra med en fantastisk oplevelse og en god fornemmelse af sit kÞb, jeg kÞber gerne igen ved C.B

2024幎12月1日

Hej Mikkel,
Mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive herinde.
Vi hilser Klaus.
CB AUTO RIBE

Jeg vil gerne takke Knud-Aage fra CB Auto i Ribe for den fremragende service og behandling, vi modtog i forbindelse med fejlsÞgning på vores bil. Knud-Aage var yderst professionel og grundig i sit arbejde, og han sÞrgede for, at vi fÞlte os trygge og velinformerede gennem hele processen. Hans venlige og imÞdekommende tilgang gjorde hele oplevelsen meget positiv. Jeg kan varmt anbefale Knud-Aage og CB Auto til alle, der har brug for pålidelig og kompetent bilservice

2024幎11月21日
自発的なレビュヌ

Hej Heidi,
Mange tak for din hilsen herinde.
Vi hilser Knud Aage fra dig.

MEGA DYR!

Ringede ind med en motor lampe som lyste. Her aftalte jeg at komme om 25 min. For at få aflÊst den via deres tester.

1.5 timer senere var jeg knap 1100 fattigere, uden de havde varslet deres urimelige hÞje belÞb for blot at aflÊse en fejlkode. Derudover gav de mig sÃ¥ et “tilbud” med pÃ¥ knap 4100kr for pÃ¥fyldning af lidt vÊske. Jeg er dybt chokeret over deres priser, men omvendt skal det vel ogsÃ¥ krasses nogle penge ind til deres flotte lounge/vente omrÃ¥de.

Aldrig vil jeg benytte dem igen!

2024幎11月25日
自発的なレビュヌ

Hej,
Tak for din anmeldelse herinde.
Vi har som aftalt udlÊst fejlkoder på din bil pga. en lysende motorlampe som du har Þnsket.
Du har betalt 1021 kr. incl. moms for udlÊsning af fejlkoder / fejlsÞgning.
Vi har givet dig et tilbud på at få påfyldt EolysevÊske samt nulstilling samt kodning heraf som du har sagt nej til.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。