レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi lejede en flyttebil , vi valgte en bestemt model som kÞrte langt pÃ¥ literen og som ikke var for gammel. Men alligevel fik vi noget gammel **** som har rundet 400.000, bilen blevet leveret til of i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har kun godt at sige om CB Auto Ribe, og isÊr Klaus. Meget fin service, hurtige svar pÃ¥ mail, sms og telefonopkald, bragte bilen tÊttere pÃ¥ SjÊlland, sÃ¥ vi sparede 2 timers kÞretur, da vi skulle pr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg vil gerne takke Klaus Malmberg, hele processen med at kÞberen bil.Var meget behagelig fra Start til Slut. Jeg vil gerne understrege Klaus professionalisme og venlighed. Han tog sig tid til at besv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Christian yder en top professionel service. En super oplevelse af en handel, hvor der var fokus pÃ¥ os som kunde, og imÞdekommende dialog for at afslutte kÞbet til begges tilfredshed. Bilen blev le... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車修理店
  2. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Carcompany, car repair, repair of damage and dents

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

535件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Vores sÊlger Tobias var rigtig god til

Vores sÊlger Tobias var rigtig god til at forklare og hjÊlpe os gamle med det hele, vi er rigtig godt tilfreds med handlen.
Nu skal vi jo fÞrst rigtig lÊre bilen at kende ☺

2024幎11月24日

Hej Jytte,
Mange tak for din hilsen herinde.
Vi hilser Tobias mange gange fra dig.
Hav en god dag
CB AUTO

Jeg er glad.

Nok den hurtigste og letteste bilhandel jeg nogensinde har foretaget. Super venlig behandling. Jeg er glad.

2024幎11月24日

Hej Jette,
Mange tak for din hilsen herinde.
Hav en god aften.
CB AUTO RIBE

Alt var bare rigtig godt

Alt var bare rigtig godt. Vi kÞbte en varebil til en rigtig god pris og de tog vores gamle i bytte til en rigtig god pris. ovenikÞbet leverede han bilen i svendborg...

2024幎10月9日

Hej Johannes,
Mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en hilsen herinde.
Vi håber at vi må få lov at levere dig din nÊste nye varebil også.
Hav en god dag.

Manglende tilbagemelding

EfterfÞlgende har vi fået kontakt - og modtaget 4 nye vinterhjul.

Vi kÞbte en Fiat 500e for ca. 1 måned siden. EfterfÞlgende havde jeg spÞrgsmål vedr. appen, fik at vide, at det ville man kigge på og vende tilbage. Det er så ikke sket. Nu har jeg fået hjÊlp af en anden forhandler. Spurgte også til ladekabler, pris m.m. - Igen; man ville undersÞge og vende tilbage - dette er heller ikke sket.
Nu mangler jeg så at få tilsendt vinterhjul - spÊndende, om det sker?
Vi sidder tilbage med en fÞlelse af, at der var fuldt fokus, da vi skulle kÞbe bil - og efterfÞlgende er der ikke den store hjÊlp at hente.

2024幎7月23日

Hej Tina,
Tak for din hilsen herinde.
Vi håber at du er glad for din Fiat 500e.
Hav en god dag.
CB AUTO RIBE

Kunne jeg bare gi’ 1000000 ⭐ !

Kunne jeg bare gi’ 1000000 ⭐ !!

FÞlt mig tryg hele vejen igennem - fra skade pÃ¥ min bil - til lÃ¥nebil - til top reparation af min bil - til levering af min bil pÃ¥ min adresse. Helt unik kundeservice sÞde Lotte
 tusind tak.

Fie

2024幎8月12日

Hej Fie

Tusind tak, vi er også glad for sÞde Lotte og hilser hende mange gange fra dig :)
Vi glÊder os til at se dig igen :)

MVH

Venlige og modtagende!

De er så venlige og har gode priser på biler til - benzin, diesel, hybrid (plugin eller ren), El.
Claus er en rigtig god forhandler at snakke med.
Han er meget god til at finde den rigtige bil.
Både Claus og Lotte er gode til at holde det hemmeligt, også når man vil overraske sine forÊldre med en ny bil, som ens far arbejder der ;) .

Hilsen Jonas.n.p

2024幎8月3日

Hej Jonas
Tak for din anmeldelse, vi hilser Klaus og Lotte mange gange fra dig :)
MVH

5 stjernet oplevelse

Fra man trådte ind af dÞren var der skruet helt op for det hÞje service niveau. Jeg blev mÞdt af smilende medarbejdere lige fra indskrivning til salgs afdelingen. Det er 100% sikkert jeg kommer tilbage igen, og anbefaler alle jeg taler med om det at tage til Ribe for service på deres bil.
“Pigerne” i kundemodtagelsen skal i hos CB Auto passe rigtig godt pÃ¥, da de virkelig gÞr man fÞler sig velkommen og reprÊsenterer virksomheden virkelig godt.
Tak for en super god dag i Ribe.

2024幎6月26日

Hej Kim,
Mange tak for de rosende ord.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive herinde -;)
Hav en dejlig sÞndag.
CB AUTO RIBE ☀