Vi lejede en flyttebil , vi valgte en bestemt model som kÞrte langt pÃ¥ literen og som ikke var for gammel. Men alligevel fik vi noget gammel **** som har rundet 400.000, bilen blevet leveret til of i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har kun godt at sige om CB Auto Ribe, og isÊr Klaus. Meget fin service, hurtige svar pÃ¥ mail, sms og telefonopkald, bragte bilen tÊttere pÃ¥ SjÊlland, sÃ¥ vi sparede 2 timers kÞretur, da vi skulle pr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg vil gerne takke Klaus Malmberg, hele processen med at kÞberen bil.Var meget behagelig fra Start til Slut. Jeg vil gerne understrege Klaus professionalisme og venlighed. Han tog sig tid til at besv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Christian yder en top professionel service. En super oplevelse af en handel, hvor der var fokus pÃ¥ os som kunde, og imÞdekommende dialog for at afslutte kÞbet til begges tilfredshed. Bilen blev le... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Carcompany, car repair, repair of damage and dents
Industrivej 47, 6760, Ribe, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Vores sÊlger Tobias var rigtig god til at forklare og hjÊlpe os gamle med det hele, vi er rigtig godt tilfreds med handlen.
Nu skal vi jo fÞrst rigtig lÊre bilen at kende âºïž

CB AUTO RIBE ããã®åç
Nok den hurtigste og letteste bilhandel jeg nogensinde har foretaget. Super venlig behandling. Jeg er glad.

CB AUTO RIBE ããã®åç
Alt var bare rigtig godt. Vi kÞbte en varebil til en rigtig god pris og de tog vores gamle i bytte til en rigtig god pris. ovenikÞbet leverede han bilen i svendborg...

CB AUTO RIBE ããã®åç
EfterfÞlgende har vi fået kontakt - og modtaget 4 nye vinterhjul.
Vi kÞbte en Fiat 500e for ca. 1 måned siden. EfterfÞlgende havde jeg spÞrgsmål vedr. appen, fik at vide, at det ville man kigge på og vende tilbage. Det er så ikke sket. Nu har jeg fået hjÊlp af en anden forhandler. Spurgte også til ladekabler, pris m.m. - Igen; man ville undersÞge og vende tilbage - dette er heller ikke sket.
Nu mangler jeg så at få tilsendt vinterhjul - spÊndende, om det sker?
Vi sidder tilbage med en fÞlelse af, at der var fuldt fokus, da vi skulle kÞbe bil - og efterfÞlgende er der ikke den store hjÊlp at hente.

CB AUTO RIBE ããã®åç
Kunne jeg bare giâ 1000000 âïž !!
FÞlt mig tryg hele vejen igennem - fra skade på min bil - til lånebil - til top reparation af min bil - til levering af min bil på min adresse. Helt unik kundeservice sÞde Lotte ⊠tusind tak.
Fie

CB AUTO RIBE ããã®åç
De er så venlige og har gode priser på biler til - benzin, diesel, hybrid (plugin eller ren), El.
Claus er en rigtig god forhandler at snakke med.
Han er meget god til at finde den rigtige bil.
Både Claus og Lotte er gode til at holde det hemmeligt, også når man vil overraske sine forÊldre med en ny bil, som ens far arbejder der ;) .
Hilsen Jonas.n.p

CB AUTO RIBE ããã®åç
Fra man trådte ind af dÞren var der skruet helt op for det hÞje service niveau. Jeg blev mÞdt af smilende medarbejdere lige fra indskrivning til salgs afdelingen. Det er 100% sikkert jeg kommer tilbage igen, og anbefaler alle jeg taler med om det at tage til Ribe for service på deres bil.
âPigerneâ i kundemodtagelsen skal i hos CB Auto passe rigtig godt pÃ¥, da de virkelig gÞr man fÞler sig velkommen og reprÊsenterer virksomheden virkelig godt.
Tak for en super god dag i Ribe.