Zakupiony olejek cbd
Zakupiony olejek cbd, działa zgodnie z opisem. Szybka dostawa.
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zakupiony olejek cbd, działa zgodnie z opisem. Szybka dostawa.
Zamówiłem 40g dostałem tylko 20g brak kontaktu przez mail oraz telefonicznie. Żenada
Unfortunately, I never made a purchase from this store. I tried to buy products from this store several times, but due to the irresponsibility of those who respond to emails, I was unable to place an order or receive the answers I needed regarding my order. I wanted to order CBD oil to Ukraine and contacted the sellers, who told me they could ship it. After that, they simply ignored me. This is unacceptable for a store; if you change your mind, you could immediately say no. Incidentally, I've tried to contact the store several times at different times, and they initially respond with a positive answer, and then ignore me. 0 out of 0 regarding this store's service. They're just weird.
swiss hemp superman to jedne z lepszych suszy cbd dostępnych na rynku , polecam
2 razy juz tutaj kupowalam olejki i oba dziaja jak trzeba . Atrakcyjna cena w stusunku do innych sklepow w ktorych kupowalam olejki wczesniej a jakosc bardzo dobra
Kupiłem olejek 30% i susz California lemon haze ,oba produkty świetnej jakości ,polecam
Jestem bardzo niezadowolony z ostatniego zamówienia w CBD King. Zamówiłem 10 g Gelato oraz 10 g Blueberry. Niestety, dostarczone produkty zupełnie nie zgadzały się z opisem.
Blueberry przyszło w opakowaniu oznaczonym jako 10 g, jednak po zważeniu było tam jedynie 5,5 g. Z kolei Gelato, które również miało mieć 10 g, zostało dostarczone w małym plastikowym pojemniku zawierającym około 5 g produktu.
Takie braki są nieakceptowalne — klient płaci za konkretną gramaturę, a dostaje praktycznie połowę zamówienia. Po tym doświadczeniu tracę zaufanie do sklepu i nie polecam CBD King innym kupującym, dopóki nie poprawią jakości obsługi i rzetelności wysyłek.
Kupywalem dwa razy dwa różne produkty i wszytko bylo ok
Sklep oferuje tanie i dobrej jakososci produkty, różnych producentów,takich jak Swiss Hemp.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。