レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Een zeer arrogante, hoogmoedige, niet klantvriendelijke, onpersoonlijke en onbeschofte klantenservice. Ze willen, eisen en vragen van alles en nog wat maar komen hun gemaakte afspraken niet na, z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al jaren klant bij CCV, worden altijd netjes geholpen en producten zijn fijn in gebruik. Wij hadden reeds een probleem met een factuur/services, na een super snel telefoontje was dit direct opgelost.... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Super fijn geholpen door George. Hij denkt actief mee en geeft duidelijke, heldere antwoorden op al mijn vragen. We zijn al een tijd klant, maar ik zat nog met een paar onduidelijkheden, die zijn nu... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wat een onvriendelijke onprofessionele klantenservice. Als je meer dan 10 jaar klant bent geweest en je je contract op tijd op zegt maar ccv dit niet juist verwerkt verwachten ze dat je voor geheel 2... もっず芋る

䌁業情報

1. 支払いサヌビス

圓該䌁業による蚘述

CCV offers a range of in store payment solutions, powerful online solutions and self service payment terminals throughout Europe.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

4 maanden bezig

ben al meer dan 4 maanden bezig om een koppeling te krijgen met tankkaarten tot vandaag moesten we alles omzetten en wat gebeurt er ik kan helemaal geen pinbetaling meer doen en een monteur komt binnen 8 uur wat een mongelen bedrijf

2026幎4月14日
5぀星のうち1の評䟡

Een zeer arrogante en onbeschofte klantenservice

Ze willen, eisen en vragen van alles en nog wat maar komen hun gemaakte afspraken niet na, zijn moeilijk bereikbaar (lange wachttijden) en proberen je constant financieel een poot uit te draaien. Je bent daar geen klant maar een nummer waar zoveel als mogelijk aan verdiend moet worden.

Tijd om over te stappen.

2026幎4月9日
5぀星のうち1の評䟡

Een zeer arrogante support afdeling

Een zeer arrogante support afdeling, die geen tekst en uitleg geeft. Men bepaalt opeens, eenzijdig en zonder voldoende (juridische) uitleg om de diensten waar men al ruim 10 jaar trouw gebruik van heeft gemaakt opeens eenzijdig en plotseling op te zeggen, omdat men 'de aard van onze handelingen niet profijtvol vindt' Uiteraard vechten wij dit aan, maar het is goed om alvast potentieel geïnteresseerden te attenderen dat CCV zich een hoogmoedige houding aanmeet. En dat dit een onbetrouwbare partij is. Mensen er zijn gelukkig vele alternatieven! Wees gewaarschuwd.

2026幎3月25日

Wat een onvriendelijke onprofessionele

Wat een onvriendelijke onprofessionele klantenservice.
Als je meer dan 10 jaar klant bent geweest en je je contract op tijd op zegt maar ccv dit niet juist verwerkt verwachten ze dat je voor geheel 2026 nog gaat betalen. Schandalig om zo met je trouwe klanten om te gaan. Iedere keer wordt er verwezen naar het systeem, echter blijkt dat er ook bij ccv in het systeem fouten zitten en bevestigingsmails niet verzonden worden of mails niet beantwoord worden.

2026幎3月23日
5぀星のうち1の評䟡

Ook hier slechte ervaring na vervangings advies van ccv

Ook hier, Pin apparaten moeten er eerst uit per januari (inmiddels verlengd naar november) dus ga je kijken naar nieuwe oplossingen. Uiteindelijk gekozen voor een all in kassa systeem met pin terminals opgezegd per 1 februari twee terminals dood leuk gewoon een heel jaar in rekening brengen na 23 jaar voor mij zelf te werken en bij ccv te zijn. Ems ook onderdeel van fiserv verwerkte de betaling en die was wel in 1 maand opgezegd. En ja ook ik krijg het standaard antwoord excuses sorry onze voorwaarden bla bla bla nu gauw naar een andere partij CCV nooit meer. En mede.onze 52 andere vestigingen.

2026幎3月16日
5぀星のうち1の評䟡

Pin apparaten gaan eruit per november

Pin apparaten gaan eruit per november dus ga jij kijken naar nieuwe uiteindelijk gekozen voor een all in kassa systeem met pin terminals opgezegd per 1 februari twee terminals dood leuk gewoon een heel jaar in rekening brengen na 43 jaar voor mij zelf te werken en bij ccv te zijn en in een zaak nog steeds een pin terminal hebben van ccv DIE IK NU OOK OP GA ZEGGEN !!!!!!! En ja ook ik krijg het standaard antwoord excuses sorry onze voorwaarden bla bla bla nu gauw naar een andere partij CCV nooit meer

2026幎3月17日
5぀星のうち5の評䟡

CCV est un fournisseur trÚs fiable pour

CCV est un fournisseur trÚs fiable pour mes solutions de paiement ! J'ai 4 terminal de paiement et le service est réactif et trÚs professionnel. Surtout, la transparence dans les transactions est parfaite, je sais exactement ce que je paye et quand. Les frais sont clairs, pas de surprises. Je recommande vivement pour une gestion simple et efficace de vos paiements 👍💳"

2026幎3月12日

Opgelet: OPLICHTING

Opgelet: oplichters
hele nare ervaring met deze bedrijf CCV.nl
Al 4 jaar huur ik van hun een pinautomaat en opeens sturen ze een factuur van 370 euro en zeggen ze dat ze vergeten zijn om afgelopen 3 jaar geen korting bereken op mijn factuur! ik vraag waarom jullie komen nu pas? ze zeggen dat ze mogen tot 5 jaar na eindcontract nogsteeds facturen sturen die hun (vergeten) zijn te berekenen.

niet te geloven dit, vervolgens betaal je na veel bedreigen van incassobureau en deurwaarder deze onterechte rekening en dan komen ze 4 maanden na beëindigen van mijn contract met een factuur van 0.99 cent en als je deze ook niet betaald sturen ze een email met 11 euro administratie kosten en ook bedreigen dat ze een incassobureau op jou kosten voor 0,99 cent gaan openen.

Nu komen ze onder mijn review schijven dat ze dit heel vervelend vinden en dat ik moet een email sturen naar klantenservice!!!! mensen NIET vertrouwen deze oplichters

2026幎2月24日

PAS OP

PAS OP! Eerder zijn transacties met een creditcard niet naar ons bedrijf overgeschreven en is er geld door dit bedrijf achtergehouden.
Na bewijsvoering uiteindelijk wel het geld gekregen.
Verder na contactbeëindiging 4 maanden onterecht huur door berekend. Al met al geen betrouwbaar bedrijf.

2026幎1月28日

AHMET

Dit is weliswaar een aparte review!
CCV als bedrijf een krappe voldoende (super irritante callcenter medewerkers die van toeten nog blazen afweten en je continue lastigvallen met aanbiedingen als je de order voor 3 pinautomaten allang hebt geplaatst !!
Maar de komst van Ahmet de installatiemonteur was een verademing.
Vriendelijk, professioneel, correct en keurig werk afgeleverd.
Kortom Ahmet is de reden van deze vijf sterren 😀

2026幎1月8日

waardeloos bedrijf

waardeloos bedrijf. meer dan 2 jaar niet gebruikt, contract allang opgezegd en ze blijven factureren en met incasso dreigen. niet te vertrouwen

2025幎11月12日

Beste,

Bedankt voor uw feedback.

We hebben uw situatie onderzocht en vastgesteld dat de beëindiging van uw contract niet correct bij ons was aangekomen, waardoor de facturen onterecht zijn aangemaakt. Dit is inmiddels rechtgezet.

We hebben geprobeerd u hierover telefonisch te bereiken en hebben ook een e-mail gestuurd met meer informatie. Mocht u nog vragen hebben of iets niet duidelijk zijn, neem gerust contact met ons.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

5぀星のうち1の評䟡

Onze winkel stopt“CCV toont nul begrip voor winkel die stopt

Onze winkel stopt, en daarom hebben we het CCV Paybox-contract opgezegd. De opzegtermijn van drie maanden is mijn fout, maar jammer dat CCV geen enkel begrip of coulance toont voor een winkel die ophoudt te bestaan.
Coulance alleen na KvK-uitschrijving klinkt klantonvriendelijk en weinig meedenkend.
Zo ga je niet om met klanten die jarenlang netjes hebben betaald.

Jammer van deze reactie.
Een opzegtermijn van 3 maanden voor een winkel die stopt is al vreemd, maar vervolgens zeggen dat er “geen uitzonderingen” worden gemaakt, voelt echt onbegrijpelijk.

Geen coulance, geen meedenken.
CCV zou zich hier best voor mogen schamen.
Ik zou iedereen aanraden drie keer na te denken voordat je hier een abonnement afsluit.

2025幎11月7日

Goeiemiddag Dick

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt.

We begrijpen dat het stoppen van een winkel een ingrijpende situatie is en dat een opzegtermijn dan extra lastig kan voelen. Wij proberen onze klanten allemaal zo gelijk mogelijk te behandelen en geen uitzonderingen te maken. Ik begrijp dat dit in deze situatie niet fijn is en onjuist aanvoelt.

We waarderen het dat je jarenlang klant bent geweest en willen je bedanken voor die samenwerking.

Mocht je nog vragen hebben over het verdere proces, dan helpen we je graag.

Donaties niet toegestaan

Aangemeld om donaties via iDeal voor onze stichting te kunnen ontvangen. Na 40 dagen wachten met de status “Screening” meldt men dat de aanvraag niet wordt behandeld, omdat hun beleid het verwerken van donaties niet toestaat.

2025幎11月4日

Goeiemiddag Leon,

Bedankt voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn om na een lange wachttijd te horen dat het verwerken van donaties niet zijn toegestaan. Ons beleid is er om te voldoen aan wettelijke en interne richtlijnen, en helaas vallen donaties daarbuiten.

We nemen jouw feedback ter harte en waarderen je begrip.

We helpen je graag verder.

Flauw

Flauw

Al heel lang klant, waarschijnlijk langer dan 25 jaar, nu wordt het bedrijf beëindigd in januari en we denken tijdig opzeggen van het servicecontract.
Blijkt nu 3 maanden voor het nieuwe jaar te zijn en niet de gebruikelijke 1 of 2 maanden, stom stom, dan maar weer voor een jaar betalen.
Klantenservice geen begrip, best wel teleurstellend.

2025幎10月27日

CCV Group からの回答

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt.

We begrijpen dat het vervelend is om te ontdekken dat de opzegtermijn anders is dan verwacht, zeker na zo’n lange samenwerking. Onze voorwaarden zijn inderdaad gebaseerd op een jaarlijkse opzegtermijn van drie maanden, zodat we continuïteit kunnen garanderen voor alle klanten.
Het spijt ons dat dit niet duidelijk genoeg was en dat je teleurstelling hebt ervaren.
We nemen jouw feedback mee om onze communicatie hierover te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of samen willen kijken naar een passende oplossing, neem gerust contact met ons op.
We helpen je graag verder.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。