レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har boet i Tuborg Bakkedrag i 2,5 Ã¥r og boet i 2 forskellige boliger. Oplevelsen ved ind- og udflytning i begge boliger har vÊret en fornÞjelse og meget professionelt. Udover at vi har vÊret glade... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft den oplevelse hos CEJ udlejning, dette skyldes isÊr Anne Sofie Schou fra Aarhus afdelingen Anne Sofie hjalp mig med at finde den fineste lejlighed og mit nye hjem. Hun greb i min bol... もっず芋る

䌁業が回答したした

One of the worst rental experiences I’ve had in Denmark. After just 6 months in the apartment, we were charged the full 38,000 DKK deposit plus an extra 8,660 DKK, even though the apartment was left... もっず芋る

䌁業情報

1. 敷地管理サヌビス

圓該䌁業による蚘述

CEJ er blandt Danmarks stÞrste ejendomsadministrationsselskaber. Vi ejer ikke selv ejendomme, men administrerer ejendommene for vores kunder. Herunder ejerforeninger, andelsboligforeninger, boligudlejning og erhverv. Det er vores rolle som administrator at varetage vores kunders interesser, og udfÞre deres beslutninger og Þnsker. Vi tilstrÊber, at opgaver bliver håndteret inden for rimelig tid, og at de altid lever op til gÊldende lovgivning.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

420件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 93に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Vi har boet i Tuborg Bakkedrag i 2,5 år

Vi har boet i Tuborg Bakkedrag i 2,5 år og boet i 2 forskellige boliger. Oplevelsen ved ind- og udflytning i begge boliger har vÊret en fornÞjelse og meget professionelt. Udover at vi har vÊret glade for at bo i ejendommen har vi vÊret sÊrdeles glade for vicevÊrten sm altid har vÊret hurtig til at reagere, skÞnt :-) Så stor ros til Kim Hejnesen! Stor hilsen Helle og Henrik

2026幎4月16日

KÊre Henrik

Tusind tak for at du giver dig tid til at dele dine erfaringer. Det betyder meget for os.

Jeg har givet dine pÊne ord videre til vores medarbejder.

Kathrine / CEJ Ejendomsadministration

CEJ ejendomsadministration har i den

CEJ ejendomsadministration har i den grad vÊret behjÊlpelige og gode at samarbejde, med vores fraflytning af lejlighed. Mette Hougaard BÞrger ejendomsadministrator, har virkelig vÊret hurtig og god til at svare og hjÊlpe os, hvis vi havde spÞrgsmål, såsom proceduren ved fraflytning og hvordan vi forholder os, hvilke materialer der skulle bruges til at klargÞre lejligheden og fulgt op på, om alt er i skÞnneste orden. Meget behageligt menneske hele vejen igennem

2026幎3月17日

KÊre Carolina

Mange tak for dine meget pÊne ord om os, og vores medarbejder.

Vi er glade for, at du har haft en behagelig fraflytning, og vi Þnsker dig alt det bedste fremover.

CEJ Property Management har efter min

CEJ Property Management har efter min oplevelse leveret en meget utilfredsstillende service. Kommunikation har vÊret uprofessionel, overfladisk og til tider arrogant.

Det aktuelle problem er blot ét af flere eksempler på en mangelfuld håndtering. Et af problemerne har vÊret håndteringen af parkeringskort til parkeringsområdet, som hÞrer til ejendommen. Tidligere hjalp administratoren med dette, men denne gang har CEJ i over en måned ignoreret henvendelserne og blot henvist videre til APCOA. APCOA har imidlertid svaret, at de ikke er den ansvarlige part, og at dette ligger hos den, der administrerer ordningen på vegne af ejendommen.

Selv hvis det havde vÊret korrekt, at CEJ ikke var den ansvarlige part, ville man som kunde stadig forvente en reel hjÊlp til at finde en lÞsning eller i det mindste blive guidet ordentligt videre. I stedet har holdningen virket helt ambivalent og uden nogen egentlig interesse i at hjÊlpe. Det er sÊrligt problematisk, når det nu samtidig fremstår, som om CEJ netop har en central rolle og et ansvar i forhold til den ordning.

Imens fortsÊtter parkeringsudgifterne med at stige, selv om jeg hver måned betaler korrekt via den ordning, som CEJ administrerer. Alligevel er der stadig ikke kommet nogen reel lÞsning eller et klart svar.

Meget dårlig service, manglende opfÞlgning og en klart utilfredsstillende håndtering af en simpel sag.

2026幎4月10日

KÊre Marko

Tak for din anmeldelse og fordi, du tager dig tid til at beskrive din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vores service.

Medarbejderen, som har siddet med sagen, er ikke lÊngere ansat i CEJ, og vi har desvÊrre ikke kunnet finde tidligere korrespondance i sagen. Det forklarer naturligvis ikke det forlÞb, du har oplevet, men det kan vÊre medvirkende til, at sagen ikke er blevet fulgt op, som den burde. Det beklager vi meget.

Vi vil meget gerne have mulighed for at se nÊrmere på sagen og finde en konkret lÞsning sammen med dig. Vi håber derfor, at du vil kontakte vores administrationschef Inge-Marie på imr@cej.dk, så vi kan gennemgå sagen og sikre korrekt opfÞlgning.

Igen, tak for din feedback – den bruger vi aktivt til at forbedre vores arbejdsgange og kommunikation.

Anmeldelse af CEJ

Anne Sofie hjalp mig med at finde den fineste lejlighed og mit nye hjem. Hun greb i min boligsÞgning og så hvor vigtigt det var for mig at finde det helt rigtige. Hun gjorde alt for det blev den bedste oplevelse og hun gjorde alt for at hjÊlpe mig bedst muligt.

Hun tog sig tid til mig og mine behov, var lyttende, tålmodig og gjorde min boligsÞgende til en fantastisk oplevelse.

Tak.

2026幎2月27日

KÊre Anne-Katrine

FÞrst og fremmest tillykke med din nye bolig. Det er super dejligt, når det lykkes at finde det helt rigtige nye hjem.

Tusind tak for at du giver dig tid til at skrive om din oplevelse. Jeg skal straks give dine pÊne ord videre til min kollega.

Stor Anbefaling

Stor Anbefaling. ⭐⭐⭐⭐⭐efter et hurtigt hussalg skulle vi finde en lejebolig. Kathrine fra Kbh afd var utrolig hjÊlpsom, svarede os med det samme pÃ¥ alle henvendelser, hurtige fremvisninger og meget fleksibel. Mads ogsÃ¥ fra Kbh afd fandt os vores nye bolig i Valby. Vi kunne ikke vÊre mere glade for denne hurtige og nemme proces .🙏🏻tak

2026幎1月29日

Hej Anette

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord. Dem giver jeg videre til mine kolleger :-)

Vi er glade for at hÞre, at I har haft en god oplevelse med at finde en lejebolig.

God dag.

Venlig hilsen Stina / CEJ Ejendomsadministration

Super oplevelse med CEJ Udlejning

Super oplevelse med CEJ Udlejning. Meget professionelle på alle måder og samtidig venlige og imÞdekommende.

2026幎3月18日

Hej Leif

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse.

God dag.

Venlig hilsen Stina / CEJ Ejendomsadministration

Bedste fremvisning

Jeg havde den bedste fremvisning af Kathrine Ejby på Sydhavn! Hun havde bare styr på det hele og var super struktureret - så udover at det var en fed bolig, var hun helt klart også en af grundene til, at jeg gerne ville have boligen:)

2026幎3月11日

KÊre Matilde

Tusind tak for dine pÊne ord om vores medarbejder. Det siger jeg straks videre til hende.

Tak for det, og hav en dejlig dag :-)

Kathrine / CEJ

Stor anbefaling herfra til CEJ.

Stor anbefaling herfra til CEJ. Hele processen med at få en lejebolig har vÊret utrolig nem og professionel. IsÊr Kathrine Ejby har vÊret utrolig imÞdekommende, hjÊlpsom og professionel. KÊmpe tak til Kathrine Ejby og CEJ.

2026幎3月10日

KÊre Nanna

Mange tak for dine pÊne ord og tillykke med lejligheden!

Jeg vil straks give rosen videre til din udlejningskonsulent.

Amen

CEJ er egenligt i startet en rigtig fin udlejer. Vi flyttede i sommeren 2023 ind i en skÞn lejlighed, vi overtog den dog hvor der ikke var gjort rent, det kontakter vi dem om. Under udlejnings perioden har alt vÊret ok, da vi ikke har haft brug for deres hjÊlp så meget, udover en episode med vÊske bobbler i vÊggen som er rendt ned af vÊgge og derfor har vi måtte tÞrrer af. Og vi skulle rykke i langtid på at få dokument på vi ikke skulle hÊfte ved fraflytning. Vi er så fraflyttet lejemålet ca. 2,5 år efter indflytning. Og hele vores depositum er rÞget, 40k. Til gulv, maling og rengÞring, trods vi selv havde taget det meste rengÞring og vi ikke overtog lejligheden renere end vi afleverede. Samt til udflytningssyn, sagde maleren at det ikke var nÞdvendigt at male loft på det ene vÊrelse, hvor tilsynsmanden mente at det skulle vi fordi vi havde boet der i 3 år, hvilket ikke passede. Vi er meget uforstående over at en lejlighed af den stand vi overlader dem, har kostet knap 40k, at istandsÊtte. Trods tingene udlejer hÊftet for. Det er ubegribeligt og når jeg snakke med andre som har fraflyttet deres ved andre udlejer, er det ikke set så dyre priser. Så vi går derfra med en virkelig Þv fÞlelse. Så ville nok ikke anbefalede det, hvis man Þnsker at få lidt depositum tilbage, da de snupper rub og stub

2026幎3月12日

KÊre Natascha

Vi vil meget gerne kigge på din sag. Vi har dog brug for at vide, hvilken adresse sagen drejer sig om. Du er meget velkommen til at skrive en mail til kommunikation@cej.dk, så vil vi kigge nÊrmere på det.

Stina / CEJ Ejendomsadministration

PAS PÅ! CEJ beholder dine penge

Jeg skulle i forbindelse med en flytning fra min andelslejlighed for 1 år siden have penge tilbage for varme. I fÞrste omgang må jeg minde CEJ om dette og selv rykke for at få mine penge - CEJ tog ikke kontakt og gjorde ikke opmÊrksom på at jeg havde penge tilgode.
DernÊst får jeg et brev på mail fra CEJ hvor der skrives at pengene overfÞres til min konto imellem d. 16.-20. feb. Der kommer dog ingen penge, jeg skriver derfor endnu en mail og bliver slet og ret ignoreret.
Jeg skriver endnu en mail og CEJs svar ryster mig i min grundvold: "vi har ikke kunnet overfÞre pengene for vi har ikke dine kontooplysninger".
Det bevidner om I ikke havde tÊnkt jer at overfÞre pengene, for uden mine oplysninger kan i jo slet ikke have sat dem til udbetaling til 16.-20. feb! Det var altså en lodret lÞgn fra CEJ at de var sat til udbetaling.
Hos CEJ er marketing strategien for at lave overskud at lade som ingenting, ignorere folk og håbe folk bare stoler på belÞbet 'går ind' selvom det ikke gÞr, eller giver op på at få deres penge.
CEJ havde ikke tÊnkt sig at gÞre opmÊrksom på at jeg havde penge tilgode og heller ikke på at de ikke havde mine kontooplysninger. De sendte et brev med en lodret lÞgn.
CEJ! Hvis I ikke har kontooplysninger - skal i da gÞre opmÊrksom på det, og ikke skrive I overfÞre penge velvidende at det kan I slet ikke grundet manglende kontooplysninger!
I brevet skriver I pengene overfÞres til min konto 16.-20. feb.(dette opfattes af almindelige mennesker som om I har de nÞdvendige oplysninger for at dette kan lade sig gÞre).
Ikke en undskyldning fik jeg - ingenting, bare at de var Êrgerlig over at vÊre blevet opdaget og et tarveligt skriv om at pengene efter jeg sendte mine oplysninger nu var sat til tilbagebetaling til mig.
Skam jer!

Svar til CEJ efter de har reageret med svar på trustpilot:
SelvfÞlgelig skal varmeregnskabet afsluttes, fÞr der kan laves en endelig afregning, det er der heller ingen der anfÊgter, ej heller tiden det tog. Så det er ude af kontekst det du lirer af, da jeg intet nÊvner om det. Jeg kan godt -  for CEJs laveste fÊllesnÊvners skyld (tÊnker selv det er åbenlyst)- tilfÞje at vi var over den tid, regnskabet VAR afsluttet og i kontaktede mig ikke!
I kan da vel forholde jer til at det er svindel og sende et brev ud og skrive i har sat pengene til overfÞrsel når det er en lodret lÞgn.
Det behÞver man jo ingen adresse eller ejendoms adresse for at forstå og vigtigst af alt - det forhindre jer vel ikke i at handle Þjeblikkeligt så det ikke sker igen for andre!?
Sagen er afsluttet herfra fordi jeg selv tog et ansvar, et ansvar I tager penge for at skulle have styr på!
Jeg vil opfordre alle fraflyttere der har med CEJ at gÞre til at ringe/maile til dem og tjekke om I har noget tilgode, for CEJ gÞr ihvertfald ikke opmÊrksom på det....nå ja og husk og mind dem om at de skal have jeres kontooplysninger for at kunne overfÞre jeres penge - det er ikke åbenlyst hos CEJ!

2026幎2月25日

KÊre Anna

Vi er kede af den oplevelse, du beskriver, og det er bestemt ikke den kommunikation, vi Þnsker, at vores fraflyttere skal mÞde.

Normalt skal varmeregnskabet afsluttes, fÞr vi kan lave en endelig afregning, hvilket vi oplyser i vores breve, når vi afregner salget af andelsboligen. AfhÊngigt af både fraflytningsdato og tidspunktet for lukning af varmeregnskabet kan der derfor gå flere måneder, fÞr vi kan kontakte beboere om eventuel efterregning eller tilbagebetaling.

Da din anmeldelse ikke indeholder oplysninger om adressen eller ejendommen, kan vi desvÊrre ikke forholde os mere konkret til sagsforlÞbet her.

Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere og sikre en ordentlig afslutning, hvis du kontakter vores administrationschef direkte på imr@cej.dk.

Vi tager din feedback meget alvorligt og fÞlger op internt, så vi kan undgå lignende oplevelser fremover.

Agnes

Agnes

Har igennem hele forlÞbet med at få renovereret mit badevÊrelse som krÊvede adgang til min underbo, en lejer hos CEJ, vÊret fuldstÊndig fantastisk og super sjov og sÞd at snakke med og virkelig arbejdet hurtigt, hvilke var nÞdvendigt..

Tak Agnes for hjÊlpen

2026幎2月20日

KÊre Casper

Tusind tak for at skrive.

Det er altid dejligt, når vores medarbejderes arbejde bliver vÊrdsat. Det skal jeg straks sige videre til hende.

Rigtig god dag!

Fantastisk oplevelse med CEJ Udlejning

Fantastisk oplevelse med CEJ Udlejning. Jeg har vÊret på boligjagt i noget tid og blev positivt overrasket over, hvor effektiv processen var. Jeg fik kontrakten allerede dagen efter fremvisningen. Gennem hele forlÞbet blev jeg hjulpet af Kathrine Ejby, som har vÊret yderst professionel, imÞdekommende og hurtig til at besvare alle mine spÞrgsmål. Hendes engagement gjorde både kontraktunderskrivelse og de praktiske detaljer trygge og overskuelige. Jeg kan varmt anbefale både Kathrine og CEJ.

2026幎2月17日

KÊre Victor

Sikke en dejlig anmeldelse at mÞde ind til.

Vi er glade for at lÊse, at du har haft en god oplevelse med at finde bolig igennem os, og at processen har vÊret effektiv og tryg hele vejen igennem. Det vil jeg straks sige videre til din udlejningskonsulent.

Vi sÊtter stor pris på, at du deler det med os og andre.

Kathrine / CEJ Ejendomsadministration

Jeg havde en virkelig god oplevelse med

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at leje en lejlighed. CEJ konsulent leverede en klar, tydelig kommunikation, god service og lÞsningsorienteret. Tak

2026幎1月31日

KÊre Hans

Tusind tak for de fine ord - dem sÊtter vi stor pris på.

Nem proces

Nem, professionel og hurtig proces.

2026幎1月22日

KÊre Jonas

Mange tak for de ord - dem sÊtter vi pris på!

Kathrine / CEJ Ejendomsadministration

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med CEJ ejendomme, specielt Kathrine Ejby har vÊret en kÊmpe hjÊlp i forbindelse med overtagelsen af min lejlighed. Jeg giver de bedste anbefalinger videre. Hilsen Anton

2026幎1月23日

KÊre Anton

Stort tillykke med din nye lejlighed og tusind tak for anmeldelsen!

Jeg skal straks give dine pÊne ord videre til vores kollega.

God weekend :-)

Super god oplevelse

Super god oplevelse - hurtig, prÊcis og overtruffen service!

Under mit forlÞb havde jeg i hvert fald ikke noget at sÊtte en finger på og der var en skÞn proaktiv tilgang til vores samtaler.

2026幎1月20日

KÊre Victor

Tusind tak for de fine ord - dem sÊtter vi stor pris på!

Professionelle og venlige

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med CEJ i forbindelse med leje af en lejlighed. CEJ har stået for fremvisningen, kontrakten og alt det praktiske, og jeg har vÊret meget tilfreds med deres service og har fÞlt mig tryg i hele forlÞbet.
Teamet har udvist stor professionalisme, vÊret venlige og meget hurtige til at svare på mine spÞrgsmål. Jeg kan varmt anbefale CEJ til alle der sÞger en pålidelig udlejer/ejendomsadministrator.

2026幎1月19日

KÊre Charlotte

Tusind tak for at du har taget dig tid til at dele dine erfaringer med os.

Det betyder meget, og det er dejligt at lÊse, at processen har vÊret tryg og er forlÞbet efter bogen.

Kathrine / CEJ Ejendomsadministration

Charged for extreme heating use after move-out with no transparency

Update: After being told the high usage might be due to heating being left on by me, I obtained weekly meter data from the heating company. This shows that ~30% of the heating bill occurred after key handover, during renovation.

This points to a broader issue, while tenants are liable for normal use, excessive consumption outside their control is still allocated to them. In practice, this shifts the cost of renovation-related heating onto outgoing tenants (instead of the company), particularly those moving out in winter. While the amounts in my case were small, this approach creates a structural disadvantage for tenants and is something others should be aware of when moving out.

---
I had a good tenancy overall and no issues while living in the apartment. Rent and deposit handling were fine.
About a year after moving out, I received the final heating settlement. The billed period covered Dec–Jan, but the heating charge for that period was the same as, or higher than, my usual annual heating consumption. I lived in the apartment for three years, so I have good comparison data. The settlement also stated that my heating consumption was 146% above the building average for the same period.
When I asked for clarification and a breakdown of usage, I was told that high consumption is “normal in winter” and wasn’t given any further detail. I then contacted the heating company myself to get the meter readings. These showed that around two thirds of the consumption happened in January.
This matters because I handed over the keys mid-January and renovation was ongoing after that. I therefore tried to clarify how such high heating consumption could be charged to me for what was effectively a ~2-week period under my control, and who is liable for heating used after handover / during renovation. The only answer I received was “the numbers are correct”, without addressing allocation or responsibility.
The amounts involved are not large, but the lack of transparency and the dismissal of a clear deviation left a poor impression. I would recommend that other tenants double-check heating settlements when moving out, especially in winter.

2026幎1月16日

Dear Anna

We are sorry to hear that you have had a dissatisfactory experience related to your move out and the heating settlement. That is not the impression we wish to leave on top of an otherwise good time in the lease.

To clarify, you are liable for the rent and consumption including the heating until 31 January, including the period in which contractors were working inside the apartment. We apologize if this was not communicated clearly enough during the process.

Your property manager will address the consumption to the utility company to ensure that the figures are correct. I understand that you are already in dialogue with your property manager via e-mail, and you can expect to hear from him as soon as the matter has been clarified.

We apologize for the inconvenience.

Best regards
Kathrine / CEJ Property Management