レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hold jer vÊk!!! Efter kun 1,5 Ã¥r i lejligheden har de opkrÊvet over 52.000 kr. for istandsÊttelse, hvilket virker helt ude af proportioner. Problemet er ikke kun belÞbet – men at de ikke kan dok... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har nu i over 3 uger forsÞgt at komme i kontakt med en controller i virksomheden. Som medlem af en ejerforening der administreres af Cobblestone tilbydes vi at indfri vores del af et fÊlleslÃ¥n. NÃ¥r... もっず芋る

䌁業が回答したした

Blev noget overrasket i dag ds jeg skule ordne nogle papirer i receptionen Sidder 5 piger lige ved dÞren spiser frokost ved deres computere - snakker hÞjlydt som man nu gÞr i frokost pauser... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dear Cobblestone, I am happy to share that issue raise regarding the return of my deposit refund has been resolved .I would like to thank your representative (property manager).She worked dilige... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産管理䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Cobblestone A/S er en full service ejendomsforvalter. Vi administrerer ejendomme for både ejere og foreningsejendomme samt tilbyder ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og Þkonomisk rådgivning.

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

232件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

ForfÊrdelig og inkompetent

Wow, I oversvÞmmes jo i dårlige anmeldelser.
Ikke så mystisk, for I er generelt inkompetente, afvisende overfor fakta og hÊvngerrige.

Som en professionel bestyrelse kan vi ikke anbefale Cobblestone som administration.

Fra ledelse til administratorer er de inkompetente, unfair og ugennemsigtige i deres håndtering af sager.

Vi har utallige eksempler fra direktÞren som forsÞgte at snyde foreningen Þkonomisk og til administratorer, som snÞd ejere. Kontakt mig gerne for detaljer.

Derudover er Cobblestone påståelige og laver utallige fejl! Vores motto i bestyrelsen blev efter 2 år “har vi ikke fundet 5 fejl i deres materiale, har vi ikke kigget godt nok”.

Efter vi opsagde dem, har direktÞren forsÞgt at smadre et projekt for en anden ejerforening som jeg gratis har hjulpet med et projekt. En mystisk hÊvngerrig og uprofessionel opfÞrsel fra en direktÞr, som burde gÞre sig for god til at forsÞge at ÞdelÊgge og fordyre en anden forenings altanprojekt.

SÃ¥ ja, som bestyrelse og forening, skynd jer at finde nogle andre.

Cobblestone, direktÞren, byggeadministrator og daglige administratorer er elendige og ubrugelige.

——
TilfÞjelse
Cobblestone forsÞger igen og igen at fjerne dette review.

—-
ForsÞg gerne at fremlÊgge en sag, hvor jeg ikke taler sandt. Jeg er ikke lÞbet fra en eneste aftale. Jeg har sammen med foreningen opsagt jer, da I lÞb fra en skriftlig aftale og pludselig ville have 60.000kr mere.

2026幎3月15日

KÊre Amalie

Du har vÊret kunde hos os i mange år.

Vi er ikke enige i din udlÊgninger og flere af dine forhold er usande, ligesom vi også flere gange har konstateret at du er lÞbet fra faste skriftlige aftaler og generelt har en historik for at brokke dig på Trustpilot også i andre relationer.

Trustpilot har også ad flere omgange slette dine personlige og direkte hadefulde beskeder om os, der har vÊret i strid med Trustpilots generelle betingelser og politik. Vi kommer derfor ikke til at bruge mere tid på dine henvendelser på Trustpilot. Vi står naturligvis altid til rådighed for saglige og berettigede forespÞrgsler via vores normale kontaktkanaler, da vi ikke drÞfter sager i et offentligt rum.

Vi har nu i over 3 uger forsÞgt at

Vi har nu i over 3 uger forsÞgt at komme i kontakt med en controller i virksomheden. Som medlem af en ejerforening der administreres af Cobblestone tilbydes vi at indfri vores del af et fÊlleslån. Når man Þnsker at gÞre dette, råber man ud i et tomrum. Ingen respons overhoved på mails og telefonbeskeder i over 3 uger.

2026幎3月13日

KÊre Mathias.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er vi oprigtigt kede af at hÞre.

Det er bestemt ikke den service, vi Þnsker at levere, og vi beklager meget, hvis du har oplevet manglende respons i forbindelse med din henvendelse om indfrielse af fÊlleslånet. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må vÊre at stå uden svar, når man aktivt forsÞger at komme i kontakt med os.

Vi tager din feedback meget alvorligt og bruger den til at forbedre vores interne processer, så vi kan sikre en bedre og mere rettidig kommunikation fremover.

Skulle du få brug for yderligere hjÊlp, eller Þnsker du, at vi fÞlger op på sagen, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@cobblestone.dk, så vil vi gÞre vores bedste for at hjÊlpe dig videre, samt se ind i, hvilken forening din henvendelse vedrÞrer.

Hold jer vÊk!!!

Hold jer vÊk!!!
Efter kun 1,5 Ã¥r i lejligheden har de opkrÊvet over 52.000 kr. for istandsÊttelse, hvilket virker helt ude af proportioner. Problemet er ikke kun belÞbet – men at de ikke kan dokumentere noget af det.

Vi har gentagne gange (mere end 10 gange) bedt om at få tilsendt fakturaer og dokumentation for arbejdet. De svarer simpelthen ikke på vores mails. I stedet sender de bare rykkere på belÞbet, uden at forholde sig til vores spÞrgsmål.

Det er ekstremt uprofessionelt og beskidt bare at tage penge uden at kunne vise fakturaer! Og ovenikÞbet ignorere os!
Det er dog sjovt at de kan svare herinde, men ikke på mail:)

2026幎3月12日

KÊre Frederikke.

Vi er kede af at lÊse, at du har haft en negativ oplevelse, og vi forstår, at situationen kan opleves frustrerende. Vi tager alle henvendelser alvorligt og bestrÊber os altid på at behandle sager korrekt og sagligt.

DesvÊrre har vi ikke modtaget svar på vores tidligere anmodning om yderligere information.

Derfor har vi ikke haft mulighed for at undersÞge den konkrete sag nÊrmere eller identificere, hvilken ejendom din anmeldelse vedrÞrer. Det gÞr det vanskeligt for os at forholde os detaljeret til de forhold, du beskriver.

Vi kan samtidig oplyse, at faktura fremsendes sammen med flytteopgÞrelsen som led i den normale afregningsproces. I nogle tilfÊlde oplever vi, at vores e-mails kan havne i uÞnsket post eller spam, og vi anbefaler derfor, at dette eventuelt tjekkes.

Vi Þnsker fortsat dialog og en afklaring og opfordrer dig derfor til at kontakte os direkte, så vi kan se på sagen i de rette rammer.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte vores Customer Service Team på e-mail kontakt@cobblestone.dk eller ringe til os. Så kan vi bedre kigge ind i sagen og tjekke op på fakturaerne.

Cobblestone Customer Service Team

Fejl i flytteopgÞrelse samt ekstremt

Fejl i flytteopgÞrelse samt ekstremt grådigt tilbagehold af udgifter til vand og varmeopgÞrelse efter halvanden måneds beboelse i 30m2 lejlighed. De mener 3000 kr. er det rette belÞb at tilbageholde efter halvanden måneds beboelse i lejemålet.

Betalte i de halvanden måned 250 kr. aconto / mdr. så 375 kr. aconto i alt. De har lige doblet op og ganget med 12 😅

Jeg skulle have skruet ret hÞjt op for varmen hvis jeg skulle bruge sÃ¥ meget over aconto pÃ¥ de halvanden mÃ¥ned 🀷🏌‍♂

De har så også valgt at trÊkke lidt ekstra husleje som eftersigende skulle vÊre i "restance" fra mit depositum, selvom jeg ingen restance har på husleje og har betalt for den fÞrnÊvnte halvanden måned !

Den må ryge videre til huslejenÊvnet, men super Êrgerligt at skulle bruge energi på sådan noget.

2026幎3月4日

KÊre Lasse.

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din flytteopgÞrelse, og vi forstår godt, at det kan vÊre frustrerende, når der opstår tvivl om belÞbene.

Det skal fÞrst og fremmest bemÊrkes, at du fik din flytteopgÞrelse i går, og at vi allerede er i mailkorrespondance med dig om de samme forhold, som du nÊvner i din anmeldelse her.

I forhold til restancen i flytteopgÞrelsen var der sket en baklagelig fejl i den fÞrste opgÞrelse. Kort efter fik vi rettet op på fejlen og fik tilsendt en opdateret og revideret flytteopgÞrelse, hvor dette er blevet rettet. Der er derfor ikke lÊngere en restance i din opdaterede flytteopgÞrelse.

VedrÞrende de tilbageholdte belÞb til vand og varme fremgår det af din lejekontrakt, at der tilbageholdes et belÞb ved fraflytning. Dette sker som en sikkerhed for udlejer, indtil den endelige opgÞrelse fra forsyningsselskabet foreligger. I forbindelse med fraflytning opkrÊves der desuden typisk flyttegebyrer fra forsyningsselskaber som f.eks. Ista.

Derfor kan vi desvÊrre ikke Êndre i dette forhold i flytteopgÞrelsen i forhold til det tilbageholdte belÞb til vand og varme. Til gengÊld betyder det også, at du sandsynligvis vil få penge tilbage, når den endelige opgÞrelse på vand og varme kommer.

Vi fortsÊtter naturligvis dialogen med dig, så vi kan få afklaret alle spÞrgsmål på en ordentlig måde. Skulle du få brug for yderligere hjÊlp fremover eller har nogen spÞrgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på kontakt@cobblestone.dk

AI kontaktperson

De har erstattet deres kontaktperson for bygningen med en ubrugelig AI platform (Propbinder). Jeg kan heldigvis snart opsige min lejlighed, men jeg vil anbefale andre ikke at flytte til deres bygninger.

2026幎1月15日

KÊre Rebecca

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig kede af at hÞre, at du har haft en frustrerende oplevelse med vores platform.

Vi vil dog gerne lige afklare en vigtig ting: Propbinder har ikke erstattet vores kontaktpersoner med AI. Når du sender en henvendelse via Propbinder, bliver den stadig besvaret af et rigtigt menneske – typisk den samme property manager eller kontaktperson, som også tidligere har håndteret henvendelser for ejendommen.

Det smarte ved platformen er blot, at den hurtigt aflÊser indholdet af din henvendelse og sender den direkte til den rette person i teamet. Tidligere kunne en mail nogle gange blive sendt rundt mellem 3-5 personer, fÞr den landede det rigtige sted. Med Propbinder går den hurtigere til den ansvarlige, og hvis vedkommende ikke er til stede, kan en kollega lettere tage over og hjÊlpe.

Derudover giver platformen dig også mulighed for at fÞlge med i sin sag, du modtager notifikationer når der er nyt i dialogen, samt i nogle tilfÊlde få direkte kontakt til den relevante underleverandÞr.

Vi er selvfÞlgelig kede af, hvis det ikke har fÞltes sådan i din oplevelse, og vi tager din feedback med videre, så vi kan blive endnu bedre til at forklare og bruge systemet på en måde, der giver mening for vores beboere.

Skulle du få brug for yderligere hjÊlp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@cobblestone.dk

Frygtelig service og administration

Frygtelig service og administration. De er fuldstÊndig ligeglade med lejers problemer i lejligheden og i Þvrigt hele processen. Til gengÊld er vi tvunget til at have med dem at gÞre. Jeg glÊder mig til at flytte vÊk fra dem. FÞj for den lede. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

2026幎2月19日

KÊre Flyvmath

Vi er naturligvis kede af at lÊse om din oplevelse.

Vi kan dog se, at vi desvÊrre aldrig har modtaget et svar på vores henvendelse, og da vi heller ikke har modtaget dine kontaktoplysninger, har vi ikke haft mulighed for at gennemgå sagen nÊrmere eller undersÞge, hvilket firma der fungerer som vicevÊrt i den pågÊldende ejendom.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@cobblestone.dk, så vi kan fÞlge op på sagen og få den undersÞgt ordentligt.

Excellent support

Excellent support. Rapid and efficient.

Very good feedback on issues. And fast response.

It is a pleasure to work with the team!

2026幎2月17日

Cobblestone からの回答

Thank you so much for your fantastic review and the 5 stars!

It truly means a lot to us to hear that you experience our support as both fast and efficient, and that you receive clear and helpful feedback on your inquiries.

We really value the collaboration and are delighted to know that it’s a pleasure for you to work with our team – it’s absolutely a pleasure for us as well.

Thank you for taking the time to share your experience!

Jeg retter en stor tak til

Jeg retter en stor tak til den handelsansvarlige Camilla fra Cobblestone for hendes hurtige svar på mail og generelt store hjÊlp gennem hele salgsprocessen af min andelsbolig samt kÞb af ny.

2026幎1月15日

KÊre Katrine

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med Cobblestone, og at Camilla har kunnet hjÊlpe dig hurtigt og trygt gennem både salget af din andelsbolig og kÞbet af din nye. Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig godt hjulpet hele vejen.

Vi sÞrger naturligvis for, at Camilla fÃ¥r dine pÊne ord med videre – det vil hun helt sikkert sÊtte stor pris pÃ¥.

Very bad service

Very bad service. They know people cannot not choose them so they don’t care about the customers.
The maintenance of our building is sub-par. Elevators always out-of-service so much that it becomes a joke. Cobweb in public area due to negligence. Rent increases every year.
Gave wrong addresses and information. Totally unapologetic and inconsiderate.

2026幎1月21日

Cobblestone からの回答

Thank you for taking the time to share your feedback. We are genuinely sorry to hear about your experience and that you feel dissatisfied with our service.

Unfortunately, as we have not received a response to our earlier request for additional information, we are unable to look into the specific case or identify which of our properties your review relates to. This makes it difficult for us to address the matters you raise in detail.

That said, we take concerns about maintenance, cleaning, and general standards very seriously. If you are willing, we would very much appreciate receiving photos of the areas that do not meet your expectations, including issues related to cleanliness or maintenance. This will allow us to follow up directly with our external partners and work towards improvements.

We value all feedback and remain open to constructive dialogue, as our goal is always to provide a better experience for our residents. You are welcome to contact us at any time so we can assist further on e-mail: kontakt@cobblestone.dk

Kind regards,

UseriÞst foretagende.

Jeg har gentagende gange, klaget over affekter i opgangen, larmende underboer der ikke overholder lejekontrakten ifht til larm/fester, manglende lys, skrald og reklamer der flyder i opgangen. Cobblestone håndterer dette, ved at få deres studerende, til at skrive en mail ud til beboerne, på dansk. Vi er ca 3-4 husstande i opgangen, der er dansktalende. Resten er udenlandske familier. For 14 dage siden skriver jeg igen til udlejer, da jeg på vej ned ad trappen med min hund, falder over 4 par kÊmpe sko der står i opgangen. Havde der vÊret lys i opgangen, havde jeg haft mulighed for at se skoene men cobblestone formår ikke at få fikset lyset, efter flere måneder. Jeg vrider om og kan stadig ikke stÞtte ordentligt på min fod men da jeg har min hund, skal jeg ud, selvom det gÞr ondt. Er cobblestone ligeglade?? Ja da. De er bedÞvende ligeglade. De skriver ikke engang ud på dansk denne gang. Nu er de anmeldt til huslejenÊvnet for fralÊggelse af ansvar. Og jeg flytter heldigvis snart.

2026幎1月8日

KÊre Christina.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi oprigtigt kede af at lÊse.

Det er naturligvis ikke acceptabelt, at fÊllesarealerne ikke er i forsvarlig stand, eller at henvendelser om larm, belysning og sikkerhed ikke opleves håndteret tilstrÊkkeligt. SÊrligt situationen, hvor du er kommet til skade i opgangen, tager vi meget alvorligt, og det beklager vi dybt!

Vores intention er altid at sikre trygge og ordentlige boligforhold for alle beboere – bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder vedligeholdelse, kommunikation og hÃ¥ndhÊvelse af husordenen. Det er tydeligt, at vi i dit tilfÊlde ikke har levet op til disse forventninger, og det tager vi til efterretning.

Vi arbejder lÞbende på at forbedre vores interne processer, herunder opfÞlgning på fejl og mangler samt tydelig og inkluderende kommunikation til alle beboere, både på dansk og engelsk.
DesvÊrre kan man ikke oversÊtte dansk lovgivning, som henviser til specifikke paragraffer og juridiske begreber, som kun er juridisk gyldige i deres danske originalform. Af hensyn til korrekthed og retssikkerhed kan dansk lov derfor ikke oversÊttes til andre sprog, da oversÊttelser kan medfÞre fortolkningsfejl og ikke har retsvirkning.

Cobblestone Customer Service Team

Pivringe som for både beboer og bestyrelse

Jeg har både som bestyrelsesmedlem og beboer kÊmpet med at få klare svar, og det er inden at man er gået på pension, når svarerne så bliver checket igennem, så har de ikke styr på butikken, overhovedet.

Hertil kommer at "uheld" hvor de enten glemmer at opkrÊve beboerne, og insisterer på at det bare er surt, eller opkrÊver dobbelt eller for noget de slet ikke må, eks. fraflyttede beboere, ja så kan man skyde en hvid pil efter sine penge i lang tid.

LÊg hertil at de, trods fyrstelig gage, leverer elendig rådgivning og dårlig kommunikation, ja så er der kun en ting at gÞre, find nogle andre, det her amatÞrniveau er under al kritik. Der er enkelte gode medarbejdere der åbenlyst gÞr deres bedste, men man fornemmer at det sejler - direkte ind i et isbjerg med 200 km/t.

2026幎1月2日

KÊre Dolph.

Tak for din feedback. Vi er kede af, at du har haft en negativ oplevelse. Vi Þnsker altid at modtaget konstruktiv feedback og forbedre vores processer.

Vi arbejder altid for at sikre korrekt og rettidig håndtering af Þkonomiske forhold.
Alle relevante betalinger er blevet udbetalt inden for rimelig tid og i overensstemmelse med de gÊldende procedurer.

Vi håber at I bliver glade for det nye sted.

Hold jer vÊk Êrligt

Hold jer vÊk Êrligt. Havde kun boet i lejligheden i halvandet år. Ved fraflytning opkrÊvede de 16000kr. Oveni depositum sim var på 31200kr.
De skulle åbenbart bruge 38000kr. På maling , og lidt stÞv i tÞrretumbleren. Noget svineri og bedrageri

2025幎11月1日

KÊre Nouha.

Vi er naturligvis kede af at hÞre om din oplevelse. Da vi ikke har modtaget dine kontaktoplysninger, har vi desvÊrre ikke haft mulighed for at gennemgå sagen og det konkrete fraflytningsforlÞb nÊrmere.

Vi vil meget gerne se på sagen og gennemgå opkrÊvningerne sammen med dig, så vi kan forholde os konkret til dine bemÊrkninger og finde en afklaring.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@cobblestone.dk, så vi kan fÞlge op på sagen.

DÅRLIGSTE dårlig service

Ingen hjÊlp at hente, komplet inkompetent telefonrådgivning som ikke engang ville give et telefonnummer til en vicevÊrt.

2025幎12月16日

KÊre Monique,

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse. DesvÊrre har vi ikke haft mulighed for at finde din korrespondance ud fra de oplysninger, du har givet os, og vi har derfor ikke kunnet undersÞge sagen nÊrmere.

Vi vil meget gerne se på forlÞbet og hjÊlpe med at finde en lÞsning. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@cobblestone.dk
med yderligere oplysninger, så vi kan fÞlge op.

Plat og svindel

Plat og svindel. De udbedrer ikke mangler, opkrÊver gebyrer ved fraflytning der ikke er skrevet ind i husleje kontrakten.
Man kan aldrig komme i kontakt med dem. HOLD JER VÆK fra denne administrator!!!!

2025幎12月5日

KÊre Jesper.

Tak for din anmeldelse, som vi stiller os uforstående overfor.

Vi har kigget på sagen og kan se at du har haft en korrespondance med en af vores Property Managere, som har oplyst dig prÊcist hvor i din lejekontrakts §11, det fremgår at forbrugsselskaberne opkrÊver flyttegebyr i de årlige forbrugsregnskaber ved fraflytning, som pålÊgges jer som lejere.
Så gebyret der er pålagt dit forbrugsregnskab, er jf. din lejekontrakts vilkår, som du har accepteret og underskrevet.
Vi kan derudover oplyse at det er en meget almindelig frase at have stående i lejekontrakter.

Ang. manglerne som du nÊvner, så kan vi ikke se på korrespondancen med PMŽeren, at du skulle have nÊvnt noget om mangler på boligen, og ej heller ikke i gemt korrespondance på dit lejeforhold. Vi ved derfor ikke hvilke mangler du omtaler, da det ikke ligner at det er blevet meldt ind til os, på noget tidspunkt i dit lejeforhold.
Da vi kan se at du fraflyttede lejemålet tilbage i slut 2024, kan vi ikke lÊngere udbedre evt. mangler.

Cobblestone Customer Service Team

nej altså en ledning bag ovn var ikke

nej altså en ledning bag ovn var ikke lavet lovlig og end i ned brand i ledning som havde forbiser med ovnen og Deres : så kalde : akut telefon ja tak de var ikke til meget hjÊlpe de hvis inde om hvordan man slukket for el skabet til ovn eller de men det ikke var farligt med det passer ikke der kunne faktisk start en lille brand men det gjort det nu ikke da jeg selv måtte ringe til brandvÊsnet de kom heldvis og hjalp ;.måtte vend weekenden over end jeg fik kigge på dette

2025幎11月27日

KÊre Tina

Vi beklager at oplevelsen i forbindelse med kontakten til vores eksterne akuttelefon ikke har vÊret tilfredsstillende. Vi har anmodet om dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig omkring dit forlÞb.

Som administrator betyder det meget for os i Cobblestone, at yde en god service for beboerne, som bor i de ejendomme vi administrerer for udlejere og foreninger.

Cobblestone Customer Service Team

Et frustrerende år som lejer

Jeg har boet et år nu med stÞjproblemer i min lejlighed i Horsens, men trods flere henvendelser, lydfiler og teknikerbesÞg har Cobblestone valgt ikke at fÞlge problemerne til dÞrs og lukker sagerne efter ringe forsÞg på at lÞse dem. Kommunikation har vÊret dårlig, sager lukkes uden en lÞsning, og svarene virker standardiserede og uden relation til det, jeg beskriver.

Jeg har stået alene i processen og ikke fÞlt mig mÞdt eller hjulpet, så på den baggrund kan jeg ikke anbefale Cobblestone.

Jeg har derfor fÞlt mig nÞdsaget til at sÞge råd og vejledning hos LLO. Jeg håber, de kan hjÊlpe, for ellers er mulighederne udtÞmte, og en flytning vil vÊre sidste lÞsning på problemet.

Og så risikerer nÊste lejer at stå i samme situation.

2025幎11月18日

KÊre Marianne,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at hÞre, at du har haft et frustrerende forlÞb. Vi har gennem perioden taget sagen alvorligt og ivÊrksat de tiltag, der teknisk og bygningsmÊssigt har vÊret mulige, herunder justering af dÞre, udskiftning af kÞleskab samt lydisolering af faldstamme, ligesom der har vÊret teknikerbesÞg for at vurdere forholdene.

Efter gentagne undersÞgelser har vi desvÊrre måtte konstatere, at der ikke er yderligere tiltag, som realistisk kan afhjÊlpe de oplevede gener inden for rammerne af ejendommen. Vi forstår naturligvis din frustration og respekterer, at du har sÞgt hjÊlp til din problematik.

Skulle du have yderligere spÞrgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@cobblestone.dk

Cobblestone

Snyd & bedrageri

Snyd & bedrageri
Efter en afslutning på udbedrelse på ting i lejligheden, beder jeg dem/foreningen om at ligge ud for den sidste udbedrelse, da jeg ikke kan. De skriver at den skal de nok betale. I og med det var den sidste udbedrelse får jeg de pengene jeg har lagt ud for tilbagebetalt. De undlader så bare at sige at man alligevel selv skal betale for den sidste udbedrelse selvom de skriver at DE nok skal betale den. De skriver ikke til en at man ALLIGEVEL SELV skal betale den.
Så kom der rykker på, og det ville de heller ikke betale.
SÃ¥ har de ogsÃ¥ kigget forkert pÃ¥ en fuktura sÃ¥ det rigtige belÞb har jeg heller ikke fÃ¥et udbetalt, men det kan de heller ikke hjÊlpe med for belÞbet er udbetalt og sagen er som “afsluttet”
Jeg ville ALDRIG anbefale dette her “cobblestone” til nogen, hverken andelsforeninger eller andre.

2025幎11月1日

KÊre Line,

Vi er naturligvis kede af at hÞre om din oplevelse. Vi har desvÊrre ikke modtaget dine kontaktoplysninger, og derfor har vi ikke haft mulighed for at undersÞge sagen nÊrmere.

Vi vil meget gerne se på det konkrete forlÞb og hjÊlpe, så vi kan tage hånd om dine bekymringer.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@cobblestone.dk, så vi kan fÞlge op og finde en lÞsning.

Not recommended

Not recommended. Dirty when moved in and with damages. Some repaired during my stay, some they claim as done by me (even though reported at the move in). Unfair treatment of a tenant.

2025幎10月27日

Dear Patryk,

We are of course sorry to hear about your experience. Unfortunately, we have not received your contact details, and therefore we have not had the opportunity to look into the matter further.

We would very much like to review the specific course of events and assist you, so we can address your concerns properly.

You are always welcome to contact us directly at kontakt@cobblestone.dk, so we can follow up and find a solution.

Kind regards

Kaktus Tower

Renting in Kaktus Tower – unfortunately not recommended.
The indoor climate is very poor – bad ventilation and uncomfortable heat/odors.
Cobblestone keeps passing the responsibility around and doesn’t take tenant issues seriously.
Beautiful building from the outside, but don’t rent here – the living experience is really disappointing.

2025幎10月24日

Dear René,

Kind regards
Cobblestone Customer Service Team

DesvÊrre kan man ikke give negative

DesvÊrre kan man ikke give negative stjerner her, kort sagt, FUSK FUSK FUSK

Har boet kort tid i Slagelse, og flyttede ud, min kÊreste havde et depositum pÃ¥ 16.000 til gode, hun havde velholdt lejligheden, hun havde ingen vaskemaskine i 6 uger, de sendte hende frem og tilbage til dem der skulle ordne den, hun fik synet lejligheden af synsmanden som sagde at den sÃ¥ fin ud efter den korte tid hun havde boet der, men alligevel fik hun en regning pÃ¥ 40.000 kr, feks skulle de have malet den og det kostede KUN 26.000 kr rengÞring 10.000 kr. Vi havde gjort den rent, en fÊlles ven havde boet der i 3 mÃ¥neder og fik ogsÃ¥ en regning pÃ¥ 24.000 kr, sÃ¥ HOLD DIG LANGT VÆK FEA DETTE FUSKER FIRMA.

2025幎10月7日

KÊre Bettina

Vi beklager at oplevelsen i forbindelse med din fraflytning ikke har vÊret tilfredsstillende. Vi har anmodet om dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig omkring dit forlÞb.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。