Hold jer vÊk!!! Efter kun 1,5 Ã¥r i lejligheden har de opkrÊvet over 52.000 kr. for istandsÊttelse, hvilket virker helt ude af proportioner. Problemet er ikke kun belÞbet â men at de ikke kan dok... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har nu i over 3 uger forsÞgt at komme i kontakt med en controller i virksomheden. Som medlem af en ejerforening der administreres af Cobblestone tilbydes vi at indfri vores del af et fÊlleslÃ¥n. NÃ¥r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Blev noget overrasket i dag ds jeg skule ordne nogle papirer i receptionen Sidder 5 piger lige ved dÞren spiser frokost ved deres computere - snakker hÞjlydt som man nu gÞr i frokost pauser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dear Cobblestone, I am happy to share that issue raise regarding the return of my deposit refund has been resolved .I would like to thank your representative (property manager).She worked dilige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Cobblestone A/S er en full service ejendomsforvalter. Vi administrerer ejendomme for både ejere og foreningsejendomme samt tilbyder ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og Þkonomisk rådgivning.
Gammel KÞge Landevej 57, 3 sal, 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Wow, I oversvÞmmes jo i dårlige anmeldelser.
Ikke så mystisk, for I er generelt inkompetente, afvisende overfor fakta og hÊvngerrige.
Som en professionel bestyrelse kan vi ikke anbefale Cobblestone som administration.
Fra ledelse til administratorer er de inkompetente, unfair og ugennemsigtige i deres håndtering af sager.
Vi har utallige eksempler fra direktÞren som forsÞgte at snyde foreningen Þkonomisk og til administratorer, som snÞd ejere. Kontakt mig gerne for detaljer.
Derudover er Cobblestone pÃ¥stÃ¥elige og laver utallige fejl! Vores motto i bestyrelsen blev efter 2 Ã¥r âhar vi ikke fundet 5 fejl i deres materiale, har vi ikke kigget godt nokâ.
Efter vi opsagde dem, har direktÞren forsÞgt at smadre et projekt for en anden ejerforening som jeg gratis har hjulpet med et projekt. En mystisk hÊvngerrig og uprofessionel opfÞrsel fra en direktÞr, som burde gÞre sig for god til at forsÞge at ÞdelÊgge og fordyre en anden forenings altanprojekt.
SÃ¥ ja, som bestyrelse og forening, skynd jer at finde nogle andre.
Cobblestone, direktÞren, byggeadministrator og daglige administratorer er elendige og ubrugelige.
ââ
TilfÞjelse
Cobblestone forsÞger igen og igen at fjerne dette review.
â-
ForsÞg gerne at fremlÊgge en sag, hvor jeg ikke taler sandt. Jeg er ikke lÞbet fra en eneste aftale. Jeg har sammen med foreningen opsagt jer, da I lÞb fra en skriftlig aftale og pludselig ville have 60.000kr mere.

Cobblestone ããã®åç
Vi har nu i over 3 uger forsÞgt at komme i kontakt med en controller i virksomheden. Som medlem af en ejerforening der administreres af Cobblestone tilbydes vi at indfri vores del af et fÊlleslån. Når man Þnsker at gÞre dette, råber man ud i et tomrum. Ingen respons overhoved på mails og telefonbeskeder i over 3 uger.

Hold jer vÊk!!!
Efter kun 1,5 Ã¥r i lejligheden har de opkrÊvet over 52.000 kr. for istandsÊttelse, hvilket virker helt ude af proportioner. Problemet er ikke kun belÞbet â men at de ikke kan dokumentere noget af det.
Vi har gentagne gange (mere end 10 gange) bedt om at få tilsendt fakturaer og dokumentation for arbejdet. De svarer simpelthen ikke på vores mails. I stedet sender de bare rykkere på belÞbet, uden at forholde sig til vores spÞrgsmål.
Det er ekstremt uprofessionelt og beskidt bare at tage penge uden at kunne vise fakturaer! Og ovenikÞbet ignorere os!
Det er dog sjovt at de kan svare herinde, men ikke på mail:)

Cobblestone ããã®åç
Fejl i flytteopgÞrelse samt ekstremt grådigt tilbagehold af udgifter til vand og varmeopgÞrelse efter halvanden måneds beboelse i 30m2 lejlighed. De mener 3000 kr. er det rette belÞb at tilbageholde efter halvanden måneds beboelse i lejemålet.
Betalte i de halvanden mÃ¥ned 250 kr. aconto / mdr. sÃ¥ 375 kr. aconto i alt. De har lige doblet op og ganget med 12 ð
Jeg skulle have skruet ret hÞjt op for varmen hvis jeg skulle bruge sÃ¥ meget over aconto pÃ¥ de halvanden mÃ¥ned ð€·ðŒââïž
De har så også valgt at trÊkke lidt ekstra husleje som eftersigende skulle vÊre i "restance" fra mit depositum, selvom jeg ingen restance har på husleje og har betalt for den fÞrnÊvnte halvanden måned !
Den må ryge videre til huslejenÊvnet, men super Êrgerligt at skulle bruge energi på sådan noget.

Cobblestone ããã®åç
De har erstattet deres kontaktperson for bygningen med en ubrugelig AI platform (Propbinder). Jeg kan heldigvis snart opsige min lejlighed, men jeg vil anbefale andre ikke at flytte til deres bygninger.

Cobblestone ããã®åç
Frygtelig service og administration. De er fuldstÊndig ligeglade med lejers problemer i lejligheden og i Þvrigt hele processen. Til gengÊld er vi tvunget til at have med dem at gÞre. Jeg glÊder mig til at flytte vÊk fra dem. FÞj for den lede. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Cobblestone ããã®åç
Excellent support. Rapid and efficient.
Very good feedback on issues. And fast response.
It is a pleasure to work with the team!

Cobblestone ããã®åç
Jeg retter en stor tak til den handelsansvarlige Camilla fra Cobblestone for hendes hurtige svar på mail og generelt store hjÊlp gennem hele salgsprocessen af min andelsbolig samt kÞb af ny.

Cobblestone ããã®åç
Very bad service. They know people cannot not choose them so they donât care about the customers.
The maintenance of our building is sub-par. Elevators always out-of-service so much that it becomes a joke. Cobweb in public area due to negligence. Rent increases every year.
Gave wrong addresses and information. Totally unapologetic and inconsiderate.

Cobblestone ããã®åç
Jeg har gentagende gange, klaget over affekter i opgangen, larmende underboer der ikke overholder lejekontrakten ifht til larm/fester, manglende lys, skrald og reklamer der flyder i opgangen. Cobblestone håndterer dette, ved at få deres studerende, til at skrive en mail ud til beboerne, på dansk. Vi er ca 3-4 husstande i opgangen, der er dansktalende. Resten er udenlandske familier. For 14 dage siden skriver jeg igen til udlejer, da jeg på vej ned ad trappen med min hund, falder over 4 par kÊmpe sko der står i opgangen. Havde der vÊret lys i opgangen, havde jeg haft mulighed for at se skoene men cobblestone formår ikke at få fikset lyset, efter flere måneder. Jeg vrider om og kan stadig ikke stÞtte ordentligt på min fod men da jeg har min hund, skal jeg ud, selvom det gÞr ondt. Er cobblestone ligeglade?? Ja da. De er bedÞvende ligeglade. De skriver ikke engang ud på dansk denne gang. Nu er de anmeldt til huslejenÊvnet for fralÊggelse af ansvar. Og jeg flytter heldigvis snart.

Cobblestone ããã®åç
Jeg har både som bestyrelsesmedlem og beboer kÊmpet med at få klare svar, og det er inden at man er gået på pension, når svarerne så bliver checket igennem, så har de ikke styr på butikken, overhovedet.
Hertil kommer at "uheld" hvor de enten glemmer at opkrÊve beboerne, og insisterer på at det bare er surt, eller opkrÊver dobbelt eller for noget de slet ikke må, eks. fraflyttede beboere, ja så kan man skyde en hvid pil efter sine penge i lang tid.
LÊg hertil at de, trods fyrstelig gage, leverer elendig rådgivning og dårlig kommunikation, ja så er der kun en ting at gÞre, find nogle andre, det her amatÞrniveau er under al kritik. Der er enkelte gode medarbejdere der åbenlyst gÞr deres bedste, men man fornemmer at det sejler - direkte ind i et isbjerg med 200 km/t.

Cobblestone ããã®åç
Hold jer vÊk Êrligt. Havde kun boet i lejligheden i halvandet år. Ved fraflytning opkrÊvede de 16000kr. Oveni depositum sim var på 31200kr.
De skulle åbenbart bruge 38000kr. På maling , og lidt stÞv i tÞrretumbleren. Noget svineri og bedrageri

Cobblestone ããã®åç
Ingen hjÊlp at hente, komplet inkompetent telefonrådgivning som ikke engang ville give et telefonnummer til en vicevÊrt.

Cobblestone ããã®åç
Plat og svindel. De udbedrer ikke mangler, opkrÊver gebyrer ved fraflytning der ikke er skrevet ind i husleje kontrakten.
Man kan aldrig komme i kontakt med dem. HOLD JER VÃK fra denne administrator!!!!

Cobblestone ããã®åç
nej altså en ledning bag ovn var ikke lavet lovlig og end i ned brand i ledning som havde forbiser med ovnen og Deres : så kalde : akut telefon ja tak de var ikke til meget hjÊlpe de hvis inde om hvordan man slukket for el skabet til ovn eller de men det ikke var farligt med det passer ikke der kunne faktisk start en lille brand men det gjort det nu ikke da jeg selv måtte ringe til brandvÊsnet de kom heldvis og hjalp ;.måtte vend weekenden over end jeg fik kigge på dette

Cobblestone ããã®åç
Jeg har boet et år nu med stÞjproblemer i min lejlighed i Horsens, men trods flere henvendelser, lydfiler og teknikerbesÞg har Cobblestone valgt ikke at fÞlge problemerne til dÞrs og lukker sagerne efter ringe forsÞg på at lÞse dem. Kommunikation har vÊret dårlig, sager lukkes uden en lÞsning, og svarene virker standardiserede og uden relation til det, jeg beskriver.
Jeg har stået alene i processen og ikke fÞlt mig mÞdt eller hjulpet, så på den baggrund kan jeg ikke anbefale Cobblestone.
Jeg har derfor fÞlt mig nÞdsaget til at sÞge råd og vejledning hos LLO. Jeg håber, de kan hjÊlpe, for ellers er mulighederne udtÞmte, og en flytning vil vÊre sidste lÞsning på problemet.
Og så risikerer nÊste lejer at stå i samme situation.

Snyd & bedrageri
Efter en afslutning på udbedrelse på ting i lejligheden, beder jeg dem/foreningen om at ligge ud for den sidste udbedrelse, da jeg ikke kan. De skriver at den skal de nok betale. I og med det var den sidste udbedrelse får jeg de pengene jeg har lagt ud for tilbagebetalt. De undlader så bare at sige at man alligevel selv skal betale for den sidste udbedrelse selvom de skriver at DE nok skal betale den. De skriver ikke til en at man ALLIGEVEL SELV skal betale den.
Så kom der rykker på, og det ville de heller ikke betale.
SÃ¥ har de ogsÃ¥ kigget forkert pÃ¥ en fuktura sÃ¥ det rigtige belÞb har jeg heller ikke fÃ¥et udbetalt, men det kan de heller ikke hjÊlpe med for belÞbet er udbetalt og sagen er som âafsluttetâ
Jeg ville ALDRIG anbefale dette her âcobblestoneâ til nogen, hverken andelsforeninger eller andre.

Cobblestone ããã®åç
Not recommended. Dirty when moved in and with damages. Some repaired during my stay, some they claim as done by me (even though reported at the move in). Unfair treatment of a tenant.

Cobblestone ããã®åç
Renting in Kaktus Tower â unfortunately not recommended.
The indoor climate is very poor â bad ventilation and uncomfortable heat/odors.
Cobblestone keeps passing the responsibility around and doesnât take tenant issues seriously.
Beautiful building from the outside, but donât rent here â the living experience is really disappointing.

DesvÊrre kan man ikke give negative stjerner her, kort sagt, FUSK FUSK FUSK
Har boet kort tid i Slagelse, og flyttede ud, min kÊreste havde et depositum pÃ¥ 16.000 til gode, hun havde velholdt lejligheden, hun havde ingen vaskemaskine i 6 uger, de sendte hende frem og tilbage til dem der skulle ordne den, hun fik synet lejligheden af synsmanden som sagde at den sÃ¥ fin ud efter den korte tid hun havde boet der, men alligevel fik hun en regning pÃ¥ 40.000 kr, feks skulle de have malet den og det kostede KUN 26.000 kr rengÞring 10.000 kr. Vi havde gjort den rent, en fÊlles ven havde boet der i 3 mÃ¥neder og fik ogsÃ¥ en regning pÃ¥ 24.000 kr, sÃ¥ HOLD DIG LANGT VÃK FEA DETTE FUSKER FIRMA.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã