レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Produkter i dÃ¥rlig kvalitet. Fik to halskÊder som begge var fuldstÊndig viklet sammen og umuligt at fÃ¥ fikset uden af ÞdelÊgge dem. Forsendelsen var hurtig og til tiden. All in all ville jeg aldrig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte to halskÊder og et armbÃ¥nd herfra og alle tre varer gik ud over mine forventninger. Levering var enkelt, hurtig og uden problemer. 100% en anbefaling herfra, hvis man sÞger lÊkre produ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har bestilt et armbÃ¥nd. Jeg bestilte et armbÃ¥nd fra chainclub, og fik det allerede leveret til dÞren dagen efter. En oplevelse i verdensklasse, og en kvalitet af samme kaliber. Alt i alt en super... もっず芋る

䌁業が回答したした

Levering hurtig fint tilbud med 2 for 1, men at man skal betale 62 kr for at få sendt en pakke retur 0,1 kg det er for skidt!

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Hos Chainclub tilbyder vi smykker som giver dit outfit prikken over i'et. Vi tilbyder på nuvÊrende tidspunkt sÞlvfarvede halskÊder og armbånd til mÊnd. Chainclub er opstartet med et specifikt mål, nemlig pÊne smykker i god kvalitet til priser som alle kan vÊre med på. Deraf kommer vores motto "Det behÞver ikke vÊre dyrt at ligne en million!"

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

33件のレビュヌ

Godt produkt

Man kan ikke sÊtte en finger på deres arbejde, og rigtig hurtig levering.

kan klart anbefales:)

2023幎1月11日

Hej Nicklas

Tak for din anmeldelse

Dejligt at hÞre du har haft en god oplevelse hos os med hurtig levering :)

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse, ambitiÞse ivÊrksÊtter gÞr bare lige det ekstra. Tak for en konge oplevelse drenge!

Et konge produkt, jeg er super tilfreds.

2023幎1月9日

Hej Morten

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for du har haft en konge oplevelse! Tusind tak for de fine ord :)

Fungerer bare🫡

Jeg kÞbt to halskÊder for sådan 300 kr. så sindssyg pris så gav jeg 38 kr. for fragt hvilket var det hele vÊrd for bestilte dem torsdag aften hvor fredag aften de ringer til mig og siger de lige har lagt den postkassen, så for mig var der under 24 timers levering. Så kan klart anbefales og 100 % også tÊnkt mig at kÞbe flere smykker der fra

2023幎1月5日

Hej Jonathan

Tak for din anmeldelse

Hos Chainclub vil vi gå rigtig langt for vores kunder. Vi er glade for du har bemÊrket den hurtige levering og er tilfreds! Tak for de fine ord :)

Oliver - Chainclub.dk

Jeg bestilte en halskÊde herfra

Jeg bestilte en halskÊde herfra, og den gik udover alle mine forventninger! Super pris og endnu bedre service. Kunne ikke vÊre mere tilfreds!

2023幎1月9日

Hej Anders

Tak for din anmeldelse

Vi er rigtig glade for du er tilfreds med produktet og vores service!

To ambitiÞse drenge

To ambitiÞse drenge, der brÊnder for det de laver! En helt klar anbefaling herfra, og med deres hurtige levering er det perfekt, hvis man er lidt for sent ude til en gave:)

10/10

2023幎1月8日

Hej Josefine

Tak for din anmeldelse

Tusind tak for de fine ord!
Vi er glade for at hÞre du er tilfreds med produktet og leveringen.

god levering

Bestilte armbånd og halskÊde en sÞndag formiddag og de leverede sgu samme dag selv, så jeg ikke skulle vente. Det god stil:) og klart en fordel at bo i frederikssund

2023幎1月7日

Hej William

Tak for din anmeldelse

Vi vil gå rigtig langt for at give vores kunder en god oplevelse. Vi tÊnkte derfor at det var en god service at kÞre ud med pakken til dig, så du ikke skulle vente på levering fra et fragtfirma.
Vi er glade for du sÊtter pris på dette, og har haft en god oplevelse hos os! :)

Oliver - Chainclub.dk

Tak for hurtig levering og fede

Tak for hurtig levering og fede armbånd. Vender helt sikkert tilbage.

2022幎12月27日

Hej Britt

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at hÞre du er tilfreds med produktet og leveringen.

Oliver - Chainclub.dk

lÊkre produkter og fantastisk service!

Jeg bestilte to halskÊder og et armbånd herfra og alle tre varer gik ud over mine forventninger. Levering var enkelt, hurtig og uden problemer.

100% en anbefaling herfra, hvis man sÞger lÊkre produkter og fantastisk service!

2022幎12月27日

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse

Vi er rigtig glade for at anbefaler os, og det er super fedt at produkterne gik ud over dine forventninger!

Fantasktisk oplevelse!

Super god service, brugervenlig hjemmeside. Fed kampagne de to unge herre kÞre med. Til sidst men ikke mindst er det en hurtig levering de tilbyder!

2022幎12月29日

Hej Oskar

Tak for din anmeldelse

Tak for de fine ord. Vi er glade du kunne finde noget interessant i vores kampagne!

Bestilte en halskÊde.

Jeg bestilte en halskÊde herfra og den gik over de forventninger jeg havde i forhold til prisen. Jeg havde ingen problemer med levering og de var hurtige til at svare på de spÞrgsmål jeg havde.
Klar anbefaling herfra!

2022幎12月29日

Hej Victor

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at hÞre du er tilfreds med produktet og levering. Vi gÞr vores bedste for at besvare henvendelser så hurtigt som muligt, vi er glade for du har bemÊrket dette.

Oliver - Chainclub.dk

Jeg har bestilt et armbånd.

Jeg har bestilt et armbånd.
Jeg bestilte et armbånd fra chainclub, og fik det allerede leveret til dÞren dagen efter. En oplevelse i verdensklasse, og en kvalitet af samme kaliber. Alt i alt en super god oplevelse. Jeg kan med glÊde anbefale Chainclub videre

2022幎12月14日

Hej Berthram

Tak for din anmeldelse

Vi er rigtig glade for at du er glad for armbåndet og har haft en god oplevelse hos Chainclub. Tusind tak for det sÞde ord!

Rigtig god dag og godt nytår!

Kvaliteten er i top!

Hurtig levering, god kvalitet hvor sÞlv farven ikke forsvinder som dem man kÞber fra wish
Kan kun anbefales

2022幎12月8日

Hej Shali

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at hÞre du er tilfreds med produktet og levering. Tak for din feedback

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。