CHANGE Lingerie Sverige レビュヌ 66

TrustScore 5段階評䟡の2

1.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Butiken i Jönköping (centrala stan). Testade en bh. Kupan var nÃ¥got för stor. En storlek mindre fanns inte. De blev vÀldigt pÃ¥stridiga om man skulle bestÀlla och dÀrmed betala bh:n dÀr kupan var en st... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

JÀtte dÃ¥lig kvalitet. Köpte 6 modeller av bh, priser varierar 600-900, vÀrd inte sig. VÀldig tuff och grÀver in sig i huden. rekommenderar inte alls. BÃ¥da Lindex och Kappahl har mycket prisvÀrda o... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har bestÀllt och betalat 2 st bh vid 2 olika tillfÀllen. Har bara fÃ¥tt en av dom. Den första bestÀllningen som gjordes 24/2 har tydligen ” försvunnit” ur deras system som det verkar. Kommer inte ha... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Det var stora problem att bestÀlla via hemsidan eftersom det inte gick att komma vidare till varukorgen mm. Jag hade kontakt med Change via chatten för att fÃ¥ hjÀlp att fÃ¥ igenom bestÀllningen vid fle... もっず芋る

1.8

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Butiken i Jönköping (centrala stan)

Butiken i Jönköping (centrala stan). Testade en bh. Kupan var något för stor. En storlek mindre fanns inte. De blev vÀldigt påstridiga om man skulle bestÀlla och dÀrmed betala bh:n dÀr kupan var en storlek mindre. Hur vet jag om den passar då? Det vet jag ju inte. De var vÀldigt påstridiga om att jag skulle bestÀlla bh:n. Otroligt otrevligt!

2025幎5月27日

KÀra Karin Margareta,

Vad tråkigt att lÀsa din recension. Det stÀmmer att man måste betala i förvÀg om man gör en butiksbestÀllning. NÀr bh'n har kommit fram till butiken Àr du varmt vÀlkommen att prova den på plats och få hjÀlp av våra Personal Shoppers. Om bh'n inte passar eller på andra vis inte lever upp till dina förvÀntningar kan du naturligtvis returnera produkten och bli återbetald. Vi har öppet köp i 30 dagar.

Med vÀnliga hÀlsningar Mathilda Twilfit by CHANGE Lingerie

Change Sundsvall

Change Sundsvall.
Jag skulle lyxa till och för en gångs skull köpa BH med kvalitet! Köpte två olika modeller, december 2023 och har aldrig lagt så mycket pengar på underklÀder i hela mitt 40-åriga liv! Sa till att det kÀnns som dem sitter vÀldigt tight runt/under byst men fick till svar att dem går ut sig så det kommer bli perfekt! Fick höra att dem ska tvÀttas i tvÀttpåse på 30 grader.
Första trÃ¥dande sig i BH-banden i ena bh’n efter 2 mÃ¥nader. In för att reklamera och det var inte det lÀttaste men efter mycket krÃ¥ngel sÃ¥ gick dem med pÃ¥ det.
Varierade dessa 2 med andra jag hade hemma. 13 mÃ¥nader efter inköp sÃ¥ smÀller ena haken till BH-bandet av. In för att reklamera. FÃ¥r dÃ¥ höra att det Àr lÀtt att det hÀnder sÃ¥ dem Àr gjorda i plast! Fick frÃ¥gan ”har du tvÀttat i maskin? Ja det mÀrks dÃ¥ slits dem mer! Vi rekommenderar ALDRIG tvÀttmaskin!”
Dem ljuger alltsÃ¥ för sina kunder för att fÃ¥ dÃ¥ligt rykte? Eller för att fÃ¥ sÀlja fler underklÀder dÃ¥ dem gÃ¥r sönder
?
Butikschefen stoltserar med att hennes BH’ar har dÃ¥ hÃ¥llit i över 10 Ã¥r, men har man otur gÃ¥r dem av dÃ¥ de Àr gjorda av plast. Men ingen reklamation dÃ¥ det gÃ¥tt mer Àn 1 mÃ¥nad efter inköp!
Ett bra bemötande om man inte vill behålla sina kunder och få fd kunder att aldrig rekommendera dem vidare!
Kommer aldrig sÀtta min fot dÀr igen och aldrig någonsin rekommendera denna butik till någon! Akta er!!!

2025幎2月23日

KÀra Pernilla,

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi Àr naturligtvis ledsna över att lÀsa din feedback och att du inte Àr nöjd med ditt besök.

Vi vill göra dig uppmÀrksam på att våra Personal Shoppers i butiken Àr utbildade bh-experter som finns på plats för att råda och inspirera våra hÀrliga kunder, men att du sjÀlv i slutÀndan avgör vilken passform du önskar. Vi rekommenderar alltid att bh'n ska sitta tight eftersom man får 80% av stödet runt bysten och endast 20% över axlarna. Vi erbjuder en generös returrÀtt på upp till 60 dagar under förutsÀttningen att man har kvitto och att produkterna Àr i nyskick. Vi rekommenderar alltid handtvÀtt i vask, vilket står på vår hemsida under "Frågor och svar" samt i etiketten i alla våra bh'ar.

Hur rekommenderar ni att jag tvÀttar mina underklÀder?: https://twilfit.zendesk.com/hc/sv/sections/360005595639-Produkter-storlekar

Vidare vill vi informera dig att reklamationsrÀtten enligt konsumentköplagen tÀcker produktionsfel, dvs. defekter som uppkommit av bristande produktion. Att en hake gått upp efter 14 månaders anvÀndningsperiod (dessutom efter felaktig tvÀtt) rÀknas inte som produktionsfel, utan slitage.

Vi har skickat vidare din recension till ansvarig butikschef och beklagar att Ànnu en gång meddela att vi inte kan bemöta dig i din förfrågan.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden och önskar dig en fortsatt trevlig vecka.

Med vÀnliga hÀlsningar Mathilda Twilfit by CHANGE Lingerie

Katastrofal upplevelse

Handlade pÃ¥ Eskilstuna Butiken. Noll lyhördhet. Ingen kÀnsla alls frÃ¥n personalen. VÀgrar ta ett nej pÃ¥ deras monstruösa frÃ¥gebatteri av merförsÀljning. Otroligt oskön kÀnsla att handla i denna butik. Unikt dÃ¥lig upplevelse. Fick i princip inte betala innan jag köpt nÃ¥got av merförsÀljningen. Jag sa Àven till personalen att jag Àr nÀra att inte handla alls nu. ÄndÃ¥ fortsatte det. Jag hade inte haft nÃ¥gra problem med att handla mer produkter om personalen bara varit lyhörda, men nu ville jag bara dÀrifrÃ¥n snabbast möjligt. Helt tom butik 3 dagar innan julafton. Nu förstÃ¥r jag varför. Min rekommendation till eventuella kunder Àr att besöka en butik pÃ¥ en nÀrliggande ort istÀllet. Min rekommendation till Peronalen Àr att lyssna mer Àn ni pratar. Presentera merförsÀljningen och kampanjerna tidigare, samt skapa en bild över kundens behov. Eller skapa behovet under samtalet.

2024幎12月21日

KÀra Johan,

Vad trÃ¥kigt att lÀsa din recension och om ditt bemötande i en av vÃ¥ra butiker ☹

Det Àr inte alls en sådan upplevelse vi önskar att våra kunder ska få nÀr ni besöker oss. Vi strÀvar efter att leverera service i vÀrldsklass och tar all feedback mycket seriöst. Vi har dÀrför tagit vidare detta till den rÀtta avdelningen.

Låt oss gÀrna veta om vi kan hjÀlpa dig med något, eller om du har någon fundering.

VÀnliga hÀlsningar, Kajsa Twilfit by CHANGE Lingerie

5぀星のうち1の評䟡

Gick att bestÀlla varan pÃ¥ nÀtet men

Gick att bestÀlla varan på nÀtet men sen kom meddelande om att den slut och inte kunde levereras Dåligt

2024幎7月26日

KÀra A-C,

Vi Àr hemskt ledsna över att din bestÀllning inte kunde levereras enligt förvÀntningarna. Vi vill göra dig uppmÀrksam på att detta tillhör ovanligheterna, men att det såklart Àr beklagligt att det drabbade dig.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag och sommar!

Butik i Farsta

Butik i Farsta. Marija L. hjÀlpte mig att vÀlja rÀtt storlek. Kunnig, trevlig och angagerad. Är jÀttenöjd.

2024幎7月17日

KÀra Anna

Tusen tack för din fina recension och feedback 🀩

Vi blir vÀldigt glada av att höra att du blev nöjd med rÃ¥dgivningen frÃ¥n vÃ¥r fantastiska kollega Marija pÃ¥ Twilfit by CHANGE Lingerie Farsta. Att ge en god och professionell service Àr vÀldigt viktigt för oss. 😊

Din positiva feedback har vidarebefordrats till butiken och personalen, som hoppas att vi ses igen🀗

Önskar dig en fortsatt fin lördag och helg! 🌞

BÀsta hÀlsningar, Kajsa Twilfit by CHANGE Lingerie

JÀtte dålig kvalitet

JÀtte dålig kvalitet. Köpte 6 modeller av bh, priser varierar 600-900, vÀrd inte sig.
VÀldig tuff och grÀver in sig i huden. rekommenderar inte alls. Båda Lindex och Kappahl har mycket prisvÀrda och bÀttre kvalitet på sina bh. Om man vill bÀttre kvalitet och vill lega mer pengar på BH då rekommenderar jag inte köpa på Twilfit lÀngre. Dom samarbetar bara med Change som har vÀrldens sÀmsta kvalitet för dessa priser.

2023幎11月21日

KÀra Tamila,

Vad tråkigt att lÀsa din recension. Det låter snarare som att du anvÀnder fel storlek hos oss, eftersom det inte Àr meningen att du ska kÀnna obehag nÀr du anvÀnder våra produkter. Kom ihåg att vi har vårt helt egna storlekssystem och att storleken dÀrmed kan skilja sig hos oss och andra försÀljare.

Vi vill lösa alla problem sÃ¥ snabbt som möjligt. Vi rekommenderar att du tar med dig produkten och kvittot för ditt köp till din lokala Twilfit by CHANGE Lingerie-butik. HÀr stÃ¥r vÃ¥ra Personal Shoppers redo att hjÀlpa dig. 😊

Vi kan inte se att du tidigare har kontaktat oss på Customer Service teamet innan du skrev din recension, vilket vi såklart tycker Àr tråkigt. Vi hoppas dÀrför att du vill kontakta oss gÀllande din recension, så att vi kan komma i kontakt med dig.

KontaktformulÀr: https://twilfit.zendesk.com/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000857060

5぀星のうち2の評䟡

SÀljare Àr kunnig men kan ge dig påtvingad!

Jag var i butiken i kungsbacka kungsmÀssan, och skulle titta runt. Så kom sÀljare och sa att hon kunde hjÀlpa till. Jag berÀttade om att jag ville titta och prova på, berÀttade problematiken just bh. Efter nÀr hon har hjÀlp till så kÀnde jag mig att jag vill fundera på vidare men istÀllet tittade hon in på mina ögon och liksom gav mig skuldkÀnsla "Àr du snål?. Jag sa till henne att jag vill fundera på lite mer och om det Àr så att jag kÀnner mig bÀst hÀr så passar jag på att handla i Göteborg för att det Àr dÀr jag kommer från och hon sa "Men ursÀkta jag förstår inte, varför har du så svårt att köpa hÀr ifrån? vad Àr det som Àr problem?" Jag fick ångest! Inte för att jag Àr snål det Àr för att VI HAR INTE BRA köpslag om bh! Varje butik har dålig lag om bh, nÀr det inte passar eller nÀr det nåt som inte stÀmmer så blir det alltid problem med reklamation, dÀrför har jag som kund svårt att bestÀmma direkt!! Jag tyckte personligen inte att sÀljare ska liksom ge skuldkÀnsla till kunden att tvinga köpa. Tror inte att det Àr fel just butiksvarumÀrke men tror att det Àr fel just sÀljarens agerande.

2022幎7月20日

KÊre Wishmi,

Vi Àr otroligt ledsna att lÀsa om din upplevelse i butiken i Kungsbacka KungsmÀssan 😔

Vi beklagar verkligen att det Àr den hÀr typen av service du fått och att du lÀmnade butiken med en dålig kÀnsla.

Detta Àr naturligtvis inte den tjÀnst som vi strÀvar efter att tillhandahålla eller vill ha för våra kunder.

Vi skulle vÀldigt gÀrna vilja höra mer och göra den dåliga upplevelsen till en mer positiv.

Vi hoppas dÀrför att du vill kontakta oss via vårt kontaktformulÀr nedan:

Jag önskar er en trevlig dag.

Med vÀnliga hÀlsningar
Tascha

Twilfit By CHANGE Lingerie

Butiken på Nybrogatan

Butiken på Nybrogatan: bestÀllning till denna butik har inte gått att hÀmta ut vid flertalet tillfÀllen pga extremt långsam personal och kassasystem. Varning om man förvÀntar sig snabb och exekutiv service.

2022幎1月18日

KÀra Sofie,

Vi Àr ledsna över att lÀsa om din upplevelse i en av våra butiker. Vi hoppas att du vill kontakta vår Customer Service genom vårt kontaktformulÀr, så vi kan hjÀlpa dig med din kundorder snarast.

Vi ser framemot att höra från dig!

Bra kunbemötande

Snabba svar och trevlig bemötande trots att mitt Àrende gÀllde en slutsåldvara :)

2021幎6月21日

KÀra Bettan,

Tack för din lilla anmÀlan hÀr på Trustpilot.

Det gör mig superglad.

Varmt vÀlkommen till oss snart igen <3

BÀsta hÀlsningar Ellen CHANGE Lingerie

Tack för hjÀlpen Stella!

2021幎6月17日

KÀra Hesha ❣

Tack för din lilla anmÀlan hÀr pÃ¥ Trustpilot. Det gör mig - och team CHANGE superglada 🀗

Ha en fantastisk sommar! 🌞

BÀsta hÀlsningar Stella CHANGE Lingerie

Fast and great service!

2021幎6月7日

KÀra Sofia
Stort tack för din recension och många stjÀrnor :) Det uppskattar jag och Team Change verkligen! <3 Det var ett nöje att chatta med dig <3 Varmt vÀlkommen tillbaka!

BÀsta hÀlsningar
Ellen

A+ customerservice

Had a lot of trouble with the website but thanks to superb help from Ida at customerservice at the Swedish site I was able to complete my order at last. As a longtime customer I can truly say I have not been disappointed in their approach nor the products ever.

2021幎6月1日

KÀra Paou <3

Tusen tack för ditt fina omdöme :-) Det var ett nöje att hjÀlpa dig och jag Àr så glad för att jag kunde hjÀlpa dig.

VÀlkommen tillbaka snart igen.

Best ever 💖💖

2021幎5月29日

KÀra Rasha

BÀsta hÀlsningar
Ellen

PÃ¥hittigt storlekssystem lurar kunder

Det mest anmÀrkningsvÀrda med Change Àr deras storlekssystem. Alla storlekar Àr flera nummer mindre hos Change Àn hos andra bhtillverkare. Change saluför sig som bhexperter och utger sig för att ha behåar Àven i större storlekar, vilket inte stÀmmer. Att det står tex. kupstorlek H på etiketten betyder inte att behån Àr "stor", utan snarare att behån kanske passar någon som enligt gÀngse mått har C-kupa.
Det kanske Àr roligt för en eller annan kund att gå in i Changebutiken som en A-kupa och gå ut som "D-kupa", men annars förstår jag verkligen inte varför Change uppfunnit ett eget storlekssystem. Kvinnor som har verkliga bystmått över D-kupa sådÀr Àr exkluderade- vilket förvisso Àr fallet i många klÀdkedjor, men Change lÀr vara den enda kedja som låtsas något annat.
*Nu Àr det alltså Changes egna produkter jag skriver om- om butikerna saluför behåar av andra mÀrken kan situationen vara en annan betr. dessa.*

Svar på Changes svar: Jag tror ni missförstod mig. Problemet med Change Àr att ni har ett eget storlekssystem, vilket Àr flera nummer mindre Àn gÀngse storlekssystem. På så vis Àr det lÀtt att hÀvda att ni saluför "många storlekar". Det Àr svårt att begripa vitsen med att döpa om en A-kupa till en D-kupa tex., det skapar förvirring och kunder som inte vet vilken storlek de har då de kommer in i en annan underklÀdesbutik. Tråkigt och lite löjevÀckande.

2021幎5月26日

Hej Marianne,

Vad tråkigt att lÀsa din anmÀlan av vår verksamhet. Vi erhåller över 110 olika BH-storlekar med kupor från A till N, så att alla kvinnor ska ha möjligheten att hitta en BH som passar dem perfekt. Storlekarna Àr skrÀddarsydda och vi Àr stolta över att vara en utav de undersklÀdeskedjor i vÀrlden som har flest storlekar.

Vi önskar inte att någon ska ta illa vid sig på grund av vårt stora storlektsspektrum, men beklagar att du har den uppfattningen. Vi hoppas att du någon gång vill besöka en av våra butiker så vi kan hjÀlpa dig att hitta den perfekta storleken till just dig.

VÀnliga hÀlsningar Mathilda CHANGE Lingerie

5぀星のうち5の評䟡

The right person at the right place

The right person at the right place. Quick, informative. Got the help that i needed 😄

2021幎5月21日

KÀra Petra <3

Tusen tack för de fina orden. Det betyder mycket att du Àr nöjd med vÃ¥r service pÃ¥ chatten 🀗

Återkom gÀrna om du ar fler frÃ¥gor eller funderingar <3

BÀsta hÀlsningar, Flora
Change Lingerie

5぀星のうち5の評䟡

Fick snabb och bra hjÀlp av Ida nÀr jag

Fick snabb och bra hjÀlp av Ida nÀr jag hade problem att logga in pÃ¥ er hemsida 😊

2021幎5月20日

KÀra Jessica <3

Tack för ditt fina omdöme. Jag Àr glad att jag kunde hjÀlpa dig. VÀlkommen tillbaka snart igen. :-)

5぀星のうち4の評䟡

Fick kontakt med henne via chatten och

Fick kontakt med henne via chatten och jag Àr jÀtteglad och fick kanonbra service. Tack Ellen 🙏

2021幎5月19日

KÀra Marie <3

Tack för ditt fina omdöme. Det sÀtter vi stort pris på. Vi ger dina ord vidare till Ellen. :-)

5぀星のうち5の評䟡

Super trevlig och snabbt svar!

Super trevlig och fick snabb hjÀlp!

2021幎5月17日

KÀra Cornelia,

Jag tackar sÃ¥ hjÀrtligt för din anmÀlan och de fem snygga stjÀrnorna. Det glÀdjer mig att lÀsa att du Àr nöjd med min hjÀlp pÃ¥ chatten och vi önskar dig varmt vÀlkommen tillbaka snart igen. 😀

BÀsta hÀlsningar Liv CHANGE Lingerie

5぀星のうち4の評䟡

Snabb och smidig hjÀlp nÀr jag tappat

Snabb och smidig hjÀlp nÀr jag tappat bort mina inloggningsuppgifter

2021幎5月16日

KÀra Gunilla,

Tusen tack för att du tog dig tid att recensera din upplevelse av min service hÀr på Trustpilot. Det betyder mycket för mig och team CHANGE och vi Àr så glada över att du hade en trevlig upplevelse hos oss.

Vi passar på att önska dig en hÀrlig måndag och varmt vÀlkommen tillbaka!

BÀsta hÀlsningar Ellen CHANGE Lingerie

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス