Chargefy レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Enkelt att köpa/boka via hemsida. Konkurrenskraftigt pris. Uppskattar snabb och enkel kommunikation gällande val av installationsdag. Fick exakt den dag jag önskade. Installationen utfördes av Jak... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nöjd med min installation av Malak. Var tydligen med vad som behövde göras under installationen. Uppskattar att han frågade vart jag ville att boxen skulle sitta, vart kablar skulle dras och vart hå... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Efter första kontakt med chargefy fick jag ett bra intryck. En säljare som var kunnig och lyssnade på kunden. Inget påhyvlat säljsnack, bara fakta. Idag fick jag laddaren (Zaptec Go) installerad av en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Otroligt snabb service! Jag beställde en laddbox inklusive installation en fredag och laddboxen monterades efterföljande måndag förmiddag, alltså en arbetsdag senare! Elektrikern var trevlig, proffsig... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 137件

レビューを書く

Bra support

Jag fick en Zaptec Go med Tibber lastbalansering installeras för cirka 1 år sedan. Laddboxen och lastbalansering har fungerat felfritt, men plötsligt slutade min lastbalansering fungera. Jag kontaktade deras support som menade att Tibber haft en del garanti ärende med sin lastabalansering på sistone. De skickade en ny lastbalansering dagen efter kontakt löste reklamationen med Tibber. Enastående bra och snabb support, 5 stjärnor.

2025年9月9日

Montören dök upp sent

Montören dök upp sent, stressade igenom jobbet och lämnade kablar hängande. När jag påpekade det sa han att "det inte spelar någon roll". Dagen efter började laddboxen blinka rött och slutade fungera helt. Fick anlita en annan elektriker som sa att installationen var lekman nivå. Det här företaget borde inte få hålla på med elinstallationer.

2025年9月3日
5つ星のうち1の評価

Dålig planering, dålig information, dåligt bemötande.

Två veckor efter det ursprungliga installationsdatumet har vi fortfarande inte fått någon laddbox installerad. Redan från start har informationen varit dålig – vi fick till exempel inte veta att laddboxen skulle skickas direkt till oss via Postnord, och dessutom anlände den först efter tiden för den inbokade installationen (som fick avbokas för att vi inte hade någon laddbox).

Därefter har vi bokats om gång på gång under två veckors tid med alla möjliga förklaringar om sjukdomar och barnafödslar. Att saker kan ske förstår vi såklart, men när man stannar hemma från jobbet för en bokad tid som gång på gång skjuts upp rör till det mycket, framförallt när man är bilberoende i sin vardag med hämtning och lämning av barn osv. Niels är inte alls tillmötesgående utan istället otrevlig och avbryter konstant.

Vi ville gå vidare med en annan firma som föreslog att Chargefy kunde fakturera dem för laddboxen så att vi kunde få en snabb lösning, men det går såklart inte för sig enligt Niels. Nu har de dagen på sig att slutföra installationen, annars får vi börja om från 0 med en annan firma och ny laddbox.

2025年9月1日
5つ星のうち5の評価

Snabb installation och bra support

Beställde på söndagen, installerat och klart på onsdagen. Snabbt och smidigt.

Hade lite strul med laddning och fick engagerad och tydlig hjälp av Niels på kontoret. Felet visade sig sedan ligga hos bilen, så inget fel på boxen.

Rekommenderar!

2025年7月10日

professionell montör

Jag hade en riktigt bra upplevelse med Chargefy och deras montör! Installationen gick smidigt och professionellt, och montören var både trevlig och tillmötesgående. Han var dessutom väldigt proaktiv och påpekade att jag skulle kunna få problem med att ladda bilen, särskilt under vintern när både luft/luftvärmepumpen och bilen drar mycket ström samtidigt. Han rekommenderade därför en uppgradering med säkring för att undvika framtida bekymmer – något som verkligen visar omtanke och yrkesskicklighet. Suverän service från början till slut – kan varmt rekommenderas!

2025年5月14日

Rekommenderar inte detta företag

Rekommenderar inte detta företag
Fått offert och beställt laddbox + jordfelsbrytare i vårat hus
Vid installationen hade de glömt att ta med jordfelsbrytare till huset
Efter flera påminnelser kom en elektriker och satte in jordfelsbrytare
Efter det började problemen med elen i vårt hus där vi inte kunde använda ex. Bastu, ugn mm som direkt löste ut jordfelsbrytare
Vi ringde Niels som var mycket otrevlig Han skulle titta på detta och återkomma Men han hörde aldrig av sig
Vi har anlitat en annan elektriker som konstaterat att installationen var helt felaktig Vilket har kostat oss 1500 kr extra
Väntar på fakturan och förutsätter att den håller sig inom offerten

2025年3月26日

Rekommenderas!!

Kände mig oehört trygg med Niels på Chargefy. Han svara på alla mina frågor och fixade så de kom och fixade allt supersnabbt. Bästa pris på marknaden samt ett otroligt bra bemötande. Rekomenderas starkt. De åkte ut till mig i Örebro och ett par tim senare var det bara att plugga in bilen. Tack hörrni!!
Jerker

2025年5月16日
5つ星のうち5の評価

Installation av laddbox i Nordvästra…

Installation av laddbox i Nordvästra skåne. Tog in 3 offerter. Chargefy hade bäst pris. Bokade installation. Installatör var punktlig på överenskommen dag. Installation gick supersmidigt och slutligt pris överensstämde 100% med offererat pris! Supernöjd, bra pris och supersmidig installation!

2025年4月14日

Högsta betyg

Nu är vår Charhe Amps Luna installerad och klar.

Ville bara ge beröm till er och killen, Oskar, som var här.

Fantastiskt tillmötesgående och serviceinriktad.

Samtidigt som han installerade laddboxen, så hörde jag att han instruerade flera av era medarbetare hur de skulle gå tillväga.

Supersnygg kabeldragning också !

Dubbla hans lön : )

Vänliga hälsningar
Acke S

2025年4月9日

Rekommenderas varmt

Super super nöjda är vi. Chargefy rekommenderas varmt. Inga konstigheter, snabbt och smidigt gick hela processen.

Ringer du till chargefy så svarar Niels. Han är en otrolig snäll och trevlig kille 😊 Han hjälpte mig mycket, gav mig mycket information som hjälpte mig med köpbeslut 👍

Det dök inga andra dolda avgifter efter installationen för mig. Totalsumman blev det som jag hade beställt via hemsidan.

Det var tryggt och säkert! Helt otroligt!

2024年12月14日

Beställde 2 st.Ctek lastbalanserare

Beställde 2 st.Ctek lastbalanserare. Efter fjorton dagar så skrev jag ett mail o frågade när dom skulle levereras då jag inte hört något mer. Fick då svar att efter installationen så var det leverans Jag hade bara beställt balanserarna o då var det inte det priset som gällde på 700:-. Jag kunde få köpa dom för 1000:- istället. Stod ingenstans att man använder 2 olika prissättningar. Skickar man ett ordererkännande så ska man stå för priset.

2024年12月15日
Chargefy ロゴ

Chargefy からの回答

Tack för din feedback. Vi vill gärna förtydliga hur prissättningen fungerar:

Alla priser på vår hemsida visas efter avdrag för Grön Teknik, vilket även framgår på produktsidan och i orderbekräftelsen. Priset på 700 kr per CTEK-lastbalanserare gäller därför endast vid installation i samband med Grön Teknik-avdrag. Eftersom detta avdrag inte gäller för installation av enbart lastbalansering blir ordinarie pris 1 400 kr per enhet.

För att möta dig halvvägs erbjöd vi istället ett pris på 1 000 kr per lastbalanserare, men vi förstår att du inte önskade gå vidare med det.

Vi beklagar missförståndet och hoppas att detta förtydligar prissättningen.

Teamet på CHARGEfy

Laddbox

Grymt snabbt och enkelt👍👍 Beställde laddbox den 2 dec och den va installerad och klar 5 dec och då bor jag i norrland 😁. Enkelt att betala det är bara välja om man vill betala med swish eller bankgiro när man fått fakturan.

2024年12月5日
5つ星のうち3の評価

Installtören missade ändra huvudampere…

Installtören missade ändra huvudampere till 25. Var satt på 16A. Trots tydlig info innan att jag har 25A. Haft elände med mycket långsam laddning i ett halvår. Flera kontakter som resulterade i ingenting. Till slut kunde tillverkaren lösa problemet, till synes mycket enkel lösning.

2024年11月13日

Snabbt, enkelt och tydligt

Snabba, trevligt och tydliga svar för en som inte var så insatt från början. De höll vad de lovade genom hela processen. Svarade kvällstid vilket var oväntat men en positiv upplevelse då jag inte hinner med att ordna med privata saker på arbetstid.

Fick en tydlig "to do list" innan leverans skulle ske.

När han som skulle installera boxen kom hade han bra input gällande var boxen skulle placeras.

5/5

2024年10月22日

Bra service

Trevlig bemötande av säljaren Nils och smidig installation. Installatören visade hur apparna funkade och svarade på alla mina frågor

2024年8月8日

Trustpilot エクスペリエンス