Prachtig, mensen die letterlijk hele dagen zitten te chatten. Vinden het dus niet gezellig wanneer er mensen met een echt leven (en ook reageren op andere mensen) niet "gezellig" vinden chatten H... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het is opzich een fijne chat, alleen niet met Irm en Ingster Die mogen je gewoon ongevraagd in prive lastigvallen, terwijl je niets verkeerds deed. Vele die gewoon lid zijn en geen modera... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Chathotel is de leukste gratis chat en radio van Nederland! Direct chatten zonder registratie en verplichtingen. Chat privé 1 op 1 of gezellig in onze diverse thema kamers. Ontmoet leuke mensen online, scoor een leuke date, een mooie nieuwe vriendschap of de liefde van je leven! Tijdens het chatten kun je genieten van onze eigen Chathotel Radio! Ons team zorgt voor gezelligheid en een fijne sfeer in onze chatkamers. Er zijn unieke radio uitzendingen, leuke gameshows en spellen om online met elkaar te spelen! Vervelen hoeft niet meer! Iedereen is welkom! Kom dus snel naar Chathotel!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prachtig
Prachtig, mensen die letterlijk hele dagen zitten te chatten.
Helaas voor de mensen die er hele dagen zitten. Die hebben de macht met hun admins en moderators (standaard bij elke chat wel)
Het is opzich een fijne chat, alleen...
Het is opzich een fijne chat, alleen niet met Irm en Ingster
Vele die gewoon lid zijn en geen moderator waarschuwen soms mensen, ik doe dat ook, goed bedoeld, vervolgens krijg ik alleen een waarschuwing, terwijl er niets heftigs aan de hand is of was. Het was zo gezellig tot irm en Ingster er zijn .
De ene eigenaar zegt ja dit mag idd niet wat ze doen en de ander zegt ik kan er niets mee doen.
Lekker onduidelijk zo.
Irm heeft volgens mij jaren lang op andere chat ook gezeten waar ze niet gezellig en brutaal was.
Rustgevend
Op zoek naar een nieuwe chat site kwam ik terecht bij chathotel. Natuurlijk geen onbekende naam, maar ik was er nooit geweest. Het is een beetje het tegenovergestelde van Plaza, dus misschien wat té lief. Wel een veilige plek met ook leuke mensen!
Gezellige chatsite
Ondanks dat ik er niet vaak ben, zijn de keren dat ik er wel ben best gezellig. En in tegenstelling tot andere chats, is er hier ook nog eens interactie in de avond via die radio app.
Tot op heden nog niks negatiefs te melden en hoop dat de ervaringen in de toekomst net zo leuk blijven als dat ze nu zijn.
leuke chatbox
leuke chatbox. wel jammer dat Irm zich zo nadrukkelijk moet laten gelden. je voelt bijna de algehele opluchting als zij eindelijk eens gaat slapen
Wat mij betreft een super chat
Ik chat hier nu regelmatig sinds twee maanden en het bevalt me heel goed, iedereen is vriendelijk en gezellig tegen me, ook op momenten dat ik zelf niet zo gezellig ben. Ik snap de negatieve reviews hier niet, als je een leuke, vriendelijke chat zoekt is chathotel echt een aanrader. De admins zijn vriendelijk en houden de chat gezellig en vrij van geruzie en erotisch gedoe. Er worden allerlei spelletjes en activiteiten voor de chatters georganiseerd waar je als je zin hebt aan mee kan doen elke dag. De admins steken er een hoop tijd in om dit allemaal te organiseren en het is allemaal helemaal for free.
Altijd gezellig!
Altijd gezellig met leuke spelletjes en goede muziek
Leuke chat
Leuke en gezellige chat.
Leuke spelletjes elke dag en goede muziek.
Ik kom graag online voor de mensen , spelletjes en de muziek..
Ga zo door en maak het nog gezelliger
Liefs xxxx Kyandra56
er is niks mis mee met de chat maarâŠ
er is niks mis mee met de chat maar daar kan ik mee leven
maar ik vind wel snel als iemand nieuwe soms heel snel mod worden dat ander geen kans krijgen
maar daar zal wel rede achter zitten
verder is gezellig met regelmaat is feest&part time daar
Chatten en spellen en muziek in een.
In een zeer moeilijke tijd ben ik naar chathotel gegaan om wat afleiding te zoeken, en gezellig met mensen te kletsen. Ik kwam in een warm badje terecht. Fijne en leuke mensen om mee te kletsen. In de avond wordt er spelletjes gespeeld waaraan je kan meedoen . Niks is verplicht . Ook zijn er DJs die de avonden muzikaal opluisteren. Voel me thuis en hoop er nog een lange tijd gebruik van te kunnen maken.
Wat gaat er miss gebanned worden voorâŠ
Wat gaat er miss gebanned worden voor het niet veranderen van afbeelding ( sfeer actie van me voetbalclub pyro).na eerste waarschuwing. Bepaalde moderators binnen chathotel (irm gebruikers naam plus admin naam) zorgt dat je ban of verwijdertje acc omdat ( email adress haar/hem niet aanstaan)
Nu heb ik gemaild over me vraag hoe lang de ban gaat duren. Tot op heden nog geen reactie. Krijg ik niet gouw een andwoord dan toch maar maar een acm inschakelen. En dus eerst een volgende stap ondernemen .
Direckt bij binnen komst voelde ik.meâŠ
Direckt bij binnen komst voelde ik.me gelijk in de groep.eerst ff de kat uit de boom kijken natuurlijk. Verder een zeer gezellige en voor druke gezellige chat. Elke dag wel wat te doen. Na poosje zoeken de chat gevonden waar ik hopelijk nog lang kan blijven .groetjes marroy
Deze chat site is geweldig
Deze chat site is geweldig. Leuke charters en veel lol. Maar ook advies als gevraagd. Eigenaar en moderators zijn direct en vrolijk en behulpzaam, maar als er echt iets niet kan rechtvaardig.
Kortom, voor een eerlijk verhaal of slap gelul kan je hier terecht. Geen onzin alleen leuke gesprekken!!!
Ik voel mij hier thuis,een tweedeâŠ
Ik voel mij hier thuis,een tweede familie.
Heel slecht
Heel slecht. Je wordt hier om het minste geringste gebanned zonder waarschuwing. Mensen chat hier niet
Eigenaar/admin/moderators/etc zijnâŠ
Eigenaar/admin/moderators/etc zijn gespeend van enige vorm van objectiviteit (en intelligentie). Kinderlijk beleid met betrekking tot nicknames (gaatjenietaan mag bijvoorbeeld niet, mr. marvell niet (bekende persoon hahaha)). Chatters die er lang komen mogen alles zeggen, anderen niet. Vraag je om uitleg krijg je een ban. Plaats je hier een review, dan zijn ze er als de kippen bij om die weg te laten halen. Dat doet je ook meteen afvragen wat het nut van trustpilot is.........
Ik zeg dit niet graag
Ik zeg dit niet graag, maar dit slaat echt alles mis.... De admins geven niets om de chatters alleen om hun eigen plezier (gesproken vanuit haarzelf). Als mensen ergens mee zitten dat mogen ze dat zelf uitzoeken en hun niet lastigvallen!
Er zijn ook genoeg goede admins BTW maar er zit er ook 1 die zich verheven voelt boven de eigenaar! (waar ik overigens bewijs van heb). Wederom gebanned... maar goed we gaan het zien... Ik sta op het punt om het gesprek vrij te geven.. kijken wat mensen daarvan vinden....
Chatterinnetje
Chatterinnetje, ik snap je frustratie. Echt. Maar laten we ophouden met doen alsof dit nog te redden valt, want dat is het niet. Deze vent is klaar. Zijn ego is zo opgeblazen dat hij denkt dat hij iets voorstelt, terwijl iedereen met een half werkend brein ziet dat hij vooral heel hard roept om aandacht.
Dit is een verloren strijd. Punt.
Maar het mooie is: iedereen die dit leest, snapt het wél. Daarom vertrekken er ook steeds meer mensen daar. Ze verdwijnen niet zomaar â ze zijn het circus zat. En het ironische? Hij doet dit volledig zelf. En nog steeds snapt hij het niet.
Hij blijft wijzen. Blijft janken. Blijft commentaar leveren. Maar veranderen? Nee. Dat gaat hij nooit doen. Dat krijg je als iemand alleen leeft op drama en ego. Als zân mascara uitloopt of zân nagel breekt, is het hier meteen het grootste drama ooit, puur voor aandacht.
En nee, dit is niet richting echte vrouwen â die hebben klasse en ruggengraat. Dit gaat over iemand die toneel speelt, geen zelfreflectie heeft en geen seconde kan relativeren. Als hij eens een echte man zou zijn â wat hij niet eens is als je zo verweekt bent â dan zou hij snappen hoe logisch nadenken werkt. Maar dat niveau haalt hij niet.
Dus weet één ding: ik sta achter jou. En je staat niet alleen. Een groot deel van Nederland ziet dit precies zoals het is en prikt hier gewoon doorheen. Zolang deze circusclown op zijn roze hakjes weigert in de spiegel te kijken, blijft hij exact waar hij nu is.
En dat is volledig zijn eigen schuld.
Het houdt niet op.... niet vanzelf.
Ik voel de frustratie van de chatters in hun reviews. Niet serieus genomen worden is afschuwelijk. We weten allemaal dat de poppenkast van Magic en Co. niet te stoppen is. Dat er een hoop chatters zitten die tijd en energie in je steken en vervolgens van de aardbodem verdwijnen en het volgende slachtoffer zoeken, mag ook bekend zijn. Het is niet voor niets dat vaste chatters regelmatig een pauze inlassen of zelfs helemaal verdwijnen. Geluk en vriendschap zit zeker niet in je beeldscherm. En al helemaal niet als de opperhoofden (van een chat nota bene, hahaha) intimidatie niet serieus nemen. Je moet het van je af laten glijden, niet aan storen, en de andere kan zijn gang gaan. Er wordt met twee (of zelfs meerdere) maten gemeten. Deze chat is een gevaar voor de samenleving. Maar.....zou het goed doen op een gemiddeld vakantiepark met een maximum leeftijd van 10 jaar. Dus Magic, trek je mascotte outfit aan en begeef je tussen de mensen met hetzelfde iq. Irm en Roos volgen je wel. Zonder elkaar kun je namelijk niet. Een man die op mannen valt van eind 30 en twee bejaarden. (Sorry Roos, iedereen weet dat je 60+ bent en met welke reden je naar Afrika ging). Het is een perfecte combo.
Je word gewoon geblokkeerd als ze jouâŠ
Je word gewoon geblokkeerd als ze jou naam niet mogen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ