レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Gewoon shit site maar met paar personen kan ik prima mee chatten maar door iets ben ik buiten geschoten en niet meer lid geworden maar goed wat een shit site zeg

䌁業情報

1. 通信センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Gratis chatten met vrienden en vreemden gratis chat waar alles kan en mag zolang het maar binnen de regels valt! Leuke gratis chat waar je gratis kun chatten met vrienden en vreemden zonder of met account. chat anoniem geheel gratis en veilig.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Een verschrikkelijke chatsite

Een verschrikkelijke chatsite. Dictatuur. Een chatsite waar je zowat niet mag chatten. Je mag niet plaatsen waar je vandaan komt, niet vragen ofmensen prive willen. Zielig om te zien dat in de chat zelf de mensen nog maar een paar woorden durven te schrijven. Helemaal ingeperkt. En dan krijg je een ban of mute, soms zelfs zonder dat je weet wat je eventueel fout hebt gedaan. Geen uitleg, geen contact met admins. En gelijk een mute van bijv een DAG!! Niet even 10 minuten, met de reden erbij, of een uur, nee gelijk bv een dag. Clubje met bijna sadistische trekken.

2026幎4月6日
5぀星のうち2の評䟡

Veiligheid voorop

Ik heb hier langere tijd actief gezeten, vooral omdat het een grote chat is en je snel contact maakt. Maar mijn ervaring is uiteindelijk erg negatief geworden.
In mijn geval liep een conflict volledig uit de hand. Ik heb me oprecht onveilig gevoeld door de manier waarop er met mij werd omgegaan. Er werden dingen gezegd en gedaan die voor mij persoonlijk veel te ver gingen, en dat heeft me doen besluiten om afstand te nemen.

Wat mij daarnaast opviel, is dat de sfeer sterk gecontroleerd aanvoelt. Het voelt niet als een vrije plek om jezelf te zijn, en bepaalde reacties of meningen lijken niet gewaardeerd te worden.

Ook kreeg ik regelmatig twijfels over hoe echt sommige profielen zijn, wat het vertrouwen in het platform niet ten goede komt.

Verder voelt het alsof er veel nadruk ligt op betaalde opties, wat voor mij niet past bij wat een open community zou moeten zijn.

Ik begrijp dat mensen hier komen vanwege de grootte en de kans op contact. Dat is ook de reden dat ik er zat. Maar uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat grootte niets zegt over kwaliteit of veiligheid.
Mijn advies aan anderen: wees kritisch en kies een plek waar je je echt veilig en gerespecteerd voelt. Dat is uiteindelijk belangrijker dan hoeveel mensen er online zijn.

Na dat ik op veel van de beschikbare platforms ben wezen kijken ben ik tor de conclusie gekomen dat chillplanet slechts een verzameling is van alles wat niet ok is.

De zelfde problemen komen voor bij de kleinere chats.

Maar er is hoop, voor de mensen die me zoeken; vindt me op chatvibes en anders een goede voortzetting!

2026幎3月3日
Chillplanet.NL ロゎ

Chillplanet.NL からの回答

Bedankt voor je uitgebreide review.

Jammer dat je ervaring blijkbaar zo negatief is geëindigd, al is het verhaal zoals altijd vooral geschreven vanuit één kant. Dat mag natuurlijk, maar het maakt het nog geen objectieve waarheid.
Over de opmerking dat hier “veel nadruk ligt op betaalde opties”: dat is eerlijk gezegd nogal overdreven. Niemand is ooit verplicht geweest om hier iets te kopen. Mensen kiezen dat volledig zelf. Bovendien lijkt voor het gemak vergeten te worden hoeveel gratis munten er vroeger zijn uitgedeeld en nog steeds worden gegeven.
Dat de sfeer “gecontroleerd” aanvoelt, klopt in zekere zin wel: wij laten hier nu eenmaal niet alles zomaar toe. Wie verwacht dat een grote chat betekent dat iedereen onbeperkt alles moet kunnen zeggen of doen zonder grenzen, gaat hier inderdaad teleurgesteld zijn. Een open community betekent niet een stuurloze community.
Ook je opmerkingen over “veiligheid”, “echtheid” en “kwaliteit” zijn vooral grote woorden zonder veel concrete onderbouwing. Natuurlijk heeft iedereen recht op een mening, maar niet elke mening is automatisch een feit. Dat geldt ook hier.

Als ChillPlanet uiteindelijk niet jouw plek was, dan is dat prima. Niet elke community past bij iedereen. Dus bij deze: veel succes op Chatvibes en verder vooral een goede voortzetting gewenst.

5぀星のうち1の評䟡

Als je eerlijk in een groep bent en

Als je eerlijk in een groep bent en voordat je zelf wil uitloggen daarna, wordt je uit een groep gedonderd.
Deze chat nooit op chatten. Je mag niet vrij spreken. Ben je eerlijk over iets wat prive gebeurd, wordt er meteen gemeld, bespreek dat prive en niet in algemeen. Je kan er dus ook niet waarschuwen in algemeen alleen maar omdat er in verleden daarop negatief op werd gereageerd door leden die nooit pv gaan. Ik vind als je een chatsite beheerd dat je in groepen er met elkaar als leden over mag praten, je met respect mag kunnen uiten daarin. Chilplanet is niet veilig, ze doen wel veiligheid nu vooraf, alleen maar om zichzelf als beheer achter te verschuilen. Want beheer mag wel vrij spreken, maar leden en gasten niet. Deze chatsite moet gestopt worden of dat er beheer komt die wel begrijpt wat chat is en dat je bij hen echt jezelf mag zijn en dat vieze mannen die 1 ding willen in groepen die er niet voor zijn meteen verwijderd en geblokkeerd worden. De verkeerde mensen krijgen wel kans en mensen die goed willen worden of voor fake gezien of worden weggejaagd. Ga er nooit chatten. De Ergste, onveilige chatsite ooit.

2026幎2月23日
5぀星のうち1の評䟡

Chillplanet is verre van chill

Let op! Vermeld geen andere chatsites of platformen, ook niet privé of je wordt er zonder waarschuwing uit gegooid en (definitief) verbannen omwille van ‘promoting’. Echt geweldige chatsite met sancties die volledig in proportie zijn .. Niet dus!

Als je vervolgens via het ticketsysteem van de site vraagt of de ban kan opgeheven worden, krijg je nog eens uitsluiting om een ticket te maken wegens ‘grof taalgebruik’. En dat terwijl ik echt wel vriendelijk was.
Blijf hier zo ver mogelijk vandaan!

Groetjes,
Laurah

2026幎1月18日
5぀星のうち1の評䟡

Als je pedofilie wilt ga hier heen lees alles

Als je pedofilie wilt ga naar chillplanet.nl want daar gebeurt het ik zelf kom er niet meer na deze ontdekking plus je hebt Russische invloed want de server is in Rusland word beheerd door een mafkees op een olietanker en meer wat niet klopt chat er niet als je gegevens je lief zijn en je niet zonder de echte rede te vertellen en dingen te melden die je ziet geband word wegblijven en ziet een instantie die dit offline kan halen dit duizend keer welkom

2025幎6月12日
5぀星のうち1の評䟡

Ik kreeg een ban voor onbepaalde tijd

Ik kreeg een ban voor onbepaalde tijd omdat ik per ongeluk de naam van een andere chatsite bij iemand in haar prive noemde. Een ander kreeg voor hetzelfde vergrijp een mute van 15 minuten. Als je zo bang bent voor concurrentie moet je dit vooral doen. Dan jaag je mensen inderdaad naar de concurrentie, Het is vriendjespolitiek, oplichting, meten met 2 maten.
Nu begrijp ik de methodiek, de server staat in Rusland en wordt vermoedelijk door vriendjes van Putin beheerd.
Het zijn wel dezelfde methoden, Afpersing en oplichting (betalen om een ban op te heffen), het uitschakelen van mensen die kritiek hebben op het gezag. Waarschijnlijk balen ze er nog van dat ze via de chat niet kunnen martelen en folteren

2026幎1月15日

Kinderporno

Ik werd geband zonder reden. En dit terwijl het er vol zit van pedofielen die kinderporno delen. Daar wordt niks aan gedaan. Wellicht zijn die admi's er zelf ook mee bezig.

2025幎12月17日
5぀星のうち1の評䟡

werd bedreigt en grof aan gesproken

werd bedreigt en grof aan gesproken door een admi en vervolgens bant die zeker bang dat ik zijn vrouwtjes op chat af pak waardeloze admi Reden opgegeven: Deelt prive van gesprek met admin op scroll.. admin zou dreigen en boos zijn, terwijl.meneer wordt aangesproken op zijn gedrag op scroll waar hij zegt dat staf hem gebant heeft omdat hij sjans zou hebben

2025幎11月3日
5぀星のうち1の評䟡

pedofielen chat inplaats chillplanet voor iedereen

Tina 17 was mijn nicknaam als mannen van 40 50 60 70 plus vragen aan mij of ik sex voor geld wil dat mag altijd wel maar als je iemand fake noemt gaan ze je zonder reden blokkeren waarom zitten er zo veel pedofielen op een chat site als chillplanet je kan het beter pedo chat noemen dan een normale chatsite voor kinderen ouders van Tina

2025幎11月2日

Kick periode blijft herhalen

Trieste bedoeling ,dat ze kicken prima ,maar dan krijg je voor 3 dagen een kick ,alleen zetten ze de tijd steeds terug ,dus elke dag begint de kick weer opnieuw ipv dat die afloopt in tijd en dagen,triest ,wij moeten ons aan de regels houden en zelf doen ze maar wat

2025幎10月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス