レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち1の評価

Dit zal wel een hele foute 1 april grap zijn maar tegenwoordig moet je dus een abonnement aanschaffen om te mogen chatten. Dit staat ook onder aan de home page dus heb mijn account maar verwijdert, he... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Chatplaza heeft per 02-04-2026 besloten alleen nog toegang te verschaffen voor betalende accounts, gratis meedoe, zoals dat jaren gewoon kon, mag en kan niet meer. WAARDELOOS GEDOE!!

5つ星のうち1の評価

gister kon ik niet chatten door de abonnement en van morgen weer wel en nu weer niet wil ze chatplaza dood hebben ofzo zo vertrekken toch mensen op deze manier erg jammer

企業情報

1. デーティング サービス
  2. アダルト デーティング サービス

当該企業による記述

Gezellig chatten met anderen, ontmoet nieuwe mensen op de chat met dezelfde interesses, maak je eigen chatbox aan, speel gratis online spelletjes en leer leuke mensen kennen voor een flirt of misschien zelfs wel een date of een serieuze relatie. Downlo...

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

niet normaal dat de admins heel de dag…

niet normaal dat de admins heel de dag ongezien in de boxen zitten en een ban geven als het hun uitkomt uiteraard niet voor hun vaste vriendjes die alles kunnen en mogen zeggen van hun dit vooral in de sm box met name Anna is daar goed in word eens tijd dat ze haar oogkleppen afzet.
vroeger had je Madmax en Ajala die waren zeer streng als het nodig was maar waren wel eerlijk en fair
en gelijk heb ik een ban bedankt ANNA

2026年4月14日
5つ星のうち1の評価

IP vaIP van gebruiker is verbannen tot…

IP vaIP van gebruiker is verbannen tot 11-05-2026, 21:23. Reden: Ben klaar met jou KLEUTER gedrag, ik wens je veel plezier op Chatcetera gebruiker is verbannen tot 11-05-2026, 21:23. Reden: Ben klaar met jou KLEUTER gedrag, ik wens je veel plezier op Chatcetera man man man en dat noemen zich nog admis hier ketje valt je uit niets aan en huubke komt meteen dreigen in je prive als ban voorbij is kadonski mag blijven zieken samen met pipi de zelf benoemde hulp admi dus niet meer leuk om hier te chatten

2026年4月13日
5つ星のうち1の評価

Weer betalen 😂moet niet gekker worden

Keek van de week even op plaza.
En ja is weer zover net als tijd terug betalen om te chatten.

Wat andere ook al zeggen
Hele go fund me geld op halen en na 1100 in eens weer online.

Site niks aan veranderd op admins na
Hoorde dat daar ook al aantal het schip van verlaten hebben.
Zou meneer beverlander het dan toch in eigen zak steken?
Wie weet maar geld op halen geen verbetering dan ga je daar toch aan twijfelen.

Gelukkig genoeg andere site zoals chathotel, chatvibes, en kasteel waar gewoon lekker gratis gechat mag worden.

2026年4月3日
5つ星のうち1の評価

En ineens moeten we betalen

Ik heb hier zo'n 15 jaar gechat en heb Plaza af zien glijden van een leuke chat, naar een grote rotzooi. En net nu het weer wat beter leek te gaan,met weer admins, moet je ineens betalen om maar te mogen chatten! Op 1 April nota bene. Helaas bleek het geen grap.

Ik ben weg. Voor wie een alternatief zoekt: ik raad chathotel en chatcetera aan. Allebei chats met leuke admins en niet te stil of te druk.

2026年4月1日

teleurstellend

Mijn ervaring met Chatplaza is helaas erg teleurstellend. Wat ooit een leuke en laagdrempelige chatsite was, lijkt nu vooral gericht op geld verdienen in plaats van op gebruikerservaring.

Een groot minpunt is dat je tegenwoordig voor bijna alles moet betalen. Waar eerder gratis chatten mogelijk was, zijn nu veel (zo niet alle) kanalen premium gemaakt. Dit voelt misleidend, zeker omdat de site nog steeds de indruk wekt dat het gratis is.

Daarnaast laat de moderatie veel te wensen over. Er zijn veel klachten over willekeurige bans en onduidelijke regels. Het lijkt soms alsof admins hun macht misbruiken of inconsequent optreden, wat de sfeer op de site niet ten goede komt.

Ook de kwaliteit van de community is achteruit gegaan. Er wordt regelmatig gesproken over nepaccounts en ongewenst gedrag, terwijl hier niet altijd goed tegen wordt opgetreden.

Tot slot zijn er technische problemen en een matige gebruikerservaring, zoals inlogproblemen en een verouderde interface.

Kortom: Chatplaza heeft potentie, maar in de huidige staat zou ik het niet aanraden. Hopelijk worden er in de toekomst verbeteringen doorgevoerd.

2026年4月3日

Betaald chatten

Dit zal wel een hele foute 1 april grap zijn maar tegenwoordig moet je dus een abonnement aanschaffen om te mogen chatten. Dit staat ook onder aan de home page dus heb mijn account maar verwijdert, heel jammer

2026年4月1日
5つ星のうち1の評価

De terreur van hoofdadmin 'Huubke' wordt weer een week verlengd

Mijn ban is, zonder dat ik iets gedaan heb, weer een week verlengd. Omdat ik de review op Trustpilot niet verwijder. De chantage duurt dus weer een week langer. Twee reviews kan ik zelf niet verwijderen, al zou ik dat willen (niet dus), want die zijn niet onder mijn account geplaatst, maar als 'gast'.
Ik buig niet voor chantage en afpersing.
Zo belangrijk is dat chatten ook weer niet :-)

De admins zijn sowieso lichtelijk gestoord, want er wordt ook geband tot het jaar 2126. Hoe gek wil je het hebben?

2026年3月9日
5つ星のうち1の評価

Chantage, afpersing en machtsmisbruik naar nieuw dieptepunt vanwege hoofdadmin 'Huubke'

De chantage, de afpersing en het machtsmisbruik op de site a.g.v. handelen van hoofdadmin 'Huubke' hebben een nieuw dieptepunt bereikt.
Nadat mijn ban zomaar een week verlengd werd omdat ik reviews op Trustpilot zetten, kreeg ik wel de mogelijkheid om de ban af te kopen via Unban. Je betaalt dan een bedrag en dan kun je weer chatten.
Hoezo afpersing?

In feite word ik gechanteerd om de reviews te verwijderen. Anders kan ik niet chatten. En dat terwijl ik een betaalde account heb. Schande!

Sinds ik van dat Unban gehoord heb, snap ik ook waarom zomaar geband wordt. Het gaat om geld te krijgen via Unban. En hoofdadmin 'Huubke' werkt eraan mee. De andere admins grijpen niet in, want ze zijn bang van 'Huubke'.

Spijtig dat een leuke site zo kapot gaat aan dit wangedrag van een kleine machtswellusteling.

2026年3月4日

waardeloze site

waardeloze site, account aangemaakt, zie geen kanalen, ze reageren ook niet als je eennticket aanmaakt. Stelletjenamateurs, ik zou er niet adverteren.

2026年2月28日

Onvoorstelbaar slechte site

Onvoorstelbaar slechte site, het niveau is ver onder het vriespunt. Misselijkmakend veel hinderlijke reclames. Zeer gebruiksonvriendelijk. Je ziet gewoon dat het een opgelapte site is die probeert te overleven. Ga je hier chatten ???? Zitten wat moderatoren die denken de ICT-er ten top zijn. Nou zitten nog niet eens in de grondverf‼️ ADVIES❓ Praat gewoon met elkaar maak je meer kans dan dit waardeloos gedoe ........

2026年2月19日

Trustpilot エクスペリエンス