Vi havde Êren af at fÃ¥ besÞg af Chellos, til vores havefest. De var utrolig sÞde, og serviceminded. Fantastiske pizzaer, og var med til at gÞre dagen god. Hvis jeg kunne give dem 6 stjerner, havde d... ãã£ãšèŠã
Dejligt, hyggeligt sted. En pizza restaurant, hvor smagslÞgene bliver udforsket. Der er ikke en "normal" pizza pÃ¥ menukortet. Jeg var afsted med min kÊreste og et vennepar, vi bestilte alle "Pi... ãã£ãšèŠã
Det var langt fra fÞrste besÞg og med sikkerhed ikke det sidste. Jeg har haft en del gÊster med pÃ¥ Chello's efterhÃ¥nden men rosen fra de 2 der var med i lÞrdags var den hidtil flotteste. De kunne... ãã£ãšèŠã
AltsÃ¥ deres mad er egentlig ok, men vi har lige modtaget vores mad, hvor pizzaerne var kolde, dejen smagte som om den havde lagt i kÞleren i 2 dage (helt sej) og vores mad var forsinket. Ikke den beds... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Benyttet til firmafest for 150âŠ
Benyttet til firmafest for 150 personer. Veloplagt og smilende personale, lÊkker mad og vellykket servering. God respons fra alle deltagende.
Fantastisk oplevelse
Vi havde Êren af at få besÞg af Chellos, til vores havefest.
De var utrolig sÞde, og serviceminded. Fantastiske pizzaer, og var med til at gÞre dagen god. Hvis jeg kunne give dem 6 stjerner, havde de fået det.
Fantastisk pizza-oplevelse til barnedÃ¥b! âââââ
Vi bookede Chelloâs Pizza gennem Nuento til vores datters barnedÃ¥b, og det var en kÊmpe succes â pizza til barnedÃ¥b kan virkelig noget!
Vi fik de lÊkreste pizzaer, og der var rigeligt af dem. De to friske fyre, der kom ud og serverede, var super hurtige og sÞrgede for en rigtig god stemning.
Dialogen med Marcel inden festen var helt i top. Han var utrolig nem at få fat i, venlig og tog sig professionelt af vores specielle Þnsker.
Der blev desvÊrre glemt et par småting på selve dagen, men de unge fyre tog det med oprejst pande og lÞste det flot i situationen. EfterfÞlgende har vi fået en oprigtig undskyldning og en delvis tilbagebetaling som kompensation uden nogen problemer. Det vidner om en virksomhed, der går op i deres kunders tilfredshed.
Vi kan varmt anbefale Chelloâs Pizza til andre, der vil have lÊkker mad og en tryg oplevelse!
Jeg bestilte mad til levering somâŠ
Jeg bestilte mad til levering som aldrig ankom.
Levet ikke op til forventningerne
Altså deres mad er egentlig ok, men vi har lige modtaget vores mad, hvor pizzaerne var kolde, dejen smagte som om den havde lagt i kÞleren i 2 dage (helt sej) og vores mad var forsinket. Ikke den bedste oplevelse vi har haft
Et god valg til pizza i à rhus
Super lÊkker pizza og deres hvidlÞgsbrÞd det bedste jeg har smagt og servicen var i top.
Vi Kommer igen nÊste gang vi er i Ã
rhus
Der var ellers god service
Jeg syntes at det er klamt at dem der lige er kommet på arbejde går i gang uden at vaske hÊnder.
SkÞn mad og imÞdekommende medarbejdere
SkÞn mad og imÞdekommende medarbejdere, der leverede natmad til vores bryllup. Fantastisk setup og det hele var som Þnsket!
TAK!
Bestilte tapas med levering til 14âŠ
Bestilte tapas med levering til 14 personer. Super lÊkkert og en masse mad i overskudð§ð¥
DÃ¥rlig kundeservice
UdemÊrket pizza, men kundeservicen er ikke i top. Vi bestiller pizza to-go og da vi ankommer for at hente pizzaerne er de ikke gået i gang. Ekspedienten beder os komme tilbage igen om 15-20 minutter, men endnu engang er de ikke gået i gang med pizzaerne.
HELLO
HEJ
Jeg give 5 stjerner for god service og rigtig god mad. Jeg anbefaler at prÞve det,og du vil helt sikkert blive tilfreds.. :)
m.v.h Iuliana
De bedste sandwich
LÊkker pizza, men stjernen er deres sandwich som er proppet med fyld og smag! De er helt fantastiske, og brÞdet er lunt og sprÞdt. Der er desuden nok til to måltider i en sandwich for mig! Det var takeout.
DÃ RLIG OPLEVELSE!
DÃ
RLIG OPLEVELSE!
Vi fik pizza to go, brÊndt i bunden og hår i min margherita pizza.
Manden som lavede maden stod og svedte og tÞrrede det med egen hånd, fÞj..
HER KOMMER VI ALDRIG IGEN!
DÃ¥rlig service
Aldrig kÞbe italiensk pizza hos Araber,da De ikke accerptere deres fejl.Dårlig merarbejder eller chef og brÞdet var brÊndt og ikke så meget tilbehÞre i sandwich eller pizza med hÞj pris! IKKE ANBEFALET...
Smagte godt og hyggeligt sted
Dejligt, hyggeligt sted.
En pizza restaurant, hvor smagslÞgene bliver udforsket. Der er ikke en "normal" pizza på menukortet.
Jeg var afsted med min kÊreste og et vennepar, vi bestilte alle "Pico" (små pizzaer), for at smage på de forskellige pizzaer. Vi blev alle mÊtte.
Tak for en lÊkker aftensmad og god atmosfÊre!
SkÞnt sted!
Det var langt fra fÞrste besÞg og med sikkerhed ikke det sidste.
Jeg har haft en del gÊster med på Chello's efterhånden men rosen fra de 2 der var med i lÞrdags var den hidtil flotteste. De kunne ikke huske nogensinde at have fået en bedre pizza. Fra en mand der har levet mere end 50 somre må det siges at vÊre et ganske pÊnt kompliment.
LÞsningen med at få flere mini pizzaer til deling er klart anbefalingsvÊrdig, isÊr hvis det er fÞrste besÞg.
Virkelig lÊkker mad
Virkelig lÊkker mad! Har prÞvet både pizza og sandwich. Begge dele var virkelig velsmagende! Og genialt koncept, at man kan bestille små pizzaer, så man kan prÞve flere forskellige :)
Virkelig lÊkker pizza
Virkelig lÊkker pizza, super sÞd betjening, mulighed for at spise på stedet - og ekstremt skarpe priser. Jeg kommer igen!
Virkelig dårlig service
Jeg fik ikke den pizza jeg bestilte da de havde strÞmafbrydelse, hvilket er helt fair (selvom overboen fortalte at ham der skulle Ã¥bne bare var forsinket). Jeg blevet lovet mine penge tilbage og en kupon pÃ¥ en gratis pizza. Jeg har hverken fÃ¥et mine penge eller en kupon. Da jeg sÃ¥ skrev til dem ignorerede de min besked. Virkelig dÃ¥rlig stil! ð€¬