Chique Happens Boutique レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik had per ongeluk mijn e-mailadres verkeerd gespeld, waardoor ik geen track en tracecode ontving. Elise heeft voor me uitgezocht waar mijn pakket lag. Heel fijn! Het pakketje was duidelijk zorgvuldig... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Hoi Elise, zoals steeds blij met mijn bestelling. De collectie is weer prachtig! Vrouwelijk, romantisch en toch net dat tikkeltje specialer 🩷. Netjes ingepakt en steeds een leuke attentie en kaartje... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Online fashion boutique for us girls that deserve a little chique ✹ Our pieces are for those who love elegance with a twist—styles that stand out without being over-the-top. We don’t do boring, and we don’t do predictable. Instead, we curate unique, wearable fashion that you won’t find just anywhere. Dare to be different. Dress with confidence. Order before 8PM, sent the same working day 🚀

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 55ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Op alle gebieden aan te raden

Super lieve eigenares! Heeft een echte passie voor mode, dit uit zich in de keer op keer prachtig uitgekozen collecties. Snelle verzending en heel netjes verpakt. Dankjewel voor de kleine attentie en het zelf geschreven briefje. Je voelt je als klant echt gewaardeerd. Op alle gebieden aan te raden!

2026幎2月10日

Top!

Deze leuke webshop net ontdekt. Outfitje is nog mooier dan op de foto en zo leuk en persoonlijk verpakt! Je ziet dat het met zorg en liefde is gedaan. Ik ben fan! 👌🥰

2026幎2月12日

Perfect!

Hele mooie blousjes!
Mijn pakketje werd snel geleverd en ik kon vlot omruilen wat niet paste.
Super tevreden met mijn aankoop!

2026幎2月10日

Alles wat het moet zijn

Levering op tijd, netjes verpakt met een persoonlijke boodschap erbij en een lekker ferrero rocher erbij. Kledij past perfect.

2025幎12月21日

Lieve Elke,

Wat fijn dat je deze review voor ons nalaat!
Het doet me énorm veel plezier te lezen dat je onze service apprecieert!

super tevreden!

Altijd het beste advies en de snelste service!

2025幎12月7日

Wat een lieve woorden, Naomi! 💞
Bedankt voor de mooie complimentjes!

Mooi assortiment

Mooi assortiment, ruime keuze en vlotte levering. Het handgeschreven bedankingskaartje in het pakket was echt heel lief en hartverwarmend. Doe zo voort!

2025幎12月3日

Lieve Hilde,
Ahh dankjewel!
Superleuk om te lezen! Zo fijn dat alles zo vlot verlopen is. Tot snel bij een volgende bestelling ✹

5぀星のうち5の評䟡

Een super fijne online shopbeleving

Bij elke bestelling steeds super tevreden! De pakketjes worden met veel liefde en zorg ingepakt en de kleding is altijd van super kwaliteit. Er zit ook telkens een met de hand geschreven briefje bij, wat je zeker niet overal tegenkomt. Altijd een top ervaring gehad bij Chique Happens ❀

2025幎12月4日

Liefste Loeka,

Zo'n fantastisch lieve woorden maken ons echt zo blij! Dankbaar voor zo'n lieve klant als jij! 💞

5぀星のうち5の評䟡

Mijn pakketje was even onderweg en te

Mijn pakketje was even onderweg en te laat geleverd.
Elise heeft daarna contact met me opgenomen en dit probleem direct recht gezet.
Dit is echt klantenservice!
Het pakketje was heel netjes verpakt en met een leuk kaartje en snoepjes.Heel tof!
Had een groen blazer setje besteld,is echt heel stijlvol en prachtig van kwaliteit👌
Dank je wel👍

2025幎11月20日

Lieve Leen,
Super tof dat je deze review voor ons nalaat! Dat appreciëren we heel erg! Dank je wel! 🥰 Ongetwijfeld dat jij al veel complimentjes gekregen hebt van deze prachtige en stijlvolle outfit!

Veel plezier er nog mee!

Goede kwaliteit

Mijn bestelling is zeer verzorgd toegekomen.

2025幎11月9日

Lieve Christa,
Wat superleuk om te horen dat je de bestelling zo verzorgd vond. Daar doen we het voor.
Heel erg bedankt voor je lieve review! 🀍

5぀星のうち5の評䟡

Ik ga er nog bestellen...

Fijne webwinkel. Topkwaliteit van kleedje, zeer aangenaam om dragen en leuke complimentjes gekregen.
Alles netjes verpakt, met oog voor detail, en nog een fijn persoonlijk kaartje erbij.
Ik ga er nog bestellen.

2025幎9月1日

Liefste Femke,

Zalig om te lezen dat je al complimentjes kreeg over het mooie kleedje! Dankjewel voor je mooie woorden — dat waarderen we enorm. ♥
Heel fijn dat je nog zal bestellen! We kijken er al naar uit!

Veel liefs voor jou!

Altijd snel verzonden

Altijd snel verzonden
Ook advies
En mooi ingepakt met een lief woordje altijd

2025幎11月9日

Liefste Nancy,
Wat superleuk om te horen dat je zo’n snelle levering hebt ervaren! Daar doen we het voor.
Heel erg bedankt dat je de tijd nam voor je lieve review! 🀍

5぀星のうち5の評䟡

Weer super blij met mijne nieuwe

Weer super blij met mijne nieuwe aanwinsten 🥰! Het maatadvies bij de verschillende items klopt perfect, wat het online shoppen makkelijk maakt. Mooie stoffen, prachtige kleuren ❀... en een super vlotte levering!

2025幎11月11日

Lieve Sofie,

Wauw! Zalig om dit te lezen! Bedankt! We doen inderdaad super hard ons best om het maatadvies en foto's zo goed mogelijk te doen kloppen met de realiteit. Zo fijn dat je dit ook zo ervaren hebt!

Bedankt voor je kei lieve feedback!
You made my day!!❀

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige kleding en top service!

Ik heb al een aantal keren gekocht bij Chique Happens. Vandaag heb ik een prachtige set ontvangen uit de nieuwste collectie. De kleding matcht exact met de foto’s en de beschrijving op de website. Het is ook steeds heel proper ingepakt met daarbij een kaartje met persoonlijke boodschap en een lekkere attentie. Elise is ook altijd super vriendelijk en bereid om te helpen, top service! Een echte aanrader! 😍

2025幎11月10日

Lieve Charlotte,

Wat ontzettend fijn om deze mooie woorden te mogen ontvangen! Dank je wel daarvoor! <3
Je maakt mijn dag goed!
Heel veel plezier met je mooie setje!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。