äŒæ¥ãåçããŸãã
Super lieve eigenares! Heeft een echte passie voor mode, dit uit zich in de keer op keer prachtig uitgekozen collecties. Snelle verzending en heel netjes verpakt. Dankjewel voor de kleine attentie en... ãã£ãšèŠã
Ik heb al een aantal keren gekocht bij Chique Happens. Vandaag heb ik een prachtige set ontvangen uit de nieuwste collectie. De kleding matcht exact met de fotoâs en de beschrijving op de website. Het... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hoi Elise, zoals steeds blij met mijn bestelling. De collectie is weer prachtig! Vrouwelijk, romantisch en toch net dat tikkeltje specialer ð©·. Netjes ingepakt en steeds een leuke attentie en kaartje... ãã£ãšèŠã
Online fashion boutique for us girls that deserve a little chique âš Our pieces are for those who love elegance with a twistâstyles that stand out without being over-the-top. We donât do boring, and we donât do predictable. Instead, we curate unique, wearable fashion that you wonât find just anywhere. Dare to be different. Dress with confidence. Order before 8PM, sent the same working day ð
, , , ãã«ã®ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
snel geleverd...top verpakking en attentie en een mooi persoonlijk bericht
meer kan je niet verlangen....bedankt Elise
ð

Chique Happens Boutique ããã®åç
Heel blij met mijn eerste aankoop! Kwaliteit is top en het was een snelle verzending. Zeker niet twijfelen als je iets mooi ziet.

Snelle,correcte levering
Je wordt exact op de hoogte gehouden hoever het staat met je bestelling

Chique Happens Boutique ããã®åç
Snelle reactie en uitleg op vertraagde pakketje.
Brenda

Chique Happens Boutique ããã®åç
Ik had per ongeluk mijn e-mailadres verkeerd gespeld, waardoor ik geen track en tracecode ontving. Elise heeft voor me uitgezocht waar mijn pakket lag. Heel fijn! Het pakketje was duidelijk zorgvuldig ingepakt, de blouse was precies volgens de foto, het rook heerlijk en er zaten nog snoepjes en een persoonlijk geschreven kaartje bij. Dit en de nette klantenservice maakt dat ik hier zeker nogmaals zal bestellen. Vijf sterren wat mij betreft.

Chique Happens Boutique ããã®åç
Altijd heel mooie collecties met regelmatig volledig nieuwe drops. Ook de pop-ups zijn super leuk, Elise is steeds heel vriendelijk en staat klaar met advies! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooie outfit.

Chique Happens Boutique ããã®åç
De bestelling liep heel vlot, leuke en persoonlijke toets bij de verpakking. Het kleedje past perfect en van mooie kwaliteit.

Chique Happens Boutique ããã®åç
Elise is een supervriendelijke dame die altijd bereid is haar eerlijke mening te geven bij mijn aankopen. Altijd al tevreden geweest!
Altijd bereikbaar en altijd bereid te hulp te schieten.
Bovendien ook altijd hippe kleding ð
Ik kijk al uit naar de volgende pop-up ð¥°

Chique Happens Boutique ããã®åç
Goede service en persoonlijk advies. Alweer een shopervaring die dik in orde was. Dankjewel, Elise!

Chique Happens Boutique ããã®åç
Wat wordt het met zorg en liefde ingepakt. Echt een cadeautje om de bestelling uit te pakken.. en wat lief als je er een persoonlijk kaartje bij krijgt..

Chique Happens Boutique ããã®åç
Top van A tot Z. Snelle correcte levering, uitstekende kwaliteit en super lieve attentie na elke aankoop. Een voorbeeld voor velen!

Chique Happens Boutique ããã®åç
Ik vind dat jullie zich onderscheiden van vele andere online shops. Zeer toffe collectie, mooie kleuren, de kleine details op de kledij maken ze uniek. Ook levering zeer vlot en heel leuk met de persoonlijke attentie die erbij zit. Ik zal zeker nog kleren kopen
Dankjewel

Chique Happens Boutique ããã®åç
Elise werkt heel persoonlijk en geeft de juiste adviezen! Ik kocht een mooi jasje en ben er zoooo blij mee :-).

Chique Happens Boutique ããã®åç
Heel mooie items, prijs/kwaliteit zeker in orde.
De verzending wordt steeds liefdevol en attent verpakt, een mooie verrassing bij het openen.

Chique Happens Boutique ããã®åç
De aankoop online verloopt vlot.
Snelle service.
Mooi verpakt...het bijgevoegde kaartje en de snoepjes zijn een leuke attentie.
En last but not least....een prachtige aankoop.
Thx team Chique Happensâ£ïž

Chique Happens Boutique ããã®åç
Persoonlijk maatadvies en snelle levering! Top service!

Chique Happens Boutique ããã®åç
Zeer snelle verzending, heel blij met mijn aankoop. De bestelde stukken zijn ongelofelijk mooi.
Bij de bestelling zat een lief berichtje en een extra attentie.
Ik bestel zeker nog eens!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã