Chique Happens Boutique レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Super lieve eigenares! Heeft een echte passie voor mode, dit uit zich in de keer op keer prachtig uitgekozen collecties. Snelle verzending en heel netjes verpakt. Dankjewel voor de kleine attentie en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb al een aantal keren gekocht bij Chique Happens. Vandaag heb ik een prachtige set ontvangen uit de nieuwste collectie. De kleding matcht exact met de foto’s en de beschrijving op de website. Het... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Hoi Elise, zoals steeds blij met mijn bestelling. De collectie is weer prachtig! Vrouwelijk, romantisch en toch net dat tikkeltje specialer 🩷. Netjes ingepakt en steeds een leuke attentie en kaartje... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Online fashion boutique for us girls that deserve a little chique ✹ Our pieces are for those who love elegance with a twist—styles that stand out without being over-the-top. We don’t do boring, and we don’t do predictable. Instead, we curate unique, wearable fashion that you won’t find just anywhere. Dare to be different. Dress with confidence. Order before 8PM, sent the same working day 🚀

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 55ä»¶

レビュヌを曞く

snel geleverd...top verpakking en

snel geleverd...top verpakking en attentie en een mooi persoonlijk bericht
meer kan je niet verlangen....bedankt Elise
😘

2025幎5月21日

Wauw Rita, wat een prachtige reactie! 🌷

We zijn zó blij dat je onze persoonlijke touch waardeert! 💖
Geniet ervan, en tot snel!

5぀星のうち5の評䟡

Heel blij met mijn eerste aankoop

Heel blij met mijn eerste aankoop! Kwaliteit is top en het was een snelle verzending. Zeker niet twijfelen als je iets mooi ziet.

2025幎5月12日

Lieve Céline,
bijzonder fijn deze mooie review te mogen ontvangen!❀ Dank je wel!
Fijn dat je onze service en kwaliteit waardeert!

Snelle,correcte levering

Snelle,correcte levering
Je wordt exact op de hoogte gehouden hoever het staat met je bestelling

2025幎5月8日

Lieve Ariane,

Wat een ontzettend fijne review ❀
Je maakt onze dag goed 😘

5぀星のうち4の評䟡

Ze bieden op de site snelle verzending

Snelle reactie en uitleg op vertraagde pakketje.

Brenda

2025幎5月4日

Lieve Brenda,
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service! 🛍
We begrijpen dat het lastig was dat je pakje wat vertraagd was.
Dankjewel voor je fijne feedback! 💛

Perfecte service

Ik had per ongeluk mijn e-mailadres verkeerd gespeld, waardoor ik geen track en tracecode ontving. Elise heeft voor me uitgezocht waar mijn pakket lag. Heel fijn! Het pakketje was duidelijk zorgvuldig ingepakt, de blouse was precies volgens de foto, het rook heerlijk en er zaten nog snoepjes en een persoonlijk geschreven kaartje bij. Dit en de nette klantenservice maakt dat ik hier zeker nogmaals zal bestellen. Vijf sterren wat mij betreft.

2025幎4月29日
自発的なレビュヌ

Lieve Laura,

Ik apprecieer het énorm dat je de tijd nam om deze lieve review voor ons achter te laten! <3
Ik doe het met heel mijn hart! Fijn dat je het ook zo ervaren hebt!

Geniet nog van het weekend!
En graag tot een volgende keer! :D

5぀星のうち5の評䟡

Superleuke web- en pop-up shop!

Altijd heel mooie collecties met regelmatig volledig nieuwe drops. Ook de pop-ups zijn super leuk, Elise is steeds heel vriendelijk en staat klaar met advies! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooie outfit.

2025幎4月21日

Liefste Sigrid,

Zo fijn om deze lovende woorden te lezen! You made my day. <3

Tot snel online of in onze pop-up!

Lots of love,

super!

De bestelling liep heel vlot, leuke en persoonlijke toets bij de verpakking. Het kleedje past perfect en van mooie kwaliteit.

2025幎4月16日

Lieve Wendy,

Dank je wel voor deze mooie 5-sterrenreview! Fijn dat shoppen bij Chique Happens zo'n aangename ervaring voor je was! :D

Top kleding en service

Elise is een supervriendelijke dame die altijd bereid is haar eerlijke mening te geven bij mijn aankopen. Altijd al tevreden geweest!
Altijd bereikbaar en altijd bereid te hulp te schieten.
Bovendien ook altijd hippe kleding 😉
Ik kijk al uit naar de volgende pop-up 🥰

2025幎4月14日

Lieve Jolien,

Zo zo lief! Dank je wel voor de mooie complimentjes! Hier doe je me van blozen! Bedankt om Chique Happens te dragen en erin te stralen! <3

Tot snel in ozne pop-up!

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en persoonlijk advies

Goede service en persoonlijk advies. Alweer een shopervaring die dik in orde was. Dankjewel, Elise!

2025幎4月15日

Lieve Laura,

Oh zo tof om dit weer te lezen! Dank je wel om zo'n trouwe Chique Happens klant te zijn. <3

5぀星のうち5の評䟡

Wat wordt het met zorg en liefde

Wat wordt het met zorg en liefde ingepakt. Echt een cadeautje om de bestelling uit te pakken.. en wat lief als je er een persoonlijk kaartje bij krijgt..

2025幎4月14日

Lieve Ruth,

Supertof om deze review te lezen! Het doet me enorm veel plezier dat je mijn passie voor Chique Happens gevoeld hebt bij het uitpakken van je bestelling!

Veel liefs voor jou!

Top van A tot Z

Top van A tot Z. Snelle correcte levering, uitstekende kwaliteit en super lieve attentie na elke aankoop. Een voorbeeld voor velen!

2025幎4月6日

Lieve Antje,

Heel erg lief dat je deze mooie review voor ons achterlaat!
Dank je wel daarvoor! En vooral heel erg bedankt om te stralen in Chique Happens!

TOPPERTJE

Ik vind dat jullie zich onderscheiden van vele andere online shops. Zeer toffe collectie, mooie kleuren, de kleine details op de kledij maken ze uniek. Ook levering zeer vlot en heel leuk met de persoonlijke attentie die erbij zit. Ik zal zeker nog kleren kopen
Dankjewel

2025幎4月1日

Lieve Kathleen,

Oh, dit is echt wel heel heel tof om te lezen! *kippenvel*
Dank je wel voor deze mooie 5 sterrenreview!
En bedankt om te stralen in Chique Happens!!
Jij bent ook een toppertje!

5぀星のうち5の評䟡

Elise werkt heel persoonlijk en geeft

Elise werkt heel persoonlijk en geeft de juiste adviezen! Ik kocht een mooi jasje en ben er zoooo blij mee :-).

2025幎3月26日

Lieve Anneleen,

Dank je wel voor deze hele lieve review!
Bedankt om te shoppen!
Ik ben heel blij dat je blij bent!!

Super mooi!

2025幎3月24日

Lieve Sophie,

Bedankt voor deze 5-sterrenreview!
Je maakt mijn dag goed!

Heel mooie items

Heel mooie items, prijs/kwaliteit zeker in orde.
De verzending wordt steeds liefdevol en attent verpakt, een mooie verrassing bij het openen.

2025幎3月9日

Lieve Gerarda,
Bedankt voor deze lovende woorden ❀.
Je doet ons oprecht veel plezier.

Fijne dag gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Aankoop trui met bloemen mouwen.

De aankoop online verloopt vlot.
Snelle service.
Mooi verpakt...het bijgevoegde kaartje en de snoepjes zijn een leuke attentie.
En last but not least....een prachtige aankoop.

Thx team Chique Happens❣

2025幎3月9日

Lieve Sandra,
Wauw, dankjewel voor je geweldige review! 💖
Je doet ons oprecht veel plezier.
We doen elke dag ons uiterste best om een snelle levering en een fijne service te garanderen.

Veel liefs,

Geweldig! 🀩

Zeer snelle verzending, heel blij met mijn aankoop. De bestelde stukken zijn ongelofelijk mooi.
Bij de bestelling zat een lief berichtje en een extra attentie.
Ik bestel zeker nog eens!

2025幎2月16日

Lieve Ine,

Super dank je wel voor dit enorm lieve berichtje! Zo fijn dat je dit waardeert.

Veel plezier met je bestelling!
Tot een volgende keer! <3

Veel liefs,