Chique Happens Boutique レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik had per ongeluk mijn e-mailadres verkeerd gespeld, waardoor ik geen track en tracecode ontving. Elise heeft voor me uitgezocht waar mijn pakket lag. Heel fijn! Het pakketje was duidelijk zorgvuldig... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Super lieve eigenares! Heeft een echte passie voor mode, dit uit zich in de keer op keer prachtig uitgekozen collecties. Snelle verzending en heel netjes verpakt. Dankjewel voor de kleine attentie en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb al een aantal keren gekocht bij Chique Happens. Vandaag heb ik een prachtige set ontvangen uit de nieuwste collectie. De kleding matcht exact met de foto’s en de beschrijving op de website. Het... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Hoi Elise, zoals steeds blij met mijn bestelling. De collectie is weer prachtig! Vrouwelijk, romantisch en toch net dat tikkeltje specialer 🩷. Netjes ingepakt en steeds een leuke attentie en kaartje... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Online fashion boutique for us girls that deserve a little chique ✹ Our pieces are for those who love elegance with a twist—styles that stand out without being over-the-top. We don’t do boring, and we don’t do predictable. Instead, we curate unique, wearable fashion that you won’t find just anywhere. Dare to be different. Dress with confidence. Order before 8PM, sent the same working day 🚀

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 55ä»¶

レビュヌを曞く

supermooie collectie

supermooie collectie. Had bestelling gedaan en verkeerde leveringswijze aangeduid,maar dankzij de allertheid van de verkoopster toch supersnel mn bestelling gekregen ,en nog mooier als op de foto👌

2025幎2月3日

Lieve Diane,

Super fijn om dit te lezen! Dank je wel voor deze hele lieve review. <3

5぀星のうち5の評䟡

Chique en uniek met supersnelle levering

Chique Happens Boutique is een absolute aanrader! Hun collectie is prachtig en onderscheidt zich door originele stukken die je niet snel ergens anders vindt. De kledij is niet alleen modieus en kleurrijk, maar ook van uitstekende kwaliteit.

2025幎2月2日

Lieve Yentl,

Dit is zo een ontzettend lieve review. Dank je wel dat je de tijd nam om deze voor ons achter te laten.
Echt heel leuk om te lezen en super lief dat je dit deelt.

5぀星のうち5の評䟡

Chique Happens stelt nooit teleur!

Chique Happens stelt nooit teleur. Buiten de prachtige collecties, is de bestelling altijd in orde en krijg je een vlotte service. Elise is altijd behulpzaam, lief en vriendelijk om je verder te helpen. Een absolute aanrader!!

2025幎2月4日

Lieve Shani,

Heel erg dank je wel voor deze super lieve review!
Deze complimentjes laten me blozen!
Super dankbaar voor zo'n lieve en enthousiaste klanten als jij!

Alles is gewoon top ❀

Elise is zo een lieve en knappe madam. De verzendingen gebeuren snel en ze zijn altijd heel zorgvuldig ingepakt. Zo leuk om een pakketje van haar te ontvangen ❀! Het is echt een aanrader om haar webshop of 1 van de pop-ups te bezoeken. Zo mooi hoe zij het allemaal doet! En wat een mooie collectie ook altijd ❀!

2025幎2月4日

Oh Annelies,

Dit is echt zo tof om te lezen.
Ik wil je heel erg bedanken voor deze enorm lieve review! Dit motiveert om te blijven gaan voor mijn grote droom.
Dankbaar voor zo'n topmadam als jij!

Super tevreden!

Opnieuw een super snelle levering en de leukste stuks gescoord!

2025幎1月8日

Lieve Sarah,

Zo zo fijn dit te lezen! Bedankt om weer een review te plaatsen! Dat apprecieer ik enorm!

Alles was perfect

Alles was perfect : de levering, de kesrtverpakking en vooral de kwaliteit van het artikel (Rosy cardigan).
Ik zal zeker bij chique happens nog verder bestellen.

2024幎12月22日

Lieve Marie,

Dank je wel voor deze fijne review! Het doet me echt heel veel plezier om te lezen dat je tevreden was.

Wat een persoonlijke bestelling

Wat een persoonlijke bestelling! Top!

2024幎12月21日

Lieve Lien,

Dank je wel voor deze 5-sterrenreview! Zo fijn dat je onze service waardeert! <3

Netjes verpakt

Netjes verpakt, en snel verzonden!

2024幎12月4日

Lieve Melanie,

Wat leuk om deze review te lezen!!
Dank je wel voor de 5-sterren! Je maakt hiermee mijn dag goed!

Snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt, item exact zoals beschreven.

2024幎11月11日

Lieve Sanne,

Dank je wel voor deze 5-sterrenreview!
Zo fijn te lezen dat je tevreden bent!

Topzaak!

Geweldige service! Professioneel advies, betrouwbaar! De stukken die ik heb gekocht zijn van zeer mooie kwaliteit.
Aanrader!!!

2024幎11月8日

Lieve Sara,

Dank je wel voor deze lovende woorden! Dit doet me echt ontzettend veel plezier te lezen!

Goeie service

Mooie kledij en vlotte verzending

2024幎11月4日

Lieve Lynn,

Hartelijk dank dat je de tijd nam om deze review achter te laten!
You made my day!

Super

Snelle levering.
Blazer past perfect en ziet er in het echt exact hetzelfde uit dan op de foto's.
Mooi verzorgd verpakt met handgeschreven bedankt kaartje en koekjes (mijn vriend daarmee ook blij gemaakt 😁).
Top!

2024幎11月3日

Liefste Diewertje,

Hihi vind het zo leuk om deze review van jou te ontvangen! Je tovert hiermee een grote glimlach op mijn gezicht! Dank je wel daarvoor!

5぀星のうち5の評䟡

Heel goede service en vriendelijke

Heel goede service en vriendelijke bediening. Ben heel tevreden!

2024幎10月22日

Lieve Veerle,

Dank je wel dat je de tijd nam om deze review voor ons na te laten! Super leuk om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Zo tof dat je onze service apprecieert.

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige kleding met veel liefde

Prachtige kleding met veel liefde uitgekozen door Elise! Ik ben altijd zeer tevreden met mijn stuks en kijk steeds uit naar een nieuwe pop-up! 🥰

2024幎10月18日

Lieve Esther,

Wat een schat ben jij!
Dank je wel voor deze super lieve review!
Apprecieer ik heel erg!
Ik kijk er ook al weer naar uit om je te ontvangen in onze volgende pop-up!

5぀星のうち5の評䟡

Super fijne winkel! Zeker een aanrader

Elise geeft je het beste stijladvies en geeft ook (eerlijke en correcte) raad bij het uitkiezen van je artikel.
Zowel de pop-ups als de online webshop zijn super goed georganiseerd.
De kleding is van goede kwaliteit en is zeker niet duur.
Ik shop zeker nog eens bij jou!

2024幎5月9日

Liefste Femke,

You made my day met deze super lieve review!
Het is een privilege om zulke fantastische klanten als jij te mogen ontvangen in onze pop-up en online shop!

Tot volgende keer!

Webshop & pop up

Ik kijk elke keer uit naar de nieuwe collectie die zorgvuldig wordt samengesteld. De collecties bestaan uit chique items waarin je je wat fancier voelt alsook alledaagse Chique items. Via de foto's en info op de site kan je al heel wat opmaken over hoe het item je zal staan. Indien nog nodig kan je steeds terecht voor advies. Ik vind het erg fijn dat de items goed combineerbaar zijn. Er wordt echt ingezet op het creëren van een mooie complete outfit, met toch nog steeds de mogelijkheid om losse items aan te schaffen. Als je toch nog twijfelt (bv. Omdat je niet graag online koopt) zou ik zeker aanraden om eens langs een pop-up te passeren. Zaakvoerster Elise doet dit met hart en ziel, en geeft je graag haar eerlijke mening en advies zonder iets op te dringen!

2024幎10月20日

Lieve Tine,

Wat een super lieve revew! Dank je wel daarvoor! Het is inderdaad mijn grootste passie en het doet me zoveel plezier te lezen dat je dit als klant ook zo ervaart.

Dank je wel om mijn grote droom trouw te steunen en te stralen in Chique Happens!

Lots of love for you!

5぀星のうち5の評䟡

Net een bezoekje gebracht aan de

Net een bezoekje gebracht aan de pop-up! Super mooie nieuwe collectie geshopt. Wat een leuke winkelervaring. Doe je top, Elise!

2024幎10月18日

Lieve Laura,

Dank je wel voor deze review!
Zo leuk dat jij kwam shoppen in onze pop-up winkel!
Het doet me veel plezier te lezen dat je leuke outfits gevonden hebt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。