レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter bestilling af et par t-shirts gik der nogle dage fÞr kundeservice kontaktede mig. Den ene var ikke pÃ¥ lager i den bestilte farve, men vi blev enige om en anden farve. Da varerne kom, var det en... もっず芋る

Bestilte derfra onsdag d. 16 juli og har stadig ikke modtaget min ordre. Der stÃ¥r pÃ¥ deres hjemmeside at ordre bliver sendt samme dag hvis man bestiller inden kl 12. Da jeg bestilte efter kl. 12 forve... もっず芋る

Jeg bestilte mine varer fredag inden pÃ¥ske og modtog onsdagen efter - det er hurtig levering pÃ¥ trods af helligdage. Mine varer var i god stand, god kvalitet, stÞrrelsesvarende og svarede til det, jeg... もっず芋る

Det bestilte - en rovest - ankom allerede dagen efter bestilling. Den er lÊkker og i virkelig god kvalitet. Der er mange “voksne” roere, og derfor ville det vÊre dejligt hvis rovestene kom i stÞrre st... もっず芋る

䌁業情報

480件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Rar Kundeservice

Efter bestilling af et par t-shirts gik der nogle dage fÞr kundeservice kontaktede mig. Den ene var ikke på lager i den bestilte farve, men vi blev enige om en anden farve. Da varerne kom, var det en nyere version af t-shirts fra producenten og da jeg skrev til kundeservice om det, fandt de et par af de gamle varianter som jeg Þnskede og sendte mig uden fragtomkostninger. Det var en god kundeserviceoplevelse.

2025幎7月31日

Manglende pakke

Bestilte derfra onsdag d. 16 juli og har stadig ikke modtaget min ordre. Der står på deres hjemmeside at ordre bliver sendt samme dag hvis man bestiller inden kl 12. Da jeg bestilte efter kl. 12 forventede jeg den ville blive pakket nÊste dag, og komme indenfor 1-3 hverdage som de oplyser deres leveringstid er. Det er nu d. 26 juni og ordren er stadig ikke blevet sendt, og de svarer ikke på mails om hvor min ordre er. Jeg har modtaget ordrebekrÊftelse men ingen mail om ordren er pakket.

2025幎7月16日

Tak for hjÊlpen.

Vi har i vores forening vÊret lidt udfordret grundet en ufrivillig nedlukning på 2 måneder. Så da vi endelig åbnede op igen skulle der hele gå lidt stÊrkt, i forhold til bestilling af tÞj til opvisning. (bestilt uden prÞvepakke)
Chopar har vÊret så hjÊlpsomme, vi har tilfÞjet til vores bestilling af flere omgange. Da vores tÞj endelig kom var der desvÊrre sket en pakkefejl og vi havde modtaget noget forkert. Men Chopar handlede hurtig og fik sendt det rigtige afsted med det samme. Og nu fandt vi så ud af vi manglede nogle dragter (vores skyld at vi havde bestilt for lidt) og de er også sendt afsted med det samme.
Så stort tak til Chopar for at handle hurtig så alle vores gymnaster har tÞj til vores opvisning.

NAG

2025幎3月10日

Hej Bente,
Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at kunne vÊre behjÊlpelige og håber I får en fantastisk opvisning :)

I stedet for 1,5 måneder blev dragten syet i 5 måneder

En grupperorder på dragt til gymnaster blev sendt til Chopar den 10. october. Dragterne skulle vÊre klar i slutningen af november. Men mit barn modtog dragten kun 5 måneder senere, dagen fÞr en konkurrencer.
Jeg tror, at ikke at vÊrdsÊtte en sådan kundes ressource som tid er ikke respekterer kunden. Eller var der snyd med tid af dragt klar, og det er ikke så godt også.

2025幎3月7日

Hej Yana,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, hvis du har haft en dårlig oplevelse. Det lyder som om dragten er en del af en bestilling til en forening. Hvis du vil oplyse hvilken forening det drejer sig om, så vil vi meget gerne kigge ned i sagen og se hvad årsagen kan vÊre. :)

Rigtig god dag til dig.

Meget dyr fragt

Når noget ikke passer og man returnerer m label bliver fragten i alt 100 kr. Temmelig meget at give for to toppe af meget lav vÊgt, hvoraf den ene ikk passede. Dermed med betalt over en 1/3 del af det kÞbtes vÊrdi til fragt. Det tÊnker jeg ikke får mig til at kÞbe noget der en anden gang

2025幎2月13日

Hej Inge
Vores handelsbetingelser afviger ikke fra den generelle standard omkring fragt og retur. Der er en minimumsgrÊnse for fri fragt og ellers koster fragt 35kr., hvilket er i den lave ende sammenlignet med andre webshops. Hvis noget skal retur, er det helt op til kunden selv at vÊlge, hvordan det sendes retur. For at gÞre det nemt, lÊgger vi en label ved, som man kan anvende. Anvender man den, koster det 49kr., som det også står beskrevet på retursedlen. Alt dette står også i vores handelsbetingelser, så man kan tage stilling inden, man bestiller hos os. Jeg er Êrgerlig over, det er kommet bag på dig.
Mvh. CHOPAR

Har efter 14 dage ikke modtaget varen

Har efter 14 dage ikke modtaget varen -- men har fået en mail om Chopar må se det kÞbte ... :-(

2025幎2月1日

Hej Vilhelm,
Tak for din besked og anmeldelse.
Vi har skrevet til dig på mail for at gÞre opmÊrksom på at der er lÊngere leveringstid på denne vare. Som beskrevet i mailen har dette vÊret vist da du lagde varen i kurven, i checkout samt på ordrebekrÊftelsen. Vi håber det var svar og ellers er du velkommen til at kontakte os på tlf: 91144143 :)

CHOPAR

Alt for lang leveringstid!!

Jeg bestilte to trÞjer d. 25/9, modtog fÞrst mine trÞjer
d. 5/11. Det er 10 dage, fra Ikast til Amager.

TÊnker I skal finde jer et andet leveringsfirma end GLS.

/ Henrik

2024幎11月5日

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse. Jeg ville Þnske, du havde kontaktet os og spurgt til din ordre. Så kunne jeg have gjort dig opmÊrksom på, at levering af specialvarer med logo tager lidt lÊngere tid. Det fremgår også af webshoppen. Jeg er ked af, du har haft en 2-sjernet oplevelse med vores shop.
God dag.

/Karoline

I alt er fint

I alt er fint. Kun 4 stjerner for jeres motivation om vil at hver dag er en konkurrence og hver kunder betale jeres lÞn!!! Uden kunder mangler du indkomst og chefen kan ikke betale lÞnnen.
Right?

2024幎10月18日

CHOPAR からの回答

Hejsa. Vi er glade for at hÞre alt har vÊret godt i forbindelse med dit kÞb. :)

Jeg er en smule i tvivl om den resterende del af din anmeldelse, men kan forsikre dig om at vi altid er motiveret af den gode oplevelse for vores kunder :). Netop derfor er vi også glade for at du har haft en god oplevelse.
Rigtig god dag herfra.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。