レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter min moster havde kÞbt en masse lÊkre strÞmer MÃ¥tte jeg ogsÃ¥ prÞve, jeg elsker uld og bruger uldsweaters nÊsten hver dag. Jeg bestilte Lange uldstrÞmper, nem bestilling, hurtig modtagelse og st... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lige modtaget de skÞnneste lange uldsokker og en rigtig fin hue. Altid flotte sager fra Monte. Elsker at man samtidig stÞtter de fantastiske kvinder i Montenegro

Lille unik firmakoncept med helt original hÃ¥ndlavet hjemmestrik af helt naturlig uld uden at mikse med “plastic” garn. Jeg ville Þnske at duft af Êgte uld var bevaret. Det var desvÊrre overdÞv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lynhurtig ekspedition gjorde mig pÃ¥ 28 timer til lykkelig ejer af den ultimativ varmeste sweater, jeg nogensinde har ejet. At den er hÃ¥ndlavet giver en ekstra fin dimension. Eneste aber dabei er, at m... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛糞店
  2. カヌペット補造業者
  3. 衣料品店
  4. りィンタヌりェア店
  5. 糞店

圓該䌁業による蚘述

Vi laver Þkologiske håndlavede produkter af 100% rent uld. Vi har startet et samarbejde op med kvinder i Montenegro, hvor de strikker vores design med uld fra deres egne farme. På denne måde stÞtter vi et lokalt samfund med kvindelige strikkere, der nu har en indkomst, de fÞr ikke havde. I 2020 nåede vi op på 150 kvinder! Tak for stÞtten - vi fortsÊtter eventyret! Bedste hilsner Zana Labovic Indehaver

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

121件のレビュヌ

Pakken kom i lÞbet af et par

Pakken kom i lÞbet af et par dage,hvilket jeg syntes er rart.

2025幎12月1日

Hej Marianne,

Tak for dit digitale besÞg <3
Tusinde tak for de fire stjerner og de pÊne ord! Og ikke mindst tak fordi du vÊlger at handle hos mig og kvinderne på www.montehome.dk <3
GlÊdelig Jul :)

SkÞnt garn

SkÞnt garn. Hurtig og sikker levering 👍

2024幎10月17日

Hej Karen,

Tak for dit digitale besÞg <3
Tusinde tak for de fem stjerner, din flotte anbefaling og de pÊne ord! Og ikke mindst tak fordi du vÊlger at handle hos mig og kvinderne på www.montehome.dk <3

Kh. Zana

Lille unik firmakoncept med helt

Lille unik firmakoncept med helt original håndlavet hjemmestrik af helt naturlig uld uden at mikse med “plastic” garn.
Jeg ville Þnske at duft af Êgte uld var bevaret. Det var desvÊrre overdÞvet med en ret stÊrk kunstig duft.

KÞbte en vest, som giver så meget naturlig varme om overkroppen. Rigtig hÞj og smuk strikke kvalitet helt til alle detaljer.
Armhuller kunne godt vÊre lidt stÞrre for min skyld.

2024幎10月6日

Hej ene,

Tak for dit digitale besÞg <3
Duften kommer fra vores mange lavendelposer vi har på lageret, som hÊnger rundt omkring i lokalet. Det skulle gerne aftage hvis du sÊtter ulden i fryseren over natten eller hÊnger den udenfor i frost. Måske det tager et par omgange :)

Tusinde tak for de mange stjerner, din flotte anbefaling og de pÊne ord! Og ikke mindst tak fordi du vÊlger at handle hos mig og kvinderne på www.montehome.dk <3

DÃ¥rlig kvalitet og service

DÃ¥rlig kvalitet og service.

2023幎6月19日
自発的なレビュヌ

Hej L.R.
Jeg beklager din dårlige oplevelse. Jeg har prÞvet at finde din ordre i systemet, men kan desvÊrre ikke finde den baseret på disse initialer: L.R.
Send gerne en mail til info@montehome.dk så jeg kan hjÊlpe dig :)

Flot kundeservice

Flot kundeservice, svare inden for få dage og har meget flotte service betingelser.

2024幎3月10日

Hej Astrid,
Tusinde tak for de fem stjerner og de pÊne ord!
Ønsker dig en dejlig dag :)
www.montehome.dk

Godt og hurtigt.

Dejlig cardigan, hurtigt leveret.

2024幎3月10日

Montehome からの回答

Hej Klaus, Vi takker for kÞbet og en dejlig anmeldelse! Må du have en solrig dag :)
Kh. Zana

Alt i alt en skuffende oplevelse

Alt i alt en skuffende oplevelse. Selvom produktet ankom til tiden, levede kvaliteten ikke op til forventningerne. Dårligt håndvÊrk og dårlige materialer efterlod mig med en fÞlelse af fortrydelse over mit kÞb.

2024幎2月20日
自発的なレビュヌ

Hej Sigrid.
Jeg beklager din dårlige oplevelse :( Lad mig vide hvis vi kan hjÊlpe?

Kvalitetsvarer.

2024幎1月25日

Hej Marita,

Kh. Zana

LÊkre sokker og hurtig levering

LÊkre sokker, der bliver ved med at sidde godt på foden uden at blive for lÞse.
Hurtig og upåklagelig levering.

2023幎11月6日

Hej Camilla,

Kh. Zana

Gode sutsko der passer perfekt til den

Gode sutsko der passer perfekt til den beskrivelse der er på hjemmesiden. Jeg er tilfreds med dem og nu må vi se hvor lÊnge de holder.
Kan klart anbefales. VÊr obs på at de er lille i stÞrrelsen

2023幎10月18日

Hej Irina,
Tusinde tak din flotte anbefaling og de pÊne ord! Og ikke mindst tak fordi du vÊlger at handle hos mig og kvinderne på www.montehome.dk <3
Sutskoene skal gerne forme sig efter dine fÞdder og holde i lang tid - Hvis der er noget mht. stÞrrelsen, så endelig skriv på mail, så kigger vi på det :)
Rigtig god weekend :*
Kh. Zana

Fint men super irriterende at blive

Fint men super irriterende at blive spammet med mails om at anmelde😡

2023幎8月25日

Montehome からの回答

Har lige en update på denne: Jeg har fået opdateret indstillingerne til ikke at sende så ofte, som deres automatiske indstillinger er sat til - Endnu Engang TAK for at påminde mig om dette, da jeg slet ikke havde tÊnkt at dette skete så ofte! <3

Hej Anne-Mette,
Tak for denne anmeldelse, da jeg ikke vidste at trustpilot sendte dette ud så ofte.
Må lige se hvordan jeg får nedjusteret dette :O

Ønsker dig en rigtig dejlig weekend med varme fusser :D
Zana
Ejer af Monte Home

SÞd og imÞdekommende ved byt af trÞje

SÞd og imÞdekommende ved byt af trÞje. TrÞjen er virkelig dejlig.

2023幎5月2日

Hej Sussie,

Tak for dit besÞg og sÞde vÊsen <3

Kvaliteten er i top.

Nemt og overskueligt kÞb.
Hurtig og pålidelig levering.
Kvaliteten er i top.
Jeg handler helt sikkert her igen

2023幎4月30日

Hej Christian,

PS - Da vi kun havde et eksemplar af Dusty Green, så er du er den eneste i Danmark der pt har Savo Cardigan i Dusty Green! <3 Et rent unikum :D

Dejligt strik

Dejligt strik. Er behageligt at have på. Har slidt en bluse og sokker op. Har kÞbt en mere. Kan ikke undvÊre den dejlige sweater. Hurtig levering til postkasse.

2023幎3月16日

Hej Annelise,
Kh. Zana

Det er nogle lÊkre varer i har og lavet

Det er nogle lÊkre varer i har og lavet på en god og menneskelig måde, med respekt for naturen.

2023幎3月16日

Hej Pernille,