レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Gick in pÃ¥ JÀrva krog stationen, tog en fanta och skulle bestÀlla 1 pizza slice 1 tjej i kassan, gjorde iordning tunnbrödsrulle Ã¥t en annan kund. Tittar inte ens upp Ser 3 andra i personalen fyll... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Varning för den besinningslösa aggressiva Àldre man som jobbar pÃ¥ Waxholms cirkle K. Jag köpte en kaffe hÀr 30/4 och nÀr jag pÃ¥pekade att det vore lÀmpligt att dom kollar att det finns kaffe fÀrdig in... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

NÀr jag lÀmnade tillbaka bilen hÀvdade personalen att bilsÀtet var skadat och krÀvde dÀrför att jag skulle betala 4000 kr. De var dessutom mycket otrevliga i sitt bemötande. Jag hade inte tagit med nÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stannade pÃ¥ Circle K, Malmagatan i Enköping. Hade fÃ¥tt ny app frÃ¥n arbetsgivaren att anvÀnda för tankning. Hade inte en susning om hur den skulle anvÀndas/installeras. (Lider av digitalt utanförskap)... もっず芋る

䌁業情報

1. レンタカヌ 代理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VÀlkommen till Circle K! Hyr bil eller slÀpvagn, sök efter nÀrmaste Circle K station, logga in till dina tjÀnster och se aktuella drivmedelspriser.

1.7

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Nu har vi fått nog.

Nu har vi fått nog.
Detta företag vill inte ha kunder.
Vårat åkeri Àr helt beroende av att vi ska kunna tanka nÀr vi Àr ute i landet och åker. MEN dom hÀr skojjarna spÀrrar våra kort i tid och otid, trotts att fakturorna Àr betalda. Sen tar det flera dagar för dom att låsa upp igen.
Av de 37 fakturorna vi fått under 2025. Har vi betalat
4st på förfallodag
2st för sent. (1dag respektive 5 dagar)
31st har betalats innan ff-dag. totalt 198(!!!) dagar i förskott.

2025幎9月17日
5぀星のうち2の評䟡

Var pÃ¥ HalvorsÀng Göteborg o skulle

Var på HalvorsÀng Göteborg o skulle försöka ladda min bil i ösregn.
Ladda på två olika laddstolpar utan att lyckas.
Efter en halvtimmes försök gick min fru till personalen för att be om hjÀlp.
En trevlig tjej följde ut å hjÀlp oss.
Man skulle trycka om man vill lada inte nu!!
Är en bugg i deras system.
Se till att det hÀr blir åtgÀrdat annars kommer vi aldrig ladda hos er mer!!

2025幎9月14日

Hyrde en lastbil

Hyrde en lastbil, vid återlÀmning hittar man en spricka i blinkersglaset i backspegeln ( vittglas), kostade 4000kr, så fota riktigt ordentligt innan ni hyr, den som besiktade bilen var ganska snabbt framme vid backspegeln ( sprickan var ej lÀtt att se, om man ej vet om den).
Så se upp nÀr ni hyr på Cirkel K i Bellevue Malmö.

2025幎9月5日
5぀星のうち5の評䟡

BÀsta diesel valet

Jag tankade miles + diesel pÃ¥ circle k Spillepengen Malmö, jag tycker att bilen gÃ¥r mycket bÀttre, har tankat vanlig miles diesel och skillnaden Àr mycket stor, tyvÀrr lite dyrare men kostar det sÃ¥ Àr skillnaden bÀttre utslÀpp, renare motor 👍👍👍

2025幎8月25日

Nybro

Nybro
Trevlig station och bra personal men en bedrövligt skött toalett, under all kritik
Kommer troligtvis inte att stanna till fler gånger på denna stationen.

2025幎8月25日

Allvarligt

Allvarligt, hur kan man ha en så dålig bokningssajt nÀr konkurrensen Àr så stark? Man får ju en stroke av att bara försöka boka ett slÀp. Har ni betalat någon för det hÀr? Jag gick in på OK istÀllet och bokade och vart klar på 3 min. Ciao forever

2025幎8月16日

FullstÀndigt urusel kundservice

FullstÀndigt urusel kundservice. Kommunicerar med en som att man har en intellektuell funktionsnedsÀttning nÀr det Àr deras app som inte fungerar som den borde. Antingen så spelar de dumma för att man ska ge upp, alternativt så rekryterar man sin personal från den mer lågbegåvade avdelningen på något zoo. Deras kuponger Àr ren lurendrejeri och nÀr dessa inte går att lösa in så man får betala fullt pris så Àr deras lösning att prova nÀsta gång man handlar och hoppas att den fungerar då istÀllet. Skulle aldrig erkÀnna att något blivit fel för att rÀtta till detta, ett högst oseriöst företag.

2025幎8月13日

VÀrdelös kundtjÀnst hos Cirkel K

Jag vet inte om Cirkel K avsiktligen vÀljer medarbetare med lÀgsta möjliga IQ eller vad det beror på att de Àr helt ute och cyklar. För att redovisa mina köp hos dem behöver jag kvitton. NÀr man laddar elbilen hos de andra aktörerna skickar dem ett kvitto med en gång men det gör inte Cirkel K. Då mailar jag till dem och frågar efter kvitto. Får ett mail tillbaka dÀr de menar att jag måste kunna namnge stationerna jag har laddat bilen i för att de ska kunna hjÀlpa mig. Ringer till dem och sÀger att jag har åkt till Stockholm. På vÀg dit och dÀr har jag laddat bilen flera ggr och kan inte namnet på varenda station. Svaret blir då att de inte kan hjÀlpa mig. Får dÀrefter ett mail om att Àrendet Àr avslutat!! Försöker dÀrefter att undvika ladda hos Cirkel K ett tag men förra veckan blev jag Àndå illatvungen att motvilligt ladda hos Cirkel K. Med stor frustration sÀger jag till den unga killen som jobbar dÀr att det Àr surt att man inte får ett kvitto. Då sÀger han: " Judå! titta i appen. Allt står dÀr." Jag kollar i appen och det stÀmmer. Allt står dÀr. Hur kommer det sej att ingen av alla de i kundtjÀnsten inte vet det???

2025幎7月4日

Otrevligt bemötande.

KÀndes ej vÀlkomnande i telefon nÀr jag ringde för info. Hon var kort i svaren o oengagerad i min situation.Jag fick Àven otrevliga svar på mina frågor nÀr jag ifrågasatte de prisförslag jag fått dagen innan av hennes kollega. Det skilde flera tusen o till det fanns en oklar och luddig förklaring. Inga klara besked vad det gÀllde priserna/olika bilar.Jag fick Àven till mig att om vi hade tÀnkt sÀtta flyttlådor i bilen skulle vi passa oss för att repa bilen.

Jag blev riktigt irriterad av denna oförskÀmda personal. Cirkel K Àr inget jag kommer att gynna eller rekommendera till andra.

2025幎7月7日
5぀星のうち1の評䟡

Nu har dom tagit bort Etanol

Nu har dom tagit bort Etanol!
NÀr man får lite extra rabatt på brÀnslet så höjer dom priset!
Vill bara sÀlja mat o fika!
Helt vÀrdelöst bÀttre att tanka med kort dÀr det Àr billigast just då!

2025幎6月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ