City Bikes レビュヌ

4,377
TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Hier absoluut geen fiets kopen!! De accu van de elektrische fiets van mijn zoon ging net na 1 jaar na aanschaf stuk. Eerst een discussie of het wel of niet binnen de 2 jaar garantie viel (?). Alsnog n... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Conclusie: uitstekend contact vóór de verkoop, maar verwacht direct na het betalen absoluut geen service of bereikbaarheid meer. Voor de aankoop van een nieuwe kinderfiets had ik erg pre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fietsen voor lage prijzen. Snel verzonden. Bij ontvangst bleek er een spatbord gedeukt te zijn, na wat mailverkeer wordt hier een oplossing voor geboden. In plaats van boutjes en moertjes te weinig... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

+ punten: + ruime keus. + concurentiele prijzen. + vrij degelijke fiets voor de prijs. - werkpunten: - dag en uur van levering beter respecteren (vooraf telefonisch voor geïnformeerd en bij... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

City-Bikes.nl - City Bikes Ervaringen City Bikes: de Online fietsenwinkel van Nederland! De plek om online uw nieuwe fiets te kopen. Of u nou op zoek bent naar een stevige omafiets, transportfiets of een goedkope kinderfiets, met onze ruime sortering hebben we altijd voldoende keuze. Online zijn we de grootste goedkope fietsen webshop van Nederland. Onze voorraad is daarom ook groot. Bij City-Bikes.nl kunt u terecht voor diverse betaalbare fietsen. Wij zijn een van de grootste fietsen verkopers in Nederland. U kunt een fiets uitzoeken op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Top service!

Top service!
Ik had per ongeluk 2 fietsen besteld. Na de klantenservice gebelt te hebben en gelukkig zonder lang te hoeven wachten konden zij me hierbij helpen.
Zoals afgesproken is er 1 fiets geleverd. En deze was heel makkelijk in elkaar te zetten door middel van een toegestuurd filmpje. Een echte aanrader.

2024幎11月15日

KOOP HIER NIKS!!!

Wat een slecht bedrijf

Toen de fiets gemonteerd was zagen we dat de binnenband lek is, dat er schade zit op de bagagedrager en dat er een deuk zit in het spatbord. Volgens Niels van de ‘klantenservice’ is de deuk volkomen normaal en hij geeft aan dat elke fiets die ze verkopen dit hoort te hebben. Zou voor mij al reden 1 zijn om daar nooit meer een fiets te bestellen..de deuk is erg opvallend en daarbij dus ook gewoon heel erg lelijk.

Na een aantal zeer klantontvriendelijke mails van Niels, zou hij o.a. binnen 1-4 werkdagen een nieuwe binnenband opsturen. Inmiddels zijn we 2 weken verder en heb ik nog steeds geen nieuwe binnenband ontvangen. Je begrijpt dat er ook niet meer op mijn mails gereageerd wordt. Telefonisch wordt er gezegd dat de band is opgestuurd, dat er gereageerd is op mijn mail en dat de mails ‘nogmaals’ verstuurd zullen worden. Ik heb tot heden nog steeds niks ontvangen..

Er worden dus beschadigde fietsen opgestuurd en de klantenservice is echt onwijs slecht. Ik zou echt niemand aanraden om hier iets te bestellen om jezelf een hoop gezeur te besparen!

2024幎11月16日

Goede extra service

Op de website een mooie fiets gezien voor mijn dochter. Kreeg goede opties erbij om erbij te bestellen.

Mijn dochter wilde graag een mandje, maar zat onverwachts ook een drager extra bij!

Fiets was voor de rest snel verstuurd en kreeg een handleiding via de mail. De service is dus echt top!

2024幎11月15日

Goed bedrijf voor fietsen

Ik heb online contact met City Bikes gehad omdat ik vragen had over een fiets. Deze vragen werden snel en goed beantwoord. Uiteindelijk een kinder fiets gekocht. Moet hem nog in elkaar zetten maar ziet er veelbelovend uit!

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige fiets voor een superprijs

Het is een hele stevige mooie kinderfiets waar mijn kleindochter heel veel plezier aan gaat beleven.
Ook de bijzonder snelle levering, de volgende dag, heeft me echt verrast.
Ook via de mail gelijk een instructievideo ontvangen voor het monteren van de fiets. Ik kan niet anders dan mijn waardering uitspreken voor dit bedrijf.

Lage prijzen snelle verzending

Fietsen voor lage prijzen. Snel verzonden.
Bij ontvangst bleek er een spatbord gedeukt te zijn, na wat mailverkeer wordt hier een oplossing voor geboden. In plaats van boutjes en moertjes te weinig had deze fiets een paar reserve, wat altijd handig is.
Dus bij ontvangst even goed vastleggen als er beschadigingen zijn, verder een snelle klantenservice.

5぀星のうち1の評䟡

Dramatisch product en nog slechtere service

In mei kocht ik een Spirit Retro Herenfiets bij City-bikes.nl. De levering was al problematisch: een beschadigde doos en een ontbrekend kettingslot, waarvoor ik pas na weken en telefoontjes vanuit mijzelf een refund kreeg.

De fiets zelf is van bedroevende kwaliteit. Binnen enkele weken roestten de ketting en cassette, ondanks normaal onderhoud. De remmen zijn zwak en niet afstelbaar, waardoor fietsen in de stad gevaarlijk is, een remkabel is inmiddels ook afgeknapt. De ketting slaat over en vliegt er regelmatig af, en het achterspatbord brak af door slechte bevestiging. Het frame voelt fragiel en onbetrouwbaar.

Meerdere pogingen om contact op te nemen blijven onbeantwoord, waaronder een uiterst gedetailleerde e-mail. City-bikes.nl doet zijn naam geen eer aan; deze fiets is ongeschikt voor stadsgebruik. Koop hier niet!

2024幎5月16日

Super Fiets!

Wat super fijn om bij City Bikes een fiets te bestellen. Ze zijn heel duidelijk in de communicatie via de mail over hoe en wat. Wij zijn super blij met onze nieuwe fiets!!!

2024幎11月13日
5぀星のうち4の評䟡

Nice bike

This is a beautiful vintage-style bike and easy to assemble, except for the front brake, which doesn’t work for me. I visited a few repair shops, and they recommended either returning the bike for brake repairs or leaving it for service, as it wasn’t just a simple adjustment. The only other downside is the saddle, which is quite hard and uncomfortable. Overall, though, the bike looks great and works well.

2024幎11月9日

Zeer tevreden

De aankoop en levering ging erg soepel. De fiets werd netjes verpakt geleverd. Mijn zoon is er erg blij mee. Ik raad iedereen aan een fiets te kopen bij city Bikes prijs kwaliteit erg goed.

2024幎11月7日

Koop hier niets!!! Waardeloze klantenservice

Ik heb begin april 2024 een elektrische transportfiets via de website gekocht. Helaas kon ik de fiets na een maand al niet meer opladen. Op 31 mei dit per mail gemeld en op 13 juni is de fiets opgehaald voor reparatie. Ik zit nu (10 november) nog steeds zonder fiets!!! Dat is bijna 5 maanden!! Ik word totaal niet op de hoogte gehouden en de ene smoes na de andere wordt verzonnen. Contact is alleen per mail mogelijk. Ze beloofden al meerdere keren dat de fiets zsm wordt geleverd. Leugens. Ik heb al 2x mijn aankoopbedrag teruggeëist. Hun reactie: het aankoopbedrag wordt niet teruggestort, dit is ook niet besproken. Nou hun werkwijze is ook niet besproken! Kortom, na 5 maanden geen fiets en geen geld. Ik noem dat oplichterij.

2024幎5月31日
5぀星のうち1の評䟡

Nooit geen fiets kopen hier

Nooit geen fiets kopen hier , valse info
Cortego kinderfiets gekocht voor kleindochter, deze zou zijn uitgerust met1 handrem en terugtraprem ook volgens foto op de site ( en nog steeds)
Echter heeft 2 x handrem en ook nog van zo,n kwaliteit dat deze niet is in te knijpen > antwoord ja meneer dit is veiliger , retourneren kon niet meer was al uitgepakt

2024幎9月1日
5぀星のうち2の評䟡

Levering was snel dus dat was top.

Levering was snel dus dat was top.
Fiets in mekaar gezet, filmpje was niet helemaal toepasselijk. Maar goed valt nog mee te leven. Dan de dag erna, eerst banden opgepompt, dan mee naar het werk gefietst.
'S avonds een uur naar huis kunnen lopen omdat de band lek was. Gebeld de dag erna, fiets naar fietsenmaker gebracht, kreeg je via een bandje te horen dat je een mail moet sturen ,dit gedaan diezelfde dag nog een reactie. Echter had de persoon het niet goed gelezen en vroeg om een foto van het gaatje in de band. Serieus gast, daar had ik ook echt zin in naar een uur naar huis gelopen te hebben. 🙄 een reactie teruggestuurd , maar hier niks meer op gehoord. Fiets gaan ophalen, €45 kunnen betalen. Dus nee, zeker niet tevreden, zowel over de fiets als over de service.

2024幎11月7日
5぀星のうち2の評䟡

Fiets besteld

Fiets besteld, mooi om te zien maar helaas niet compleet geleverd(bijgekochte sloten ontbreken). Klantenservice bellen kan, maar je krijgt een bandje te horen wat zegt stuur ajb een mail en we "streven binnen 2 werkdagen te antwoorden" waarna de lijn wordt verbroken. Ik krijg wel een mail die actief vraagt om recensies in ruil voor de kans op je aankoopbedrag terug. Krijg daar een beetje het gevoel van dat dat op die manier positieve recensies worden gekocht.

2024幎11月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス