Claassen Mode

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jas besteld, veel te klein Retour gestuurd ,(ze wilde liever dat ik koos voor ruilen, maar was er zelf al ver klaar met heel dit bedrijf, hoefde ook geen andere troep meer). Toch retour gestuurd... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jasje besteld, kwam erg laat maar zoals vele reviews hiervoor veels te klein. Stof blijkt nylon/polyester te zijn. Vervolgens meerdere berichten gestuurd met respons (AI) eerst idd 10% vergoeding. Na... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Een veel gelezen probleem met dit bedrijf. Betalen, traag leveren, product blijkt te klein waarop retour zenden een mogelijkheid is (tegen een flinke betaling). In mijn geval gaven ze aan, omdat ik... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

4 maanden geleden sjieke blouse besteld .betaald. .maar nooit ontvangen . Claassen mode 100 zelfde excuse mailtje . Volgens hun wel afgegeven ergens ...maar niet getekend . niet ontvangen ... Je wo... もっず芋る

Waardeloos bedrijf

Waardeloze winkel. De trui is hoofdzakelijk van polyester ipv mohair. Veel te kort en te wijd. Als je wilt retourneren zeggen ze doodleuk dat het 15 tot 25 euro kost! En misschien nog wel meer. Dit hangen ze op aan t milieu. T is gewoon te bizar voor woorden!
Ter compensatie geven ze wel 15% van de aankoopprijs terug. 😳 Het zijn dus oplichters en dus nooit meer daar iets kopen. Afrader!!!

2025幎3月24日

NIKS KOPEN!!

Niks kopen! Kledingset gekocht, totaal iets anders gekregen wat er in absoluut niet op lijkt. Overduidelijk gemaakt in China van een verschrikkelijke kwaliteit en dan ook nog 25 euro retourkosten moeten betalen!

2025幎2月22日

Oplichters en misleidend

Wat een ellende dit bedrijf.
Zoals velen hier ‘had ik maar eerder de reviews gelezen’
Nergens duidelijke retour info totdat je retour wilt sturen dan volgt een uitgebreide mail met info en hoge kosten.
Doen het mooi voorkomen en halen het milieubehoud erbij.
Het is een mooie verpakking voor slechte kwaliteit producten. EU prijzen voor slechte kwaliteit. Bedrog en oplichters.
Ik heb melding gedaan bij ACM en consumentenwijzer.
Wat claassen-mode doet mag niet!
Mensen bestel er niet, besteed je zuur verdiende centjes aan iets goeds en betrouwbaars.

2025幎3月21日

Oplichting - EU prijzen / Chinese kwaliteit

Opgelet: deze site laat alle kleding uit China overkomen. Dan hoef ik niet uit te leggen wat voor kwaliteit dat gaat zijn. Daarnaast betaal je EU prijzen, maar heb je dus goedkope rotzooi uit China wat in alle gevallen een inferieure kwaliteit heeft. De kledingstukken die op deze website worden geëtaleerd zijn één op één gelijk aan de Chinese website: Shein.com. Alle afbeeldingen zijn eveneens gelijk aan de website van Shein.com. Toevallig had ik onlangs middels de Chinese webshop vergelijkbare kleding aangeschaft. Deze webshop hanteert nogmaals EU prijzen en doet overkomen dat alles in NL gevestigd is. Ik had beter moeten weten, aangezien - weliswaar achteraf - niets te traceren valt als je de website aandachtig gaat bestuderen.

Kortom: pure oplichting ! Wees gewaarschuwd en koop vooral geen kleding via deze website.

Dat deze website nog operationeel is, steekt mij nog het meest. Dergelijke oplichters moeten per direct offline worden gebracht.

2025幎3月20日

Slechte kwaliteit en afhandeling

Ook wij moesten lang wachten op het bestelde vrijetijdspak.(4 weken) op voorraad werd aangegeven, maar moest uit Chine komen.Kwaliteit en maat leken nergens op. Terug te sturen naar China, niet gedaan, maar naar hun kantooradres in Nederland. Dat werd genegeerd. Uiteindelijk van aankoopbedrag 30% vergoed gekregen, € 100,00 schade. Inderdaad: oplichterij.

2025幎2月4日
5぀星のうち1の評䟡

Schande dit bedrijf let op mensen

Schande dit online bedrijf
Dit bedrijf mag absoluut niet meer online verkopen.
Je ziet een fantastische mooie foto van een ribfluweel jasje..heel stoer...65 euro betaald
Dan na weken wachten komt er een pakketje uit China...ik wist niet wat ik zag...leekt er totaal niet op en was grote troep.
Ik contact gezocht en kon het alleen terugsturen maar dat zou mij veel geld kosten of 15 procent terug ontvangen..ik ben hier uiteraard niet mee akkoord gegaan...maar er was geen discussie en kon uiteindelijk dan 20 procent teruggestort krijgen...
12,50...ik ben hier maar onder protest mee akkoord gegaan...wat een schande dit bedrijf is dit...mensen trap er niet in..ze naaien je..en liggen achteraf in een deuk v h lachen omdat ze weer iemand bedonderd hebben...
Gatver ik ben ook super boos..heb meteen kassa en radar een mail gestuurd om hier eens grondig in te duiken wat voor OPLICHTERS dit zijn..
Mensen let op koop hier helemaal niks.. doodzonde van je geld...je wordt absoluut gelokt met mooie fotos en wat je ontvangt lijkt er totaal niet op..het jasje wat ik ontvangen heb was te eng om aan te raken en dat noemen de Chinezen ribfluweel...bah wat een kolere troep...NIKS kopen mensen..u bent gewaarschuwd.
Ik ben zelf zo dom geweest om niet eerst de reviews te lezen...oh wat dom zeg...anders had ik er natuurlijk NIKS gekocht...
Het jasje hangt al bij de kringloop voor 1,50...dat zal wel door een Chinees gekocht worden waarschijnlijk hihi
1 ster is nog teveel.. ik kijk liever naar de sterrenhemel dat is prachtig en gratis..ik zou zeggen mensen doe dat ook..dan hou je iig je geld in je zak.

2025幎3月5日

3 delig pak besteld echter van zeer

3 delig pak besteld echter van zeer slechte kwaliteit en vele maten te klein. Het leek wel een grap toen ik het pakket openmaakte. Ik denk dat het pak voor 2 euro is gefabriceerd en ik heb het gekocht voor 70 euro . Ik ben zeer teleurgesteld . Terugsturen gaat mij waarschijnlijk meer dan 25 euro kosten en het enige wat ze aanbieden is 15 procent korting als in het pak niet terug stuur. Ik bestel hier nooit meer en ben zeer teleurgesteld .

2025幎2月18日
5぀星のうち1の評䟡

Ik ben ook helaas opgelicht had een

Ik ben ook helaas opgelicht had een winterjas besteld van 69,95 ik heb hem na een maand moeten wachten vrijdag me jas gekregen nou ik kan je zeggen ik kreeg niet eens me arm door de mouwen heen had een xxl besteld maar dit was een lapjes jas maatje S lijkt het ik kon hem retour sturen maar koste me zelf een bedrag tussen de 15 en 35 euro omdat ze niet in Nederland zaten maar in China helaas kan ik niet reageren op de mensen die er ook zijn ingetrapt maar alsjeblieft mensen kijk uit voor deze webwinkel ik ben me 70 euro kwijt waar ik nog steeds doodziek van ben kreeg ook maar 15%terug 10,50 dus mensen niks bestellen je bent je geld kwijt en je krijgt niet wat je heb besteld

2025幎1月17日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte ervaring met Claassen-Mode.nl – Oplichters!

Ik heb bijna een maand op mijn bestelling gewacht en toen ik het eindelijk ontving, was de kwaliteit verschrikkelijk! Je kunt het niet eens dragen, het voelt als puur plastic en natuurlijk komt het uit China – iets wat nergens op de website stond. Ik dacht dat ik in Nederland bestelde, want de site is in het Nederlands en heeft een .nl-domein. Pure misleiding!

Toen ik contact met hen opnam, vroegen ze mij €25 extra te betalen als ik het pakket wilde retourneren. Ik heb nog nooit in mijn leven een website gezien die €25 rekent voor een retourzending! Dit is pure oplichting. Bestel hier NIET, dit bedrijf is absoluut niet te vertrouwen! 🚚❌

2025幎1月29日

1ster is nog te veel

1ster is nog te veel! Wát een oplichters!!!!!! De ontvangen jassen in geen enkel opzicht overeenkomstig met het gekochte item als op de foto!!! Absolute Chinese tróep, schaam me kapot dat ik hier ingetrapt ben 🙈 Géén Nederlands bedrijf en retourneren feitelijk geen reeele optie!!! Retour sturen naar opslag in China tegen hoge kosten en stellen zichzelf niet verantwoordelijk voor de afhandeling ervan!!!!!! 🀬🀬🀬🀬

2024幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

Besteld vest bleek niet van lamswol te

Besteld vest bleek niet van lamswol te zijn, maar van zeer slechte synthetische kwaliteit en maat was veel te klein. Aangegeven dat produkt zoals omschreven niet geleverd is, dus dat ik mijn geld terug wil en uiteraard het vest retour kan sturen. Lang verhaal kort en circa 12 e-mailberichten later; er wordt beantwoord met standaard teksten die niet ingaan op de informatie die ik heb gegeven. Oplossing is dat ik het vest tegen zeer hoge verzendkosten retour zou kunnen sturen naar China. Conclusie; ik ben opgelicht en dit bedrijf is de oplichter. Mijn advies is om bij dit bedrijf niets te kopen!

2024幎12月22日

Oplichting

Beste mensen ga nooit in zee met deze oplichters.mocht je die fout gemaakt hebben doe dan zo snel mogelijk aangifte van oplichting bij de politie Acm consumentenrecht en de internet politie.deze schoften moeten gestopt worden.

2024幎12月30日

Jurk kwam 2 weken later aan dan

Jurk kwam 2 weken later aan dan gepland. Komt uit China en is erg slechte kwaliteit. 80 euro betaald voor een verschrikkelijk slechte kwaliteit jurk en ik mag hem niet sturen omdat de bestraling buiten het tijdsbestek valt (dat komt doordat de jurk 2 weken te laat aan kwam). Niet bestellen hier!

2024幎12月17日

Rechtsbijstand heeft mij geholpen

Nadat Claassen mode mijn verzoek tot annuleren volledig negeerde heb ik rechtsbijstand ingeschakeld. Gelukkig had ik de module voor consumenten geschillen. Mijn bestelling zat nog in de herroepingstermijn dus Claassen heeft gewoon niet netjes gehandeld. Ik kreeg gister een lachwekkende mail van Claassen mode. Vol taalfouten en ze gebruikte een totaal andere voornaam bij mij. Geen idee wie deze mensen zijn maar het deugt voor geen meter. Ik ben nog in afwachting van bericht na mijn aangifte tegen hen.

2024幎12月6日
5぀星のうち2の評䟡

Claassen mode winterparka heren

Helaas heb ik deze reviews pas gelezen nadat ik bij deze firma een bestelling heb geplaatst. Een heren winterparka van 60 euro. Na bestelbevestiging zag ik pas dat deze uit China moet komen. Bestelling zou binnen 4-7 dagen bezorgd worden volgens de site. Na ruim 1 week blijkt deze volgens track en trace nog steeds ergens in China te liggen. Ben benieuwd of hij nog komt of dat ik binnen 2 weken 2x slachtoffer ben geworden van dropshipping en nu 60 euro kwijt ben. Dit is 2 weken geleden gebeurt bij Kleine Piraten, 70 euro. Toch voortaan maar eerst vrij Trustpilot checken naar ervaringen bij bedrijven.

2024幎12月1日

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Ze konden niet leveren en volgens hun eigen leveringsvoorwaarden zou ik het betaalde bedrag retour ontvangen. Heb ze gewezen op hun verplichtingen maar geen reactie.
Ook geen reactie op mails en geen geld terug.
Ik blijf hopen op geld terug maar dat zal wel een illusie zijn.

2024幎12月7日

Frauduleuze eenmanszaak. Dropshipper

Geleverde jas, uit China(!) was gescheurd bij een zak
Teruggestuurd naar China met foto’s en verzendbewijs. Kreeg eerst een mail van ene Angelique waarin stond dat, zodra ze het retour had ontvangen, het bedrag incl. retourverzendkosten € 31,50(!) teruggestort zou worden.
Nadat ik een foto van de bevestiging van Chinapost, dat het pakket bij hun was afgeleverd naar ‘Angelique’
had gestuurd,kreeg ik geen reactie meer. Ik heb vijf pogingen gedaan om alle bewijzen te sturen om Claassen Mode een kans te geven echter zonder resultaat. Heb ook de reviews van alleen maar gedupeerden gelezen.
Ik ben naar NietBezorgd.nl gestapt. Daar krijg je goede informatie.
Èn de internetPolitie app kan je ook helpen met frauduleuze eenmanszaakjes en dropshippers.
Koop dus nóóit bij Claassen Mode! Geef ze aan en ga naar NietBezorgd .nl

2024幎11月7日