Classic Clean レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Classic Clean lever fuldt ud op til vores Þnsker og forventninger mht rengÞring. Samtidig er der god personlig opfÞlgning og kontakt til Classic Clean. Derfor har vi brugt Classic Clean igennem fler... もっず芋る

Vi har gennem lang tid brugt Classic Clean til rengÞring i Svane KÞkkenet Randers, og kan bestemt anbefale dem. De er grundige, mÞdestabile og yderst fleksible, hvis vi har behov for yderligere tjen... もっず芋る

Stor ros fra min mor, som valgte classic clean fremfor hjemmeplejen, da hun udelukkende skulle ha hjÊlp til rengÞring. Altid sÞde og dygtige mennesker, som kommer for at klare opgaven. Dato angivel... もっず芋る

RengÞring helt i top. Hende som kommer hos os er grundig, omhyggelig, bruger sin tid fuldt ud, er opmÊrksom hvis noget trÊnger ekstra meget. Helt perfekt rengÞring efter vores mening og behov. Samti... もっず芋る

䌁業情報

1. 枅掃員

圓該䌁業による蚘述

RengÞringslÞsninger til boligforeninger, kommuner og erhverv. Kvalitet og nÊrvÊr siden 1995.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Perfekt rengÞringsselskab

Hejsa, vi har brugt Classic Clean, til en hel rengÞring af en andelsbolig i Viborg.
Kanon flot arbejde, vi er så tilfredse. 👍👍

2021幎1月20日

Classic Clean からの回答

Tak for opgaven og den fine anbefaling.

Fantastisk arbejde

Skulle have 11 lejligheder rengjort op til jul, Classic Clean lÞste opgaven fantastisk.
De laver et flot stykke arbejde, er trovÊrdige, overholder aftaler og så professionelle.
Det er ikke fÞrste gang vil har brugt dem og det bliver heller ikke sidste gang.

2021幎1月7日

Classic Clean からの回答

Tak den opgaven og den fine anbefaling.

Var alt i alt meget tilfreds med

Var alt i alt meget tilfreds med servicen fra Classic Clean.
Havde bestilt flytterengÞring på en 75 kvm stor lejlighed. Det tog dem 1œ dags arbejde. Men så var alt også ordnet. Inklusiv vinduespudsning udvendigt og indvendigt, rengÞring bagved kÞkkenapparatur, afkalkning af badevÊrelse etc..
Absolut pengene vÊrd.

2020幎10月15日

Flytte rengÞring

Skulle have lavet en flytte rengÞring af en lejlighed. Nogle dage efter rengÞringen tager jeg ind for at se resultatet af rengÞringen. Allerede inden jeg trÊder ind af dÞren bliver jeg lidt skuffet. Igennem det store glas vindue kan jeg se at gulvene ser ualmindelige fedte ud. Kommer ind og kan så konstatere at komfuret har noget hvidt på sig som man ikke lige kan tage af med en finger. Fugerne på badevÊrelset i gulvet er stadig beskidte og fliserne har stadig masser af kalk på sig. Og blandning batteriet i badet har samme skjolder som komfuret i kÞkkenet. Ringer til dem og det forstår vedkommende ingen ting af. Der går ikke lÊnge fÞr der kommer en anden og skal gÞre det om. Og hun siger med det samme at det er en ommer og at hun er i tvivl om hun kan redde det komfur og det blandings batteri. For de ligner en syreskade.. HÞrer ikke mere fra dem og tÊnker alt er i orden. Et par dage efter kÞrer jeg igen ind til lejligheden og tjekker op.. dog med det skuffende resultat at komfuret stadig er skadet. Ringer igen og får afvide at det kan umuligt passe for det er aldrig sket fÞr. Sender ham nogle billeder og der kommer en anden og kigger på det som lover at tinge tilbage når han ved noget. Det er ikke sket efter 3 dage så tager selv kontakt igen. Får så den besked at det er Þdelagt men om jeg ikke bare kan lade som ingen ting. For hvis nu udlejer ikke siger noget til det så sparer han jo de penge... Der blev jeg mållÞs og forklarede jeg under ingen omstÊndigheder ville stå og lyve for udlejer og at det jo var virkelig tydeligt der var noget galt. Ved flyttesynet bliver enden på det der skal nyt komfur ind og emhÊtten er heller ikke ordrigt rengjort.

Classic clean betaler for et nyt komfur da jeg har fået opgÞrelsen fra udlejer så ingen ting der. Men at man selv skal tage kontakt til dem når tingneen er Þdelagt og de bare lader som ingen ting og oveni kÞbet spÞrg om ikke vi bare kan lade som ingen ting, sammenholdt med den meget utilfredstillende rengÞring i 1. ForsÞg gÞr at jeg ikke kommer til at benytte mig af dem igen eller anbefaler andre at gÞre brug af dem fremad rettet

2020幎2月20日

Hej Dennis

Ja beklageligt nok var rengÞringen ikke ok i fÞrste forsÞg. Fejl og mangler bliver klaret inden du har fraflytter syn.
Lejemålet bliver afleveret og du kan afslutte dit fraflyttersyn uden omkostninger.

Vi pådrog os alle de omkostninger du havde med komfuret.

Vi undrede os over, at dit komfur ikke kunne tåle alm ovnrens, og nÊvnte for dig, om du kunne snakke med udlejer, om det virkelig kunne passer, at man skulle betale for det.

Alt i alt lÞb vi ikke fra opgaven og sÞrgede for, at du kunne komme videre.

Vi har i FOCUS Moduler A/S brugt

Vi har i FOCUS Moduler A/S brugt Classic Clean igennem en 2-årig periode nu, og de levere en totallÞsning indenfor rengÞring af vores udlejnings flåde, kontordomicil, samt slut rengÞring ved aflevering af komplette modul-byggerier.

Der leveres altid en god service og hurtig udrykning ved akutte opgaver, hvor Joakim ikke er tilfreds, fÞr end vi er tilfredse.

Kan anbefales til stÞrre virksomheder med mange forskellige ad hock opgaver indenfor rengÞring.

// Rasmus Vinther - Projektleder FOCUS Moduler A/S

2019幎3月14日