Claudia Sträter レビュー 24

TrustScore 5段階評価の2.5

2.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Artikel besteld online, snel geleverd en keurig verpakt. Had vraag voor klantenservice, telefoonnummer snel gevonden op website en werd vlot geholpen door vriendelijke medewerkster. Wat een verademing... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Op 2 april 2026 had mijn moeder een erg vervelende ervaring in de winkel in Noordwijk. Wat begon als een normaal bezoek om een broek (Cambio) te passen, eindigde in een situatie die totaal nie... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Service met een gouden rand. Ik ben altijd zeer tevreden met mijn aankopen bij CS. Zo had ik enige maanden geleden een prachtige mantel gekocht. Helaas kreeg ik na een paar weken wat mankementen aan d... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Een maand geleden een pantalon besteld in de winkel en betaald. 2 dagen later ontvangen, maar helaas volgende dag teruggestuurd. Nu bijna maand verder en nog steeds m’n geld niet terug. Op retourform... もっと見る

企業情報

1. 婦人服店
  2. 衣料品店
  3. 紳士衣料店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Bekijk en bestel de nieuwste Claudia Sträter collectie van exclusieve dameskleding eenvoudig in onze webshop. Voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis!

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Claudia Sträter betaalt niets retour

Alle online bestellingen die geretourneerd worden, worden niet terug betaald ivm faillissement van Claudia Sträter. Als wordt gezegd dat je binnen 2 weken geld retour ontvangt, is dat niet waar. Ik heb een link gekregen van een curator die de zaken regelt. Daar kun je je aanmelden en aangeven welk bedrag je te goed hebt. Oftewel: daar kun je achter in de rij aansluiten en fluiten naar je geld. Ik heb ruim €200 te goed voor artikelen die ik retour gezonden heb.

2020年8月26日

Echt heel slecht

Echt heel slecht. De maten op hun website kloppen niet, de kleren waren te groot. Toen ik deze spullen in de winkel wilde retoureren hadden ze tegen mij gezegd dat het niet mogelijk was, omdat ze nieuwe kassa's hebben die daarop nog niet ingesteld zijn. Vervolgens had ik een winkel op een andere locatie gebeld, hetzelfde verhaal gehoord. Duidelijk een leugen aangezien de eigenaar falliet is, dus kan me niet voorstellen dat ze nieuwe kassa's in alle winkels hebben gekregen. Uiteindelijk heb ik het retour gestuurd, helemaal geen mail gehad dat ze het hebben ontvangen. Gelukkig had ik een foto gemaakt van het pakket en de code en kon gewoon zien dat ze het hadden ontvangen. Daar ook weer een screenshot van gemaakt. Omdat ik geen updates of wat dan ook kreeg had ik maar zelf een mail gestuurd waarop netjes gereageerd werd dat het binnen 2 weken verwerkt wordt en geld terug gestort wordt. Inmiddels zijn we bijna 3 weken verder en ik heb nog steeds helemaal geen mail of geld gezien. Echt belachelijk slecht. Ze liegen tegen hun klanten en houden zich niet aan de afspraken.

2020年8月15日
5つ星のうち1の評価

Horrible online shopping experience…

Horrible online shopping experience with Claudia Strater while ordering a leather jacket of 349 EUR. I had to make 4 or 5 phone calls to receive only an update of when they will be processing my refund because DHL couldn't deliver this item to my house. Each time they would say that they will keep me informed and obviously they did NOT. Only after telling them that I will contact the Netherlands Authority for Consumers and Markets I managed to receive a confirmation that the item was back to their warehouses and that they will process the refund in 14 days.
Lack of respect towards customers, unprofessional attitude and they claim to be a respectful brand.

2020年7月25日
5つ星のうち1の評価

Slechte service en geen beloofde retourbetaling.

Al een maand aan het stoeien voor 3 bloesjes twv € 235,00.
Op 7 juni 2020 een online bestelling gedaan en betaald. Na 2 weken en diverse keren bellen niets ontvangen. Bestelling bleek uiteindelijk fout te zijn gegaan. Kan gebeuren. Claudia Sträter verzocht om de bestelling opnieuw te plaatsen en...... te betalen. De eerste betaling zou refund bij ICS plaats vinden en een korting van 30%. De bestelling is uiteindelijk binnen gekomen, maar ondanks veelvuldig aandringen heeft de refund van de eerste betaling naar ICS en de refund naar ICS van de korting niet plaats gevonden. Ik heb nu dus 1 levering waarvoor 2 keer is betaald. Rest nu dus maar één optie en dat is via ICS de eerste betaling betwisten en terug vorderen. Of zou Claudia Sträter het toch netjes gaan afwikkelen? Wacht morgen 1juli nog even af, want zou ze hebben voor zoveelste keer beloofd om terug te bellen.

2020年6月30日

Trustpilot エクスペリエンス