Mijn bovenooglidcorrectie ging echt soepel, ook het verwijderen van de hechtingen. De omgang met Babak en mehrnaz voelde duidelijk maar tegelijk gezellig, ik ben gewoon erg tevreden met hoe alles verl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Al Karen klant en nog nooti teleurgesteld in de behandelingen. Ik waardeer vooral dat het advies eerlijk blijft en dat er niet zomaar iets wordt aangeraden.
I had an eyelid surgery with dr Ali Koohbori, a very friendly and professional dokter. After 6 months check up I asked if he could remove a little extra skin. (am a perfectionist) Without hesitag... ãã£ãšèŠã
1 ster is nog teveel voor deze kliniek, je wordt als een hond behandeld, stellen je niet gerust,het is er ontzettend vies,lopen in operatie kleding naar de balie en andere ok kamers in. Nazorg is er n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Clinic63 is een cosmetische kliniek met een volledige service die hoogstaande behandelingen aanbiedt met de modernste apparatuur en producten.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
They paid attention to details
The follow-up care impressed me most. Two days after the surgery they checked how I was doing, and throughout the process I felt like the staff genuinely paid attention instead of just moving on to the next patient. Very reassuring experience.
Nooit meer dr B. en Clinic63
Ik schrijf deze review opnieuw omdat de vorige review is weggehaald door een klacht van Clinic63. Snap ik, want een negatieve review is niet leuk maar wel nodig soms.
Mijn review was als volgt:
Nooit meer dr B. en Clinic63
Dit gaat over een bovenooglidcorrectie door dr. B. Het is inmiddels al zeker 6 jaar geleden (12-11-2020 om precies te zijn) maar wil het toch een keer gezegd hebben.
Mijn afspraak stond die dag gepland om 10.20u. Ik arriveer om 09.55u in de kliniek. Een andere dame komt om 10.10u binnen voor haar afspraak van 09.30u (is dus veel te laat). Zij wordt er dan toch tussen geduwd en wordt eerst geholpen en ik ben dan om 10.40u aan de beurt.
B. heeft na mijn ingreep een afspraak bij zijn tandarts voor een wortelkanaalbehandeling zegt hij tegen de assistente en ik merk dat alles gehaast gebeurd omdat hij al behoorlijk aan het uitlopen is natuurlijk. Hij is dan ook voordat ik mijn ogen open kan doen (en nog op de behandeltafel lig) al weg naar zijn afspraak⊠Ik was om 11.00u klaar. Dat is snel. 20 minuten in totaal inclusief verdoving zetten, aftekenen, snijden en hechten.
B. vertelde me bij de intake dat de ingreep 45min duurt. Bij de kliniek werd er gezegd de ingreep duurt een half uur. Ik heb 20min op de behandeltafel gelegen.
Het voelde echt als een haastklus dus ik heb alles meteen voor mezelf opgeschreven voor als het resultaat niet helemaal best zou zijn en hou er een naar gevoel aan over.
Heb me zo goed georiënteerd op iemand die bekwaam is om dit te doen zodat ik met een goed gevoel geholpen wordt. Het is allemaal al eng genoeg dus iemand met een goeie reputatie moest dit doen bij mij. Maar dit is niet fijn geweest achteraf. Op het moment zelf was ik denk ik te overdonderd om er iets van te vinden, had alleen maar zenuwen. De nabehandeling (hechtingen eruit) in Meerssen was net zoân shock. De ruimtes werden helemaal verbouwd, de bouwvakkers waren er nog bezig. De behandelruimtes waren ook nog lang niet klaar om daar patiënten te ontvangen. Het stucwerk was volgens mij die dag net gedaan daar. Maar toch dus de hechtingen daar eruit gehaald. Niet wat je van zoân âtopkliniekâ mag verwachten vind ik. Nu dus jaren later spijt dat ik bij B. ben geweest. Het was een haastklus en ik ben ervan overtuigd dat daardoor mijn ogen tot op heden behoorlijk asymmetrisch zijn. Ik heb lang gedacht het komt nog wel goed maar helaas is het zo gebleven. Ik vind het enorm storend, maar durf niet meer terug naar deze arts. Ik zou persoonlijk noooooit meer voor deze arts en kliniek kiezen.
Dat gezegd hebbende: de kliniek is dus in protest gegaan tegen mijn review omdat de naam van de arts voluit geschreven was. Excuses daarvoor. Dat heb ik nu gecorrigeerd. Maar het zou ze netjes staan als ze contact met mij op zouden nemen om een en ander te bespreken ipv commentaar op mijn review. Enfin. Dat gebeurd niet. Zegt ook genoeg. Ben je influencer of een BN-er, dan wordt alles vast zorgvuldig gedaan. Maar de normale mens die hard moet werken om dit soort operaties te betalen worden snel vlug gehaast afgewerkt. Jammer.
Mijn bovenooglidcorrectie ging echtâŠ
Mijn bovenooglidcorrectie ging echt soepel, ook het verwijderen van de hechtingen. De omgang met Babak en mehrnaz voelde duidelijk maar tegelijk gezellig, ik ben gewoon erg tevreden met hoe alles verlopen is.
Al Karen klant en nog nootiâŠ
Echt blij met mijn kaaklijn!!
Vijf dagen na mijn lipolaser bij
Vijf dagen na mijn lipolaser bij dr. Ali zag ik al mooie contouren bij mijn nek kaaklijn... Wow. Ik Ben echt ontzettend bliz met wat ik nu Al zie!!
Eerlijke advies
Eerlijke advies, fijne mensen, goed resultaat. Meer heb ik niet nodig.
Ik voelde me vanaf de intake serieusâŠ
Ik voelde me vanaf de intake serieus genomen door dokter A. kaabori. Alles rondom mijn liposuctie 360 werd rustig besproken en ook daarna bleef de begeleiding heel betrokken. Dat gaf mij echt vertrouwen⊠precies wat je wilt bij zoiets.
Na 12 jaar nog steeds tevreden
Na 12 jaar nog steeds tevreden. Dat zegt voor mij eigenlijk alles over clinic63 en babak.
GEEN STER VAN WAARDIG
GEEN STER VAN WAARDIG
Zeer vreselijke teleurstellende ervaring met Clinic63
Mijn ervaring met Clinic63 is ronduit een drama en ik zou op basis van mijn eigen ervaring maar ook die van mijn vriendin nooit maar dan ook nooit kiezen voor deze kliniek.
Tijdens mijn allereerste consult heb ik heel duidelijk aangegeven wat mijn probleem was: ik wilde van mijn hamsterwangen af. Dit was mijn expliciete hulpvraag. Mij werd verteld dat een facelift absoluut niet nodig was en dat een liposuctie in combinatie met lipofeeling mijn probleem zou oplossen. Ik heb hierop vertrouwd en de behandeling laten uitvoeren.
De behandeling zelf heb ik als zeer pijnlijk en onrustig ervaren. Ik heb de pijn doorstaan omdat ik ervan uitging dat ik daarna eindelijk verlost zou zijn van mijn jarenlange complex.
Helaas is dat absoluut niet het geval.
Een jaar na de behandeling waren mijn hamsterwangen nog steeds duidelijk aanwezig. De heer Babak heeft vervolgens zelf een correctie uitgevoerd waarbij opnieuw vet uit mijn wangen is verwijderd. Ook dit heeft niet het gewenste resultaat gebracht. Tijdens de daaropvolgende controle was mijn ervaring zelfs dat mijn gezicht er slechter uit is komen te zien: mijn wangen zijn verder ingezakt en het geheel oogt onregelmatig, rommelig en niet natuurlijk.
Wat ik daarnaast zeer kwalijk vind, is de manier waarop de communicatie en nazorg zijn verlopen. Afspraken zijn meerdere malen afgezegd, verzet of dubbel gepland. Ik ben meerdere keren voor niets naar de kliniek gekomen en heb telkens zelf achter afspraken, controles en antwoorden aan moeten gaan.
Ook het verkrijgen van mijn eigen medisch dossier heeft onnodig lang geduurd. Meerdere keren werd mij verteld dat men ermee bezig was, zonder dat ik het dossier daadwerkelijk ontving. Zelfs terugbelafspraken werden niet nagekomen. Uiteindelijk moest ik opnieuw zelf bellen om ÃŒberhaupt duidelijkheid te krijgen.
Mijn ervaring is dat er vóór de behandeling veel aandacht en enthousiasme was, maar dat dit na de behandeling volledig veranderde. Eenmaal behandeld voelde ik mij niet meer als een patiënt die goede nazorg en begeleiding mocht verwachten, maar als iemand die vooral lastig was omdat zij vragen en klachten had.
Het meest teleurstellende vind ik dat ik met één heel duidelijke wens naar Clinic63 ben gegaan: mijn hamsterwangen verminderen. Na een behandeling, een correctie en een langdurig traject is dat doel niet bereikt. Integendeel, het huidige resultaat is slechter dan voorheen.
Voor mij is dit geen kwestie van een klein schoonheidsfoutje of een resultaat dat ânog even tijd nodig heeftâ. Ik ben inmiddels een langdurig traject verder gestart want ik ben nog altijd zeer zeer zeer ontevreden.
Ik betreur het enorm dat ik mijn vertrouwen in Clinic63 heb gesteld. WEES GEWAARSCHUWD!
Alle positieve reviews zijn geld waard!!! Denk hier maar over na!
Slechte ervaring gehad
Slechte ervaring gehad.
Tijdens de behandeling schrok ik. Arts werd boos. Enerzijds begrijpelijk, anderzijds niet fijn.
Na de behandeling met het bloed langs mijn gezicht lopend , naar buiten mogen gaan.
Kreeg wel een gaasje mee om te kunnen deppen.
Tijdens de na controle heb ik aangegeven , dat ik niet tevreden was met het resultaat. Flink littekenvorming zichtbaar, verdikking onder een kant van het oog en een bult boven datzelfde oog.
Mij werd gevraagd het nog even tijd te geven en terug te komen als een jaar voorbij was.
Zoals afgesproken , na een jaar terug gegaan. Aangegeven dat het litteken erg zichtbaar is, daarnaast bij een oog meer weg is gehaald , maar dit werd afgewimpeld.
Aangegeven dat andere mensen dit ook beaamde, maar werd aangegeven dat de andere mensen gek zijn en het resultaat prachtig is.
Ik ben nu 2 jaar verder en durf niet zonder (zonne)bril te lopen. ( ik heb geen bril nodig)
Terug gaan is ook geen optie meer.
Dr. Babak
Dr. Babak luistert goed, denkt mee en is erg kundig. Ga weer met een fijn gevoel naar huis.
Eerst was ik aan het twijfelen waar ikâŠ
Eerst was ik aan het twijfelen waar ik de ingreep zou laten doen. Toen voor clinic 63 gekozen.Ik ben zeer tevreden over de behandeling in de clinic. Zeer professionele dokters.
Vriendelijk en veel kennis
Dr. Babak is vriendelijk en beschikt over veel kennis. Hij neemt de tijd om goed te luisteren en legt alles duidelijk en rustig uit.
Ik kom nu 2 jaar bij Dokter AliâŠ
Ik kom nu 2 jaar bij Dokter Ali Koohbori
Ik moet zeggen deze man/ dokter heeft gouden handen, luistert goed en doet wat die zegt.
Ik heb uiteindelijk een mooie onderkin, en ogen die stralen door zijn gouden handen, mijn ervaring bij deze Clinic 63 en Dokter Ali is super.
Kom er al jaren ze zijn super â€ïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã