Clinic63 レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mijn bovenooglidcorrectie ging echt soepel, ook het verwijderen van de hechtingen. De omgang met Babak en mehrnaz voelde duidelijk maar tegelijk gezellig, ik ben gewoon erg tevreden met hoe alles verl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al Karen klant en nog nooti teleurgesteld in de behandelingen. Ik waardeer vooral dat het advies eerlijk blijft en dat er niet zomaar iets wordt aangeraden.

5つ星のうち5の評価

I had an eyelid surgery with dr Ali Koohbori, a very friendly and professional dokter. After 6 months check up I asked if he could remove a little extra skin. (am a perfectionist) Without hesitag... もっと見る

5つ星のうち1の評価

1 ster is nog teveel voor deze kliniek, je wordt als een hond behandeld, stellen je niet gerust,het is er ontzettend vies,lopen in operatie kleding naar de balie en andere ok kamers in. Nazorg is er n... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. スキンケア クリニック
  2. エステティック サロン
  3. 化粧品店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Clinic63 is een cosmetische kliniek met een volledige service die hoogstaande behandelingen aanbiedt met de modernste apparatuur en producten.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 52

レビューを書く

Dr. Ali Koohbori is een zeer kundige Cosmetisch Arts

Ik heb bij Dr. Ali Koohbori een Lipofilling- en TCA peeling van mijn gezicht laten doen. Dr. Ali is een rustige man die erg kundig is in zijn werk. Ik ben erg tevreden met het resultaat van de Lipofilling maar na 4 maanden kan je pas echt het uiteindelijke resultaat zien omdat het ingroeien van vetcellen deze tijd nodig heeft en er een deel van de ingespoten vetcellen afsterft. Door de Lipofilling is de conditie van mijn huid al erg verbeterd en mede door de TCA-peeling heeft mijn gezicht een mooie frisse uitstraling gekregen, mijn pigmentvlekken zijn zo goed als verdwenen en ik ben met beide behandelingen erg blij. Dr. Ali is dan ook zeker aan te bevelen!

2025年5月6日

Bovenooglidcorrectie bij Dr Ali

Recent bovenooglidcorrectie gehad bij Dr Ali. Best spannend maar ging heel goed. Zojuist de hechtingen laten verwijderen door Mehrnaz Salehimanesh, dit deed ze geheel pijnloos! Nog even herstellen, maar heel tevreden zo ver.

2025年5月10日

Een ooglidcorrectie ondergaan bij Dr Babak

Een ooglidcorrectie ondergaan bij Dr Babak mahdavian, super snelle behandeling.
Professioneel en met een lach.
Resultaat ook fantastisch! Ik had Clinic63 aangeraden gekregen en ik kan het anderen ook aanraden. Bedankt leuk team, ook Mehrnaz Salehimanesh voor het pijnloos weghalen van de hechtingen.

2025年5月10日
5つ星のうち5の評価

Bovenooglidcorrectie laten doen bij dr

Bovenooglidcorrectie laten doen bij dr. Babak – een ontzettend kundige arts die precies weet wat hij doet en je meteen op je gemak stelt. Hechtingen zijn pijnloos verwijderd door Mehrnaz salehimanesh superlief en professioneel. Hele fijne ervaring!

2025年4月18日
5つ星のうち5の評価

Dokter Ali kohbori heeft een operatie…

Dokter Ali kohbori heeft een operatie bij mij gedaan aan mijn gezicht en ik ben er heel tevreden over de service.

De assistente Mehrnaz salehimanesh heeft voor mij de hechtingen eruit gehaald en ik ben daar ook heel tevreden over voelde bijna geen pijn de service en kwaliteit die mij is aangeboden was is super goed.

Mileydi

2025年4月24日
5つ星のうち5の評価

Operatie is goed verlopen door Drs

Operatie is goed verlopen door Drs. Babak en hechtingen zijn verwijderd door assistente Mehrnaz Salehimanesh.
Ik ben tot nu toe zeer tevreden met het behaalde resultaat. Zeer vriendelijke behandelaars. Keurige en steriele omgeving. Goed aan te bevelen.!

2025年4月12日

Hechtingen ooglidcorrectie

Hechtingen van de ooglidcorrectie zijn vandaag verwijderd. De behandeling verliep heel soepel. Ik werd gerust gesteld en heel fijn geholpen. Na enkele minuten stond ik helemaal tevreden buiten. Ik zou Clinic 63 zeker aanraden.
Mehrnaz Salehimanesh is zeer kundig en heel geduldig.

2025年4月10日

Ik kom al jaren bij Dr Babak

Ik kom al jaren bij Dr Babak, hij geeft altijd echt eerlijk advies en denkt goed met je mee. En stelt je altijd op je gemak.
Hele kundige arts en een aanrader voor iedereen die botox wil.
Assistente Mehrnaz ook altijd zeer vriendelijk.
Lieve groet Monique Grunwald.

2025年3月21日

B12 injecties

Ik heb meerdere b12 behandelingen genomen, waardoor mijn lichamelijke en mentale klachten zijn afgenomen. De injecties verliepen gemakkelijk en pijnloos door Mehrnaz Salehimanesh

2025年3月20日

Lipolaser

Zeer warme ontvangst en goede uitleg. Behandeling gedaan door dr. Ali kohbori Hechting verwijderen was zeer professioneel gedaan door Mehrnaz Salehimanesh. Top behandeling

2025年3月15日
5つ星のうち5の評価

Ik heb 2 weken geleden ooglidcorrectie…

Ik heb 2 weken geleden ooglidcorrectie onderoog laten doen ben zeer tevreden
Bijna geen zwelling van overgehouden
Het was helemaal niet pijnlijk
Na twee weken zijn mijn hechtingen eruit gehaald door Mernaz salehimanesh
dat was ook niet pijnlijk en heel snel gegaan de resultaat is nu al heel mooie ben zo blij dat ik dit heb laten doen

5つ星のうち5の評価

Ooglid correctie boven en onder. Tevreden klant!…

Ik ben op 27/02 geholpen door dokter Babak en Mehrnaz voor ooglid correctie boven en onder. Vandaag zijn de hechtingen eruit gehaald en het ziet er nu al prachtig uit. Ik ben erg tevreden met jullie ‘art’ werk. Littekens zijn amper zichtbaar en mijn huid is zo mooi strak rondom mijn ogen. Nu nog verder helen omdat ongeveer nog 6 maanden nodig heeft voor het eind resultaat.
Clinic63 bedankt voor alles!
Een tevreden klant. S.A.

5つ星のうち5の評価

2 weken terug had ik lipo en lipolaser…

2 weken terug had ik lipo en lipolaser gedaan het word door dr.babak gedaan waar ik 100% tevreden ben nu al🥰 heel liefdevol arts die mij goed uitgelegd heeft en alle vragen beantwoord heeft ben echt te vreden 👌
Mijn hechting heeft de assistent Mehrnaz salehimanesh uitgehaald waar van ik niks heb gevoeld en ze was heel vriendelijk.
Bedankt tot over 6 maanden👌🥰

Trustpilot エクスペリエンス