Super professionelle drenge der virkelig går til opgaven på den bedst tÊnkelige måde. De holdt hÞjt humÞr under hele arrangementet og ydede virkelig god service. De har min varmeste anbefaling.
Mega fedt og Lukas og Carl var meget engageret og ekstremt vidende omkring deres arbejder. Super fedt arrangement til en polterabend KÊmpe kÊmpe anbefaling
Carl og AsbjÞrn gjorde et virkelig godt stykke arbejde til mins vens konfirmation. Drinksene var perfekt og smagte virkelig godt. Ren fornÞjelse at have CocktailHoldet til fest de leverede hele stemni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er et passioneret bartenderteam, der leverer uforglemmelige drinks og god stemning til alle slags fester â fra bryllupper og fÞdselsdage til firmaarrangementer og konfirmationer. Vi skaber liv og stemning omkring baren med god energi og Þje for detaljen. Uanset om du er til klassiske cocktails, kreative mocktails eller noget helt sÊrligt, tilpasser vi baroplevelsen til dig og dine gÊster. Hvorfor vÊlge os? Professionel og personlig service Erfaring fra barer, events og festivaller Vi elsker det, vi laver â og det kan mÊrkes! Klar til at gÞre din fest endnu bedre? Kontakt os i dag
VejgÃ¥rdsvÊnget 28, 3520, Farum, ãã³ããŒã¯
- mail@cocktailholdet.dk
- cocktailholdet.dk
De er fantastiske
De er fantastiske. De kan gÞre alt til en god fest, de er vanvittig gode. Fem stjerne her fra. Total optur
SprÊngfarlig cocktail af et par friske fyre
Jeg oplevede Lukas og Carl til en 50 års fÞdselsdag hvor de lavede drinks. Et par friske fyre som var startet fra bunden uden nogen anden plan end at ville lave en forretning. Super professionelle, super flinke og en sand fornÞjelse at snakke med. Jeg Þnsker dem alt det bedste med deres rejse.

CocktailHoldet ããã®åç
Virkelig godt concept til prisen
Virkelig godt concept til prisen. Bartenderene er hurtige til at svare på
Mail, regne indkÞb ud, osv. og de laver nogle skÞnne cocktails og er virkelig med til at lÞfte festen. Varm anbefaling herfra

Fantastisk service og vidunderligeâŠ
Fantastisk service og vidunderlige drenge. Kan på det varmeste anbefales!

CocktailHoldet ããã®åç
Mega flinke bartendere og drinkene erâŠ
Mega flinke bartendere og drinkene er lige som de skal vÊre!

De er vanvittig dygtige
De er vanvittig dygtige. KÊmpe anbefaling!!!

FuldstÊndig fantastisk service
FuldstÊndig fantastisk service, kÊmpe fornÞjelse - jeg er snalret til den store guldmedalje

CocktailHoldet ããã®åç
Fantastiske drenge der laver godeâŠ
Fantastiske drenge der laver gode drinks og har god stemning og humor

Deres nutella drink fÃ¥r hermed 5âŠ
Deres nutella drink får hermed 5 stjerner

CocktailHoldet ããã®åç
Vi havde en perfekt aften og nat ð medâŠ
Vi havde en perfekt aften og nat ð med CocktailHoldetâs super servering og gode energi.

CocktailHoldet ããã®åç
SkÞnne cocktails og friske fyre!.
SkÞnne cocktails og friske fyre!.

Friske Gutter & Fantastiske Drinks
Disse gutter var skÞnne at have på besÞg til personale fest .. god stemning og dejlige drinks :)

CocktailHoldet ããã®åç
Cocktailholdet styrer baren :-)
Jeg har brugt dem i nu 3 gange, og alle gange med stor tilfredshed. Drengene er glade og smilende, og er med til at gÞre festen god, og man slipper for at tÊnke på baren, da den har de styr på. Jeg kommer til at bruge dem igen.

CocktailHoldet ããã®åç
Det var festens hÞjdepunkt at hyre CarlâŠ
Det var festens hÞjdepunkt at hyre Carl og Lukas til at mixe cocktails. De fik travlt, da selskabet fik smag for deres vellavede og lÊkre drinks, og skulle der vÊre en periode med stilhed i baren, gik de af sig selv i gang med at mixe og servere shots. Super professionel og venlig servering. Vi fik tilfÞjet Cinnamon fire til cocktail sortimentet - tak for en fantastisk service.

CocktailHoldet ããã®åç
Det var en fornÞjelse fra start tilâŠ
Det var en fornÞjelse fra start til slut
Havde booket 4 timer til 46 årige dame fÞdselsdag
Kan klart anbefales og fair pris
Er ikke bleg for at bruge dem igen ðð¥³

CocktailHoldet ããã®åç
Mega fed oplevelse og god stemningâŠ
Mega fed oplevelse og god stemning blandt bartendere, lÊkre drinks, og gang i den, jeg vil anbefale dem til dit angement

Mega fedt
Mega fed oplevelse ingen klager. God stemning med lÊkre drinks og godt selskab

Fantastisk oplevelse medâŠ
Fantastisk oplevelse med Cocktailholdet!
Vi havde fornÞjelsen af at have Cocktailholdet til vores arrangement, og det kan varmt anbefales. Drinksene var ikke bare velsmagende, men ogsÃ¥ flot prÊsenteret â man kunne virkelig mÊrke, at der var kÊlet for detaljerne. Stemningen var i top, og bartenderne var bÃ¥de professionelle, smilende og gode til at engagere gÊsterne. Det hele kÞrte gnidningsfrit, og de bidrog virkelig til at gÞre aftenen noget helt sÊrligt.
Hvis du vil give dit arrangement et ekstra pift og sikre glade gÊster, sÃ¥ er Cocktailholdet helt klart vejen frem! ðž