レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super professionelle drenge der virkelig går til opgaven på den bedst tÊnkelige måde. De holdt hÞjt humÞr under hele arrangementet og ydede virkelig god service. De har min varmeste anbefaling.

Mega fedt og Lukas og Carl var meget engageret og ekstremt vidende omkring deres arbejder. Super fedt arrangement til en polterabend KÊmpe kÊmpe anbefaling

Carl og AsbjÞrn gjorde et virkelig godt stykke arbejde til mins vens konfirmation. Drinksene var perfekt og smagte virkelig godt. Ren fornÞjelse at have CocktailHoldet til fest de leverede hele stemni... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カクテル バヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi er et passioneret bartenderteam, der leverer uforglemmelige drinks og god stemning til alle slags fester – fra bryllupper og fÞdselsdage til firmaarrangementer og konfirmationer. Vi skaber liv og stemning omkring baren med god energi og Þje for detaljen. Uanset om du er til klassiske cocktails, kreative mocktails eller noget helt sÊrligt, tilpasser vi baroplevelsen til dig og dine gÊster. Hvorfor vÊlge os? Professionel og personlig service Erfaring fra barer, events og festivaller Vi elsker det, vi laver – og det kan mÊrkes! Klar til at gÞre din fest endnu bedre? Kontakt os i dag

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

41件のレビュヌ

SprÊngfarlig cocktail af et par friske fyre

Jeg oplevede Lukas og Carl til en 50 års fÞdselsdag hvor de lavede drinks. Et par friske fyre som var startet fra bunden uden nogen anden plan end at ville lave en forretning. Super professionelle, super flinke og en sand fornÞjelse at snakke med. Jeg Þnsker dem alt det bedste med deres rejse.

2025幎12月6日

Hej Mads,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse til 50-års fÞdselsdagen, og at både drinks, stemning og service levede op til forventningerne. Vi brÊnder for det, vi laver, og det giver et kÊmpe boost at få så positiv feedback.

Tak for de pÊne ord og for at stÞtte vores rejse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Hilsen Cocktailholdet

Virkelig godt concept til prisen

Virkelig godt concept til prisen. Bartenderene er hurtige til at svare på
Mail, regne indkÞb ud, osv. og de laver nogle skÞnne cocktails og er virkelig med til at lÞfte festen. Varm anbefaling herfra

2025幎11月22日

Hej Cathrine,

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse – bÃ¥de med vores kommunikation fÞr festen og cocktailsene pÃ¥ selve dagen.

Vi er rigtig glade for, at du fÞler, vi var med til at lÞfte festen, og at du vil anbefale os videre. Det sÊtter vi enormt stor pris på!

Fantastisk service og vidunderlige

Fantastisk service og vidunderlige drenge. Kan på det varmeste anbefales!

2025幎11月27日

Hej Theodor,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!
Vi bliver virkelig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og vores team.

Tak fordi du vil anbefale os – det betyder mere end du tror!

Hilsen Cocktailholdet

Mega flinke bartendere og drinkene er

Mega flinke bartendere og drinkene er lige som de skal vÊre!

Hej SÞren,

Tusind tak for din fede anmeldelse!
Vi er super glade for at hÞre, at du synes bartenderne var flinke, og at drinkene sad lige i skabet.

Det betyder virkelig meget for os!

De er vanvittig dygtige

De er vanvittig dygtige. KÊmpe anbefaling!!!

Hej Oscar,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du synes, vi er dygtige – det betyder enormt meget for os.

Tak for den store anbefaling!

FuldstÊndig fantastisk service

FuldstÊndig fantastisk service, kÊmpe fornÞjelse - jeg er snalret til den store guldmedalje

Hej Marcus,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du havde en kÊmpe fornÞjelse – og at vores service gjorde indtryk, selv nÃ¥r festen gik rigtig godt

Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Hilsen Cocktailholdet

Fantastiske drenge der laver gode

Fantastiske drenge der laver gode drinks og har god stemning og humor

2025幎11月23日

Hej Julie,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du bÃ¥de nÞd drinksene og stemningen – og at vores humor kunne bidrage til festen.

Det betyder meget for os!

Super lÊkre drinks 🍹

Super lÊkre drinks 🍹

2025幎11月22日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du nÞd drinksene – det betyder rigtig meget for os.

Deres nutella drink får hermed 5

Deres nutella drink får hermed 5 stjerner

2025幎11月21日

Hej Mickey,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at vores Noisette faldt i sÃ¥ god smag – 5 stjerner gÞr os rigtig glade!

God energi

God energi og fantastiske drinks

2025幎11月13日

Hej Lukas,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er super glade for at hÞre, at bÃ¥de energien og drinksene faldt i god smag – det betyder virkelig meget for os.

Hilsen Cocktailholdet

Vi havde en perfekt aften og nat 😊 med

Vi havde en perfekt aften og nat 😊 med CocktailHoldet’s super servering og gode energi.

2025幎8月16日

Hej Christian,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at hÞre, at I havde en perfekt aften og nat, og at vores servering og energi kunne vÊre med til at gÞre festen fantastisk.

Hilsen Cocktailholdet

SkÞnne cocktails og friske fyre!.

SkÞnne cocktails og friske fyre!.

2025幎10月30日

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du nÞd cocktailsene og vores friske energi – det betyder rigtig meget for os.

Friske Gutter & Fantastiske Drinks

Disse gutter var skÞnne at have på besÞg til personale fest .. god stemning og dejlige drinks :)

2025幎8月8日

Hej,

Tak for de sÞde ord – vi er glade for, at vi kunne bidrage til en god aften!

Hilsen CocktailHoldet

Cocktailholdet styrer baren :-)

Jeg har brugt dem i nu 3 gange, og alle gange med stor tilfredshed. Drengene er glade og smilende, og er med til at gÞre festen god, og man slipper for at tÊnke på baren, da den har de styr på. Jeg kommer til at bruge dem igen.

2025幎8月2日

Hej Mik,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du har haft gode oplevelser med os alle tre gange! Vi er super glade for, at vores team kan vÊre med til at lÞfte festen og give dig ro til bare at nyde aftenen. Vi glÊder os allerede til at vÊre med nÊste gang.

Hilsen CocktailHoldet

Det var festens hÞjdepunkt at hyre Carl

Det var festens hÞjdepunkt at hyre Carl og Lukas til at mixe cocktails. De fik travlt, da selskabet fik smag for deres vellavede og lÊkre drinks, og skulle der vÊre en periode med stilhed i baren, gik de af sig selv i gang med at mixe og servere shots. Super professionel og venlig servering. Vi fik tilfÞjet Cinnamon fire til cocktail sortimentet - tak for en fantastisk service.

2025幎8月16日

Hej Peter,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Hvor er det skÞnt at hÞre, at vi var med til at gÞre festen til noget helt sÊrligt. Vi er glade for, at cocktails og service levede op til forventningerne – og at Cinnamon Fire blev et hit pÃ¥ menuen! Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og glÊder os til at ryste shakeren for dig en anden gang.

Hilsen CocktailHoldet

Det var en fornÞjelse fra start til

Det var en fornÞjelse fra start til slut
Havde booket 4 timer til 46 årige dame fÞdselsdag

Kan klart anbefales og fair pris
Er ikke bleg for at bruge dem igen 😘🥳

2025幎6月6日

Hej Lene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at hÞre, at vi kunne vÊre med til at gÞre fÞdselsdagen til en god oplevelse fra start til slut. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og glÊder os til at vÊre med igen nÊste gang, der skal fejres.

Hilsen CocktailHoldet

Mega fed oplevelse og god stemning

Mega fed oplevelse og god stemning blandt bartendere, lÊkre drinks, og gang i den, jeg vil anbefale dem til dit angement

2025幎8月7日

Hej Oliver,

Tusind tak for din anmeldelse – vi er superglade for, at både stemning, bartendere og drinks ramte plet. Det betyder meget, at du vil anbefale os!

Mega fedt

Mega fed oplevelse ingen klager. God stemning med lÊkre drinks og godt selskab

2025幎8月9日

Hej Hjalte,

Tak for de pÊne ord – vi er rigtig glade for at hÞre, at du havde en fed oplevelse med god stemning og drinks.

Fantastisk oplevelse med

Fantastisk oplevelse med Cocktailholdet!
Vi havde fornÞjelsen af at have Cocktailholdet til vores arrangement, og det kan varmt anbefales. Drinksene var ikke bare velsmagende, men ogsÃ¥ flot prÊsenteret – man kunne virkelig mÊrke, at der var kÊlet for detaljerne. Stemningen var i top, og bartenderne var bÃ¥de professionelle, smilende og gode til at engagere gÊsterne. Det hele kÞrte gnidningsfrit, og de bidrog virkelig til at gÞre aftenen noget helt sÊrligt.
Hvis du vil give dit arrangement et ekstra pift og sikre glade gÊster, sÃ¥ er Cocktailholdet helt klart vejen frem! 🍞

2025幎8月7日

Hej Victor,š

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at både drinks, stemning og vores team var med til at gÞre aftenen til noget sÊrligt. Vi lÊgger stor vÊgt på detaljerne og på at skabe god energi sammen med gÊsterne, så det er fantastisk at vide, at det blev vÊrdsat.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。