レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Har brugt Coledo ifm. opgave i haven. Èt firma kom med et bud, som vi efterfølgende bookede samt overførte 1.000,- kr. til i depositum. Desværre viste det sig, at være fup og fidus, og firmaet... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Opgaven er påbegyndt, men ikke færdiggjort. Super hurtig respons fra 2 bydere - 1 kom ca. 1 døgn derefter. 2 af tilbudene kom pr. mail - med gode beskrivelser af ydelsen - 1 tilbud kom bare som en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Colego er blevet min nye bedste samarbejdspartner for malerjobs. Jeg har vækstet forretningen i samarbejdet med Colego og kan nu selv vælge at sige nej til opgaver da ordrebogen er fyldt, fremfor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det samarbejde jeg har med colego er det bedste og som selvstændig. Så kunne jeg ikke tænke mig andre at arbejde sammen med. Dem på Colego er super professionelle og nogle af de sødeste konsulenter.... もっと見る

企業情報

1. 価格比較サイト
  2. オンライン市場
  3. 検索エンジン会社

当該企業による記述

Colego.dk hjælper virksomheder og kunder med at finde hinanden. Hver dag formidler Colego opgaver inden for håndværk, service og jura. Colego har hjulpet med over 100.000 opgaver til dags dato. Med kontakt til over 2.500 fagpartnere, er Colego det bedste udgangpunkt for et godt tilbud. Derfor behøver du kun at gå ét sted hen, når du skal have løst en opgave i Danmark.

3.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Great way to get a serios offer

This was an easy way to get a serios offer to the job I wanted done. I'm very satisfied.

2016年3月22日

Dearest Anne,

Thanks for the four stars. We are pleased that we could help you.

See you soon at colego.dk.

Happy easter!

Best regards
Tanya from Colego

,havearbejde

hurtig og godt arbejde, rimelig pris

2016年3月15日

Kære Hans-Erik

Tak for de 4 stjerner.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig. God fornøjelse i haven :)

5つ星のうち3の評価

gulvafslibning

Vi var meget tilfredse med GT gulve, som også var det eneste firma der bød på opgaven og til en meget rimelig pris. Der er altså ingen garanti for flere tilbud, colego slår nok bare nogle firmaer op i en database, og så håber man at de byder på tilsendte opgaver.

2016年3月7日

Kære Pia

Tak for din anmeldelse. Og fedt, at dine gulve er blevet fikset.

Colego har i øjeblikket tilknyttet omkring 1.000 samarbejdspartnere. Når vi modtager en opgave som din, så sender vi den ud til de partnere, som dækker dit område og som har den faglighed, du efterspørger.

I dit tilfælde har vi sendt din opgave ud til 20 partnere - og faktisk har 3 firmaer budt ind på din opgave. Det undrer mig derfor, at du kun har hørt fra 1 af firmaerne. Det lever langt fra op til den service, som vi gerne vil levere, så tak for informationen. Det vil vi naturligvis følge op på hos de pågældende firmaer.

Kontakt gerne vores kundeservice på 70 60 66 66 eller service@colego.dk, hvis du vil have yderligere info eller har spørsgmål til os.

Vi håber at se dig igen på colego.dk

Ha' det godt.

flooring linoleum

Very satisfied with Colego.dk - good craftsmen they have attached and they comes as agreed.

2016年3月4日

Hi Kasper,

Thanks for the review!

We are glad that you found the right help at colego.dk. Hope to see you again soon.

Take care!

Best regards
Tanya from Colego

Portal nem at bruge og jeg modtog 3 seriøse tilbud

Portalen er meget nem at bruge, fik hurtigt svar på min opgave. De 3 tilbud jeg fik var alle fra seriøse firmaer. Firmaet jeg valgte til opgaven, løste den 100% som aftalt. Meget tilfreds kunde, vender helt sikkert tilbage med andre opgaver.

2016年3月4日

Kære Birgit

Tak for de fem stjerner - og fedt, at det hele gik som smurt.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen på colego.dk.

Ha' det godt :)

Effektivt og nemt

Nemt at bruge til mindre håndværks opgaver. Jeg fik aldrig det tredje tilbud, da jeg ikke kunne komme i kontakt med vedkommende der havde budt ind. Men jeg fik to brugbare tilbud.
Opgaven er nu løst tilfredsstillende

2016年2月29日

Kære Kresten

Tak for de fem stjerner. Vi er glade for, at du fik løst din opgave tilfredsstillende.

Vi vil meget gerne følge op på den virksomhed, som du ikke kunne få fat på. Hvis du sender en mail til service@colego.dk eller ringer på 70 60 66 66, så tager vores kundeservice fat i den pågældende virksomhed.

Ha' en god dag.

Dejligt forløb.

Skriv hvad man vil have, modtag tilbud, blev sågar ringet op af tilbudsudbydere, rigtig godt koncept!

2016年2月24日

Hej Christian

Tak for de fem stjerner.

Vi er glade for at kunne hjælpe med at finde en tømrer til dig.

Ha' det godt :)

Perfekt samarbejde

Det var et positivt samarbejde gennem hele forløbet.

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse, dejligt at du er glad! Det er vi også :-)

Mange hilsener

3 tilbud på flytning - hurtigt og enkelt

Udfyldte formularen på colego.dk og blev kontaktet af tre forskellige flyttefirmaer dagen efter. Mødtes med alle tre og fik tilbud fra dem alle.
Fin og hurtig service

Kære Stig

Tak for din anmeldelse, skønt at alt gik som du ønskede og du var glad for vores service.

Rigtig god flytning!

Fin og hurtig tilbagemelding

Efter opgaven var stillet kom der hurtigt tilbagemelding fra 3 interesserede firmaer. Processen var hurtig og ligetil. Det var dog ikke alle firmaer som havde valgt at byde på opgaven der havde samme seriøsitet.

Hej Prom

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for, at du hurtigt fik hjælp. Vi vil altid gerne følge op på, hvis et af vores partner-firmaer ikke lever op til forventningerne. Hvis du sender en mail til service@colego.dk med lidt flere detaljer, ser vi på at få rettet op på det.

Ha' en god dag.

Bedste hilsener

5つ星のうち3の評価

Nyt tag

Fik 3 håndværkertilbud, hvoraf den ene åbenbart var under konkursbehandling. Derfor endte vi med 2, hvoraf vi valgte det ene af dem. Ganske simpelt og okay - men man burde nok lige tjekke de firmaer der er tilsluttet siden.

2016年2月12日

Kære Peter,

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig med at finde en håndværker til dit nye tag.

Som vi talte om over telefonen, så har du ret i, at den ene af håndværkerne har et firma under konkursbehandling. Det drejer sig blot om et andet firma, end det som er tilknyttet Colego. Så du kunne roligt have taget håndværker nr. 3 med i dine overvejelser.

Ha' det godt og held og lykke med tagprojektet.

Samuel fra Colego

5つ星のうち2の評価

Skorstens inddækning

Det eneste jeg fik af vide var at, de firmaer der var her i nærheden, nok har travlt, " Vi har desværre ikke kunnet finde firmaer, der kan løse din opgave denne gang" ... Bøv

2016年2月2日

Kære Hans

Vi har prøvet at fange dig for at tage snak om din opgave, men uden held.

Vi er oprigtig kede af, at vi ikke kunne hjælpe dig med at finde en fagmand, der kan reparere din skorsten.

Som du også skriver, så kan det skyldes, at firmaerne i dit område simpelthen ikke har plads i deres ordrebog. Det er vi jo desværre ikke herre over.

Derudover kan vi også kun sende din opgave ud til de firmaer, som er partnere hos Colego. Selvom vi gerne så det, så er det desværre ikke alle firmaer i dit område, som er partnere hos os.

Jeg håber, at du får fikset din skorsten.

5つ星のうち5の評価

Udemærket måde at få div. Tilbud på.

Fin måde at skrive hvad man søger og så få tilbud derefter fra div firmaer :)

2016年1月29日

Kære Mathilde

Tak for den fine anmeldelse.

Jeg håber, at du kommer igen næste gang, du skal bruge tre tilbud.

Nemt og hurtigt

Fik hurtigt et godt tilbud på en flytteopgave.

2016年1月29日

Kære Malene,

Tak for stjernerne.

Jeg håber, at flytningen er gået smertefrit.

tilbud på gulvslibning fra Colego.dk

Colego.dk havde indenfor 24 timer samlet 3 tilbud, som alle kontaktede os for at give deres bud på ønskede opgave. Alt foregik hurtigt og med god information fra både Colego.dk og tilbudsgivere.

2016年1月26日

Kære Lill

Dejligt at høre, at alt gik helt efter bogen. Vi står gerne klar til at hjælpe igen ved næste lejlighed.

Tak for de fem stjerner.

Let og hurtigt

En dejlig og let måde at få kontakt til seriøse håndværker

Kære Charlotte

Tak for din fine anmeldelse.

Det er lige præcis sådanne oplevelser, vi bestræber os på at give alle.

Held og lykke med håndværksprojektet!

Tak Colego!

Jeg manglede privat rengøring, og rettede henvendelse til Colego. Allerede dagen efter, var der 3 firmaer, der skrev til mig. Alle firmaer virkede til at være meget professionelle, så det var selvfølgelig svært, men jeg fik valgt! Let, let, let!
Tak Colego!

Mvh Rie

Velbekomme Rie!

Skønt, skønt, skønt, at privaten nu kan få en god omgang med kost og klud.

Ha' det godt.

Isolering

Vi fik anvist 3 selskaber til isolering meget hurtigt.
Det firma der udførte arbejdet gjorde det pænt og omhyggeligt.
Tak til Colego for godt samarbejde.
Birger Særkjær

Kære Inge-Lise & Birger

Tak for de 5 stjerner og held og lykke med isoleringsprojekterne. Mon ikke varmeregningen bliver glad for dem!

God oplevelse

Jeg havde brug for en familieadvokat til nogle juridiske dokumenter og fik en fin service fra Colego

2016年1月19日

Kære Nicolas

Dejligt, at vi kunne hjælpe dig med at finde en advokat.

Ha' det skønt.

Trustpilot エクスペリエンス