レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har brugt Coledo ifm. opgave i haven. Èt firma kom med et bud, som vi efterfÞlgende bookede samt overfÞrte 1.000,- kr. til i depositum. DesvÊrre viste det sig, at vÊre fup og fidus, og firmaet... もっず芋る

Opgaven er pÃ¥begyndt, men ikke fÊrdiggjort. Super hurtig respons fra 2 bydere - 1 kom ca. 1 dÞgn derefter. 2 af tilbudene kom pr. mail - med gode beskrivelser af ydelsen - 1 tilbud kom bare som en... もっず芋る

䌁業が回答したした

Colego er blevet min nye bedste samarbejdspartner for malerjobs. Jeg har vÊkstet forretningen i samarbejdet med Colego og kan nu selv vÊlge at sige nej til opgaver da ordrebogen er fyldt, fremfor... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det samarbejde jeg har med colego er det bedste og som selvstÊndig. SÃ¥ kunne jeg ikke tÊnke mig andre at arbejde sammen med. Dem pÃ¥ Colego er super professionelle og nogle af de sÞdeste konsulenter.... もっず芋る

䌁業情報

1. 䟡栌比范サむト
  2. オンラむン垂堎
  3. 怜玢゚ンゞン䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Colego.dk hjÊlper virksomheder og kunder med at finde hinanden. Hver dag formidler Colego opgaver inden for håndvÊrk, service og jura. Colego har hjulpet med over 100.000 opgaver til dags dato. Med kontakt til over 2.500 fagpartnere, er Colego det bedste udgangpunkt for et godt tilbud. Derfor behÞver du kun at gå ét sted hen, når du skal have lÞst en opgave i Danmark.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

282件のレビュヌ

Det var fÞrste gang jeg anvendte denne

Det var fÞrste gang jeg anvendte denne mulighed.Jeg har gjort en meget god erfaring, som jeg kan anbefale.

2017幎10月3日

Hej Gert.

Hvor er vi bare glade for at hÞre at dit fÞrste "mÞde" med Colego.dk har vÊret positivt for dig.

Tak for anbefalingen! Den sÊtter vi stor pris på.

Vi vil til enhver tid byde dig velkommen på Colego.dk igen, nÊste gang du skal have lÞst en opgave.

Costumer Care

Jeg har endnu ikke fattet hvad det er de kan?

Min oplevelse af Colego er at de ikke rigtig har andet og mere at tilbyde end hvad jeg selv kan finde ved en simpel GooglesÞgning. Jeg skulle bruge en vinduespudser og havde fået forståelsen af at jeg kunne indhente tilbud gennem Colego. Det kunne jeg så ikke. Til gengÊld gÞr de virkelig meget opmÊrksom på sig selv efterfÞlgende og insisterer via en lind strÞm af mails på at blive anerkendt, anmeldt og rost. Det nÊrmer sig i mistÊnkelig grad spammeri.

2017幎10月3日

Hej Kristine

Tak for din anmeldelse af Colego.dk.

Vi kan se i vores system at du skulle have fået 2 henvendelser fra vores samarbejdspartnere.
Du skulle også have tilkendegivet hvilken af vinduespudserne du havde valgt til opgaven kan vi se.

Vi er meget kede af at hÞre, hvis du ikke har modtaget et eneste tilbud, og så ville vi også meget gerne have hÞrt fra dig hvis du ikke havde fået tilbud på mail eller telefon, så kunne vi have hjulpet dig videre.
Meningen er jo netop at man gerne skal have kontakt til en der kan udfÞre opgaven,

Vi vil altid gerne modtage en anmeldelse fra opgaveoprettere, uanset om dette er ris eller ros, så vi kan fortsÊtte med at forbedre os.
Du kan altid framelde dig de mails vi fremsender, dette kan du gÞre nederst på siden på den mail du har modtaget.

Vi Þnsker dig en god dag.

Priser fra 12.500,- til 35.000,-

Det var super nemt, kun at skrive sin opgave et sted. Vi blev hurtigt kontaktet af tre forskellige tÞmrer og prisen varierede fra 12.500,- til 35.000,-
Vi vil helt sikkert bruge Colego igen.

2017幎9月19日

Hej Torben

Tak for den meget flotte anmeldelse af Colego.dk og de 5 stjerner.

Hvor er det skÞnt at hÞre at du modtog 3 tilbud fra vores tÞmrer, så du kunne sammenligne de tilbud du fik, for at udvÊlge dét som passede dig bedst.

Vi glÊder os til at formidle endnu en opgave for dig, nÊste gang du skal finde en håndvÊrker.

Vi Þnsker dig en god dag.

ros for hurtig respons

2017幎9月19日

Hej Gert

Tak for din fine anmeldelse af Colego.dk.
Vi er meget glade for rosen du giver, vi forsÞger altid at give alle vores opgaveoprettere en hurtig respons når der kommer en ny opgave ind i vores system, og vi ved at vores samarbejdspartnere gÞr det samme når der skal gives tilbud på en opgave.

Du er til enhver tid velkommen på Colego.dk nÊste gang du skal have lÊst en opgave.

Det gik rigtig hurtig

Det gik rigtig hurtig, fra man slog sin opgave op, og til man fik nogle tilbud.
Det var super let, og jeg vil da ogsÃ¥ bruge det nÊste gang, jeg skal have fundet en hÃ¥ndvÊrker 😁

2017幎9月7日

Hej René

Mange tak for din flotte anmeldelse af Colego.dk.

Vi er utrolig glade for at du oplevede at det var hurtigt og nemt at oprette en opgave og modtage tilbud igennem vores gratis service.
Vi gÞr alt hvad vi kan for at håndtere alle opgaver manuelt så hurtigt som muligt, så snart de lander i vores system så de kan komme ud til vores samarbejdspartnere i en fart :-)

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos os igen, nÊste gang du skal bruge en håndvÊrker :-)

Vi Þnsker dig en fantastisk dejlig weekend.

De bedste hilsner

Costumer Care

Det er en nem måde at gÞre det på

Det er en nem måde at gÞre det på, så er men fri for at bruge tid på at finde nogle håndvÊrker og det vÊrker.

2017幎8月30日

Hej Peter

Tusinde tak for din anmeldelse af Colego.dk
Vi sÊtter meget stor pris på de 5 stjerner du har tildelt os.

Vi er glade for at i nemt og hurtigt kunne finde en som kunne hjÊlpe med jeres nye tag og vinduer :-)

Du er altid meget velkommen tilbage på Colego.dk, nÊste gang du mangler en fagmand til at udfÞre en opgave for dig.

Vi Þnsker dig en god weekend.

De bedste hilsner

Elendig service.

Det er nu over 2 måneder siden min opgave blev verificeret, har man hÞrt noget fra nogle, nej. De kan ikke engang kontakte en og sige, "vi kan desvÊrre ikke finde nogle håndvÊrkere til din opgave" Det kan vÊre de tÊnker, hvis vi ikke kontakter ham, så glemmer han det nok. Så dårlig service skal man godt nok lede lÊnge efter.

2017幎8月8日

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse af Colego selvom det kun blev til en enkelt stjerne.

Vi beklager meget at du ikke har hÞrt fra nogle af murerne på Langeland.

Jeg kan se at du har talt med min kollega d. 4 juli hvor vi har verificeret din opgave.
Dette foregår altid telefonisk eller på mail, for at gÞre oplevelsen for dig som opgaveopretter bedre og for at vores partnere har den rette forudsÊtning for at byde ind på opgaven.

Vi gÞr enormt meget ud af den personlige service hos Colego, og det er bestemt ikke meningen at du skal sidde tilbage med en fÞlelse af at vi håber at du glemmer os hvis du ikke hÞrer noget.

Vi kan godt forstå at du undrer dig over at der ikke er kommet nogen respons siden du har talt med os, og dette er vi helt enige i at du burde have fået.
Vi er netop igang med at udvikle denne funktion, så du som opgaveopretter kan få en afklaring på hvorfor der ikke er kommet tilbud på din opgave.
Dette har hÞjeste prioritering for os på nuvÊrende tidspunkt, og skulle gerne blive implementeret i denne uge.

Det er ingen hemmelighed at vi har haft nogle udfordringer i sommerferien med at finde partnere som havde tid til at tage nye opgaver ind, og dette er desvÊrre nok dét der er sket med din opgave.

Vi håber at du har mod på at bruge Colego en anden gang til at indhente tilbud på en opgave, og så håber jeg at du oplever at serviceniveauet er hÞjnet hvis du skulle benytte vores gratis platform en anden gang.

Vi Þnsker dig en rigtig god dag.

Costumer Care

Meget effektiv måde at hente gode

Meget effektiv måde at hente gode tilbud.

2017幎8月2日

Hej Maryam

Mange tak for din anmeldelse af Colego.dk
Vi er meget glade for de 5 stjerner :-)

Vi kan se at du har fået lÞst 3 forskellige opgaver af vores fagpartnere, og vi håber at du er rigtig glad for resultatet efter at arbejdet er fÊrdiggjort.

Vi håber at du fortsat vil bruge Colego.dk til at indhente tilbud når du skal have opgaver lÞst i din ejendom.

Costumer-Care
Colego.dk

Find selv en håndvÊrker - det går hurtigere!

Find selv en håndvÊrker - det går hurtigere!
Efter 14 dage har jeg endnu ikke fået noget livstegn fra colego.dk

2017幎7月27日

Hej Preben

Vi beklager meget at du ikke er blevet kontaktet med tilbud på din opgave.

Vi har en udfordring med at finde VVS'ere som har tid til at tage flere opgaver ind på nuvÊrende tidspunkt, og denne udfordring, blandet med sommerferie er desvÊrre grunden til at du ikke har modtaget tilbud på din opgave, da mange også er underbemandede her i ferien.

Vi arbejder på hÞjtryk for at finde autoriserede VVS'ere i hele landet i Þjeblikket som kan tage mere arbejde ind i kalenderen, så du som opgaveopretter kan få nogle priser på din opgave.

Du skal (på trods af én enkelt stjerne) have mange tak for din feedback, for det er netop sådan vi bliver bedre.

Vi Þnsker dig en fantastisk dag og vi håber at du vil give Colego.dk en chance til.

Kundeservice

Spild of tid

Lage en nedrivsningopgave ind på deres side. Efter 24 timer blev opgaven verificeret (dvs. efter 24 timer kunne håndvÊrkere se den). HÞrte aldrig mere fra dem.

Spild af tid

2017幎7月11日

Hej Simon

PÃ¥ vegne af Colego skal jeg dybt beklage din oplevelse af vores gratis service.

Vi er klar over at der i sommerperioden kan vÊre stor efterspÞrgsel på arbejdskraft, fra isÊr dygtige håndvÊrkere i Danmark. Netop i sommerperioden kan der vÊre rigtig travlt. Dette betyder en lidt lÊngere svarfrist fra håndvÊrkerne.

Vi gÞr meget ud af at kontakte vores fagpartnere, så alle der stiller en opgave, får svar hurtigst muligt. Det er dog ikke 100% i vores kontrol, om hvorvidt en fagpartner vÊlger at kontakte dig som stiller opgaven. MEN vi tager problemstillingen meget seriÞst. Derfor er vi ved at forbedre hele systemet, så vi kan fÞlge processen tÊttere.

På trods af dette, Þnsker jeg dig en fantastisk dag og håber inderligt at du vil give colego.dk en chance til.

Brian Jensen

Jeg har kÞbt point hos Colego 1500

Jeg har kÞbt point hos Colego 1500. Efter overtagelsen af Ejerforeningen har jeg ikke fået en eneste opgave tilsendt. Har en kollega der har prÞvet det samme, han forsvandt ud af deres system. Er sikker på det samme er sket med mit firma. Jeg har flere gange forsÞgt at komme igennem på deres telefon, uden held.
Jeg vil absolut ikke anbefale dette firma til andre underentreprenÞrer, ikke kun pga denne episode, det kaster usandsynligt få opgaver af sig, ift belÞbet jeg har betalt.
Der er andre firmaer der gÞr det langt bedre, jeg har i Þvrigt er samarbejde med er firma, hvor jeg får en given opgave og betaler en fast procent sats for opgaven og betaler fÞrst i det Þjeblik jeg har vundet opgaven. Langt bedre og mere sikker.

2017幎4月6日

Hej Kepa

Din anmeldelse er identisk med én vi modtog i sidste uge, hvor der var tale om en misforståelse og anmelder have kun vÊret medlem i meget få dage.

Jeg har dog kunne finde dig i vores nye system, hvilket betyder at du er blevet rykket med over i det nye system.
Du har mellem den 18 januar og 17 marts modtaget 24 opgaver fra os.
Dine point er udlÞbet i marts, hvorfor du ikke herefter har modtaget flere opgaver fra os.

Vi kan dog også se at du har valgt ikke at byde på nogle af opgaverne vi har sendt til dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 86999988, da vi meget gerne vil i dialog med dig vedr. dette, nu hvor du skriver at vi ikke har sendt dig en eneste opgave. Opgaverne er sendt både på mail og SMS, så vi er meget kede af hvis du ikke har modtaget disse.

Du skulle også meget gerne have modtaget en mail i forbindelse med fusioneringen om at man ikke lÊngere "betaler" med point for at byde ind på en opgave.

Vi håber at du vil tage kontakt til os, så vi kan finde ud af hvorfor du oplever at du ikke har modtaget opgaver herfra.

Costumer-Care
Colego.dk

Genialt.

Jeg havde brug for en elektriker, sÞgte på Google, syntes at det var svÊrt at vÊlge et firma, faldt over Colegos side, syntes at det lÞd godt med 3 uforpligtende tilbud. Skrev kort hvad jeg havde brug for, blev ringet op af en sÞd medarbejder, der fortalte at jeg ville snarest få 3 tilbud. Blev ringet op af 3 elektrikere, fik en aftale. Han kom ugen efter, han har udfÞrt opgaven i dag, var ovenud tilfreds.
Det gode ved at bruge Colego er at man kun får 3 tilbud. Ikke sidste gang at jeg benytter mig af Colego.
Vil ligeledes benytte den flinke og dygtige elektriker en anden gang.
Kan varmt anbefales!!!!!

2017幎2月23日

Hej Bente

Tusinde tak for din utrolig flotte anmeldelse :)
Vi ser frem til flere opgaver fra dig som vi selvfÞlgelig vil behandle, med lige så hÞjt et serviceniveau.

Med Þnske om en rigtig god weekend til dig!

Hilsen fra hele dit team hos Colego.

Superfin idé

Hvis man ikke lige orker at selv at finde håndvÊrkere til at give tilbud på en opgave, er Colego helt sikkert en perfekt mulighed.

Vi har prÞvet to gange, hhv. fået isoleret loft og slebet gulve, og ved begge opgaver gik det hele utrolig nemt og hurtigt. Det tog få minutter at oprette opgaven på Colegos hjemmesiden og der kom lynhurtig respons fra både dem og et par dage efter også fra tre interesserede firmaer.
I forbindelse med Êndringer på opgaven havde vi også en del telefonkontakt med kundeservice, og det var altså femstjernet, de var godt nok fremme i skoen for at hjÊlpe, på en meget personlig og Êgte måde.

Men selvfÞlgelig er det ikke nok at man lÞber ind i sÞde telefonstemmer, det vigtigste er jo at jobbet blev klaret til perfektion af virkelig seriÞse og dygtige håndvÊrkere. Og det gjorde det hos os, begge gange.

Så vi er rigtig tilfredse og tÞver ikke med at bruge Colego ved fremtidige opgaver:-)

2016幎11月3日

Colego.dk からの回答

Tak for en flot og velformuleret anmeldelse :)

Den er netop blevet lÊst op for teamet, og det er bare så super motiverende for os at lÊse :-)
Det giver os enormt meget kampgejst, da vi netop i Þjeblikket, er enormt fokuseret på service og hurtig feedback.

Vi kÊmper forsat for at det kan blive endnu nemmere for dig.

Stor hilsen fra hele dit team hos Colego.

Efter et år er overraskende positiv !

Efter jeg nu har vÊret medlem hos dem i et Årstid Kan jeg begynde at se fidusen i dem og hvad de kan som firma. Et virkeligt det genialt koncept der bÃ¥de servicere virksomheder og forbrugere. Kan kun varmt anbefale at bruge colego.dk

2016幎11月2日

Hej Nicolai

Tak for din anmeldelse, det betyder SÅ meget for os, for vi arbejder hÃ¥rdt pÃ¥ forbedre os hele tiden. Der er sket enormt meget i Colego her pÃ¥ det seneste, og det kan heldigvis mÊrkes pÃ¥ tilfredsheden, bÃ¥de fra opgaveoprettere og partnere.

Jeg skulle hilse fra hele teamet hos Colego, vi er super glade for at arbejde sammen med dig :-)

Fint stykke arbejde

Jeg kan kun anbefaling til Colego de firmaer jeg fik anbefalet kontaktede mig hurtigt . Alle 3 kom med tilbud og den vi valgte udfÞrte deres opgave hurtigt til tiden . Mange 1000 tak til jer alle !

2016幎10月31日

Hej Jette

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Skulle du på et tidspunkt have andre opgaver der skal lÞses, er du jo altid hjertelig velkommen. Vi er til så det kan blive lidt nemmere for dig :-)

Med Þnske om en fantastisk dag til dig.

Hilsen
Hele dit Colego team

UseriÞst

Oprettede en tÞmreropgave ang. et renoveringsprojekt. 2 firmaer bÞd ind, hvoraf det ene var et trÊfÊldingsfirma 120km vÊk.....

Ingen af firmaerne har i Þvrigt nogensinde kontaktet mig, og der er åbenbart ingen opfÞlgning fra Colego.

2016幎8月26日

Hej Ole

FÞrst og fremmest, tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi vil rigtig gerne vide mere om denne oplevelse du har haft, da det er enormt vigtigt at vores partnere fÞlger op på opgaverne.

Du er meget velkommen til at sende os en e-mail med din kontaktinformation til: service@colego.dk
Hvis du har lyst til at ringe, sidder vi også klar på telefon: 89 88 21 41

Vi håber at du vil fÞlge op på denne besked.

De bedste hilsner, Colego kundeservice

TrÊfÊldning.

Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Colego og de fÞlgende firmaer som kom til mig. Dagen efter at jeg havde udfyldt formularen, kontaktede 3 firmaer mig og 2 kom samme dag. De alle 3 udfÞrte deres opgave til perfektion og der var rigtigt meget at spare. Mange 1000 tak til jer alle !

2016幎6月19日

Colego.dk からの回答

Hej Charlotte, mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at vi kunne hjÊlpe og vi håber at du er tilfreds med arbejdet. Skulle du have en opgave der skal lÞses i fremtiden, håber vi naturligvis at du vil tÊnke på Colego igen. De bedste hilsner, Colego kundeservice

Jeg har kun haft gode oplevelser med Colego.

Startede et mindre rengÞringsfirma og det vÊltede ind med opgaver.
Nogle af opgaverne som jeg takkede ja til, var ikke seriÞse og da jeg ringede og sagde det, fik jeg tilsvarende klip tilbage.

Jeg har så måtte lukke mit firma igen pga. sygdom og jeg havde en rigtig god dialog med min konsulent Hun sÞrgede for jeg kom ud af Colego med den bedste fÞlelse i kroppen og jeg vil til hver en tid anbefale Colego.

Tak for godt samarbejde.
Hilsen Jonas

2016幎5月27日

Hej Jonas

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at dit samarbejde med Colego har vÊret en god oplevelse.

Vi er naturligvis kede af at du ikke kan arbejde for tiden, og vi krydser fingre for at du engang i fremtiden vil vÊre i stand til at genåbne din virksomhed.

Skulle det ske, håber vi naturligvis at hÞre fra dig igen.

God bedring og en rigtig god weekend!

De bedste hilsner, Colego kundeservice

Skuffende

Kun et firma ud af tre kontaktede mig for at drÞfte tilbud på min mureropgave og jeg valgte derfor i stedet en konkurrent til Colego, for at indhente flere tilbud.
Skuffende ...

2016幎3月30日

KÊre Kathrine

Jeg er rigtig ked af at lÊse, at du har haft en uheldig oplevelse med Colego.

Du må meget gerne meddele os, hvilke to firmaer som ikke kontaktede dig. Vi vil rigtig gerne fÞlge op på det, så vi i fremtiden sikrer den bedste service - også fra vores samarbejdspartnere. Kontakt os gerne på 89 88 21 41 eller service@colego.dk.

Jeg håber, at du får fikset din mureropgave inden lÊnge.

Bedste hilsner
Tanya fra Colego.

Collego hjalp med at få gode tilbud på udskiftning af gasfyr

Collego hjalp med at få gode tilbud på udskiftning af gasfyr. Modtog 3 gode tilbud og benyttede det ene som var bedst dokumenteret og inkluderede alle ydelser.

2016幎3月23日

KÊre Leif,

Super, at du har fået nyt gasfyr gennem Colego.

Ha' det godt

Bedste hilsner