Kan klart anbefale Collarfull, jeg havde nogle spÞrgsmÃ¥l mht hvilken sele der passede til min krÊsne hund og hendes staff facon. Sofia var sÞd til at guide mig til hvilken sele, som ville hende passe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ville gerne kÞbe en biothane line, men var meget i tvivl om hvilken som passede til os. Kontaktede derfor Collarfull, som hurtigt hjalp med bÃ¥de den rette stÞrrelse, og hvilke farver som kunne passe t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg elsker at man stÞtter lokalt! Samtidig er jeg vild med Materialet der er brugt til bÃ¥de hundesnor og halsbÃ¥nd. Det eneste jeg kunne have Þnsket var at selve afhentningen havde vÊret mere ligetil.... ãã£ãšèŠã
Unikt og smukt udstyr! Collarfull laver det flotteste og mest unikke udstyr, som ikke ligner alt andet pÃ¥ markedet. Kvaliteten er i top, og det samme er servicen, med hurtig levering og sÃ¥ er der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bag enhver bemÊrkelsesvÊrdig idé står en inspireret sjÊl, og for Collarfull er dette intet mindre end sandt. MÞd Sofia - en dedikeret hundeelsker, tÞjdesigner og visionÊr bag Collarfulls farverige rejse. Som hundeelsker og ejer af de skÞnne Lulu og Tyson, havde Sofia i årevis ledt efter det perfekte udstyr til sine elskede firbenede venner. Men i hendes sÞgen stÞdte hun ofte på den samme udfordring - kvalitet og sjovt design var sjÊldent sammen i én harmonisk pakke. Drevet af en passion for mode og et brÊndende Þnske om at skabe en forandring begyndte Sofia at udforske mulighederne. Sofias baggrund som uddannet tÞjdesigner bevÊbnede hende med en unik kombination af Êstetik og teknisk viden. Hun begyndte at visualisere en verden, hvor hundeejere kunne klÊde deres firbenede venner i udstyr af hÞj kvalitet uden at skulle gå på kompromis med sjovt design. Dette var fÞdslen af Collarfull - et brand skabt ud af hendes vilje til at Êndre det danske hundeudstyrsmarked til noget mere farverigt og givende. I dag er Lulu og Tyson ikke kun maskotterne, men også en integreret del af Collarfull-familien. De spiller en aktiv rolle i den daglige drift, hvor de prÞver og tester alt udstyr, der kommer ind for at sikre, at kun det bedste når frem til vores kunder. Deres personligheder og input er med til at forme vores produkter og sikre, at de opfylder de hÞjeste standarder. Sofias drÞm om at tilbyde sjovt, farverigt og kvalitetsorienteret hundeudstyr blev en realitet med Collarfull. Hendes dedikation, vision og kÊrlighed til hunde er kernen i alt, vi gÞr. Fra designstudioet til udendÞrs eventyr, er hendes passion for at skabe en forandring tydelig i hvert eneste produkt, vi tilbyder. Hos Collarfull går vi ikke kun efter at skabe udstyr til hunde - vi strÊber efter at skabe unikke oplevelser, der binder hundeejere og deres pelsede ledsagere tÊttere sammen i farverig og funktionel harmoni.
é£çµ¡å
JÊgersborggade 47, 1 tv, 2200, KÞbenhavn N, ãã³ããŒã¯
- hej@collarfull.dk
- collarfull.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super lÊkre hundeseler
Super lÊkre hundesele-sÊt i spÊndende tekstil. Hurtig effektiv ekspedition.
God kundeservice og produkter
Hurtig, venlig og god kundeservice. Produkter i fantastisk kvalitet og komfort.
Min stÞrste anbefaling
2 gang jeg handler der og vil helt klart give dem min store anbefaling .... jeg var i tvivl om hvilken str sele jeg skulle kÞbe til min hund, og skrev derfor en besked ...hvilken jeg meget hurtigt fik svar på og med det sÞdeste og imÞdekommende svar... vil til enhver tid handle der igen
Hurtigt svar på spÞrgsmål
Jeg havde nogle spÞrgsmål om en sele og fik hurtigt svar med billede af selen
Hurtig levering, lÊkre varer, lÊkker indpakning og sÞd besked fra afsenderen.
Altid god betjening og et stort smil
Altid god betjening og et stort smil. Super lÊkker lille butik hvor man altid bliver fristet af gode tilbud og lÊkre ting og sager
Hurtig levering og rigtig fine varer
De lÊkreste unikke produkter
De lÊkreste unikke produkter. Hundeseler der sidder perfekt, - har kun godt at sige om Collarfull ð
LÊkkert design og godt hÃ¥ndvÊrk i gladeâŠ
LÊkkert design og godt hÃ¥ndvÊrk i glade farver. Hurtig leveringð€ðŸ
Rigtig god service
Da hjemmesiden var nede var de hurtig til at svare og fik ordren allrede dagen efter den var bestilt og rigtige fine vare
Super god kvalitet
Super god kvalitet, stÊrk sele, er en lillle smule stor på min pekingeser blanding, men det er jo nÊppe Collarfuls skyld.
God og hurtig service
Jeg kÞbte tre produkter, de blev leveret lynhurtigt, og kvaliteten er som sÊdvanlig i top.
Super fint produkt og hurtig levering
Selen er rigtig fin. God pris, hurtig levering.
God oplevelse
Jeg kÞbte en Freyja multiway hundesnor til en fÞdselsdagsgave, så jeg kan desvÊrre ikke bedÞmme selve produktet, men modtageren blev glad.
Jeg bestilte den 29. april og modtog varen den 2. maj med DAO, så ikke super hurtig levering, men jeg er godt tilfreds.
Havde jeg kunne give flere stjernerâŠ
Havde jeg kunne give flere stjerner havde jeg gjordt det! ðž
Jeg har en chihuahua som er rigtig svÊr at kÞbe seler til, da han er ret bestemt over hvilke han vil gÃ¥ med. ð & efter han fik sin fÞrste sele herfra, nÊgter han at gÃ¥ med andre end den. SÃ¥ vi fik kÞbt en stak hjem, sÃ¥ nu er der plads til at have seler forskellige steder. ð
Ejer er rigtig sÞd & hjÊlpsom & da Nuka er lille skal selerne rettes til & det bliver gjordt uden problemer. â€ïž Havde vi boet tÊt pÃ¥, havde Nuka helt klart vÊret forbi mange gange, han elsker a komme med ud at shoppe. ð Stort tak for den kÊmpe service, Nuka elsker dine seler. ðð
Rigtig god service er super tilfreds
Rigtig god service er super tilfreds, varen er lige som jeg havde Þnsket mig
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ