Jeg har handlet ved collectibles/hanadacards siden dag 1 og har altid modtaget god service, hurtig levering og stor respekt for hÃ¥ndtering af varende som professionel beskyttelse. Jeg elsker li... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde en rigtig dÃ¥rlig oplevelse hos HanadaCards. Servicen var under al kritik â personalet virkede uinteresserede, og jeg fÞlte mig ikke taget seriÞst som kunde. Det tog alt for lang tid at fÃ¥ hj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har handlet af flere omgange og har kun haft rigtig god erfaring med det. Kortene bliver pakket sÃ¥ respektfult ind, at man ikke skal bekymre sig om skader ved fragt. Man mÊrker tydeligt, at man hand... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
*Edit. Pakken blev fundet efter Alex kontaktede gls. Det var en fejl fra gls side og anmeldelsen her Êndres derfor fra 2 til 5 stjerner. Plejer at have stor optur over claims og livestreams pÃ¥ YouT... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dansk Pokemon-webshop med et stort udvalg af bl.a. de nyeste produkter, gradede PSA kort og vilde box breaks.
Vesterbrogade 208, 1800, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Super fed shop og det beste sted af kÞbe grade kort og ellers og Alexander gÞr en masse for fÊllesskabet som er super fedt kempe anbefaling her fra
fantastisk service, bedste pokemon shop i danmark, altid pålidelige priser og hurtig levering

SO COOL, ALTID FEDE BREAKS, VIDEOER, OG KVALITET PÃ
CARDS, SAMT FORSENDELSE.
KAN IKKE GÃRES BEDRE.

HanadaCards.dk ããã®åç
fantastisk god shop med unikke sjove produkter til konkurrencedygtige priser kan helt klart anbefales

HanadaCards.dk ããã®åç
Altid en super god service og et stort lÊkkert udvalg

HanadaCards.dk ããã®åç
Helt igennem fantastisk Web shop med mange graded kort og mange andre spÊndende produkter.
Hurtig levering og mega god kunde service.
Kan varmt anbefales

HanadaCards.dk ããã®åç
Fantastisk sted at handle. Aldrig problemer, og altid til tiden. Kan på det varmeste anbefales. Kunne fortsÊtte med at give stjerner her.

HanadaCards.dk ããã®åç
Top Nice sted at handle har bÃ¥de kÞbt booster box og gradede kort her ð

HanadaCards.dk ããã®åç
Har handlet af flere omgange og har kun haft rigtig god erfaring med det. Kortene bliver pakket så respektfult ind, at man ikke skal bekymre sig om skader ved fragt. Man mÊrker tydeligt, at man handler med en virksomhed, der kun sÊlger produkter der har en hÞj kvalitet, og som er Êrlige i produktbeskrivelse mv.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

HanadaCards.dk ããã®åç
Super gode priser vÊret med pÃ¥ box brake ð

HanadaCards.dk ããã®åç
Jeg har handlet ved collectibles/hanadacards siden dag 1 og har altid modtaget god service, hurtig levering og stor respekt for håndtering af varende som professionel beskyttelse.
Jeg elsker live-break og det store udvalg som er på hjemmesiden <3
Generelt er jeg bare KÃMPE fan af alex/eventyrmanden <3
Ps. Dette er min fÞrste anmeldes EVER!! Håber det kan bruges :D

HanadaCards.dk ããã®åç
Fedt udvalg, god service og hurtig leveringe. Mere kan man egentlig ikke rigtig forlange.

HanadaCards.dk ããã®åç
Awesome service, awesome packaging, awesome shop!

HanadaCards.dk ããã®åç
Altid god service og hurtigt levering. Når du får leveret dine vare er de altid pakket rigtig godt ind, så dine vare ikke tager skade.

HanadaCards.dk ããã®åç
Altid super service. Hyggelige live breaks. En extra ting i pakken nÃ¥r man modtager den. Alt er fint pakket ind. Super fedt. 5 stjerner herfra og det er baseret pÃ¥ flere kÞb!!! ðð