レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har handlet ved collectibles/hanadacards siden dag 1 og har altid modtaget god service, hurtig levering og stor respekt for hÃ¥ndtering af varende som professionel beskyttelse. Jeg elsker li... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig dÃ¥rlig oplevelse hos HanadaCards. Servicen var under al kritik – personalet virkede uinteresserede, og jeg fÞlte mig ikke taget seriÞst som kunde. Det tog alt for lang tid at fÃ¥ hj... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har handlet af flere omgange og har kun haft rigtig god erfaring med det. Kortene bliver pakket sÃ¥ respektfult ind, at man ikke skal bekymre sig om skader ved fragt. Man mÊrker tydeligt, at man hand... もっず芋る

䌁業が回答したした

*Edit. Pakken blev fundet efter Alex kontaktede gls. Det var en fejl fra gls side og anmeldelsen her Êndres derfor fra 2 til 5 stjerner. Plejer at have stor optur over claims og livestreams pÃ¥ YouT... もっず芋る

䌁業情報

1. コレクタヌズ ショップ

圓該䌁業による蚘述

Dansk Pokemon-webshop med et stort udvalg af bl.a. de nyeste produkter, gradede PSA kort og vilde box breaks.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Altid god service

Altid god service. Man kan regne med, det som bliver kÞbt. Gennemsigtighed og altid mulighed for at kontakte websiden efter behov.

2024幎1月31日

Hej Ömer! Det er jeg glad for at lÊse! Tusind tak for anmeldelsen. Hilsen Alex

5 Stjerner

Har handlet der flere gange og det er altid en god oplevelse!
Gode priser
Sjovt udvalg
God indpakning
Og vigtigst af alt! En butik og ejer, der ikke er for "stor" til at tage sig af sine kunder.

2024幎1月27日

HanadaCards.dk からの回答

Tusind tak Jakob! Det er jeg glad for at du skriver! Jeg håber at du får noget vildt på breaket i aften. Hilsen Alex

God service, man får produkterne hurtigt jeg er kun tilfreds

2024幎1月26日

Fantastisk! Tusind tak for anmeldelsen! :-) Hilsen Alex

Jeg er glad for at kunne dele mine

Jeg er glad for at kunne dele mine positive oplevelser med HanadaCards.dk og Þnsker at anbefale denne butik på det varmeste. Efter adskillige kÞb har jeg konsekvent oplevet en fremragende service, der afspejler virksomhedens dedikation til kundetilfredshed. Hver gang har personalet overgået mine forventninger, og deres professionalisme skinner igennem i hvert trin af processen.

Produkternes kvalitet på HanadaCards.dk har også vÊret imponerende. Uanset om det er specialdesignede kort eller standardprodukter, har jeg altid modtaget varer af hÞj kvalitet, der lever op til mine krav. Deres opmÊrksomhed på detaljer og prÊcision i udfÞrelsen er bemÊrkelsesvÊrdig.

Hurtig levering har vÊret en konstant faktor i mine handler med HanadaCards.dk. Jeg har vÊrdsat den effektivitet, hvormed mine ordrer er blevet behandlet og leveret, hvilket har gjort hele kÞbsoplevelsen endnu mere behagelig.

Alexander fortjener også ros for hans venlige og hurtige respons på eventuelle spÞrgsmål eller bekymringer, jeg måtte have haft. Det er tydeligt, at han vÊrdsÊtter hans kunder og strÊber efter at skabe en positiv forbindelse.

Alt i alt har HanadaCards.dk overbevist mig som en pålidelig og professionel leverandÞr. Jeg er mere end tilfreds med mine kÞb og ser frem til at fortsÊtte mit samarbejde i fremtiden. Hvis du sÞger en pålidelig online butik med en bred vifte af produkter, fremragende service og hurtig levering, så er HanadaCards.dk det rette valg!

2024幎1月19日

HanadaCards.dk からの回答

Det er fandme sÞdt af dig Claus. Tusind tak for at du tager tid til at skrive herinde. Jeg er glad for at lÊse dine erfaringer med shoppen - det er mega fedt! Tusind tak! Hilsen Alex

Altid en 5-stjernet oplevelse!

Altid en 5-stjernet oplevelse at handle hos Hanadacards. Mit 3 (og bestemt ikke sidste) kÞb, og alle gangene har vÊret med hurtig og sikker levering med GLS. Man kan virkelig mÊrke Alex passion for projektet. Det er skÞnt! Der er ikke rigtigt noget at sÊtte en finger pÃ¥, men hvis det lige skulle vÊre, sÃ¥ ville det vÊre rart, hvis der var flere muligheder for valg af pakkeshops, i stedet for at man er lÃ¥st til at vÊlge mellem de 3 tÊtteste pÃ¥ ens bopÊl. Det ville I hvert fald vÊre vÊrdsat! 🙏

2024幎1月2日

HanadaCards.dk からの回答

Det er jeg sgu glad for at lÊse! Tak for anmeldelsen og for feedback! Jeg tager det med GLS Pakkeshop til efterretning - jeg tÊnker at der må vÊre en bedre lÞsning. Jeg undersÞger og opdaterer plugin, når den er i vinkel. Tak! Hilsen Alex

SeriÞs og pro forhandler af Pokemonkort + div.

Uanset om du har samlet kort i mange år eller lige er startet, så kan du vÊre helt tryg og sikker på en god handel hos Alex fra Hanadacards.dk
Han har en god og overskuelig hjemmeside, som giver dig en god oplevelse, og man fornemmer nemt ildsjÊlen bag. Kort sagt - vil du handle trygt og sikkert hos en pro med gode priser, så behÞver du ikke lede mere.

2024幎1月2日

HanadaCards.dk からの回答

Hej Kristian! Tusind tak for at du deler dine oplevelser i din anmeldelse. Det er fandme sÞdt af dig! Hilsen Alex

alt er jo bare godt

alt er jo bare godt. og så får man hvad man kÞber.

2023幎4月6日

HanadaCards.dk からの回答

Hej! Dejligt at hÞre - tusind tak for feedback!

En rigtig ildsjÊl

Tilbagevendende kunde. Fede breaks pÃ¥ YouTube. Alex gÞr mange gode ting for SamlermiljÞet og udover at drive en god webshop, er han ogsÃ¥ inspirerende at fÞlge i det arbejde, han gÞr. En rigtig ildsjÊl 💪

2023幎4月3日

HanadaCards.dk からの回答

Hej Michael! Fantastisk at lÊse! Tusind tak for at du har taget dig tid til at give feedback herinde. Hilsen Alex

God service. Fede breaks på YouTube. Varm anbefaling herfra.

2023幎3月27日

HanadaCards.dk からの回答

Hej Jan! Det er jeg rigtig glad for at hÞre! Tak for at du har taget dig tid til at skrive herinde. Hilsen Alex

Alex the king

Alex, kÞrer det bare perfekt, hurtig levering godt pakket ind og med en håndskrevet hilsen, bare gode breaks på youtube.

2023幎2月12日

HanadaCards.dk からの回答

Hej Jan! Tak for anmeldelsen! Det er sÞdt af dig at give feedback herinde. Hilsen Alex

Hurtig levering og hÞj professionalisme

Super hurtig levering og et lÊkkert udvalg af speciale vare. Kan ikke vente på at kÞbe mere.

Vil helt klart anbefale Collectibles.

2023幎1月1日

HanadaCards.dk からの回答

Hej Henrik! Tusind tak for at du har taget tid til at skrive din anmeldelse herinde. Hilsen Alex

Super webshop!

Super webshop!
Hurtig levering og super indpakning, så man ikke skal vÊre nervÞs over ens kÞbte produkt.
Der fulgte også en personlig hilsen og nogle klistermÊrker med, som jeg ikke havde regnet med. Altid fedt med lidt ekstra!

2022幎12月20日

HanadaCards.dk からの回答

Hej Thor! Det er jeg super glad for at lÊse. Jeg sÊtter pris på anmeldelsen! Hilsen Alex