Over het algemeen vind ik dit een leuk merk. Zo heb ik wat leuke jurkjes en een trui (van een wat oudere collectie), waar ik erg over te spreken ben. Laatst een bestelling gedaan van de basic shirts,... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De basic essentiens zitten echt heerlijk. Kwaliteit is echt goed. Ik vind het top dat ik verschillende soorten tops en broeken/rokken kan combineren. De top met spaghetti bandjes viel wel klein dus m... もっと見る
Super snelle levering; binnen twee dagen was de bestelling al binnen! Ook heel blij met dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid door veel katoen te gebruiken in de kleding in plaats van polyes... もっと見る
Snelle levering, alles in orde geleverd. Goede reviews en adviezen wat betreft maat etc. Kleding is van goede kwaliteit, basic pieces zijn van een heel fijn soepelvallend stofje
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
連絡先
ネガティブなレビューの 19%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mooie producten van goede kwaliteit
Mooie producten van goede kwaliteit. De kleding zit ook echt lekker! Fijne basics. Retourneren en omruilen werkt makkelijk.
Kwalitatief, mooi en betaalbaar
Kwalitatief goede, mooie en betaalbare kleding.
Mooi ruim assortiment.
Lila set
De lila set(top en rok) plus lila shirt besteld voor mijn dochter. Werd keurig bezorgd na aantal dagen en staat prachtig. Alles valt precies op maat. Ze is er heel blij mee.
Meerdere producten besteld
Meerdere producten besteld, waarvan een vest de kwaliteit gewoon slecht is. Begon ontzettend snel te pillen terwijl ik het enkele keren had aan gehad en niet iedere keer heb gewassen. Het vest zelf is mooi, maar de kwaliteit zeer ondermaats, zeker als je kijkt wat je er voor betaald.
Bestel hier nooit
Bestel hier nooit! Ik heb een bestelling ontvangen en heb gebruikte handdoeken ontvangen. Ik heb tshirts besteld. Klantenservice schuift je alleen maar weg. Het antwoord is wij verkopen geen handdoeken. Het heeft me veel geld gekost en ik heb niks! Wees gewaarschuwd en bestel hier nooit. Klantenservice is echt waardeloos in een later bericht vroeg ik om antwoord. De reactie was: je hebt geen reactie ontvangen omdat we je niet kunnen helpen. Ben je lekker mee😂
Bestel hier regelmatig
Bestel hier regelmatig, super goede en mooie kwaliteit en snelle levering. Aanrader
Snelle service
Snelle service, ook bij retouren snel bericht terug. Goede kwaliteit van de kleding
Fijn merk
Fijn merk, goede kwaliteit kleding voor een eerlijke prijs. Mooie t-shirts in leuke kleuren, ik shop hier met plezier!
De basics zijn gemaakt van biologisch…
De basics zijn gemaakt van biologisch katoen. Heerlijk zacht en comfortabel.
Hier word je blij van, cadeautje in de brievenbus
Mooie en leuke kleding waar ik iedere keer weer blij van word! Net even wat anders. Super snelle levering en precies zoals beschreven en op de foto’s staat. Altijd erg tevreden!
Ik heb nu 2 producten besteld en…
Ik heb nu 2 producten besteld en ontvangen en de kwaliteit is echt mega mooi! Een sweater en een T-shirt maar ik ben er heel erg blij mee. Het is het geld waard 😊
Met een woord: top!
De verzending was snel en de kwaliteit is altijd top! Heel blij met Colourful rebel, ik heb al meerdere dingen uit hun toffe collecties 🤩.
Ook genoeg bezorg opties om het zo te laten leveren dat het voor jou uitkomt, top!
Mooie jurken en Mooie stoffen
Makkelijk bestellen online, genoeg keuze en verder is de levering over het algemeen snel. Ik heb inmiddels 8 jurken van colourful rebel in allerlei soorten en verschillende stoffen. Het blijft qua jurken mijn favoriete merk. Helemaal happy ermee.
Prachtige blazers!
Prachtige blazers! Heb er inmiddels 4 😍
Snelle levering en fijne kortingen zo nu en dan.
Ik heb een sweater besteld die erg mooi…
Ik heb een sweater besteld die erg mooi en zacht is, alleen heel erg pluizig aan de binnenzijde. De pluisjes lagen door het hele huis. Verder had ik artikelen die ik terug wilde sturen. Ik vind het een goede service dat je meteen iets anders kan kiezen (en evt bijbetalen indien nodig). Het nieuwe artikel werd meteen verstuurd zodra ik het retourpakket heb afgegeven. Top geregeld!
Super leuke set voor een leuke prijs
Super leuke set voor een leuke prijs. Daarnaast ook snelle service!
Fijne kwaliteit voor een goede prijs
Fijne kwaliteit voor een goede prijs. Levering ging ook snel, ook nog geruild zonder problemen of kosten!
Allemaal top
Hele snelle levering! Fijne site om te shoppen en een super leuke collectie!❤️🔥
Ik had twee bestellingen geplaatst die…
Ik had twee bestellingen geplaatst die snel werden geleverd. Eén van de bestellingen wilde ik direct retourneren. Het duurde even voordat ik een bevestiging ontving dat de retourzending was ontvangen, terwijl Klarna inmiddels al herinneringen stuurde voor de betaling.
Nadat ik hierover een e-mail had gestuurd, kreeg ik binnen enkele uren een reactie en werd er direct een passende oplossing geboden.
Helaas bleek ook de andere bestelling niet helemaal naar wens. Ook deze kon ik zonder problemen retourneren. Binnen een paar dagen was alles verwerkt en ontving ik hierover een terugkoppeling.
Echt top! Uitstekende klantenservice, snelle reacties en een nette afhandeling van de retouren. Zeker een aanrader.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。