Over het algemeen vind ik dit een leuk merk. Zo heb ik wat leuke jurkjes en een trui (van een wat oudere collectie), waar ik erg over te spreken ben. Laatst een bestelling gedaan van de basic shirts,... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De basic essentiens zitten echt heerlijk. Kwaliteit is echt goed. Ik vind het top dat ik verschillende soorten tops en broeken/rokken kan combineren. De top met spaghetti bandjes viel wel klein dus m... もっと見る
Super snelle levering; binnen twee dagen was de bestelling al binnen! Ook heel blij met dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid door veel katoen te gebruiken in de kleding in plaats van polyes... もっと見る
Snelle levering, alles in orde geleverd. Goede reviews en adviezen wat betreft maat etc. Kleding is van goede kwaliteit, basic pieces zijn van een heel fijn soepelvallend stofje
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
連絡先
ネガティブなレビューの 19%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Het wordt snel bezorgd en goede kwaliteit/service
Het wordt snel bezorgd, kwaliteit is top en er was iets defect en kreeg binnen 2 dagen een nieuw exemplaar toegestuurd :)
Snelle levering en goede…
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel blij met mijn items!
Bestelling ,goede kwaliteit en super…
Bestelling ,goede kwaliteit en super snel altijd geleverd.
Heel snelle levering
Heel snelle levering. Handig systeem met omruilen ipv retourneren. Kwaliteitsvolle artikelen!
Goeie kwaliteit van kledij
Goeie kwaliteit van kledij! Veel keuze!Snelle levering. Echt super 🤩
De levering ging snel
De levering ging snel, product goed ingepakt. Kortom goeie service.
En daarbij blij met het gelichte product
Heerlijk zittende kleding van mooie…
Heerlijk zittende kleding van mooie zachte stof. Snelle levering
Super!
Aantal blazers besteld en ze zitten heerlijk!
Van een was de maat niet naar wens en deze kon ik heel makkelijk ruilen.
Blazers kloppen verder ook qua kleur zoals op de foto staat.
3 Shirtjes besteld
3 Shirtjes besteld
Shirtjes zijn kwalitatief goed!
Nadeel: stof trekt veel pluis aan. Is ook een beetje te verwachten gezien het type stof. Met pluizenroller prima te verwijderen.
Bestel- en ruilproces is goed en efficiënt georganiseerd.
Bezorging is snel!
Goede ervaring
Goede ervaring, ik heb twee shirtjes besteld. Hele fijne zachte stof en ze zitten mooi. Ze vallen wel erg klein, maar dit had ik al in de reviews gelezen en een maat groter besteld. Verzending is ook goed verlopen.
Hele mooie blazers die lekker ruim…
Hele mooie blazers die lekker ruim zitten en van goede kwaliteit zijn
Snelle reactie als je vragen hebt
Snelle reactie als je vragen hebt
Goede kwaliteit kleding, en leuke kleding ☺️
T-shirts in 4 kleurtjes
Ik heb het T-shirt in 4 kleurtjes besteld. Ze zijn prachtig en zo lekker zacht! Bestel wel een maatje groter!
De verzending is ook super snel, dus je hebt je nieuwe items snel in huis 🤩
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website, producten snel geleverd. Helemaal fan van de basic essentials collectie. Erg blij mee!
Ik heb de complete set besteld
Ik heb de complete set besteld, bruine legging, shirt en bij behorende blazer met tekst, als ik dit draag zegt iedereen iets van deze outfit, het is mooi, comfy, en heerlijk zacht
Ik heb nu inmiddels 2tops bij besteld en wil heel graag nog een set met blazer…. Ik ben verslaafd ♥️♥️
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。