レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Habe mein Kissen am 14.04.23 bei Herrn Jablonski aus Bad Kissingen auf der Augsburger FrÃŒhjagrsdult gekauft. Jetzt ist es vor Ablauf der Garantiezeit leider kaputt gegangen. Habe es auch schon ÃŒber... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik wilde het massage kussen graag binnen 4 werkdagen hebben: na telefonisch contact met een uiterst behulpzame meneer, werd het nog dezelfde dag verstuurd.... en ook een andere hoes kon nog geregeld... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden van het massagekussen alsook de klantenservice! Dankjewel om mij als klant te contacteren op een vriendelijke en correcte manier. Dikke chapeau, dat zie je zelden. Ik zou daarom niet en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heb het product al kunnen testen voor aanschaf via een vriendin en dat beviel al super, bij levering was er iets niet helemaal goed gegaan maar dat is echt met een dag opgelost, direct een nieuwe ontv... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. マッサヌゞ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Het meest unieke aan ons bedrijf is dat wij met het Comfy massage/infrarood warmtekussen een uniek product op de markt brengen. Daar waar eigenlijk alle massagekussens geen mooie "look" en vormgeving hebben, is het suÚde achtige Comfy kussen zeer geschikt als wooninrichting. Daarom ligt het bij vrijwel iedere gebruiker standaard op de bank en wordt er dus veelvuldig gebruik van gemaakt voor een heerlijk moment van ontspanning.

連絡先

Geweldig!!

Goede service 🙏🏻

2025幎10月31日

Comfy Moments からの回答

Bedankt voor de positieve feedback!
Heel veel plezier met het Comfy massagekussen!

5぀星のうち4の評䟡

\Oomdat ik een bestelling geplaatst heb

\Oomdat ik een bestelling geplaatst heb ,ook snel gekregen. Alleen vond ik het jammer dat er geen bericht terugkwam, nadat ik dat gedaan had.
Vind ik jammer. Het kussen bevalt overigens prima.

2025幎10月31日

Comfy Moments からの回答

Goedemorgen Tiny, bedankt voor je positieve feedback voor ons product.
Overigens krijgt iedereen die een correct e-mail adres heeft ingegeven automatisch een e-mail met bestel bevestiging, direct na de bestelling.
Dat staat zo ingesteld, net zoals bij de meeste andere bedrijven. Soms kan het wel zo zijn dat deze in de spam belandt.
Wij wensen je heel veel plezier met het Comfy massagekussen!
Met vriendelijke groet, Winnie Scherp; Comfy

Heel goed massagekussen

Zeer snelle levering, massage kussen werkt prima, helpt goed tegen mijn spierklachten, zeer tevreden, kan het iedereen aanbevelen

2025幎10月21日

Comfy Moments からの回答

Goedemorgen, bedankt voor deze positieve feedback! Wij horen heel vaak dat ons kussen echt helpt tegen diverse vormen van spier problemen.
Heel veel plezier met het Comfy massagekussen!
Met vriendelijke groet, Winnie Scherp; Comfy

Das Comfy Kissen ist einfach super und

Das Comfy Kissen ist einfach super und auch Bestellung und Lieferung top. Eine Sendungsnummer wÀre schön gewesen

2025幎10月20日

Comfy Moments からの回答

Hallo Theimer und Dobrich. Vielen Dank fÃŒr dieses positive Feedback!
Viel Spaß mit dem Comfy-Massagekissen!
Mit freundlichen GrÌßen, Winnie; Comfy

Snel geleverd.

Snel geleverd.
Goed verpakt.

2025幎10月19日

Comfy Moments からの回答

Hoi Adrie, bedankt voor deze positieve feedback! Heel veel plezier met het Comfy massagekussen!

Alles wunderbar

2025幎10月19日

Comfy Moments からの回答

Hallo Chuck, Vielen Dank fÃŒr dieses positive Feedback! Viel Spaß mit dem Comfy-Massagekissen! Mit freundlichen GrÌßen, Winnie; Comfy

Topper fe top

2025幎9月21日

Comfy Moments からの回答

Hoi Steffen, bedankt voor deze positieve feedback! Heel veel plezier met het Comfy massagekussen!
Met vriendelijke groet, Winnie Scherp;Comfy

5぀星のうち5の評䟡

Het is een goed werkend kussen

Het is een goed werkend kussen, lekker warm en het geeft een goede stevige massage, wel eens te stevig. Dit zou als een extra mogelijkheid toegevoegd kunnen worden dat het op verschillende standen z’n werk ingeschakeld kan worden

2025幎3月1日

Comfy Moments からの回答

Beste Gerrit, dank voor je positieve feedback. Overigens heeft het Comfy massagekussen een tweetal verschillende standen. Deze wisselt het kussen zelf af, maar kun je ook met het knopje selecteren. De sterkte van de massages kun je zelf eenvoudig regelen door wat naar voren of naar achteren te bewegen. Succes!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。