Comfy Moments レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Habe mein Kissen am 14.04.23 bei Herrn Jablonski aus Bad Kissingen auf der Augsburger Frühjagrsdult gekauft. Jetzt ist es vor Ablauf der Garantiezeit leider kaputt gegangen. Habe es auch schon über... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik wilde het massage kussen graag binnen 4 werkdagen hebben: na telefonisch contact met een uiterst behulpzame meneer, werd het nog dezelfde dag verstuurd.... en ook een andere hoes kon nog geregeld... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super tevreden van het massagekussen alsook de klantenservice! Dankjewel om mij als klant te contacteren op een vriendelijke en correcte manier. Dikke chapeau, dat zie je zelden. Ik zou daarom niet en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heb het product al kunnen testen voor aanschaf via een vriendin en dat beviel al super, bij levering was er iets niet helemaal goed gegaan maar dat is echt met een dag opgelost, direct een nieuwe ontv... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. マッサージ用品店

当該企業による記述

Het meest unieke aan ons bedrijf is dat wij met het Comfy massage/infrarood warmtekussen een uniek product op de markt brengen. Daar waar eigenlijk alle massagekussens geen mooie "look" en vormgeving hebben, is het suède achtige Comfy kussen zeer geschikt als wooninrichting. Daarom ligt het bij vrijwel iedere gebruiker standaard op de bank en wordt er dus veelvuldig gebruik van gemaakt voor een heerlijk moment van ontspanning.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 28

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Het kussen voor de bouwvakkers …

Als bouwvakker is dit een evenaring van een fysiotherapeut in je eigen stoel een massage krijgen ( geweldig )

2023年9月19日

Comfy Moments からの回答

Bedankt voor je positieve feedback Wil. Wij horen vaak dat het Comfy massagekussen goed is voor verlichting van klachten na een dag hard werken. Wij wensen je nog veel ontspannende uren toe met het kussen! Groet, Kullanit

5つ星のうち5の評価

Das Kissen wurde schnell geliefert und…

Das Kissen wurde schnell geliefert und die Information über den Lieferstatus wurde immer aktualisiert. Sehr gut und Kundenorientiert.

2023年8月16日

Comfy Moments からの回答

Wir danken Ihnen für Ihr positives Feedback. Wir wünschen Ihnen viel Spass mit dem Comfy Massagekissen! Mit freundlichen Grüßen, Kullanit

5つ星のうち1の評価

Ik probeer al 2 weken contact te…

Ik probeer al 2 weken contact te krijgen met uw bedrijf. Mail en chat worden niet beantwoord. 2x aan de telefoon gehad maar het beloofde terugbel telefoontje komt niet.
Nu krijg ik steeds het antwoordapparaat. Niet tevreden dus.. .

2023年3月15日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Ik wil dit kussen al heel lang hebben

Ik wil dit kussen al heel lang hebben. Gebruikt het al jaren bij een vriendin maar nu heb ik mezelf een kado gedaan. Ik had een kussen met vacht besteld in het zwart. Ik kreeg direct een bericht dat zwart niet meer leverbaar was. Nog wel twee andere kleuren of toch de standaard sueden zwarte. Ik koos voor een andere kleur van vacht, en kreeg er zomaar de zwarte sueden bij..echt topservice vind ik dat!! En dat het kussen zou bevallen, dat wist ik al 100% zeker. Dus helemaal tevreden! Bezorgen ging ook snel.

2023年2月13日
自発的なレビュー
5つ星のうち4の評価

Ontspannen in no-time

Over het algemeen een goede ervaring, gemak van bestellen en de website is gebruiksvriendelijk, de levertijd is ook vrij snel en echt 3 werkdagen. Enige punt van aandacht, ik zou het fijn vinden als ik een bevestiging kreeg dat het pakketje opgehaald is door het postbedrijf, je krijgt namelijk alleen een bevestiging dat de bestelling betaald en in behandeling is genomen.

2022年11月25日

Comfy Moments からの回答

Goedemorgen Stan, bedankt voor je positieve feedback! Wij verzenden overigens alles via PostNL en normaal gezien houden zij iedereen uitstekend op de hoogte, ook van moment van verzending, als er een mail adres bekend is gemaakt. Nu hebben wij deze klacht weleens vaker gehoord, dus wij zijn bang dat PostNL dit niet in 100% van de gevallen doet. Wij voeren uiteraard altijd alles in, zodra wij de zending aanmaken.

Snel geleverd

Snel geleverd. Ik ben heel blij met het massagekussen.

2022年7月27日

Comfy Moments からの回答

Goedemorgen Jolanda, bedankt voor je positieve feedback. Wij wensen je nog heel veel plezier met het Comfy massagekussen!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。