På trods af en egentlig fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af varer, så kan jeg ikke give mere end 2 stjerner - ej heller handle på deres hjemmeside igen. Dette udelukkende grundet d... もっと見る
企業が回答しました
Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter få dage. Svar på mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... もっと見る
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nem bestilling, god feedback at de havde varen. Besked at nu kunne jeg følge varen på vej til mig.

Companys からの回答
Dette udelukkende grundet deres returpolitik. Jeg kan se GLS har afleveret min pakke den 28/3, i dag den 10/4 har jeg stadig intet hørt fra Companys - end ikke en bekræftelse på modtagelse.
En Flintstone proces og så lidt kundevenligt.

Companys からの回答
Købte en kjole den 27/2. Der stod levering 2-3 hverdage. Fik endelig en kjole efter 10 dages venten. Det var så det forkerte kjole. Den forkerte Kjolen blev sendt retur samme dag. Her 1/4 venter jeg stadigvæk på mine penge.
Kundeservice fralægger sig alt ansvar, det er jo de andres skyld.
Her kan nævnes IT problemer, leverandør problemer, problemer med lagret og i går var det et kursus skyld.

Companys からの回答
Bestilte 2 kjoler (Ichi) den 23. marts kl. 06.30. Der stod levering den 25. eller 26. marts. Jeg har stadig intet hørt, så kontaktede på telefon tidligere i dag. Svævende svar, om at der vist nok var noget registreret i dag - jeg har dog intet hørt om kjolerne er på vej, eller hvornår de vil ankomme. Så må pakken jo bare gå tilbage, jeg kan ikke hente den de næste 14 dage. Første, sidste og eneste gang jeg handler i den webshop.

Companys からの回答
Varen kom som den skulle men måtte desværre retur. Denne proces er under al kritik. Varen blev returneret samme dag jeg modtog den og derfor fik de nederdelen retur på lageret inden de nåede at hæve beløbet for ordren. Her 14 dage efter de modtog varen, har jeg stadig ikke fået mine penge retur og de svarer ikke på mails. Det er simpelthen ikke i orden. Jeg kan ikke anbefale at handle på deres webshop medmindre man er sikker på at ville beholde varen.

Companys からの回答
Fint udvalg, men bestiller en vare søndag og den sendes først onsdag. Det er for lang tid. Da jeg skriver til kundeservice, går der en lille uge, inden de svarer. Også for lang tid. Derfor kun 2 stjerner.

Companys からの回答
Rigtig fin pris på varen, men str. matchede desværre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge retur. Jeg måtte rykke for dette to gange.

Companys からの回答
Har 18/2 sendt en pakke retur til Companys. Jeg var inde og tracke den 28/2 og det så ud til, at den var strandet, så jeg sendte en mail til Companys og bad dem efterlyse den. Det svarede de ikke på, så jeg ringede til dem 4/3 og talte med en venlig medarbejder, der sagde, at pakken var modtaget for nogen tid siden. Nu har vi 9/3 og jeg har stadig ikke fået refundering eller bekræftelse på noget som helst eller mail af nogen art. Så jeg kan jo desværre snart blive nødt til at lave en indsigelse i banken, da Companys har overskredet deres frist for rettidig refundering.

Companys からの回答
Kan varmt anbefale COMPANYS. Har kun positive oplevelser. Meget flot og lækkert tøj, hurtig levering og hurtig behandling af retur vare, ingen problemer, pengene var hurtig på min konto. Vil helt sikkert handle der igen.

Companys からの回答
Jeg har vært innom Companys på Byporten noen ganger. De ansatte der er veldig hjelpsomme og flotte! Klærne er av veldig god kvalitet! Kan virkelig anbefales!

Companys からの回答
Hurtig og super god oplevelse, alt i den skønneste orden 👍😊

Companys からの回答
Meget lækkert tøj, flere forskellige gode mærker mærker.
Godt sted at handle på nettet.

Companys からの回答
Stort udvalg af varer, både i butik og online til rigtige gode priser. 👍

Companys er fantastisk !
Et af de bedste steder at handle :
Udvalg i top
Gode mærker
Kvalitets mærker
Stort udvalg
God kundeservice
Nemt at afmelde

Companys からの回答
Var i Companys butik i waves for at bytte et par bukser. Jeg købte dem i søndags i Black Friday weekenden, og da vi havde været på shopping i mange timer, købte jeg bukserne uden at prøve dem, hvilket jeg også fortalte til ekspedienten. Da jeg kommer i dag for at bytte, så får jeg at vide, at jeg ikke kan få pengene tilbage, da de er købt på tilbud. Det ville jeg ønske, at man havde fortalt mig, da jeg købte dem. Da jeg handler en del i butikken, er jeg utrolig skuffet over den dårlige service. Og jeg kommer ikke til at handle hos Companys igen☹️

Companys からの回答
Altid god service og stort udvalg af meget lækkert tøj.

Companys からの回答
Der gik lang tid før jeg fik hjælp… havde travlt og skulle købe en kjole til min kone, men fik indtrykket af medarbejderne bare sad ude bagved og hyggede sig. Synes sku det var en ærgelig oplevelse.
Det kan i godt gøre bedre!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。