Endelig en webshop, som har de fleste af mine fortrukne tÞjmÊrker samme sted. Handlen gik nemt fra ordreafgivelse til modtagelse. SÃ¥ her bliver handlet igen, nÃ¥r behovet opstÃ¥r. SÃ¥ mine bedste anbefal... ãã£ãšèŠã
Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter fÃ¥ dage. Svar pÃ¥ mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig fin pris pÃ¥ varen, men str. matchede desvÊrre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefale COMPANYS. Har kun positive oplevelser. Meget flot og lÊkkert tÞj, hurtig levering og hurtig behandling af retur vare, ingen problemer, pengene var hurtig pÃ¥ min konto. Vil helt sik... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen hos Companys. Companys er en modekÊde for kvalitetsbevidste kvinder og mÊnd. Flere hundrede nye styles lander hver uge og klÊder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder blandt andet klassikere til hverdag og fest, strik til kÞlige dage og jeans med det helt rigtige fit. Companys butikkerne og Companys.com giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two, Matinique, Ichi, Gestuz, Soaked in Luxury, Kaffe og flere andre brands fra DK Company portefÞljen. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.com, en spÊndende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.
ãã³ããŒã¯
- companys.com/da-dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç

Companys ããã®åç
Modtager altid mine ting hurtigt ogâŠ
Modtager altid mine ting hurtigt og passer det ikke, er det let og sende retur, for de sender altid returlabel med og det er der ikke mange andre der gÞr.

Virkelig en god oplevelse
Virkelig god hurtig og effektiv service.
Varen leveret efter få dage.
Svar på mails samme dag.
Handler helt sikkert der igen og anbefaler hjemmesiden til andre.
Vh Ingelise

Companys ããã®åç
Bestilte varen som blev leveretâŠ
Bestilte varen som blev leveret indenfor 4 dage. DesvÊrre var pasformen ikke for mig, så jeg har returneret den. Ellers er oplevelsen som forventet.

Fem stjerner
Fin onlinehandel. God hjemmeside. Mange produkter. Hurtig levering.

Companys ããã®åç
Hvor bliver mine penge af?
KÞbte en nederdel og selve leveringen gik fint og hurtigt. Men jeg kunne desvÊrre ikke passe den, så jeg sendte den retur.
Jeg kan se, at I modtog pakken retur fra DAO den 17. maj, men jeg har stadig ikke hÞrt fra jer. Jeg har sendt 4 mails og prÞvet at ringe, men man kan ikke komme igennem på telefonen. Hvorfor svarer I ikke?
I skriver på jeres hjemmeside, at det tager op til 5 hverdage at behandle returneringen og det er der vist i den grad gået nu.
Jeg undrer mig enormt meget over denne form for kundeservice. Bare det, at I ikke sender en automatiseret mail, når man kontakter jeres kundeservice - så man ved at I har modtaget den.
Hvad er status på min returnering og hvornår modtager jeg pengene?

Forsvundet ordre
Ordre afsendt 27/5
Ordre fejl placeret af transportÞr og kan ikke findes
Via mail og tlf x flere uden held, er det nu lykkes at få kontakt
De sidste dage er jeg dagligt blevet informeret om, at min ordre ville kunne trackes om aftenen.
Ordren er fortsat forsvundet og Companys vil ikke sende ny ordre eller refundere mine penge - som jeg er trukket for en uge siden
Pallerne med mange ordre er forsvundet
SÃ
dårlig stil det her!!!

Companys ããã®åç
Utrolig lang ventetid pÃ¥ at fÃ¥ svar pÃ¥âŠ
Utrolig lang ventetid på at få svar på returnering og penge retur.
Returnerede den 9.maj 2925. Kunne se de havde modtaget pakke retur ifÞlge kvittering den 14.maj 2925 Rykkede for svar pÃ¥ returnering den 27.maj 2025. Modtog svar samme nÊsten samme dag pÃ¥ modtagelse af returnering!!!! Dateret den 29. Maj 2925. Det er d.d. Stadig ikke modtaget penge retur. Ikke rummeligt, at der skal gÃ¥ sÃ¥ lang tid.ððð
Jeres svar er ikke korrekt. IfÞlge kvittering og track and trace modtog i pakken retur på lager den 14. maj 2025.
Men jeg har fået penge retur og lÊrt ikke at handle fra online shop hos jeg.
God dag.

Companys ããã®åç
Bestilte festtÞj som skulle komme d
Bestilte festtÞj som skulle komme d. 23 maj
Det kom fÞrst d. 27 maj
Ãv Þv

Companys ããã®åç
Mangelfuld information og lang leveringstid
LÊngere leveringstid end opgivet på hjemmesiden, efter kontakt til kundeservice får jeg at vide at min pakke er sendt og skulle vÊre på vej nu. Dette skulle jeg i fÞlge kundeservice modtage en mail om - det er så heller ikke sket. Den eneste mail jeg har modtaget er ordrebekrÊftelse. Det undrer mig at der ikke informeres om hvor langt ordren er i processen. Jeg har ikke tÊnkt mig at handle derfra igen.

Companys ããã®åç
Det er nemt at bestille og det er nemtâŠ
Det er nemt at bestille og det er nemt at returnere

Companys ããã®åç
Da jeg endnu ikke har modtaget pakken
Da jeg endnu ikke har modtaget pakken, kan jeg desvÊrre ikke give mere end 2 stjerner.

Companys ããã®åç
Som altid hurtigt og helt i orden
Som altid hurtigt og helt i orden. Aldrig problemer.

Companys ããã®åç
Nemt at bestille og varene kom megetâŠ
Nemt at bestille og varene kom meget hurtigt.

Companys ããã®åç
Jeg har netop kÞbt en Sorbet-skjorte etâŠ
Jeg har netop kÞbt en Sorbet-skjorte et andet sted og bestilte så en sorbet-blazer hos jer i den tro, at jeg selvfÞlgelig skulle bruge samme stÞrrelse til samme mÊrke. Der tog jeg helt fejl, jakken var alt for lille. Men det kunne vi have undgået, hvis I havde et måleskema med faktiske mål i cm !!! og ikke bare jeres kilo/hÞjde skema.!!!
Har sendt blazeren retur

God oplevelse
God oplevelse - flotte varer og mÊrker. Handler gerne igen. Hurtig, nem og sikker betaling

Companys ããã®åç
Super hurtig levering og tÞjet som jegâŠ
Super hurtig levering og tÞjet som jeg bestilte var lige som jeg forventede ððð