Endelig en webshop, som har de fleste af mine fortrukne tÞjmÊrker samme sted. Handlen gik nemt fra ordreafgivelse til modtagelse. SÃ¥ her bliver handlet igen, nÃ¥r behovet opstÃ¥r. SÃ¥ mine bedste anbefal... ãã£ãšèŠã
Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter fÃ¥ dage. Svar pÃ¥ mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig fin pris pÃ¥ varen, men str. matchede desvÊrre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefale COMPANYS. Har kun positive oplevelser. Meget flot og lÊkkert tÞj, hurtig levering og hurtig behandling af retur vare, ingen problemer, pengene var hurtig pÃ¥ min konto. Vil helt sik... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen hos Companys. Companys er en modekÊde for kvalitetsbevidste kvinder og mÊnd. Flere hundrede nye styles lander hver uge og klÊder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder blandt andet klassikere til hverdag og fest, strik til kÞlige dage og jeans med det helt rigtige fit. Companys butikkerne og Companys.com giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two, Matinique, Ichi, Gestuz, Soaked in Luxury, Kaffe og flere andre brands fra DK Company portefÞljen. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.com, en spÊndende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.
ãã³ããŒã¯
- companys.com/da-dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Alt i alt en super fin oplevelse
Bedste internetpris på dén jakke jeg kÞbte. God service ved hjÊlp til noget med rabat som ny kunde. Hurtig levering. LÊkker kvalitet da jeg modtog jakken. Alt i alt en super fin oplevelse og en netbutik jeg gerne kÞber fra igen :-)

Companys ããã®åç
TÞjet man bestiller svare altid overensâŠ
TÞjet man bestiller svare altid overens med ens forventninger.

Fin oplevelse
Bestilling og betaling via hjemmesiden gik fint. Det samme med levering.

Elendigt service.
Elendigt service.
Min knap falder allerede af én uge efter levering af min jakke til en vÊrdi på 2300-,
De tilbyder mig, at sy knappen på, men nÊgter at returnere min varen trods min tilbagemeldning indenfor de 14 dage, på grund af dårlig kvalitet af jakken ift. prisen.
Anbefaler hverken deres service el. varer.

Companys ããã®åç
Fine varer og meget hurtig forsendelseâŠ
Fine varer og meget hurtig forsendelse midt i en travl juletid.

Companys ããã®åç
Jeg er rigtig godt tilfreds med minâŠ
Jeg er rigtig godt tilfreds med min ordre, som jeg modtog to dage efter bestilling, sÃ¥ jeg vil gerne anbefale Companys ðð»