Endelig en webshop, som har de fleste af mine fortrukne tÞjmÊrker samme sted. Handlen gik nemt fra ordreafgivelse til modtagelse. SÃ¥ her bliver handlet igen, nÃ¥r behovet opstÃ¥r. SÃ¥ mine bedste anbefal... ãã£ãšèŠã
Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter fÃ¥ dage. Svar pÃ¥ mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig fin pris pÃ¥ varen, men str. matchede desvÊrre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefale COMPANYS. Har kun positive oplevelser. Meget flot og lÊkkert tÞj, hurtig levering og hurtig behandling af retur vare, ingen problemer, pengene var hurtig pÃ¥ min konto. Vil helt sik... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen hos Companys. Companys er en modekÊde for kvalitetsbevidste kvinder og mÊnd. Flere hundrede nye styles lander hver uge og klÊder dig på til hverdagens pakkede program. Du finder blandt andet klassikere til hverdag og fest, strik til kÞlige dage og jeans med det helt rigtige fit. Companys butikkerne og Companys.com giver dig et stort - og altid nyt - udvalg af styles fra Inwear, Part Two, Matinique, Ichi, Gestuz, Soaked in Luxury, Kaffe og flere andre brands fra DK Company portefÞljen. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og med vores store udvalg af unikke, aktuelle brands, tilbyder alle Companys butikker og Companys.com, en spÊndende kombination af alt det bedste fra modeverdenen.
ãã³ããŒã¯
- companys.com/da-dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg savner levering af min ordre
Jeg savner levering af min ordre, har kontaktet kundeservice uden held.
TÊnker det var fÞrste og sidste gang jeg handler hos Companys.

Companys ããã®åç
Jeg var skrevet op til en vare
Jeg var skrevet op til en vare, som var i rest ordre. Fik besked når den var der igen og hurtig levering
FÞrstekÞb
Det er mit fÞrste kÞb, og nok ikke sidste.
Er yderst tilfreds med kjolen, jeg kÞbte.
Fin leveringstid.
Fine varer og overskuelig hjemmeside
Fine varer og overskuelig hjemmeside, men en leveringstid på 4 dage er i den lidt hÞje ende efter min mening. De skriver dog 2-3 dage på hjemmeside.
Stort udvalg til fine priser.
Hurtig ekspedition
Så et par kjoler i weekenden og kÞbte dem. Blev leveret tirsdag!
Hurtig betjening
Altid en super fin betjening
Altid en super fin betjening. Er varen udsolgt prÞver personalet at skaffe det fra en af deres andre butikker
Fin service og gode tilbud.
Super hurtig ekspedition og levering
Super hurtig ekspedition og levering. Kan kun anbefales.

Companys ããã®åç
Pas på dette vildledende produkt
Pas på dette vildledende produkt! Jeg ventede spÊndt på mit nye produkt, kun for at åbne pakken og finde en helt anden model end den, der vises på billedet. Leveringen var et mareridt. Den ankom flere uger senere end lovet, hvilket fik min oprindelige begejstring til at forvandle sig til frustration. Spar dig selv for besvÊret, og undgå dette bedrageriske og dårligt styrede kÞb.

Companys ããã®åç
Varerne levede op til forventningen
Der var den stÞrrelse jeg skulle bruge og varerne levede op til mine forventninger.

Companys ããã®åç
Som altid en stabil og tryg leveringâŠ
Som altid en stabil og tryg levering fra start til afhentning.

Companys ããã®åç
God hjemmeside samt hurtig levering
God og nem hjemmeside.
Betaling ogsÃ¥ med MobilePay ðð»
Hurtig levering og varen var rigtig godt pakket i en stor kasse.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Companys ããã®åç
Flot kjole billig tilbudspris hurtigâŠ
Flot kjole billig tilbudspris hurtig levering

Perfekt udseende og pasform
Perfekt udseende og pasform, helt tilfredsstillende med fine motiver!!!

Fine varer
Fine varer, som desvÊrre ikke passede, så de blev sendt retur og jeg har lige fået pengene retur. Det kan ikke vÊre bedre.