Hej MiljÞkemiker,
Tak for din anmeldelse og for at dele dine overvejelser.
Den samlede mÊngde tensid pr. vask er faktisk ofte lavere end ved brug af en tab! Lad mig lige forklare. Det er vigtigt at huske, at de angivne tal viser den procentvise koncentration i produktet â ikke den samlede mÊngde pr. vask. Vaskearkene er bevidst meget koncentrerede, men de vejer ogsÃ¥ markant mindre end traditionelle opvasketabs. Et vaskeark vejer typisk 2â5 gram, mens en almindelig opvasketab ofte vejer 12â20 gram, hvilket betyder, at den samlede mÊngde tensid pr. vask ofte er lavere end ved brug af en tab.
Den hÞje koncentration gÞr det muligt at reducere vÊgt, volumen og emballage, hvilket sparer plads under transport og opbevaring. Formuleringen bestÃ¥r af let bionedbrydelige tensider, herunder plante- og sukkerbaserede ingredienser, kombineret med enzymer, der er effektive ved lavere temperaturer. Til hÃ¥ndtering af kalk anvendes citrat, citronsyre, bicarbonat og GLDA â et bionedbrydeligt alternativ til traditionelle fosfatbaserede kalkbindere.
Mht. duftstoffer er de anvendte parfumer klassificeret som bionedbrydelige, og mange kunder foretrÊkker en let duft i deres produkter. Vi håber dog, at producenten på sigt vil tilbyde en parfumefri variant til dem, der Þnsker det.
Vi vil også gerne understrege, at vi aldrig markedsfÞrer produktet som mere bÊredygtigt end miljÞ- eller allergimÊrkede alternativer, da sådanne udsagn krÊver grundig dokumentation.
Tak for din feedback â den er vÊrdsat og tages med videre.
Med venlig hilsen,
Tiril, stifter af conscious.dk