レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har ogsÃ¥ nogle sÊbebarholdere derfra til badevÊrelset som pynter pÃ¥ glasdÞren. De hÊnger godt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mÊrke mindre klÞe i hovedbunden, og hÃ¥ret set sundere og blankere ud efter hÃ¥rvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Total wellness og selvforkÊlelse! Og produkter med miljÞet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret pÃ¥ under et dÞgn, alt var forsvarligt og miljÞbevidst indpakket, og alle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gÞr opmÊrksom pÃ¥ d... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

Vi hjÊlper dig med at vÊlge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengÞring og kÞkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lÊkre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi strÊber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulÊr Þkonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

4.9

Alt klart og godt

Alt klart og godt, 5 * HERFRA

2026幎2月27日

Hej Ole,

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner, det betyder rigtig meget for os! Vi vÊrdsÊtter at du har taget dig tid til at skrive din anmeldelse 💛

En megen tilfredstillende oplevelse

Nem bestilling, levering til tid, varen godt pakket ind - meget professionel. Skal sagtens bestille varer fra firmaet igen.

2026幎2月26日

Hej Judith,

Mange tak for den fine anmeldelse, det er vi virkelig glade for at hÞre. Vi vil glÊde os til at sende varer ud til dig igen. Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive, det betyder meget 💛

Tiril, stifter af conscious.dk

Jeg fik mine varer meget hurtigt og fik

Jeg fik mine varer meget hurtigt og fik en fin beskrivelse af varerne og en yderst positiv dialog om andre varer. Tak for det.

2026幎2月23日

Hej Anne,

Tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord! Det betyder rigtig meget for os. Tusindt ak for at du tog dig tid til at skrive 💛

Gode produkter

Gode produkter, fin service. Dejligt at spare på plast.

2026幎2月25日

Hej,

Tusind tak for din sÞde anmeldelse 🀩

Det betyder meget at hÞre, at du er glad for oplevelsen hos os.

Tak fordi du er med – og fordi du tog dig tid til at skrive 💛

Tiril, stifter af conscious.dk

Jeg synes de sender hurtig og hvis jeg

Jeg synes de sender hurtig og hvis jeg har spÞrgsmål eller råd ift et produkt, så svare de hurtig på fx Instagram. Jeg har kÞbt kaffefilter som jeg er meget tilfreds med, deres deo på dåse med bomuld duft - så lÊkker og holder mig frisk hele dagen.

2026幎1月30日

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og det gÞr os ekstra glade at hÞre, at du har haft gode erfaringer bÃ¥de med vores produkter og med at fÃ¥ fat pÃ¥ os, nÃ¥r du har haft spÞrgsmÃ¥l.

Tak fordi du stÞtter vores virksomhed 💛

Fin og hurtig service

2026幎1月28日

Hej Lone,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de service og levering. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 💛

God oplevelse

Jeg har vÊret glad for alt jeg har kÞbt her! Den faste shampoo er den bedste af alle dem jeg har prÞvet, marseille sÊbe bruger jeg nu til opvask og er sÃ¥ glad for den, at jeg har kÞbt 2 til. Der er god produktinformation og hurtig levering 👍

2026幎1月26日

Hej Maria,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 💛

Det gÞr mig virkelig glad at hÞre, at du er sÃ¥ tilfreds med det, du har kÞbt – og isÊr at shampooen er blevet din favorit! 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og for de pÊne ord om både produktinformation og levering. Det betyder rigtig meget for os!

KÞbte serum / creme

KÞbte serum / creme - Super produkt nem levering

2026幎2月1日

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse 💛

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for serum/cremen, og at leveringen har vÊret nem og hurtig.

Tak fordi du handler hos os og deler din oplevelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

God kvalitet og service

Super lÊkre produkter. Jeres sÊber er virkelig lÊkre og gode i hÃ¥ret. Og rigtig god kundeservice. Svarer hurtigt og hjÊlper ved spÞrgsmÃ¥l eller udfordringer. Jeg er kÊmpe fan 🀩😍

Hej Laura,

Tusind tak for din virkelig sÞde anmeldelse 🀩

Det betyder så meget at hÞre, at du er glad for både sÊberne og oplevelsen hos os.

Vi gÞr os umage for at svare hurtigt og hjÊlpe, sÃ¥ det er dejligt at vide, at det kan mÊrkes. Tak fordi du er med – og fordi du tog dig tid til at skrive 💛

Tiril, stifter af conscious.dk

Lynhurtig behandling af bestillingen og

Lynhurtig behandling af bestillingen og levering og fine produkter, tak for det 😊! Jeg fandt jer, fordi jeg sÞgte pÃ¥ produkter, jeg savnede hos de store bÊredygtighedsforhandlere.

2026幎1月26日

Hej Christine,

Tusind tak for din sÞde anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at hÞre, at bÃ¥de behandling og levering har vÊret hurtig, og at du er glad for produkterne. Det betyder ekstra meget at hÞre, at du fandt os, fordi du ledte efter noget, du savnede hos de stÞrre forhandlere – det er lige prÊcis derfor, vi gÞr os umage med at have lidt sÊrlige varer pÃ¥ hylderne.

Tak fordi du valgte at handle hos os og for at dele din oplevelse 💛

SUPER GODE OG LÆKRE PRODUKTER

SUPER GODE OG LÆKRE PRODUKTER. 👍👍
Lynhurtig levering.

2026幎1月25日

Hej Betina,

Tusind tak for din anmeldelse 👍💛

Det er fantastisk at hÞre, at du er glad for produkterne, og at leveringen har vÊret lynhurtig. Vi sÊtter virkelig pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Tiril. stifter af conscious.dk

Anbefales.

Fint lille firma med god service og lÊkre varer. Jeg kigger helt sikkert forbi igen 💚

2026幎1月8日

Hej Rie,

Tusind tak for din sÞde anmeldelse! 💚 Det betyder virkelig meget for os at hÞre🥰

Tiril, stifter af conscious.dk

God information om hvorledes de

God information om hvorledes de forskellige produkter anvendes (isÊr meget oplysende om rengÞring)

Hej Bente,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at vores information og guides er brugbare – isÊr omkring rengÞring. Vi bruger meget tid pÃ¥ at skrive guides og blogindlÊg, sÃ¥ det er fantastisk at vide, at de bliver vÊrdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 💚

Gode produkter

Gode produkter, hurtig og effektiv levering

2026幎1月11日

Hej Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse 💛

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er glad for produkterne – og at leveringen var hurtig og effektiv. Tak fordi du handler hos os og tog dig tid til at dele din oplevelse ✹

Tiril, stifter af conscious.dk

Fine miljÞrigtige produkter og god

Fine miljÞrigtige produkter og god service.

2026幎1月15日

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse 💚 Vi er super glade for, at du er tilfreds med både produkterne og servicen.

Tak fordi du handler hos os og stÞtter vores plastfri lÞsninger – det sÊtter vi stor pris pÃ¥ ✹

Meget fine produkter

Meget fine produkter - og hurtig levering

Fineste kundeservice med hurtigt svar

2026幎1月8日

Hej Sussie,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse ✹ Det betyder virkelig meget for os, at du er glad for bÃ¥de produkterne, leveringen og servicen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💛

Tiril, stifter af conscious.dk

Gode produkter men ikke svampoobaren

God website, let at finde rundt og bestille. Mange gode varer, MEN shampoobaren er ikke god. Den er nÊrmest som en slibesten. Det er ikke godt for mit hår!

2025幎2月4日

Hej Anni,

Mange tak for din feedback og for de pÊne ord om vores webshop og produkter!

Vi er kede af, at shampoo baren ikke fungerede for dig – det er bestemt ikke meningen, at den skal fÞles sÃ¥ hÃ¥rd pÃ¥ hÃ¥ret. Vi tager altid feedback med videre.

For at fÃ¥ det bedste resultat anbefaler vi: SÞrg for, at bÃ¥de hÃ¥r og shampoo bar er helt gennemvÊdet, og kÞr baren i langsomme cirkelbevÊgelser i hovedbunden. Det kan vÊre en god idé at vaske hÃ¥ret to omgange – fÞrste gang skummer det ikke sÃ¥ meget, men anden gang vil der komme mere skum.

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering

Håber en dag det bliver lidt billigere 🙂

2026幎1月5日

Hej Karen Margrethe,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både produkterne og leveringen.

Vi prÞver altid at holde vores priser fair i forhold til kvaliteten og materialerne, men vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback. 💛

Tiril, stifter af conscious.dk

Convenient format – but a step backwards in chemical sustainability!!!

The product is easy to use and reduces packaging, but its chemical sustainability is weak. The relatively high dosing, combined with a very high surfactant content, results in a high chemical load per wash. The lack of water-softening builders and the addition of fragrances further undermine both environmental and allergy performance. Overall, this does not appear to be a more sustainable alternative to eco- and allergy-labelled dishwasher tablets.

Hej MiljÞkemiker,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine overvejelser.

Den samlede mÊngde tensid pr. vask er faktisk ofte lavere end ved brug af en tab! Lad mig lige forklare. Det er vigtigt at huske, at de angivne tal viser den procentvise koncentration i produktet – ikke den samlede mÊngde pr. vask. Vaskearkene er bevidst meget koncentrerede, men de vejer ogsÃ¥ markant mindre end traditionelle opvasketabs. Et vaskeark vejer typisk 2–5 gram, mens en almindelig opvasketab ofte vejer 12–20 gram, hvilket betyder, at den samlede mÊngde tensid pr. vask ofte er lavere end ved brug af en tab.

Den hÞje koncentration gÞr det muligt at reducere vÊgt, volumen og emballage, hvilket sparer plads under transport og opbevaring. Formuleringen bestÃ¥r af let bionedbrydelige tensider, herunder plante- og sukkerbaserede ingredienser, kombineret med enzymer, der er effektive ved lavere temperaturer. Til hÃ¥ndtering af kalk anvendes citrat, citronsyre, bicarbonat og GLDA – et bionedbrydeligt alternativ til traditionelle fosfatbaserede kalkbindere.

Mht. duftstoffer er de anvendte parfumer klassificeret som bionedbrydelige, og mange kunder foretrÊkker en let duft i deres produkter. Vi håber dog, at producenten på sigt vil tilbyde en parfumefri variant til dem, der Þnsker det.

Vi vil også gerne understrege, at vi aldrig markedsfÞrer produktet som mere bÊredygtigt end miljÞ- eller allergimÊrkede alternativer, da sådanne udsagn krÊver grundig dokumentation.

Tak for din feedback – den er vÊrdsat og tages med videre.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。