Cooladoレビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

De T-Pump XL aangeschaft via Coolado.com. Redelijk snelle levering. Het apparaat heeft even gewerkt, maar nadat het enige tijd stil heeft gelegen (niet gebruikt) doet het nu helemaal niks meer. He... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Wij kochten via GVA shop een draagbare en draadloze luchtcompressor Coolado. Werkte van in het begin reeds niet, blijkbaar iets met de batterij. Na melding van het probleem werden we vrij correct bena... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Pomp twee weken geleden ontvangen via GVA shop. Omdat deze vandaag voor de eerste keer volledig leeg was, wou ik deze opladen. Eerst knipperde het acculampje blauw. Doet nu echter nietsn meer. Oo... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

tPump X aanbevolen

tPump X werd snel geleverd en bevalt tot nu goed.
Gebruik hem om fietsbanden op te pompen. Bandenspanning goed in te stellen. Ook handig tijdens fietsvakanties. Het kleine apparaat is makkelijk mee te nemen.

2021年7月31日

Veel plezier ermee

Artikel werd snel geleverd

Artikel werd snel geleverd, echter op een vraag welke ik per e-mail stelde heb ik na 5 dagen nog geen antwoord gekregen

2021年7月19日

Coolado からの回答

Mag ik u vragen wat u gevraagd hebt en wanneer? Wij kunnen op deze manier bekijken of we onze service kunnen verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering door Coolado.

Snelle levering door Coolado.
Mooie pomp, wel jammer dat display bij daglicht op een zonnige dag moeilijk af te lezen is. Pomp werkt verder goed.

2021年7月14日

Coolado からの回答

Bedankt voor de feedback. We gaan kijken of we het licht op de display feller kunnen maken.

5つ星のうち3の評価

Ik was redelijk vlug bediend

Ik was redelijk vlug bediend. Bij ontvangst van het toestel heb ik moeten zoeken naar een nederlandstalige handleiding. Niet onmiddellijk gevonden. Vroeger was dat verplicht, dan geen handleiding voor milieu doch een beetje een weg waar handleiding te vinden, vandaag dus enkele enkel engelse handleiding en trek je plan. Faktuur was nochtans in het nederlands.

2021年7月12日

Hallo Karl,

Wij verkopen in heel Europe en uit praktische overweging hebben wij er inderdaad er voor gekozen om 1 handleiding in het Engels toe te voegen in onze verpakking. Wel kan u op onze website de handleiding in het Nederlands downloaden. De link vindt u onderaan de website

Dit zijn we echter vergeten te vermelden in onze handleiding. Na uw opmerking zullen we in de toekomst onze handleidingen aanpassen en in verschillende talen vermelden dat u de handleiding kan downloaden op onze website.

Ondertussen kan u onmiddellijk via deze link de handleiding downloaden https://487566-1536779-raikfcquaxqncofqfm.stackpathdns.com/wp-content/uploads/2021/05/Coolado-tPump-X-Online-manual-Dutch.pdf

Bedankt voor uw positieve feedback. Op deze manier kunnen wij onze klanten beter dienen.

5つ星のうち2の評価

Not received order and refunded

Item was ordered and payed but after two days I was notified that item can not be delivered and three days later I got refund.

2021年7月6日

Coolado からの回答

Dear Alès, we're sorry for not delivering the ePump. We're out of stock and also our Slovenian distributor doesn't have stock. Succes of the product combined with shortage of chips is causing this problem. We're very sorry for the inconvenience.

5つ星のうち5の評価

Door persoonlijk contact zeer goed op…

Door persoonlijk contact zeer goed op de hhogte gehouden van vertraging buiten de schuld van Coolado. Desondanks zeer vlotte levering. Product voldoet prima. Jammer dat er geen
Nederladse handleiding is bijgesloten. Wel te downloaden van internet.

2021年6月25日

Bedankt Cees voor deze reactie