レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

het enige wat minder is dat het niet echt duidelijk is wanneer het binnen komt kreegt mail verzonden morgen binnen of zo iets maar dat morgen duurde paar dagen .maar verder geen klachten mooie kast... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I recently purchased some computer parts from coolgods.com and I wanted to share my experience. Overall, I had a positive experience with the website. The ordering process was smooth, and the prices w... もっず芋る

䌁業情報

1. パ゜コン アクセサリ店
  2. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

We voorzien jou van producten die je dagelijks leven comfortabeler, gezonder en leuker maken. Of je nu op zoek bent naar ergonomische bureau- en computerbenodigdheden, duurzame kampeeruitrusting, of geweldige producten voor je harige vrienden, bij Coolgods vind je het allemaal. We zijn gepassioneerd over wat we doen en staan voor kwaliteit en duurzaamheid in alles wat we aanbieden. Jouw welzijn en comfort staan bij ons voorop!

連絡先

Vlgs afspraak

Vlgs afspraak. Snel bezord

2026幎7月13日

Beste Jan-Willem,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Fijn om te horen dat uw bestelling volgens afspraak en snel is bezorgd. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

goedkoop.
snelle bezorging.
alleen spamt mails....

2026幎4月21日

Beste Sebastiaan,

Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en de snelle levering.

Jammer dat je onze e-mails als te frequent ervaart. We nemen deze feedback serieus en zijn voortdurend bezig om onze communicatie zo relevant mogelijk te houden. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden voor onze nieuwsbrief via de link onderaan onze e-mails.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer scherp geprijsd en snelle

Zeer scherp geprijsd en snelle verzending!
Goede adviezen en informatie, een absolute aanrader!

2026幎7月2日

Beste p serier,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5 sterren review!

Fantastisch om te lezen dat u tevreden bent over onze scherpe prijzen, de snelle verzending en het advies dat u heeft ontvangen. Dat is precies waar wij ons iedere dag voor inzetten.

Bedankt voor uw aanbeveling en veel plezier met uw aankoop! We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Goeie klantenservice

Goede ervaring met Coolgods. De bestelling werd snel geleverd en de klantenservice reageerde vriendelijk en behulpzaam toen ik een probleem had met mijn bestelling. Ze dachten meteen mee over een passende oplossing. Fijne service en prettig contact. Bedankt!

2026幎6月22日

Beste Joah,

Wat vervelend om te horen dat je problemen hebt met je bestelling.

Natuurlijk kun je het product retourneren als het defect is aangekomen of niet goed werkt. Neem even contact op met onze klantenservice via info@coolgods.nl of reageer op je orderbevestiging. Vermeld daarbij je bestelnummer en, indien mogelijk, een korte omschrijving van het probleem (eventueel met een foto). Dan helpen we je zo snel mogelijk met een passende oplossing.

Kwalitatief

Alles goed ontvangen werkt en ziet er goed uit en voeld kwalitatief

2026幎5月26日

Beste Benjamin,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je bestelling goed is ontvangen en dat je tevreden bent over zowel de werking als de kwaliteit van het product.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Veel plezier met je aankoop!

Vervanging na 1 dag ontvangen

De vervanging van de fan van CoolGods na 1 dag ontvangen.
Snelle service.

Dirk De Quick

2026幎6月6日
自発的なレビュヌ

Beste Dirk,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling!

Fijn om te horen dat u de vervangende ventilator heeft ontvangen en tevreden bent over onze service.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!

Rolf

5぀星のうち1の評䟡

Geen antwoord op mijn vragen niet de

Geen antwoord op mijn vragen niet de juiste atx kast zonder voeding geleverd ik vraag om een retour zending geen. Antwoorden wel me geld ontvangen en als met screenshot bewijzen aan leveren
Dan. Heb je verkeerd begrepen als consument koop hier niets zeer slechte service stop de atx kast waar de zon niet schijnt!!!! En bekijk met retour zending oplichter en nu komen jullie met dat ik mag bijbetalen eerst was het bedrag eu 28 en nu ? Ik mag dus nu voor hetzelfde geld een atx kast met voeding kopen ? Neen want dit heb ik dus verkeerd begrepen?! een echte verkoper / ondernemer zou zijn verlies nemen en niet zeuren over een paar centen neu.....kers

2026幎5月27日

Geachte Ronald Veenendaal,

Het spijt me te horen dat je ontevreden bent over je ervaring met ons.

Zover ik kan teruglezen heb je een behuizing zonder voeding besteld en zou je een behuizing met voeding wensen. Dit kunnen we voor je organiseren met bijbetaling voor de voeding.

Is dat de oplossing waar je naar op zoek bent of kan je me alsjeblieft meer details geven over je retourzending en de problemen die je hebt ondervonden? Dit zal ons helpen om je beter van dienst te zijn en een passende oplossing te vinden.

Ik kijk uit naar je reactie.

Vlot geleverd

Vlot geleverd, voordelige keuze

2026幎5月19日

Beste Edwin,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze scherpe prijzen. Daar doen we het voor!

We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Coolgods.

Schnelle Lieferung gÃŒnstiger Preis und

Schnelle Lieferung gÃŒnstiger Preis und alles gut

2026幎5月18日

Liebe Kim,

vielen Dank fÌr Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung, dem gÌnstigen Preis und unserem Service zufrieden sind.

Wir bedanken uns fÃŒr Ihr Vertrauen in Coolgods und freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft wieder als Kundin begrÌßen zu dÃŒrfen.

Mit freundlichen GrÌßen

Coolgods

Goed

2026幎5月7日

Beste Thijmen,

Bedankt voor je review en je mooie feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen, dus het is leuk om te lezen dat dit wordt gewaardeerd.

We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Coolgods.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer tevreden mee!

2026幎5月15日

Beste Karst,

Bedankt voor je mooie review en de fijne woorden! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat het product goed bevalt. Daar doen we het voor!

We waarderen je vertrouwen in Coolgods en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Kreeg alles op tijd binnen alleen de

Kreeg alles op tijd binnen alleen de chatbot is beetje vervelend

2026幎4月29日

Beste Ron,

Bedankt voor uw 5 sterrenreview en fijn om te horen dat alles op tijd is aangekomen!

Dank ook voor uw feedback over de chatbot. We begrijpen dat deze soms als storend kan worden ervaren en nemen uw opmerking mee om de gebruikservaring verder te verbeteren.

Prima gedaan

Had een monitorstand besteld welke prima voldoet aan de specs. Bedrijf was snel met verwerken order, jammer dat GLS weer eens vertraging had, dus heb het later dan gehoopt geleverd gekregen. Ik had overigens DHL gevraagd. Maar eenmaal binnen gekregen werkt alles zonder problemen. Kende dit bedrijf niet, maar zo te zien hebben ze de zaakjes op orde.

2026幎4月17日

Beste KPW Leenhouts,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat de monitorstand naar wens is en goed voldoet aan de verwachtingen. Onze excuses voor de vertraging bij de levering en dat er met GLS is verzonden in plaats van DHL zoals u had gevraagd. We nemen dit mee om onze service verder te verbeteren.

Bedankt voor uw vertrouwen in Coolgods. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

5぀星のうち5の評䟡

Erg blij met de pc case en snelle

Erg blij met de pc case en snelle levering

2026幎4月16日
自発的なレビュヌ

Beste Rob,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met de pc case en dat de levering naar wens was.

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Rick van Coolgods

5぀星のうち1の評䟡

Product niet zoals aangegeven op

Product niet zoals aangegeven op website. Ook geen reactie vanuit klantenservice. Voelt als dropshipping met namaak Chinese producten.

2026幎2月27日

Beste Niels,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad – dat is uiteraard niet de bedoeling.

We willen graag benadrukken dat dit product daadwerkelijk het originele model is van Delux (Grip Mouse Plus – rechtshandige ergonomische draadloze muis). Veel elektronica wordt inderdaad in China geproduceerd, maar dit is het officiële product van het merk en geen namaak.

Daarnaast vinden we het vervelend om te lezen dat je geen reactie van onze klantenservice hebt ontvangen. Dat hoort natuurlijk niet zo te gaan, en daarvoor bieden we onze excuses aan.

We helpen je graag verder en willen dit netjes oplossen. Zou je ons kunnen laten weten wat er precies niet overeenkomt met de productinformatie op de website? Dan kunnen we kijken wat er mis is gegaan.

Laat ons ook vooral weten wat we kunnen doen om je alsnog tevreden te stellen. We denken graag met je mee over een passende oplossing.

Je mag ons ook rechtstreeks mailen via info@coolgods.nl onder vermelding van je bestelling, zodat we dit snel voor je kunnen oppakken.

Rolf van Coolgods.nl

5぀星のうち5の評䟡

Alles naar wens verkopen zeer tevreden

Alles naar wens verkopen zeer tevreden ook met mijn air buggy zeer mooi en degelijk

2026幎2月9日

Beste Maike,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je zo tevreden bent met je Air Buggy. We vinden het geweldig dat je de kwaliteit en het design waardeert, daar doen we het voor.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Ik ben er blij mee.

Ik ben er blij mee.
Mooi product voor weinig.

2026幎2月13日

Beste Adriaan,

Hartelijk dank voor je mooie 5 sterren beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en dat het aan je verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor 😊

Veel plezier ermee en graag tot ziens bij Coolgods!

5぀星のうち3の評䟡

Retour proces duurt lang

Retour proces duurt lang. Geld nog niet terug ontvangen

2025幎12月31日

Beste Willeke,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons oprecht te horen dat het retourproces langer duurt dan je van ons gewend bent en dat je de terugbetaling nog niet hebt ontvangen.

Normaal gesproken streven wij naar een snelle afhandeling, maar we gaan direct voor je uitzoeken waar de vertraging is ontstaan. Om je direct te kunnen helpen, verzoeken wij je vriendelijk om je bestelnummer te sturen naar, zodat we de terugbetaling met spoed kunnen controleren en verwerken.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Rolf van Coolgods.nl

Goede en snelle service

2025幎12月29日

Beste G.

Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de service naar wens was. Veel plezier met je aankoop!

Vriendelijke groeten,
Team Coolgods.nl