Coolgods レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Had een monitorstand besteld welke prima voldoet aan de specs. Bedrijf was snel met verwerken order, jammer dat GLS weer eens vertraging had, dus heb het later dan gehoopt geleverd gekregen. Ik had ov... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goede ervaring met Coolgods. De bestelling werd snel geleverd en de klantenservice reageerde vriendelijk en behulpzaam toen ik een probleem had met mijn bestelling. Ze dachten meteen mee over een pass... もっと見る

5つ星のうち4の評価

het enige wat minder is dat het niet echt duidelijk is wanneer het binnen komt kreegt mail verzonden morgen binnen of zo iets maar dat morgen duurde paar dagen .maar verder geen klachten mooie kast... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I recently purchased some computer parts from coolgods.com and I wanted to share my experience. Overall, I had a positive experience with the website. The ordering process was smooth, and the prices w... もっと見る

企業情報

1. パソコン アクセサリ店
  2. ペットショップ

当該企業による記述

We voorzien jou van producten die je dagelijks leven comfortabeler, gezonder en leuker maken. Of je nu op zoek bent naar ergonomische bureau- en computerbenodigdheden, duurzame kampeeruitrusting, of geweldige producten voor je harige vrienden, bij Coolgods vind je het allemaal. We zijn gepassioneerd over wat we doen en staan voor kwaliteit en duurzaamheid in alles wat we aanbieden. Jouw welzijn en comfort staan bij ons voorop!

連絡先

Redelijk snelle levering

Redelijk snelle levering

2025年2月5日

Beste Dianne,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de levering. Heel graag tot een volgende keer! 😊

5つ星のうち3の評価

Te lang gewacht op mijn bestellingg

Ik heb product besteld bij CoolGods en prima bedrijf, alleen het bedrijf waar ze de spullen mee verzenden is erg traag en daarom heb ik 3 sterren gegeven..Mischien kan CoolGods kan even met de post bedrijf DPD aan de tafel zitten wat het beter kan, waardoor de klant vam CoolGods tevreden klanten kan hebben

2024年12月31日

Beste lezer,

Bedankt voor uw feedback en uw bestelling bij CoolGods. We vinden het vervelend om te horen dat de levering langer duurde dan verwacht. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en we zullen uw opmerking zeker meenemen in onze evaluatie met DPD.

We hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden en waarderen uw vertrouwen in ons. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!

Rick
CoolGods Klantenservice

5つ星のうち4の評価

Kleine 12 volt ventilatoren besteld en…

Kleine 12 volt ventilatoren besteld en snel geleverd gekregen.
Product voldoet aan de verwachting.
Prijs is uitstekend.

2024年12月27日

Coolgods からの回答

Bedankt, Marcel, voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de kwaliteit van onze ventilatoren. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Perfect product

Perfect product

2024年12月16日

Beste Hjc,

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview en je positieve feedback over ons product! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop.

We hopen je snel weer terug te zien bij Coolgods!

Perfect

Voor een goede prijs een PC case gekocht, netjes geleverd, kwaliteit is goed en alles wat ik nodig had voor montage zat erbij in! Perfect!

2024年12月20日

Beste Daniel,

Bedankt voor je fantastische 5-sterrenreview! Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met je PC-case.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar!

2024年12月2日

Coolgods からの回答

Bedankt voor je geweldige beoordeling, Andre!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We doen altijd ons best om de best mogelijke service te bieden, en het is fantastisch om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Hopelijk tot een volgende keer!

Vriendelijke groet,
Julia van Coolgods.nl

5つ星のうち5の評価

Heel goeie service twee smart stekers…

Heel goeie service twee smart stekers besteld een kapot gaf ik door ze hebben gelijk een andere gestuurd

2024年12月2日

Coolgods からの回答

Bedankt voor je geweldige beoordeling, Fred! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We vinden het belangrijk dat alles naar behoren werkt en lossen eventuele problemen graag snel voor je op. Geniet van je slimme stekkers en als je nog vragen of feedback hebt, staan we voor je klaar! 😊

Met vriendelijke groeten,

Perfect!

Helemaal prima!

2024年11月18日

Beste Nathalie,

Bedankt voor je fantastische beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles helemaal prima was. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

5つ星のうち2の評価

Pakket niet ontvangen maar ligt aan koeriersdienst

Bestelling zou geleverd zijn maar nooit niks ontvangen. Levering via GLS en is niet de eerste maal dat de levering via GLS misloopt. Product kan ik niet beoordelen gezien ik het niet ontvangen heb.

2024年11月14日

Beste Ariane,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat er problemen zijn geweest met de levering via GLS. Dit is zeker niet de service die u van ons mag verwachten, en wij willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

We zullen direct contact opnemen met GLS om uit te zoeken wat er is gebeurd en ervoor zorgen dat u uw bestelling alsnog ontvangt.

Onze excuses voor het ongemak, en we hopen uw vertrouwen in ons te kunnen herstellen.

Rolf van Coolgods.nl

5つ星のうち3の評価

Tot op heden niets geleverd

Tot op heden niets geleverd.

Update: nu wel geleverd, moest wel druk op de klantenservice medewerker zetten om het opnieuw geleverd te krijgen.

2024年11月8日

Beste Nick,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak.

Het is heel begrijpelijk dat je teleurgesteld bent over het niet ontvangen van je bestelling.
Zover ik nu kan zien is je bestelling in het sorteercentrum van GLS. Ik ga ze bellen om te vragen wanneer ze verwachten te leveren en kom hier zo snel mogelijk bij je op terug met een update.

Dank voor je geduld en onze excuses voor deze situatie.

Vriendelijke groet,

6006SM Weert
Email: info@coolgods.nl
Web: www.coolgods.nl

Coolgods からの回答

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling, Willy! We zijn blij om te horen dat alles in orde is gekomen. We waarderen je vertrouwen in Coolgods en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met je aankoop!

5つ星のうち5の評価

Makkelijk bestellen, snelle levering.

2024年11月4日

Beste Will,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de bestel ervaring makkelijk vond en dat de levering snel was. We waarderen je vertrouwen en zien je graag terug!

Overzichtelijke shop

Overzichtelijke shop, leuke spulletjes, snelle levering.

2024年10月18日

Hallo Hans,

Heel erg bedankt voor de 5 sterren en mooie beoordeling, we waarderen het enorm!

Graag tot een volgende keer.

Vriendelijke groeten,

Goede website

Goede website, makkelijk bestellen, snelle levering

2024年10月14日

Beste Hanneke,

Bedankt voor de 5 sterren en leuke beoordeling.

Heel graag tot ziens!

5つ星のうち5の評価

Ik ben wederom ontzettend blij met de…

Ik ben wederom ontzettend blij met de kwaliteit van de producten!!!
De service was deze keer iz. het bezorgen prima geregeld ook 👌👍🏽

2024年10月9日

Coolgods からの回答

Bedankt voor de 5 sterren en fijne review.

Graag tot een volgende keer.

Bestelling is netjes afgeleverd

Bestelling is netjes afgeleverd, voor de deur, niet in mijn container zoals ik gevraagd had, maar iig keurig op tijd en netjes. Kwaliteit product is ook zeer goed..

2024年10月7日

Beste Helene,

Hartelijk dank voor de 5 sterren en de mooie beoordeling, dat waarderen we enorm!

We hopen je natuurlijk snel weer terug te zien op Coolgods.nl.

Rick

Geduld

Snelheid van verzenden

2024年9月30日

Beste Gunnar,

Dank voor je beoordeling, ik maak hieruit op dat je bestelling niet op tijd geleverd is?

Wellicht kan ik nog iets voor je betekenen hierin?

Met vriendelijke groeten,

5つ星のうち5の評価

Aanrader! Klantenservice is fantastisch!

Ik had nog niet eerder van Coolgods gehoord, maar ik was op zoek naar een mooie gamestoel voor mijn zoon, dus via Google kwam ik bij Coolgods terecht. Mijn zoon wilde graag een rode gamestoel voor zijn 12e verjaardag en daar was ineens de perfecte stoel voor een mooie prijs! Bij Coolgods dus.

Als ik een site niet ken ga ik eerst op zoek naar reviews en die waren veelbelovend, dus ik durfde de gok wel te wagen. Ik kon ook met Klarna betalen en dat vind ik altijd wel prettig bij een eerste bestelling.

Mijn bestelling was heel snel en makkelijk geplaatst in het weekend. Ik kreeg keurig een bevestiging in mijn mail. Levertijd zou heel snel zijn. Top! Ik had nog een week voor de grote dag.

Op maandag kreeg ik al de bevestiging dat de stoel was verstuurd en DHL kondigde aan dat ik de stoel op dinsdag zou ontvangen, maar daar ging het even mis. Dinsdag gaf de DHL-app aan: sorteerfout, dus dat moest even opnieuw. Woensdag: O jee, uw pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging.. donderdag: zelfde verhaal en toen was het ineens donderdagavond en geen stoel. Nog steeds gaf de DHL app aan dat mijn pakket 1 à 2 dagen vertraging had. Ik begon het wel spannend te vinden, want zou de stoel wel op tijd komen?

Dus ik stuurde een mailtje naar de klantenservice van Coolgods met mijn dreigende probleem. Ik kreeg supersnel reactie dat ze het erg vervelend vonden en of het een idee was dat Coolgods een tweede stoel opstuurde. Dan moest er toch wel 1 op tijd binnenkomen. De twee levering kon ik vervolgens weigeren of retourneren. Een heel mooi aanbod waar ik gretig “ja” op antwoordde.

Vrijdagochtend en de DHL-app gaf aan dat mijn pakket toch echt die dag tussen 10 en 18 uur geleverd zou worden. Ik kreeg er weer een beetje vertrouwen in, dus snel mailde ik Coolgods weer dat ik goede hoop had dat het toch echt ging gebeuren vandaag en dat ik het risico nam dat de stoel een verlaat verjaardagscadeau kon worden. Dus ik bedankte voor het lieve aanbod.

Uiteindelijk werd de stoel vrijdagavond rond 19.00 uur toch bezorgd. Eind goed al goed.

De stoel is fantastisch! Mooie kwaliteit en helemaal zoals de foto op de website en de omschrijving. Ik moest hem even in elkaar zetten, maar de “bouwtekening” was zeer duidelijk.

Coolgods, bedankt voor jullie vriendelijke en meedenkende klantenservice en mocht het nog niet duidelijk zijn: ik raad jullie 100% aan!

Hartelijke groet, Suzanne uit Soest

2024年10月4日
自発的なレビュー

Hoi Suzanne,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling en de 5 sterren! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je aankoop en wensen je er veel plezier mee.

We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Het team van Coolgods.nl

Honden kussen.

Super snelle lpevering.
Kussen ligt vlgs mij heerlijk want de hond is er dol op.

2024年9月23日

Hoi Annelies,

Heel erg bedankt voor de 5 sterren en leuke beoordeling.

Graag tot een volgende keer!

Vriendelijke groeten,

5つ星のうち5の評価

Product was beter dan verwacht

Product was beter dan verwacht. Voor een mooie prijs. En zit prima in elkaar. Blij mee!

2024年9月9日

Coolgods からの回答

Hoi Jess, Heel erg bedankt voor het delen van je goede ervaring, graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten van Coolgods.nl

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。