レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har bestilt fra coolstuff både som privatperson og som bedrift. Som privatperson fikk jeg varene raskt uten problem. Som bedriftskunde bestilte vi mye og i en eske manglet det en del. Når jeg... もっと見る
Jeg sjekket Trustpilot etter jeg hadde bestilt varen. Ble umiddelbart bekymret da jeg så anmeldelser om svindel, tollavgift og elendig kundeservice. Jeg sendte en mail til Coolstuff og forklarte min b... もっと見る
Rask levering, bestilte mandag kveld og torsdag var pakken fremme (og jeg bor ikke spesielt sentralt). Varene var som forventet, men et lite trekk for at det kunne vært bedre pakket inn! Begge varene... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Nordens morsomste gavebutikk! Hos oss finner du unike dingser, personlige gaver og deilig godteri til hverdag, fest og høytider.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Som forventet
Ting tar ufattelig lang tid og virker…
Ting tar ufattelig lang tid og virker som de ikke har kontroll og sender doble fakturaer... oppleves useriøse og lite troverdig.. styr unna... jeg angrer... og barnas gaver til jul er enda ikke kommet....
22 timer
Midt i den travleste juletid tog det 22 timer fra bestilling til levering. Det er da helt fantastisk!
Toppers
Rask levering og produktene er akkurat det man forventer. Mye gøy å finne for de som har tid til å bla gjennom det enorme utvalget.
Noe for alle og utrolig rask levering
Bestilt ved to anledninger og begge gangene har pakker allerede vært sendt samme dag! Bor i Nord, og det tok bare 2 dager så var pakken her. Fornøyd med produktene, her finner man noe til seg selv eller gave til selv den som "har alt". Blitt min nye favoritt nettside å bestille unike gaver til venner og familie. I år blir det mange julegaver herifra!
God nettside!
Veldig kule produkter, grei pris! Levering skjer fort og kundeservice er bra. Noe jeg hadde kjøpt ble ødelagt, så jeg sendte mail å sa det. Gikk ikke lenge før jeg fikk et nytt produkt! Gratis!
Dårlig pakket
Dyrt! Pakken jeg bestilte var ødelagt når den kom. Litt synd når det skal være en gave. Det går an og legge noe oppi esken, så ting ikke ligger laust.
Fantastisk kundeservice
Har vært i kontakt med kundeservice ved 3 forskjellige anledninger, samtlige ganger har jeg fått meget god service, de tar også tak i ting og sender innspill videre.
Det er bra!
Også meget gode rutiner om en vare man har bestilt ikke kan leveres allikevel :-)
Grei og oversiktlig nettside
Grei og oversiktlig nettside, mange kule og morsomme produkter. Fornøyd med de produktene jeg har kjøpt derfra og det gikk ikke lange tiden før jeg fikk varene jeg hadde bestilt
levering som lovet
bestilte fredag aften fik min pakke tirsdag er meget glad for mit køb flere af mine venner har købt her og hver gang er varen kommet enten dagen efter eller på anden dagen super
Funket fjell.
Funket fjell.
Kjøpte vare og fikk varen innen tre dager, akkurat som forventet. Kvaliteten på varen (tøfler) til 160,- var også bedre enn forventet.
Rask levering!
Levering af vare.
De skriver på deres hjemmeside at de kan levere vare indenfor 1-2 hverdage . Fint jeg skal bruge en gave og bestiller den om tirsdagen, som jeg skal bruge om lørdagen. Da jeg intet har hørt om fredagen, skriver jeg til dem på en mail. De svare først om mandagen,at de beklager, at de ikke har kunnet levere varen, om jeg stadig er interesseret i at få varen. Jeg svare nej tak, og kan se at jeg får mail om at de har afsendt orderen. Virkelig dårlig stil.
Om en vare er litt billigere her
Om en vare er litt billigere her, ikke ta steget.. jeg skulle få gratis retur på en vare jeg sendte tilbake i beg/medio desember. Fikk nå en oppdatert faktura på et beløp på 49 kr.. Returnerte en vare til 499 kr, og på faktura står det "retur 450 kr". Returen var på 499 kr og frakt står ikke nevnt i fakturaen. Sånt irriterer vettet av meg. Masse tull og mailer for å få ting rett, men så blir det bare rot. Møkkaside!
Sjokkerende dårlig innpakning
Esken med produktene mine kom fram med halvåpent lokk, og teip som ikke engang dekket åpningen. Da jeg åpnet esken (som var mye større enn varene) lå varene slengt oppi uten noen form for emballasje. Jeg hadde bl.a bestilt porselen skåler. Hele 5 produkter manglet /hadde ramlet ut under sending. Helt sjokkert over hvor dårlig innpakning der går an å få til.
Vil aldri handle her igjen..
Vil aldri handle her igjen... 😡 ekstremt dårlig betaøingsløsning! Idioter
Helt greit
Enkel nettside som er lett å forstå
Helt greie priser og varer mrd grei kvalitet
Prøvd flere av linsene
Blir rød i øya etter en stund men det kan være meg bare
Utilfreds med levering og returnering defekt vare
Bestilte en stor urtepotte fra hay.
Da pakken ankom, havde den ikke været pakket korrekt ind fra lageret og potten var slået i mange stykker. Modtog herefter en ny urtepotte, som var defekt. Jeg bliver tilbudt en returlabel el rabatpoints til deres shop i stedet for et afslag prisen. Jeg kan ikke se, hvad jeg skal bruge rabatpoint til på deres hjemmeside, udover at forretningen får fornøjelsen af, at jeg skal bruge flere penge på deres hjemmeside :) Så tak, men Nej tak. Nu kan jeg så bruge tid på at tage på posthuset med kæmpekassen, som efterhånden har stået og fyldt op i mit Bryggers i 1 uge nu, derudover har jeg skulle på lossepladsen med den anden defekte urtepotte. Synes at det er dårlig kundeService, når man sender en vare, for anden gang, at man ikke sørger for at sende en, der er i god stand. Jeg forventede nok som minimum et afslag i prisen. Urtepotten var dyr, og med så stor en ujævnhed i støbningen, at den var defekt. Men fint,
Jeg har brugt nok tid på dem med mailkorrespondance frem og tilbage og ventetid.
Sidste gang jeg handler der.
Bestilte en dyr adventskalender 22.11
Bestilte en dyr adventskalender 22.11. Fikk epost om at den var sendt dagen etter. I dag, 1.12, får jeg en sms om at pakken er på vei, estimert levering 6.12.
Ikke selg adventskalendere når dere ikke evner å levere innen rimelig tid. Siste gang jeg hander på Coolstuff.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。